5.Pablo Gabriel García Pérez
-
Re: 5. Pablo Gabriel García Pérez
Πολυ σωστος alex ntepo,το θεμα ειναι ομως πως ο Χαβος δεν ειναι προπονητης(δηλαδη καθηγητης) 

Αφου πρεπει επιτελους να υπαρξει πειθαρχια στον ΠΑΟΚ. Θα την επιβαλλει ο Μακης ο Χαβος που μετα απο δυο χρονια παρουσιας του Γκαρσια στον ΠΑΟΚ σκεφτηκε να τον βαλει αριστερο χαφ, και οχι απεναντι στον Εορδαικο αλλα απεναντι στη Βιγιαρεαλ. Ισως να βαζει και τον Βιτολο να κανει τραμπολινο στην προπονηση την ωρα που οι υπολοιποι παικτες θα παιζουν μηλα χαρουμενοι, ενω θα ακουγονται και τα "Παπακια" απο τα μεγαφωνα για να τονωθει η ψυχολογια της ομαδας.
Ρε που καταντησαμε! Απο τον Σαντος που εφτιαξε ομαδα για να κανει πρωταθλητισμο πεσαμε στα Ταρταρα της ελληνικης μπαστουνοβλαχιας. Χασαμε μια χρονια που η ομαδα θα πηγαινε για να παρει το πρωταθλημα, απο τον Δερμιτζακη και τον Χαβο, τα παλτα του Βουλινου που εγιναν "προπονητες". ΤΩΡΑ ΦΕΤΟΣ ηταν η σαιζον για να παρουμε το πρωταθλημα. Του χρονου αυτοι οι παικτες θα ειναι εναν χρονο ακομα μεγαλυτεροι και πιθανοτατα καποιοι απο αυτους, με πρωτο τον παικταρα Γκαρσια, δεν θα ειναι σε θεση να προσφερουν αυτα που θα μπορουσαν φετος. Ειναι να κοπανας το κεφαλι σου στον τοιχο με την ευκαιρια που χαθηκε.
Ρε που καταντησαμε! Απο τον Σαντος που εφτιαξε ομαδα για να κανει πρωταθλητισμο πεσαμε στα Ταρταρα της ελληνικης μπαστουνοβλαχιας. Χασαμε μια χρονια που η ομαδα θα πηγαινε για να παρει το πρωταθλημα, απο τον Δερμιτζακη και τον Χαβο, τα παλτα του Βουλινου που εγιναν "προπονητες". ΤΩΡΑ ΦΕΤΟΣ ηταν η σαιζον για να παρουμε το πρωταθλημα. Του χρονου αυτοι οι παικτες θα ειναι εναν χρονο ακομα μεγαλυτεροι και πιθανοτατα καποιοι απο αυτους, με πρωτο τον παικταρα Γκαρσια, δεν θα ειναι σε θεση να προσφερουν αυτα που θα μπορουσαν φετος. Ειναι να κοπανας το κεφαλι σου στον τοιχο με την ευκαιρια που χαθηκε.
- ΑποστόληςΑ
1. Το έχουμε πει ότι οι ρόλοι είναι διακριτοί. Εφόσον ο Garcia θεωρεί ότι δεν έχει δίκιο ο Χάβος να το πει στον Παντελή ή στον Ζαγορ, γιατί εκείνοι ΜΟΝΟ είναι αρμόδιοι να πειθαρχήσουν τον προπονητή.
2. Οι απόψεις του τύπου δεν είναι πάντοτε οι σωστές.
2. Οι απόψεις του τύπου δεν είναι πάντοτε οι σωστές.
επιμενεις να πιανεις το θεμα απο την μεση. απο την στιγμη που εφυγε ο γκαρσια. δεν ξεκινησε εκει ομως το θεμα. εκει μαλλον τελειωσε.alex ntepo έγραψε:Είμαι καθηγητής. Δεν ξέρω αν είμαι καλός καθηγητής, δε θα το πω εγώ. Προσπαθώ να είμαι σωστός με τα παιδιά. Κάνω ότι καλύτερο μπορώ, με βάσει τις σπουδές, τις γνώσεις και τις δυνατότητές μου. Δεν ξέρω αν τα καταφέρνω, δε θα το κρίνω εγώ. Προσπαθώ να κάνω τα παιδιά να μάθουν, να αποκτήσουν γνώσεις και εφόδια. Ελπίζω ότι θα τα καταφέρω, κι εγώ, κι αυτά, δεν ξέρω όμως αν το πετυχαίνω, και σίγουρα δε μπορώ να το πετύχω πάντα. Τέλος, θα ήθελα να με συμπαθούν και να με αγαπάνε τα παιδιά, αλλά δεν ξέρω αν το πετυχαίνω, και σίγουρα δε γίνεται πάντα.
