Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες

Θέματα που αφορούν την αθλητική επικαιρότητα, άλλες ομάδες και όχι μόνο!
Άβαταρ μέλους
DamoN

Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες

Δημοσίευση από DamoN »

off topic ξερω αλλα εχεις και γαμω τα αβαταρ! τυπαραααα
Άβαταρ μέλους
Bono

Δημοσίευση από Bono »

Oλα αυτά που συνέβησαν με την κούλα(όπως και πολλά άλλα που έχουν συμβεί κατά καιρούς) είναι απλώς οι μπουρμπουλήθρες που βγαίνουν στην επιφάνεια...η μεγάλη βρώμα είναι κάτω απ' την επιφάνεια,την οποία όλοι την ξέρουμε, αλλά εντελώς υποκριτικά σκούζουμε μόλις βλέπουμε τις μπουρμπουλήθρες,οι οποίες θα βγαίνουν μ' αυτόν τον τρόπο κατά καιρούς όσο η βρώμα μαζεύεται από κάτω...έτσι για να μας χαλάνε αυτήν την εικονική πραγματικότητα στην οποία μας αρέσει να ζούμε.
Και να με συγχωρεί η χάρη όσων αηδίασαν με τα συγκεκριμένα αλλά μεγαλύτερη ξεφτίλα από την μεταφορά του μίσους μεταξύ των 2 της Αθήνας στο μπάσκετ,στο παιχνίδι της Εθνικής με τους Σέρβους δεν υπάρχει,ούτε έχει ξαναγίνει ποτέ κάτι τέτοιο σε παγκόσμιο επίπεδο...όχι το ξύλο αλλά η μεταφορά του μίσους.
Εκεί που οι 2 βουτυρομπεμπέδες απ' τη μιά και οι αδερφοί κοντοί απ' την άλλη έχουν επιδοθεί σε έναν αγώνα σπατάλης χωρίς λογική,(γιατί ποιά λογική υπάρχει όταν ξοδεύεις 100 και εισπράτεις 30)όχι φυσικά για τους τίτλους αλλά για να "δειχτούν" στους μ@λ@κες της μίας ή της άλλης πλευράς...να κερδίσουν τη συμπάθεια της μισής ή της άλλης μισής Αθήνας και λίαν συντόμως Ελλάδας έτσι όπως θα τα καταφέρουν με την πλύση εγκεφάλου που έχουν εξαπολύσει.
Αυτό άλλωστε εξυπηρετεί τους στόχους τους που δεν είναι άλλοι απ' το να κάνουνε τη δουλίτσα τους επιχειρηματικά.
Η συμπάθεια και το μπράβο του όχλου που σέρνεις από πίσω.
Ας αφήσουμε τις κλάψες και τους υποκριτικούς εμετούς για άλλους και προπαντώς όχι εδώ μεσα....
Ακόμα και η κρατική ΕΡΑ γεμάτη από κόκκινους ή πράσινους δημοσιογράφους είναι...που δεν αρκούνται πλέον στο να μας πρήζουν τα αρχίδια για το βάζελο ή το γάβρο όλη μέρα και να "πλακώνονται" λεκτικώς αλλά πλέον ανάλογα και με το μέσο που δουλεύουν παίρνουν και θέση υπέρ του Βαρδινογιάννη,του Γιαννακόπουλου ή του Βγενόπουλου....για τέτοια ξεφτίλα μιλάμε.
Και όσο αυτή η πλύση εγκεφάλου συνεχίζεται με σκοπό να υπάρχουν πλέον 2 ή 3 ομάδες στην Ελλάδα και ο Γιαννιώτης γίνεται γάβρος,ο Πατρινός κούλα και ο ΝεοΣμυρνιώτης βάζελος,αυτοί οι λίγοι που δεν τρώνε το παραμύθι τόσο θα αηδιάζουν και θα γίνονται όλο και χειρότεροι στη συμπεριφορά τους,όλο και πιό φανατισμένοι στο τρόπο που αντιδρούν στο παραμικρό.
Γι' αυτό
Η ΞΕΦΤΙΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΑΣ και ίσως συντόμως και στα δικά μας.....
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Bono έγραψε:(γιατί ποιά λογική υπάρχει όταν ξοδεύεις 100 και εισπράτεις 30)
Η λογική της διαχείρησης ψηφοφόρων και κατ' επέκτασιν των κυβερνήσεων που εκλέγουν.
yiannisPAOKitalia

