Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 ΙΙΙ
-
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 ΙΙΙ
Λέω εγώ με το φτωχό μου το μυαλό μήπως επειδή έχει μαζευτεί λαός μεσοεπιθετικά να έφερναν καμιά πρόταση μουργκ ή ντεσποντοφ? Ο δεύτερος με 2,8-3 στην Τουρκία θα ήταν ταμάμ. Τα ρέστα να πάνε στο χαφ. Και στραβωμα να έφαγε ο μεγάλος έτσι πιστεύω θα γίνει δουλειά.
Ακριβώς. Το μόνο που θα έπρεπε να απασχολεί τον οπαδό είναι το πρεστίζ της συμμετοχής στον Τσάμπιονς λιγκ.
Ο οπαδός δεν μπορεί να κρίνει την επιτυχία η την αποτυχία μιας σεζόν με κριτήριο την επίτευξη των οικονομικών στόχων.
Με την λογική αυτή 15 από την πώληση Κουλιε και 10+ μίνιμουμ από το Γιουρόπα και να τα λεφτά του Τσουλου.
Όπως ακριβώς τα λέει ο black. Η ποιοτική ενίσχυση ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ.
Ότι ακόμα δεν υπάρχει καμία εξέλιξη στο θέμα του χάφ και του στόπερ με τρομάζει. Δεν θέλω και δεν μπορώ να πιστέψω ότι ο οργανισμός είναι σε σόκ και έχει παγώσει τα πάντα
Και όπως όλα δείχνουν η σημερινή λίστα θα δηλωθεί χωρίς τον χαφ και μείον ένα στόπερ.
Ο οπαδός δεν μπορεί να κρίνει την επιτυχία η την αποτυχία μιας σεζόν με κριτήριο την επίτευξη των οικονομικών στόχων.
Με την λογική αυτή 15 από την πώληση Κουλιε και 10+ μίνιμουμ από το Γιουρόπα και να τα λεφτά του Τσουλου.
Όπως ακριβώς τα λέει ο black. Η ποιοτική ενίσχυση ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ.
Ότι ακόμα δεν υπάρχει καμία εξέλιξη στο θέμα του χάφ και του στόπερ με τρομάζει. Δεν θέλω και δεν μπορώ να πιστέψω ότι ο οργανισμός είναι σε σόκ και έχει παγώσει τα πάντα
Και όπως όλα δείχνουν η σημερινή λίστα θα δηλωθεί χωρίς τον χαφ και μείον ένα στόπερ.
-
Ναι θα παρουμε μονο αντικαταστατη του κουλιερακη και στην καλυτερη εναν δανεικο χαφ οπως αυτον της λεβερκουζεν.nunies4 έγραψε:Ποιος τις λέει αυτές τις πίπες;giliopoulos έγραψε:Δεν προκειται να παρουμε παικτη εκτος του αντικαταστατη του κουλιερακη. Αυτο βγαινει σημερα προς τα εξωnunies4 έγραψε:Περίμενα ήδη να έχει ανακοινωθεί το χαφ. Η ομάδα δεν πρέπει να μείνει στην χθεσινή μέρα. Άλλο οι οπαδοί και το μυαλό που έχει κολλήσει
Θα μένουμε δηλαδή με ένα δεξί στοπερ και χωρίς βασικό χαφ παρτενέρ του Καμαρά;
Όλο @@@ακιες
Αυτη ειναι η αποφαση γιατι το μπατζετ θα ειναι ιδιο με περυσι επειδη και τα εσοδα ειναι πανω κατω ιδια με περυσι.
Ηδη εχει γινει "υπερβαση" με τσαλοφ τισουνταλι, και αυτα καλυπτονται απο την πωληση κουλιερακη συν αποκτηση στοπερ αντικαταστατη.
Θεωρουν οτι ετσι θα βγει το 1ο μισο οπως βγηκε ολη η χρονια περυσι.
Και αν χρειαστει θα υπαρχει μικρη καβατζα για ενισχυση τον χειμωνα.