Ξέρω όμως ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ. Είμαι ο καθηγητής τους, και είναι οι μαθητές μου. Δεν είμαστε το ίδιο. ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΜΕ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΟΥΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΟΥ, ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΝ ΔΕ ΜΕ ΣΥΜΠΑΘΟΥΝ, ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΝ ΔΙΑΦΩΝΟΥΝ. Τη διαφωνία τους ας την εκφράσουν με τρόπο και θα τη συζητήσουμε. Τη συμπάθειά τους και την αγάπή τους ας μην την κερδίσω, δεν χάθηκε ο κόσμος, αρκεί να μαθαίνουν, να γίνεται δηλαδή η δουλειά και των 2 μας. ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΜΟ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΑΠΑΙΤΩ, ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΜΗ ΜΕ ΣΕΒΑΣΤΕΙ ΤΟΝ ΦΥΤΕΥΩ ΜΕΣ ΤΗ ΓΗ. ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ.
Έτσι περιμένω να είναι κ η σχέση παικτών - προπονητή.
Άλλο η διαφωνία με τα πρόσωπα, άλλο ο σεβασμός στους θεσμούς που τα πρόσωπα εκπροσωπούν. Αν ο κάθε Γκαρσία έχει κάποιο πρόβλημα ή διαφωνία, υπάρχουν τρόποι να εκφραστεί, δεν είναι ανάγκη να τα κάνει όλα πουτάνα!
το θεμα ξεκινησε οταν ο υπηρεσιακος προπονητης αποφασισε να δωσει μια εντολη στον γκαρσια που 999 στους 1000 Παοκτσηδες ηξεραν οτι δεν θα την εκτελεσει. και αυτο ειναι απο υποπτο εως επικινδυνο.
θα μου πεις ρε φιλε κος ο γκαρσια θα αποφασιζει που θα παιζει??? ναι ο γκαρσια θα αποφασιζει που θα παιζει.
θα μου πεις κατσε ρε φιλε κος, ποιος ειναι ο γκαρσια που θα αποφασιζει που θα παιζει. η απαντηση ειναι οτι δεν με ενδιαφερει ποιος ειναι αλλα οτι εχει απολυτο δικαιο. δεν θα τρελαθουμε εντελως. εκει που του ειπε να παιξει δεν μπορει να παιξει. τοσο δυσκολο ειναι να το καταλαβετε??? πρεπει να φωναξουμε κανενα προπονητη για να μας κανει ποδοσφαιρικη αναλυση???
δεν μπορει να ανεβει και να βοηθησει το αριστερο εξτρεμ, ουτε μπορει οταν ανεβει να γυρισει να καλυψει τον βιτολο.
ουτε μπορει να γυρισει να καλυψει το μπακ οταν θα του βγαινουν δυο. αυτος ειναι και το ξεραμε απο την πρωτη χρονια. εαν δεν τους εκανε ας μην τον ανανεωναν.
και βεβαια ποσταρε ενας φιλο ενα διαλογο που ΕΑΝ ειναι αληθινος προσωπικα θα δικαιολογουσε μεχρι και να τον πλακωσει. ακου εκει εγω δεν ειμαι σαντος

Καλα εκανε και ειπε, αν το ειπε, "Εγω δεν ειμαι Σαντος". Πάντος εισαι.
Ο Γκαρσία έκανε μεγάλο λάθος. Τον Τεχνικό Διευθυντή ΔΕΝ τον κλάνεις.
Χλωμό να φάει λαγάνα φέτος. Αλλά ποτέ δεν ξέρεις ...