Δημοσίευση από yiannisPAOKitalia »

DimisK έγραψε:Οι αθλιότητες που έγιναν στη Νέα Σμύρνη μας υποτιμούν όλους ως πολίτες, ως ανθρώπους, ως φιλάθλους. Μου θυμίζει το ανέκδοτο με τον Γερμανό, τον Ιταλό και τον Έλληνα αγρότη και τη χάρη που έθελε ο κάθε ένας απο το Θεό. Ο Έλληνας δεν ζήτησε κάτι για τον εαυτό του, αλλά να καταστρέψει τον γείτονά του. Οι δύο πρώτοι ζήτησαν εργαλεία για το όργωμα των χωραφιών τους μεταξύ των οποίων και ένα γαϊδουράκι. Ο Έλληνας όταν ήρθε η σειρά του ζήτησε απλά...να ψοφήσει το γαϊδούρι των δύο πρώτων.

Δυστυχώς αυτές οι νοοτροπίες μας κατάντησαν σε αυτό το χάλι και σαν κράτος και σαν κοινωνία και σαν ανθρώπους. Αυτοί που το έκαναν ήταν εντελώς ανεγκέφαλοι για να μην το πω πιο χοντρά. Καταστρέψαν την ομάδα τους, το κύρος της, την αξιοπιστία της, την ΑΕΚ, το ελληνικό ποδόσφαιρο, το κύρος της χώρας, ενώ επιβάρυναν και τον έλληνα φορολογούμενο αφού τις ζημιές αυτός θα τις πληρώσει. Χώρια που η χώρα - για άλλη μια φορά - διασύρθηκε. Και μην πει κανείς "η χώρα διασύρεται από μόνη της" γιατί είναι λάθος. Φυσικά και διασύρεται από κάθε μικρή μαλακία που κάνει ο καθένας μας. ΕΜΕΙΣ τη διασύρουμε, δεν είναι απρόσωπος ο διασυρμός. Ο ένας κλείνει τα λιμάνια, ο άλλος καταβάζει το γενικό του ρεύματος, ο άλλος δεν στέλνει βενζίνη, ο άλλος ανεβάζει τις τιμές, ο άλλος κλέβει τον πελάτη του και πάει λέγοντας.

Και όλα αυτά γιατί; Γιατί κάποιοι "οπαδοί" θεωρούν τις ομάδες κτήμα τους, ιδιοκτησία τους και μπορούν να κάνουν ότι θέλουν! Ντροπή και σε αυτούς και στο ανύπαρκτο κράτος που τους άφησε να το κάνουν, χωρίς να συλλάβει κανένα! Η ατιμωρισια και πάλι δηλώνει παρόν!
Μπράβο στους κάφρους λοιπόν! Για να μην παίξει η ΑΕΚ στο γήπεδο του Πανιωνίου και τους το...μαγαρίσει!!! Γιατί ο εγωισμός τους τους τυφλώνει και τους μετατρέπει σε ζώα. Οσο υπάρχουν "άνθρωποι" με τέτοια μυαλά που κάνουν και που επικροτούν τέτοιες μαλακίες, η χώρα δεν θα βγει ποτέ από το τέλμα.
Δεν ξέρω τι άλλο να πω. Δυστυχώς το βαρέλι δεν έχει πάτο...

