Μεταγραφές καλοκαιριού 2026

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
George Best4

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2026

Δημοσίευση από George Best4 »

Equalizer έγραψε: Πέμ 18 Ιουν 2026, 12:20 Ομολογώ πως δεν θα με χαλάσει καθόλου να φύγει ο Κετζιόρα

Από τους βασικούς πυλώνες της αποτυχίας την τελευταία διετία.

Δεν ήταν άχρηστος

Δεν θα με ενοχλούσε να είναι στον πάγκο.

Όμως οποιοσδήποτε ΝΟΡΜΑΛ αμυντικός (οχι βέβαια... Ινίγο Λόπεθ...) δεν βλέπω πως θα τα πήγαινε χειρότερα ώστε να τον αναπολώ

Δεν νομίζω πως ήταν περίπτωση τύπου "δεν έχει δύναμη αλλά έχει μυαλό". Δεν είναι χαζός ο άνθρωπος προς θεού. Αλλά ως αμυντικός νομίζω πως όλα τα είχε εντελώς φλάτ - ούτε γρήγορος, ούτε δυνατός. Ούτε αργός, ούτε "τρωω ξύλο απ όλους". Ούτε καλή τεχνική, ούτε ξυλοκόπος. Ούτε ογκόλιθος, ούτε τρύπα στην άμυνα. Ένας παίκτης οκ.

Απλά τον πήρε με το μέρος του ο Ραζβαν και κατάφερε να βγάλει απ τη μύγα ξύγκι. Πρόπερσι. Εκτοτε απλά υφίσταται στην ομάδα, με κάνα δυο εκλάμψεις και πολύ περισσότερες φόλες.
To διαβασαμε και αυτο...
Λογικα κακος ηταν.
Ηταν που εχουμε τρομερο βαθος και ειναι λογικο να φυγει ο Κετζιορα.
Ας μεινουμε μονο με Μηχαηλιδη μωρε και βλεπουμε ποιος θα ερθει.

Αξιοπιστη λιστη και ο ορισμος του τιμιου ο Κετζιορα και θα επρεπε να μεινει σαν τετοιος, Οχι να ψαχνεις 4 μπακ απο τελη Ιουνη με προκριματικα σε 1 μηνα.

Ποσους παιχτες στοιχηματα θα εχει του χρονου η ομαδα?
Ποσες φορε την εχουμε πατησει με σεντερ μπακ που διωξαμε και ηρθαν αλλα να παρουν την θεση τους και ηταν χειροτερα τα πραγματα?
Να θυμηθω τον Κολλει? Τον Καργα? Ποιον να πιασω?

Ηταν κακη η αμυνα οταν ρολαρε η ομαδα?

Δε μπορω να καταλαβω την λογικη σου πραγματικα..

Δεν ειναι οτι ζουμε στη μιζερια εμεις, ουτε οτι ειμαστε "υποπτοι" οπως με χαρακτηρισες σε προηγουμενο ποστ.
Δηλαδη δε βλεπουμε πως παει το πραγμα? 1 μηνα παλι δε ξεραμε τι θα γινει με προπονητη, 1 εβδομαδα μαθαμε οτι θα φυγει και ανακοινωση δεν εχει βγει, το τι γινεται δεν ξερουμε και βγαινετε μερικοι και υποστηριζετε την παρανοια...
These users thanked the author George Best4 for the post (total 3):
Andrew R, thios4, Cocobill
Psagmenos4

Δημοσίευση από Psagmenos4 »

panpangr77 έγραψε: Πέμ 18 Ιουν 2026, 12:46
Psagmenos4 έγραψε: Πέμ 18 Ιουν 2026, 12:38 Θέλουμε τουλάχιστον 6-7 κινήσεις με το καλημέρα.
3 στοπερ
2 χαφ τουλάχιστον
Αριστερο εξφρεμ 1 τουλάχιστον ( Αν πούμε ότι ο Ντελιας στο 4 3 3 θα πάει εκεί)
1 φορ για πρώτο.
1 αριστερο μπακ για πρώτο
1 αριστερο μπακ έχουμε τον Μπαμπα προς τον παρον.Που ειναι στο Μουντιαλ και δεν θα το εχεις στο πρωτο ευρωπαικο.Ο Γιαννούλης δεν πρέπει να αργησει και πολυ.
Αυτό γράφω ότι θέλουμε αριστερό μπακ ,που θα ερθει για πρώτος και μιλάω για υποθέσεις που καίνε με το καλημέρα. Μπαμπά, Μειτε, Σαντσεζ δύσκολα θα προλάβουν τα πρώτα ματσ .
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