Ορισμένοι έχετε χάσει τα αυγά και τα πασχάλια με τον Γκαρσία...Μεγάλος παίκτης αλλά κακός χαρακτήρας και ιδιόρυθμος..ότι θέλετε πέστε απ'εκεί και πέρα...Βρήκε και κάνει και φταίει και η διοίκηση γι'αυτό φυσικά...Πάντως γνώμη μου είναι πως δε θα κάτσει για πολύ καιρό στην Τούμπα...Για τον δε χάβο ασχολίαστο...Ποιος Χάβος???Αλλά οφείλεις να σέβεσαι τον θεσμό του προπονητή του ΠΑΟΚ κ.Γκαρσία...Sentinel4 έγραψε:Αφού είναι ο μεγαλύτερος ξένος παίκτης να φέρεται και σαν τέτοιος. Μεγαλύτερος παίχτης δεν σημαίνει μόνο να κάνει παπάδες εντός γηπέδου, αλλά και εκτός.Hideguti έγραψε:[...] καθως ο Γκαρσια ειναι ο μεγαλυτερος ξενος παικτης που εχει φορεσει την φανελα του ΠΑΟΚ απο το 1985 που αρχισα να βλεπω τον ΠΑΟΚ και επειτα. [...]

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Photis την Τρί 19 Οκτ 2010, 15:46, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Ο Σαντος εγινε Χαβος...
Ο Βρυζας εγινε Παντελης...
Και ολα αυτα στη χρονια των ομιλων του europa league και του πρωταθληματος!!!
Γκαρσια αληταρα
Ο Βρυζας εγινε Παντελης...
Και ολα αυτα στη χρονια των ομιλων του europa league και του πρωταθληματος!!!
Γκαρσια αληταρα

- desperando
- Επικοινωνία:
Πραγματικά η όλη ιστορία φαίνετε πολύ στημένη , είναι σαν να ψάχνανε τόσο καιρό να μας παρουσιάσουν τι φταίει στην ομάδα. και ποιο είναι το πιο κατάλληλο άτομο για να φορτώσουμε όλη την αναταραχή που επικρατεί? Μα φυσικά ο πάμπλο γκαρσία ο επαναστάτης χωρίς αιτία , ο περίεργος αυτός χαρακτήρας που δεν υπολογίζει κανέναν και τίποτα πέρα από το προσωπικό του συμφέρον και την προβολή του και επειδή είναι και τεμπέλης δεν θέλει να κουράζετε και πολύ στις προπονήσεις και όποιος προπονητής δεν του κάνει όλα τα χατίρια τον τρώει με μόνο μια του κίνηση(έχει είδη φάει δυο και δεν χόρτασε πάει ολοταχώς για τον τρίτο) . έχω διαβάσει πολλούς εδώ μέσα να μιλάνε για πειθαρχεία και ρωτώ γνωρίζουν πραγματικά την έννοια αυτής της λέξεις ? γιατί αν την κατανοούσαν επακριβώς θα καταλάβαιναν ότι δεν μπορώ να άρχω δια της πειθούς όταν δεν πείθω άρα συνεπάγετε ότι δεν μπορώ να πειθαρχήσω τους άλλους. Συμπέρασμα δεν ευθύνεται κανένας γκαρσία κανένας κοντρέρας κανένας χαλκιάς , το ψάρι βρομάει από το κεφάλι και καλά θα κάνει το κεφάλι να γυρίσει από τις διακοπές που είναι, να πάρει τις ευθύνες των (λανθασμένων ) πράξεων του και να τις διορθώσει όσο είναι νωρίς και όχι να ψάχνει εξιλαστήρια θύματα για να κουκουλώνει τα λάθη του.
ΥΓ πότε δεν βγήκε σύνθημα από τα χείλη μου που να εξυμνεί εν ενεργεία ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ και ούτε πρόκειται να βγει, αλλά η όλη συμπεριφορά μας τον τελευταίο καιρό απέναντι στους παίκτες της ομάδας μας είναι για κκλάματα.
ΥΓ πότε δεν βγήκε σύνθημα από τα χείλη μου που να εξυμνεί εν ενεργεία ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ και ούτε πρόκειται να βγει, αλλά η όλη συμπεριφορά μας τον τελευταίο καιρό απέναντι στους παίκτες της ομάδας μας είναι για κκλάματα.