Φυσικά τεράστιες είναι οι ευθύνες και των διοικούντων των δύο ΠΑΕ που λαϊκίζουν διαρκώς.
Αν π.χ. η ΑΕΚ τιμωρούνταν από την ΟΥΕΦΑ δεν θα προκρινόταν, θα είχε οικονομικές ζημιές, δεν θα έδινε βαθμούς στην Ελλάδα με ότι αυτό συνεπάγεται για όλες τις ομάδες. Ψιλά γράμματα θα μου πείτε.
Η ομάδα μας να κερδάει και όλοι οι άλλοι να πάνε να γαμηθούνε. Να που τελικά όλοι μας κρύβουμε μέσα μας έναν μικρό "Μητρόπουλο"...
Κρίμα και πάλι...
:(
Ρε Dimis, έλεος... αναφέρθηκα ποιο πάνω, αλλά με τρώει το κ^λόχερο να το ξανανοίξω το ρημάδι..

Είναι δυνατόν να κατηγορείς τον ΠΑΟΚτσή, τον Έλληνα, τον άνθρωπο ότι παρακαλάει να ψοφήσει το γαϊδούρι το γείτονα?

Πρώτα-πρώτα, και στο λέω ευθαρσώς, αν ήταν στο χέρι μου, θα προτιμούσα να ψοφήσει ο ίδιος ο γείτονας που είναι ποιο γαϊδούρι από το καημένο το ζωντανό. Αλλά δεν είναι στο χέρι μου, ούτε στο χέρι των πανιώνιων, τιμή τους όμως που κάνανε αυτό που θα έκανε ο καθένας, για να μην τον περνάνε για μαλάκα.

Δε φοβήθηκαν μην τους το μαγαρίσουν, και το ξέρεις κι εσύ.. υπάρχουν όμως άνθρωποι που απλά δεν θέλουν να τους περνάνε για μ@λ@κες. Το τι υπάρχει ανάμεσα σε χανούμια και πανιώνιους, δε με απασχολεί καθόλου, μα καθόλου. Αλλά μην κάνουμε πως δεν καταλαβαίνουμε..

Λες ότι αυτές οι νοοτροπίες μας κατάντησαν σ'αυτό το χάλι. Εγώ λέω ότι οι καρεκλοκένταυροι και οι μίζες μας κατάντησαν, τα συμφέροντα, τα κολλητηλίκια κλπ. Οι πανιώνιοι έκαναν το αυτονόητο, και λες ότι δεν υπάρχει κανείς να τους συλλάβει.. Γιατί? Ποιος είναι ο Πανιώνιος? Οι κερκίδες και το χόρτο? Ο κόσμος του είναι, ούτε ο Τσακίρης, ούτε κανείς, όπως ισχύει για όλες τις ομάδες που δεν έχουν μεγαλοκαρχαρίες-επενδυτές. Έκαναν κατάληψη στον ερασιτέχνη για να μη δωθεί το γήπεδο κι ο ερασιτέχνης τους έγραψε κανονικά.. Και λίγα έκαναν!

Υπάρχει κι αυτό που λέμε αξιοπρέπεια, και η δική τους αξιοπρέπεια τους όρισε να μην κάτσουν άπραγοι προς τους δραγουμάνους του ΠΟΚ και τη ντροπή της προσφυγιάς. Το τσιράκι των γαυροβάζελων, που γλύφει το κοκαλάκι που της πετάνε, (βλέπε χορηγία φανέλας).

Εγώ γιατί έμεινα εκτός Ευρώπης για γαμησιάτικα αλλωνών? Εγώ γιατί τιμωρήθηκα από την UEFA? Γιατί αποκλείστικα? Γιατί ΠΑΟΚ είσαι, μήπως? Εγώ δεν είχα οικονομικές ζημιές? Εγώ δε θα έδινα βαθμούς στην Ελλάδα? Βγήκε κανένας να μιλήσει για εθνική υπόθεση? Τότε δεν ήταν εθνική ξεφτίλα? Να σου πω εγώ τι ήταν? Εθνική μαλακία ήταν, όλοι μαζί βαρούσαν μαλακία.. και κάναν τις πάπιες και τους κινέζους και κρυφογελούσαν από ικανοποίηση που ο ΠΑΟΚ δεν έβγαινε Ευρώπη, ενώ οι μαριονέτες και τα τσουτσέκια τους κατακρεουργούσαν τον ΠΑΟΚ!