To οτι άλλα ποστ και άλλες εκφράσεις είναι ύποπτες George δεν σημαίνει πως αυτή είναι η μόνιμη απάντηση μου

Εσύ μπορεί να θεωρείς οτι ο Κετζιόρα είναι κάτι πολύ καλό

Εγώ θεωρώ οτι είναι το είδος παίκτη που απλά ταίριαξε καλά με τον τότε προπονητή και απέδωσε σχετικά καλά για κάποιο διάστημα. Κολώνα της ομάδας ποτέ δεν ήταν μέσα στο χορτάρι. Όσο έπαιζε ο καταπληκτικός Κουλιεράκης, στεκόταν και αυτός σωστά. Όταν μπήκε ο πιο μέτριος ψυχικά Μιχαηλίδης, ο Κετζιόρα ήταν τραγικός σε πολλά ματς.

Άποψή μου.

Και σημειωτέον, όπως επικοινωνήθηκε οτι ο Κετζιόρα ανανέωσε αυτόματα, έτσι επικοινωνείτε πως ο ίδιος ο Κετζιόρα θέλει να φύγει

Όπως έχει πει ο Ζαγοράκης που κάτι θα ξέρει από μπάλα, ο ΠΑΟΚ δεν κρατάει με το ζόρι παίκτη που θέλει να φύγει.

Εγώ λέω οτι θέλει να φύγει τόσο για οικογενειακούς λόγους, όσο και γιατί απέδιδε μόνο χάρη στον Λουτσέσκου και χωρίς αυτόν ξέρει οτι δεν αντέχει να αγωνιστεί για τον ΠΑΟΚ. Έτσι λέω εγω.
xyz_o_peponas

Δημοσίευση από xyz_o_peponas »

Κετζιορα θα λέτε και θα κλαίτε σε κάνα δίμηνο.
Αλλά οκ ας φύγει και αυτός και μάλιστα Ιούνιο και μάλιστα με προορισμό τον επόμενο αντίπαλο μας..

Άλλωστε στον ΠΑΟΚ οποίος πει θέλω να φύγω, σε μια βδομαδουλα κάνει ήδη προπόνηση με τη νέα του ομάδα. Στην αντίθετη περίπτωση, περιμένουμε μέχρι τέλος Αυγούστου γιατί "δεν είναι εύκολο να τον αφήσει η ομάδα του".

Δεν είναι στραβος ο γιαλός να ξέρετε.
These users thanked the author xyz_o_peponas for the post:
thios4
Άβαταρ μέλους
van rooy

Δημοσίευση από van rooy »

Απώλεια η μεταγραφή του Κεντζιόρα.

Έμπειρος , μπαρουτοκαπνισμένος τον ξεζουμίσαμε.

Έπρεπε να μείνει αλλά φαίνεται ότι παρέμεινε λόγω Λουτσέσκου.

Είδαμε και τα στόπερ των αντιπάλων μας τι μπάλα ξέρουν..θα ξεκινήσω απο την πρωταθλήτρια χανουμια....αυτός ο μουκουντί τι τεχνική κατάρτιση που διαθέτει...

Στον γαύρο...κάτι ρέτσοι κτλ...απλά κοιτούσαν τα 22 βολέ του τζολάκη σε ένα ημίχρονο.

Στον βάζελο ο αγαπημένος μας ινγκασον..που ακόμα και σκιά να δει δίπλα του πετάει τη μπάλα πλάγιο.
These users thanked the author van rooy for the post (total 3):
Mica, thios4, George Best4
Άβαταρ μέλους
FreeWatcher

Δημοσίευση από FreeWatcher »

Ο χειρότερος 11δάτος μου για φέτος ο Τόμας. Προφανώς θέλει αναβάθμιση ο ΠΑΟΚ στη θέση! Πονούσαμε πολύ στην άμυνα. Ήρθε ο καιρός πιστεύω να κοιτάμε για βασικούς κ όχι για αναπληρωματικούς. Φτάνει με αυτή την άρρωστη κατάσταση τα τελευταία χρόνια. Ε δεν κάνει μωρέ αλλά για αναπληρωματικός καλός είναι... Όχι δεν είναι! Σε σχέση με Ελουστόντο πάντως πιστεύω είναι πιο γρήγορος ο Τόμας.
Από τη στιγμή που θέλει να φύγει λόγω της γυναίκας του κιόλας, απορώ γιατί το συζητάμε καν.
Άβαταρ μέλους
giaxxo

Δημοσίευση από giaxxo »