κανεις δεν το ειπε αυτο μην λες οτι ναναι
επισης τα εσοδα ειναι πολυ περισσοτερα με τα διπλασια διαρκειας ( και πιο ακριβα) και γιουροπα αν μπουμε αντι κονφερενς
επισης τα εσοδα ειναι πολυ περισσοτερα με τα διπλασια διαρκειας ( και πιο ακριβα) και γιουροπα αν μπουμε αντι κονφερενς
Οπότε να περιμένουμε δηλαδή την ενίσχυση της ομάδας όπως ακουγόταν πριν τον αποκλεισμό από τη Μάλμε, έστω με αλλαγή των στόχων λόγω μειωμένων εσόδων;;
Θα δούμε δηλαδή 2 χαφ, 2 στόπερ και αριστερό μπακ τις επόμενες 3,5 εβδομάδες;;;
Θα δούμε δηλαδή 2 χαφ, 2 στόπερ και αριστερό μπακ τις επόμενες 3,5 εβδομάδες;;;
- john4serres
Τα μεταγραφικά νέα παγώνουν για τις επόμενες 14 ημέρες
* Στο Γιουροπα να μπω
* Το 2/2 στο πρωτάθλημα να κάνω
* Στο Γιουροπα να μπω
Από χθες ρωτάω και δεν μου απαντάς. Ποιος πήρε αυτή την απόφαση; Ποτε και από ποιους έγινε γνωστή;Ναι θα παρουμε μονο αντικαταστατη του κουλιερακη και στην καλυτερη εναν δανεικο χαφ οπως αυτον της λεβερκουζεν.
Αυτη ειναι η αποφαση γιατι το μπατζετ θα ειναι ιδιο με περυσι επειδη και τα εσοδα ειναι πανω κατω ιδια με περυσι.
Ηδη εχει γινει "υπερβαση" με τσαλοφ τισουνταλι, και αυτα καλυπτονται απο την πωληση κουλιερακη συν αποκτηση στοπερ αντικαταστατη.
Και αν χρειαστει θα υπαρχει μικρη καβατζα για ενισχυση τον χειμωνα
Και ξαφνικά 29/8 θα πάρουμε 5 παίκτες...john4serres έγραψε:Τα μεταγραφικά νέα παγώνουν για τις επόμενες 14 ημέρες
* Στο Γιουροπα να μπω
Ρε παιδιά!!!!!! Ρε παιδιά!!!
- WestBlock4
Το είδε όνειρο η το ακουσε από κανέναν τραχανά του ραδιοφώνουnunies4 έγραψε:Από χθες ρωτάω και δεν μου απαντάς. Ποιος πήρε αυτή την απόφαση; Ποτε και από ποιους έγινε γνωστή;Ναι θα παρουμε μονο αντικαταστατη του κουλιερακη και στην καλυτερη εναν δανεικο χαφ οπως αυτον της λεβερκουζεν.
Οσον αφορα την υποθεση Ευρωπη η μονη μεταγραφικη υποθεση που ειχε συσχετιση ηταν αυτη του Μειτε. Στοιχισε απιστευτα η απουσια χαφ με την ανεση να παιζει μπροστα απο τα στοπερ και καπου εκει παει περιπατο και η λογικη χασαμε χαφ ηρθε χαφ, ημασταν στα ιδια.Ο Καμαρα ειναι αλλου ειδους παικτη, σε μια γραμμη που ειχε ξεμεινει μονο με 8ρια. Τον Λουτσεσκου τον ξερουμε με τα καλα και τα κακα του.Οποιος και να ειχε ερθει οι ιδιοι θα επαιζαν λιγο πολυ, για αυτο και μενω αποκλειστικα στον Μειτε.Το αν θα μπορουσε να γινει κατι διαφορετικο στην υποθεση το γνωριζουν επι της ουσιας 2-3 ανθρωποι ολοι και ολοι.Εγω παντως δεν θελω να ξαναδω στην ομαδα κομβικο δανεικο και επι της ουσιας αγυριστο παικτη.Το πληρωσαμε ακριβα.
Τωρα σχετικα με το αυριο προφανως και θα υπαρχει και προβληματισμος και στενοχωρια στη διοικηση.Σιγουρα δεν θα εχει την ιδια ορμη.Τωρα ποσο θα στοιχισει αυτο το γνωριζουν μονο αυτοι και σιγουρα δεν το εμαθε ο giliopoulos.Τρια τα εμφανη κενα, 5-6 οι υποθεσεις που μπορει να προκυψουν,30 οι μερες.Εξισωση για δυνατους λυτες.Γινεται να μην αποκτηθουν 2 στοπερ? Θα ειναι ομολογια ''ενοχης''. Στα ακραια μπακ αν εξαιρεσουμε τον Μπαμπα και οι υπολοιποι 3 ειναι ερωτηματικα.Δυσκολα δεν θα γινει κατι και εκει.Στα χαφ μονο ο Ιβαν ξερει τι θελει να κανει με Μειτε.Ο παικτης λογικα συντομα θα ειναι διαθεσιμος.Ειλικρινα καμια εκτιμηση δεν μπορω να κανω.Θεωρω παντως απιθανο να καταφερει ο ΠΑΟΚ να κλεισει ολες τις υποθεσεις σε χρονο ρεκορ για τα δεδομενα του ανεξαρτητως διαθεσης.