Αλλά για το χανούμι, κόπτονται μήπως μείνει χωρίς γήπεδο, μην αποκλειστεί το χανουμάκι τους επειδή δεν έχει γήπεδο που από μόνοι τους γκρεμίσαν, και παίζουν νταηλίκι σε κρατικό/δημόσιο στάδιο μαζί με τις ακαδημίες τους κλπ, δεν πληρώσαν φράγκο για το χόρτο, χρωστάν της Παναγιάς τα μάτια από ενοίκια, (αυτά από το πρόσφατο παρελθόν για να μην γράψω την χιλιοπαιγμένη κασέτα με τα σβησμένα χρέη και τον "δεν πληρώνω ΦΠΑ για να κάνω μεταγραφές"...), κανείς δεν τους λέει κουβέντα, και σε μας αρνήθηκαν ανταποδοτική επιχορήγηση για να επισκευάσουμε το γήπεδο, το διανοήσε? Εμάς θα μας άφηναν να αποκλειστούμε χωρίς να τους καίγεται καρφάκι, έχοντας ήσυχη τη συνείδησή τους με το πρόσχημα των επεισοδίων στο χαντμπολ (επεισόδια που έγιναν ανάμεσα σε οπαδούς ΠΑΟΚ και ΑΕΚ), και για το χανούμι τρέχουν να της βρουν γήπεδο, και μιλάνε για εθνικό ζήτημα και εθνική υπόθεση και δεν ντρέπονται κιόλας.. αλλά ποιός την έχασε τη ντροπή για να την βρούν αυτά τα ΛΑΜΟΓΙΑ? Ή μάλλον, ΕΘΝΙΚΑ ΛΑΜΟΓΙΑ!

Αν είχαν αρχί^ια αυτά τα λαμόγια, ας ορίζαν με τσαμπουκά ως έδρα της αεκ τη λεωφόρο, αφού έτσι κι αλλιώς, ο βάζελος την έκανε πρώτος την πουστιά, και που πρώτος γλυκοκοίταξε το γαϊδούρι της αεκ. Ή νομίζεις ότι όντως ξεχάσαν να ποτίσουν το γήπεδο ή κατά λάθος κάηκαν τα ποτιστικά?

Μήπως, τελικά, το δικό μας το γαϊδούρι ήταν να ψοφήσει..?
Άβαταρ μέλους
novito

Δημοσίευση από novito »

+ oσα θες ρε μαφιοζε...
novito έγραψε: υ.γ.1: Κατάντια του ελληνικού ποδοσφαίρου δεν είναι το ότι το αεκάκι ψάχνει γήπεδο πόσες μέρες τώρα... Κατάντια είναι το ότι υπάρχει ακόμα σαν ομάδα...
υ.γ. Ιταλε Δευτερα, ε? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

Από τότε που θυμάμαι να παρακολουθώ συστηματικά την ομάδα μου, από τους τελικούς με το γαύρο το 94' ως και φέτος στο χαριλάου, ένα πράμα παραμένει ίδιο: το ΠΟΚ σε πηδάει και θα συνεχίσει να σε πηδάει χωρίς ντροπή και χωρίς να έχει διάθεση να αλλάξει κάτι.
Για αυτό είναι υπέρτατη ηδονή και ΥΠΟΧΡΩΣΗ μας να το πηδάμε και μεις όπου και όποτε μπορούμε. Δε χωράει ποδοσφαιρικός πολιτισμός απέναντι σε αυτούς, απέναντι σε αυτούς ποτέ οίκτο, ποτέ ανωτερότητα. Απέναντι σε αυτούς μόνο Π@ΥΤΣΟ και ΞΥΛΟ και ΣΟΥΒΛΑ. Και μόνο. Έστω και με ανταρτοπόλεμο, έστω και στην πουστιά, έστω και πισώπλατα. Σε αυτά τα ζώα που δεν έχουν σεβαστεί ποτέ τους τίποτα δεν αξίζει τίποτα λιγότερο. Μπράβο στους Πάνθηρες, να σκάβαν μεγαλύτερες λακούβες και να θάβαν και τα κοπρόσκυλα μαζί