Εγω πάντως ονειρεύομαι εναν ΠΑΟΚ που ο συμπαθής Μιχαιλήδης θα γυαλίζει πάγκο.
Τι μου λετε εσείς για ύψη, βάθη και 4.3.3...
:nairepaok: :opaokara: :pano: :nairepaok:
These users thanked the author giaxxo for the post:
thios4
Άβαταρ μέλους
Athens

Δημοσίευση από Athens »

δηλ θα παρουμε στοπερ ισπανο αλλα θα ειναι αργος?
George Best4

Δημοσίευση από George Best4 »

Equalizer έγραψε: Πέμ 18 Ιουν 2026, 12:53 To οτι άλλα ποστ και άλλες εκφράσεις είναι ύποπτες George δεν σημαίνει πως αυτή είναι η μόνιμη απάντηση μου

Εσύ μπορεί να θεωρείς οτι ο Κετζιόρα είναι κάτι πολύ καλό

Εγώ θεωρώ οτι είναι το είδος παίκτη που απλά ταίριαξε καλά με τον τότε προπονητή και απέδωσε σχετικά καλά για κάποιο διάστημα. Κολώνα της ομάδας ποτέ δεν ήταν μέσα στο χορτάρι. Όσο έπαιζε ο καταπληκτικός Κουλιεράκης, στεκόταν και αυτός σωστά. Όταν μπήκε ο πιο μέτριος ψυχικά Μιχαηλίδης, ο Κετζιόρα ήταν τραγικός σε πολλά ματς.

Άποψή μου.

Και σημειωτέον, όπως επικοινωνήθηκε οτι ο Κετζιόρα ανανέωσε αυτόματα, έτσι επικοινωνείται πως ο ίδιος ο Κετζιόρα θέλει να φύγει

Όπως έχει πει ο Ζαγοράκης που κάτι θα ξέρει από μπάλα, ο ΠΑΟΚ δεν κρατάει με το ζόρι παίκτη που θέλει να φύγει.

Εγώ λέω οτι θέλει να φύγει τόσο για οικογενειακούς λόγους, όσο και γιατί απέδιδε μόνο χάρη στον Λουτσέσκου και χωρίς αυτόν ξέρει οτι δεν αντέχει να αγωνιστεί για τον ΠΑΟΚ. Έτσι λέω εγω.
Δεν ειπε κανεις οτι ειναι ο Πουγιολ και δεν υπηρχε και η απαιτηση αυτη οταν αγοραστηκε.
Ο ανθρωπος ειναι ο ορισμος του τιμιου, εχιε κανει και πολυ καλα παιχνιδια. Προσαρμοστηκε να παιζει και με Κουλιερακη και με Μιχαηλιδη.
Αν ειναι αποτυχια της διοικησης να τον κρατησει ή θελει να φυγει οπως λες δε θα ωραιοποιησω την κατασταση και να πω οτι θα χαρω με την εξελιξη αυτη.

Δεν εχετε αντιληφθει νομιζω την κατασταση ορισμενοι.
Τα ιδια ελεγα και οταν δεν ανανεωνε ο Κρεσπο για 1 χρονο και εφερναν Καργα Νασμπεργκ.

Μια χαρα επιλογη στο ροστερ ηταν ο Κετζιορα. Αν 3 χρονια δεν βρισκουν καλυτερο για βασικο τι σε κανει να πιστευεις οτι θα βρουνε φετος?

Το θεμα δεν ειναι να φυγει ο Μειτε ο Κετζιορα ο Μπαμπα ο Ταισον και οσες αλλες σταθερες υπαρχουν χρονια στην ομαδα.
Το θεμα ειναι να ερθουν επιλογες για βασικοι και οχι για αλλαγες αυτων. Καθε χρονο οι μεταγραφες γινονται με γνωμονα αυτο.

Δε μου φταιει ο Ταισον που παιζει 60 παιχνιδια την σεζον. Μια χαρα παιχταρας ειναι και game changer σε αυτη την ηλικια αν χρησιμοποιηθει σωστα.Αν η διοικηση δεν φερνει ενα παιχταρα για αριστερο εξτρεμ 3 χρονια, δε θα κραξω την αποδοση του Ταισον και να λεω ε καλυτερα που θα φυγει..

Ξαναλεω δεν ειμαστε εδω για να κραζουμε τα παντα, αλλα οταν βιωνουμε αυτη την πραγματικοτητα ειναι εξοργιστικο να κανετε σχολια τετοια προσπαθωντας να εξιδανικεσευσετε και να ωραιοποιειτε καταστασεις.