Λοιπόν....paokmono έγραψε:Καποιοι αποφασισαν να "φανε" τον Γκαρσία.
Εδω και καιρο διαβαζουμε πως ο ΠΑΟΚ ειναι καφενειο αλλα δεν μαθαμε τιποτα για το πως και το γιατι.
Σημερα μαθαμε(;) και το παραμικρο.
γιατί σήμερα βγήκαν όλα στη φόρα;
τις επόμενες μέρες είμαι σίγουρος πως θα θυμηθούμε και τα προπατορικά αμαρτήματα του Γκαρσία...
Θα είναι γέρος, κουρασμένος, αργός, δεν θα πατάει περιοχή, δεν θα τρώει σίδερα,θα μάθουμε ότι έκανε και δεν έκανε εδώ και ένα μήνα κλπ.
Θα μάθουμε ότι δεν μας είπαν όλο αυτό τον καιρό. Για το καλό του ΠΑΟΚ βεβαίως. Που για να μην ξεχνιόμαστε είναι πάνω απ όλα!
Τέτοιοι που είμαστε καλά μας κάνουν.-
μετά την απόφαση για τον αποκλεισμό από την αποστολή και τα στημένα άρθρα στυλ Τσορματζόγλου, είναι ξεκάθαρο πως ο Χάβος δεν έκανε του κεφαλιού του.
Αν τίθεται θέμα ΠΑΟΚ (διοίκηση) ή Γκαρσία, προφανώς και είμαστε με τον ΠΑΟΚ.
Αλλά ο τρόπος που επιλέχθηκε για να παραγκωνιστεί ο Γκαρσία, μικραίνει τον ΠΑΟΚ.
Ιδιαίτερα αν ισχύει πως υπάρχει πρόβλημα μεταξύ του Χάβου και άλλων παιχτών και όχι μόνο του Γκαρσία, τότε τα πράγματα είναι ακόμη χειρότερα.
Τότε, αποδεδειγμένα είχαμε προπονητικό τημ και τεχνικό διευθυντή πολύ κατώτερους των περιστάσεων. Και δεν θα με πείραζε, να τελειώσουν κάποιον για το καλό της ομάδας.
Το να επιστρατεύονται όμως οι ΑΡΔ, μικραίνει τον ΠΑΟΚ και υποτιμά εμάς ως οπαδούς. Δείχνει πως η διοίκηση δεν έχει εμπιστοσύνη στις αποφάσεις της. Δείχνει πως για κάποιο λόγο φοβάται την αιτιολόγηση των επιλογών της.
Δίνει ρόλο σε αυτούς που χαίρονται όταν υπάρχουν τέτοιες καταστάσεις, γιατί μέσα από αυτές επιβεβαιώνουν τον ρόλο τους. Και κονομάνε βεβαίως βεβαίως.
Ζαγοράκη, τα λάθη είναι για τους ανθρώπους. Είσαι το μεγαλύτερο κεφάλαιο του ΠΑΟΚ. Συνηδειτοποίησέ το. Σε στηρίζουμε όλοι. Με μια σωστή κίνηση στο θέμα προπονητή, τίποτα δεν έχει χαθεί.
ΜΗΝ βάζεις ενδιάμεσους μεταξύ μας και ιδιαίτερα αυτούς που ο κόσμος έχει κατανοήσει πλέον το ρόλο τους. Μόνο αυτό μπορεί να μας καταστρέψει. Ο κλονισμός της εμπιστοσύνης μεταξύ διοίκησης και κόσμου.
Ακούω πολλά αλλά δηλαδή αν του πει εκτέλεσε το κόρνερ απο τα αριστερά στο ματς π.χ τι θα πει? Εγώ μόνο τα δεξιά εκτελώ? και μπορώ να δώσω άλλα τόσα παραδείγματα που όμωσ καποιοι πολύ σωστά θα πουν ότι δενεέχουν καμία σχέση. Συμφωνώ με την απόφαση τησ διοίκησης κια θα συμφωνούσα ακόμα και αν προπονητής ήταν ο φρίγκερ και έδινε εντολή στον Κριστιάνο Ρονάλντο και δεν την εκτελούσε όποια κι αν ήταν αυτή. Όσο για τα παπούτσια για το ματς με τον βόλο ασ το αφήσω ασχολίαστο καλύτερα
Νταξ,μπήκε και το κουτσομπολίστικο στη μέση και γαμήθηκε εντελώς το πράγμα.