ΥΓ. Δεν είναι "επαρκές" εθνικό θέμα το έλλειμα του κράτους φαίνεται και έπρεπε να αναγάγουμε και το ματς της κούλας σε τέτοιο.Ρε α στο διάολο όλοι μπιτσαξησταρχήδες και γεροκλάνοι
Άβαταρ μέλους
Maximus

Δημοσίευση από Maximus »

Μετά λύπης μου διαπιστώνω ότι δεν έχετε πιάσει το νόημα αυτου που ήθελε να πει ο DimisK...Ειναι λυπηρό τα νέα παιδιά (αλλα και οι μεγαλυτεροι) να σκέφτονται έτσι...

Ρε, καταλαβετε ενα πράγμα και βαλτε το καλα στο μυαλο σας...

Δεν υπάρχει ουτε "ΠΟΚ", ούτε "λαμόγια", ουτε "κυβερνωντες", ούτε "κακός γείτονας"... Ολοι αυτοί που περιγραφετε και υποτίθεται οτι ειναι απέναντι μας, είμαστε ολοι εμείς!

Πότε θα το καταλάβετε ρε γαμωτο μου;! Ποτε θα καταλαβετε ότι ο κάθε Μπιταξης , ο καθε Σπάθας και ο κάθε Γερουλανος δεν εχει τη δυναμη να κάνει τίποτα, αν δεν του τη δώσεις εσύ;!

Αν κάτι έχουμε καταφέρει μέχρι τώρα (και ειδικοτερα στον ΠΑΟΚ) είναι λόγω της συσπείρωσης και της ενότητας που έχουμε!Τι βλακειες ειναι αυτες... Να ψοφήσει οχι το γαιδουρι του, αλλά ο γείτονας; Δεν βλέπετε ότι αυτό ακριβώς είναι που μας κρατάει πίσω τοσα χρόνια;

Ας ξυπνήσουμε επιτέλους και ας καταλάβουμε ότι έχουμε απίστευτη δύναμη να τους ρίξουμε όλους αυτούς, αρκεί να...σηκωθούμε από τον καναπέ, να κάνουμε τις απαραίτητες θυσίες, να συσπειρωθούμε και να κανουμε μάχη μέχρι εσχάτων!

Δεν εχει νοημα ρε μαγκες... Δεν εχει νόημα μεσα στο paokmania να βριζεις την πολιτεία και τον ΟΠΑΠ και μετά από 2 ωρες να πας να παιζεις στοιχημα στον κ. Μητσο, το φιλααρακι σου στο πρακτορειο...Δεν έχει νόημα ρε φιλε να βριζεις ολη μέρα τον Κόκκαλη, τον Βαρδινογιάννη και τον Μαρινάκη και παράλληλα να εχεις συμβολαιο 50 ευρώ μηνιαιως στη Vodafone και στη Wind... Δεν εχει νόημα ρε φίλε να βριζεις τα "λαμόγια" και τους Γερουλανους και την ίδια στιγμή να πηγαινεις να τους ψηφιζεις επειδή ως δια μαγειας καθε 4 χρόνια για μια μέρα ξεχνας τα ιδανικα σου και τα πιστευω σου και το οτι εισαι ΠΑΟΚτσης... Δεν γινεται ρε φιλε!

Δεν γινεται...Ετσι πολυ απλά... Διόρθωσε πρώτα τον εαυτό σου, επηρέασε τον διπλανό σου και αυτή η αλυσίδα θα καταλήξει αργα ή γρήγορα στην αλλαγή της κοινωνίας... Τέλος με την υποκρισία! Ο Μπιταξης ειμαι εγώ και εγώ είμαι ο Μπιταξης! Δεν υπάρχει "εγώ" και "εσύ", υπάρχει το "εμεις" και το "ολοι" μας!