Τωρα σχετικα με το αυριο προφανως και θα υπαρχει και προβληματισμος και στενοχωρια στη διοικηση.Σιγουρα δεν θα εχει την ιδια ορμη.Τωρα ποσο θα στοιχισει αυτο το γνωριζουν μονο αυτοι και σιγουρα δεν το εμαθε ο giliopoulos.Τρια τα εμφανη κενα, 5-6 οι υποθεσεις που μπορει να προκυψουν,30 οι μερες.Εξισωση για δυνατους λυτες.Γινεται να μην αποκτηθουν 2 στοπερ? Θα ειναι ομολογια ''ενοχης''. Στα ακραια μπακ αν εξαιρεσουμε τον Μπαμπα και οι υπολοιποι 3 ειναι ερωτηματικα.Δυσκολα δεν θα γινει κατι και εκει.Στα χαφ μονο ο Ιβαν ξερει τι θελει να κανει με Μειτε.Ο παικτης λογικα συντομα θα ειναι διαθεσιμος.Ειλικρινα καμια εκτιμηση δεν μπορω να κανω.Θεωρω παντως απιθανο να καταφερει ο ΠΑΟΚ να κλεισει ολες τις υποθεσεις σε χρονο ρεκορ για τα δεδομενα του ανεξαρτητως διαθεσης.
η πλάκα είναι ότι μερικές ημέρες πριν, γράφαμε ότι όλα πάνε καλά, κατά τον σχεδιασμό, κι ότι πρέπει να γίνουν απλά καίριες, σημαντικές, πανωραφίσιες προσθήκες.
μετά το προχθεσινό γράφουμε ότι πρέπει να τρέξουμε.....
ασφαλώς ήρθε και το θέμα κούλιε. οκ,
προσωπικά θα συνεχίσω στον ίδιο ρυθμό. να έρθουν αυτοί που πρέπει. αυτοί που θα μας πάνε πιο ψηλά.
η χρονιά είναι μεγάλη. πρωτάθλημα, κύπελο κι όποιος όμιλος ευρωπαικός.
για το απλούστατο λόγο ότι αποκλειστήκαμε και δεν αλλάζει όπως επίσης ότι δεν θέλω να δω αντικαταστάτη στυλ εκόνγκ.
κάλιο αργά και πετυχημένοι παρά πέντε και καρτέρι ματαίως
μετά το προχθεσινό γράφουμε ότι πρέπει να τρέξουμε.....
ασφαλώς ήρθε και το θέμα κούλιε. οκ,
προσωπικά θα συνεχίσω στον ίδιο ρυθμό. να έρθουν αυτοί που πρέπει. αυτοί που θα μας πάνε πιο ψηλά.
η χρονιά είναι μεγάλη. πρωτάθλημα, κύπελο κι όποιος όμιλος ευρωπαικός.
για το απλούστατο λόγο ότι αποκλειστήκαμε και δεν αλλάζει όπως επίσης ότι δεν θέλω να δω αντικαταστάτη στυλ εκόνγκ.
κάλιο αργά και πετυχημένοι παρά πέντε και καρτέρι ματαίως
-
Τι εννοεις ποιος την πηρε. Ο ιδιοκτητης.nunies4 έγραψε:Από χθες ρωτάω και δεν μου απαντάς. Ποιος πήρε αυτή την απόφαση; Ποτε και από ποιους έγινε γνωστή;Ναι θα παρουμε μονο αντικαταστατη του κουλιερακη και στην καλυτερη εναν δανεικο χαφ οπως αυτον της λεβερκουζεν.
Ρωτα τους αρδ ποτε εγινε γνωστη, εμενα γνωστος αρδ μου το ειπε
Το θέμα είναι να υπάρχει διάθεση και όρεξη να ξοδευτεί χρήμα. Τον Ιβάν τον ξέρουμε, όταν πορώνεται δεν διστάζει σε τίποτα, όταν απογοητεύεται με έναν στόχο δρα διαφορετικά
Με δύο χαφ και στόπερ παιχταρά θα ήμουν ικανοποιημένος. Αριστερό μπακ μένουμε και με Σοάρες αλλά δεν ξέρουμε τι Μπάμπα θα δούμε φέτος.
Με δύο χαφ και στόπερ παιχταρά θα ήμουν ικανοποιημένος. Αριστερό μπακ μένουμε και με Σοάρες αλλά δεν ξέρουμε τι Μπάμπα θα δούμε φέτος.
Show must go on . Οι αρδ που μιλάνε με ιδιοκτήτη. Και μαθαίνουν αποφάσεις. lol. Δοκιμαστικά πίστας έχει γίνει το φόρουμ.