Είπε τις παπαριές του ο Τζόρμπα,απάντησε και η άλλη πλευρά με το "εγώ δεν είμαι Σάντος,ούτε Καπέλο" και ήρθε και έδεσε.
Ως συνήθως φυσικά,τα ίδια έγιναν με Μπερέτα,τα ίδια έγιναν με το Βρύζα,τα ίδια με Βιολίδη,τα ίδια όταν έφυγε ο Ζαγοράκης,τα ίδια έγιναν και παλιότερα,φήμες-βρώμες-σενάρια και το λουρί της μάνας.
Οι ΑΡΔ διαλέγουν πλευρές και στη μέση ο κόσμος να διχάζεται.
Μιλάμε δεν αντέχεται ο σημερινός ΠΑΟΚ πλέον.
Είπε τις παπαριές του ο Τζόρμπα,απάντησε και η άλλη πλευρά με το "εγώ δεν είμαι Σάντος,ούτε Καπέλο" και ήρθε και έδεσε.
Ως συνήθως φυσικά,τα ίδια έγιναν με Μπερέτα,τα ίδια έγιναν με το Βρύζα,τα ίδια με Βιολίδη,τα ίδια όταν έφυγε ο Ζαγοράκης,τα ίδια έγιναν και παλιότερα,φήμες-βρώμες-σενάρια και το λουρί της μάνας.
Οι ΑΡΔ διαλέγουν πλευρές και στη μέση ο κόσμος να διχάζεται.
Μιλάμε δεν αντέχεται ο σημερινός ΠΑΟΚ πλέον.
Έτοιμος να τα βροντήξει από τον ΠΑΟΚ είναι ο Πάμπλο Γκαρσία αν δεν συναντηθεί με τον Θοδωρή Ζαγοράκη. Ο Ουρουγουανός αμυντικός μέσος είχε για δεύτερη συνεχόμενη μέρα την ίδια αντιμετώπιση από τον υπηρεσιακό προπονητή, Μάκη Χάβο.DC έγραψε:Ο Γκαρσία έκανε μεγάλο λάθος. Τον Τεχνικό Διευθυντή ΔΕΝ τον κλάνεις.
Ο προσωρινός τεχνικός του «δικεφάλου» τον έβαλε να προπονείται με την δεύτερη ομάδα και του είπε να μιλήσει με τον Παντελή Κωνσταντινίδη. Ο Πάμπλο Γκαρσία αρνήθηκε να πάει να συζητήσει με τον τεχνικό διευθυντή του ΠΑΟΚ.
Μάλιστα, φεύγοντας από τις εγκαταστάσεις της Σουρωτής και παρότι αρχικά ήταν στην αποστολή μετά από αυτή την ενέργειά του κρίθηκε ότι ο παίκτης πρέπει να παραμείνει στην Θεσσαλονίκη.
Σύμφωνα με το περιβάλλον του Ουρουγουανού μέσου, ο παίκτης και οι εκπρόσωποί του βρίσκονται σε αναζήτηση του προέδρου του ΠΑΟΚ, Θοδωρή Ζαγοράκη για να συζητήσουν μαζί του τα όσα συνέβησαν και προηγήθηκαν το διήμερο αυτό.
Αν σε περίπτωση που ο Θόδωρος Ζαγοράκης επιμείνει και δεν το δεχτεί τότε είναι αποφασισμένος την Δευτέρα να μαζέψει τα πράγματά του και να φύγει από την Θεσσαλονίκη.
http://www.gazzetta.gr/football/super-l ... E%B1%CE%BD
να μην τον δεχτεις προεδρα, να μην τον δεχτεις τον αληταρα που κατεστρεψε το ονειρο σου για πρωταθλημα με χαβο δερμιτζακη.
Αν μετά τον Σορλέν την "κάνει" κι αυτός, θα πάω εγώ με το φίλο μου τον Μάξιμο να παίξουμε στα χαφ....