Ο ΠΑΟΚ είναι τρόπος ζωής... ΠΑΟΚ σημαίνει να είσαι "απο την άλλη πλέυρα"... ΠΑΟΚ σημαίνει να μην γουσταρεις αδικία και λαμογια σε ολες τις πτυχες της ζωης σου! Συγνωμη φιλε μου, αλλά αν ψηφίζεις ΠΑΣΟΚ και ΝΔ (που στατιστικα το 80% τουλαχιστον των ΠΑΟΚτσηδων αυτους ψηφιζουν) τοτε συγνωμη φιλαρακι ,αλλα δεν είσαι ΠΑΟΚ... Τελεία και πάυλος (Δερμιτζακης)...
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

Εγώ γιατί βλέπω δημιουργία δύο γηπέδων πιο εύκολα και με καλύτερους όρους σε ΠΑΟ και ΑΕΚ μετά από αυτό το θέμα;
Βούηξαν τα ΜΜΕ να μιλάνε για έλλειψη γηπέδων που να πληρούν τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές στην Αττική.
Τελικά από ένα κακό θα βγουν κερδισμένοι και οι δύο...θα δείτε...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος teod1980 την Πέμ 26 Αύγ 2010, 08:52, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Maximus έγραψε:Μετά λύπης μου διαπιστώνω ότι δεν έχετε πιάσει το νόημα αυτου που ήθελε να πει ο DimisK...Ειναι λυπηρό τα νέα παιδιά (αλλα και οι μεγαλυτεροι) να σκέφτονται έτσι...

Πράγματι . Πολύ λυπηρό .
Μάλλον η μιζέρια και η κακομοιριά δεν έχει να κάνει με την ηλικία.

Η πιο σωστή αντιμετώπιση είναι .... ΚΑΙ ΤΙ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΕΜΕΝΑ?
Γιαυτό είμαστε ρδελομπου ως χώρα.
Αλλά τώρα που το σκέφτομαι ... τί με νοιάζει εμένα????
Άβαταρ μέλους
GI4NNEN4

Δημοσίευση από GI4NNEN4 »

Όσον αφορά τη δύναμη του κυρίαρχου λαού θα θυμίσω ενα παλιό συνθήμα στους τοίχους που έλεγε:

"Άν οι εκλογές μπορούσαν να αλλάξουν τα πράγματα, θα ήταν παράνομες"
yiannisPAOKitalia

Δημοσίευση από yiannisPAOKitalia »

Αντιλαμβάνομαι τις σκέψεις σου Maxime, αλλά εγώ προσωπικά θα τους βρίζω όλη μέρα, από το πρωί ως το βράδυ και τούμπαλιν, γιατί ούτε στοίχημα στον κυρ-Lorenzo παίζω, ούτε ελληνικό κινητό έχω, ούτε τα λαμόγια ψήφισα.. πήγα, έγραψα στο ψηφοδέλτιο ΠΑΟΚ κι το'ριξα, και την επόμενη φορά, ούτε που θα πατήσω το πόδι μου.

Όποιος τους ψήφισε και νιώθει ενοχές, ας μην τους ξαναβρίσει, ή αν θέλει να τους βρίζει, ας μην ξαναψηφίσει τα λαμόγια.

Επιφανειακή προσέγγιση, το ξέρω, αλλά δυστυχώς έτσι είναι..
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

Φιλε,Maxime,αυτα που γραφεις ειναι σωστα αλλα δυστυχως στις μερες βρισκονται μεταξυ ρομαντισμου και ουτοπιας.Και επειδη,εγω προσωπικα,θεωρω τον εαυτο μου,εδω και χρονια ,κυνικο,θελω να σου πω πως εαν καταλαβω πως ο γειτονας θελει να με βλαψει,για οποιοδηποτε λογο......θα τον σβησω απο το χαρτη!

Κατι αναλογο θελω να κανει και η ομαδα μου!Δεν θελω να προκαλει αλλα εαν προκληθει ΑΠΑΙΤΩ να τα κανει ολα πουτανα!
Άβαταρ μέλους
Maximus

Δημοσίευση από Maximus »

Προς mpafos4...