Και αυτο που λεω ειναι ασχετο με την αποψη του καθενος.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος George Best4 την Πέμ 18 Ιουν 2026, 13:16, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
These users thanked the author George Best4 for the post:
thios4
Άβαταρ μέλους
FreeWatcher

Δημοσίευση από FreeWatcher »

Τσιριβέγια θέλουμε? Πάει για αποδέσμευση...
These users thanked the author FreeWatcher for the post:
geobila
Άβαταρ μέλους
pagotatzis

Δημοσίευση από pagotatzis »

Θέλουμε
Ακούω το Μαράκι να λέει: μείνε ελεύθερος και έλα
These users thanked the author pagotatzis for the post (total 2):
Patron, Dimitris_L4
Miles

Δημοσίευση από Miles »

Προφανώς και ο Πολωνός θέλει να φύγει, αλλιώς θα έλεγε όχι και θα τέλειωνε η υπόθεση. Δεν φαίνεται δηλαδή ότι οι ομάδες το κανονίσανε.
Τέσσερις είναι οι ξένοι που είναι αναντικατάστατοι αυτή τη στιγμή: Παβλένκα, Κένι, Ζίφκο και Μεϊτέ. Και καλό είναι ο τελευταίος να μη βγάλει αισθήματα "μου λείπει ο πρώην προπονητής μου".
These users thanked the author Miles for the post (total 2):
Equalizer, paok apo epilogi
Άβαταρ μέλους
theodorsalonika

Δημοσίευση από theodorsalonika »

Psagmenos4 έγραψε: Πέμ 18 Ιουν 2026, 12:52
panpangr77 έγραψε: Πέμ 18 Ιουν 2026, 12:46
Psagmenos4 έγραψε: Πέμ 18 Ιουν 2026, 12:38 Θέλουμε τουλάχιστον 6-7 κινήσεις με το καλημέρα.
3 στοπερ
2 χαφ τουλάχιστον
Αριστερο εξφρεμ 1 τουλάχιστον ( Αν πούμε ότι ο Ντελιας στο 4 3 3 θα πάει εκεί)
1 φορ για πρώτο.
1 αριστερο μπακ για πρώτο
1 αριστερο μπακ έχουμε τον Μπαμπα προς τον παρον.Που ειναι στο Μουντιαλ και δεν θα το εχεις στο πρωτο ευρωπαικο.Ο Γιαννούλης δεν πρέπει να αργησει και πολυ.
Αυτό γράφω ότι θέλουμε αριστερό μπακ ,που θα ερθει για πρώτος και μιλάω για υποθέσεις που καίνε με το καλημέρα. Μπαμπά, Μειτε, Σαντσεζ δύσκολα θα προλάβουν τα πρώτα ματσ .
Τώρα αλήθεια πιστεύεται αυτά που γράφετε;για να κάνουμε 6-7 κινήσεις με τους ρυθμούς του ΠΑΟΚ..θέλουμε κάνα δύο καλοκαίρια και άμα.....οπότε κρατήστε όσους μπορείτε στην ομάδα τουλάχιστον να συμπληρώνουμε αποστολή και αφήστε τις μεταγραφικές κινήσεις και τα πράσινα άλογα..
These users thanked the author theodorsalonika for the post (total 2):
George Best4, giaxxo
Άβαταρ μέλους
Special 4

Δημοσίευση από Special 4 »

Miles έγραψε: Πέμ 18 Ιουν 2026, 13:16 Προφανώς και ο Πολωνός θέλει να φύγει, αλλιώς θα έλεγε όχι και θα τέλειωνε η υπόθεση. Δεν φαίνεται δηλαδή ότι οι ομάδες το κανονίσανε.
Τέσσερις είναι οι ξένοι που είναι αναντικατάστατοι αυτή τη στιγμή: Παβλένκα, Κένι, Ζίφκο και Μεϊτέ. Και καλό είναι ο τελευταίος να μη βγάλει αισθήματα "μου λείπει ο πρώην προπονητής μου".
Ο Μεϊτέ με βάση το ότι ήταν αγαπημένος ποδοσφαιριστής του Λουτσέσκου και επειδή πιστεύω ότι θα επέλθει "Απολουτσεσκοποίηση" με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, δεν θα του έδινα και πολλές πιθανότητες.

Δύσκολο να πουληθεί, δεν ξέρω αν θα θέλει και να παραμείνει και να κάτσει στο συμβόλαιό του, έχοντας υπαρκτό πρόβλημα ή αν θα τον θέλει η ομάδα ή όχι.
Patron

Δημοσίευση από Patron »

Athens έγραψε: Πέμ 18 Ιουν 2026, 13:07 δηλ θα παρουμε στοπερ ισπανο αλλα θα ειναι αργος?
Απλά δεν θα είναι γρήγορος
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”