Η μασκα του δηθεν ρεαλισμού μας αποτρεπει απο το να δουμε την παγιδα στην οποια εχουμε πέσει... Η ιστορια εχει απειρα παραδειγματα που βρισκονται μεταξυ "ρομαντισμου και ουτοπιας" (και μαλιστα σε εποχες πιο δυσκολες και βαρβαρες απο τη δικη μας)...

Θα σου πω και κατι "ρεαλιστικό": <<οφθαλμόν αντί οφθαλμού και οδόντα αντί οδόντος>> οπως λες... Σβησε απο τον χάρτη τον γείτονα και σε 5-10 χρόνια θα δεις το παιδι σου να "σβηνεται απο τον χάρτη" από την εκδικηση του υιου του γειτονα... Κυκλος αιματος και βιας, κυκλος κακιας και μισους...

Προς GI4NNEN4...

Οι εκλογές σαν μηχανισμος, έχουν και αυτες το αδύνατο σημείο τους... Μπορεί να βγει ενα μικρο κόμμα εκτος "κλίκας"... Αλλα στην τελική τα "λαμόγια" δεν στηριζονται στον θεσμο των εκλογών για να συνεχισουν να κυβερνουν... Στηριζονται σε ολοκληρο τον μηχανισμο που βρισκεται πίσω από τις εκλογες... Στο ρουσφέτι, στο παρε δωσε, στο "ελα μωρε τωρα, η ψηφος μου δεν θα αλλαξει τιποτα"... Και φυσικα στο τραγελαφικο " Ριχνω ακυρο/λευκό/δεν πάω καθόλου" διοτι ισα ισα τους βοηθας τοτε να αποκτησουν πιο ευκολα το ποσοστο σχηματισμου κυβερνησης...
Άβαταρ μέλους
Aureliano Buendia

Δημοσίευση από Aureliano Buendia »

GI4NNEN4 έγραψε:Όσον αφορά τη δύναμη του κυρίαρχου λαού θα θυμίσω ενα παλιό συνθήμα στους τοίχους που έλεγε:

"Άν οι εκλογές μπορούσαν να αλλάξουν τα πράγματα, θα ήταν παράνομες"

Πέρα από σύνθημα σε τοίχους, ήταν και ρήση του κυρίου Καρλ Μαρξ.
Άβαταρ μέλους
Pegasus

Δημοσίευση από Pegasus »

Και οι διαδηλώσεις παράνομες θα ήταν αν μπορούσαν να αλλάξουν τον κόσμο...

Ο Maximus έχει δίκαιο όπως το θέτει. Ο κόσμος έχει τη δύναμη. Απλώς είμαστε (κι εγώ μαζί) πολύ βόδια για να το κάνουμε αυτό οπότε θα αρκούμαστε σε περιστασιακά χτυπήματα και μικρές νίκες. Μεγάλο θέμα αυτό. "Εγώ μωρέ θα αλλάξω τον κόσμο; Πιάσε εκείνον, μίλα σε εκείνον, άσε με εμένα, φτωχοδιάβολος είμαι"...

Ο ΠΑΟΚ είναι απλά η αφορμή. Αν κάποιος μου μιλά για επανάσταση, τιμή, αξιοπρέπεια και ξερωγώ, για να μην τον πω ΓΕΛΟΙΟ και ΓΡΑΦΙΚΟ θα πρέπει να το δω να εφαρμόζει τις αρχές του στο σύνολο της ζωής του και όχι απλά να απαιτεί από μια ΠΑΕ να εφαρμόσει αυτό που έχει αυτός στο κεφάλι του για να νιώσει ο ίδιος περήφανος και αξιοπρεπής... εξ αντανακλάσεως.

Σε κάθε περίπτωση, και η ΑΕΚ θα αποκτήσει γήπεδο και ο ΠΑΟ. Το θέμα είναι τι θα κάνουμε εμείς και τι θα αποφασιστεί όταν έρθει η ώρα του γηπέδου. Προς το παρόν επείγει η αποπεράτωση του προπονητικού κέντρου και η ρύθμιση των χρεών...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Αθλητικά-Αγωνιστικά”