Μεταγραφές Καλοκαιριού ΙV

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
paok düsseldorf

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού ΙV

Δημοσίευση από paok düsseldorf »

Ο ΑΣΧΕΤΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ αποφασισε να γινει ΣΕΝΑΡΙΟΓΡΑΦΟΣ. :lol: :lol:
Patron

Δημοσίευση από Patron »

JohnDag έγραψε:
Patron έγραψε:
JohnDag έγραψε:Υπάρχει μια λογική εξήγηση αλλά δεν ξέρω αν θα σου αρέσει.

Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Για πες πλιζ
Διαλέγεις και παίρνεις.

Στο πρώτο σενάριο πριν 2 μέρες έδινες 1.2Μ για αγορά και συμβόλαιο ενός παίχτη "λαχείο" από τον Volos FC.

2 μέρες μετά δεν δίνεις 750Κ για να φέρεις έναν παίχτη με δεδομένη ποιότητα και έτοιμο να προσφέρει.

Σε αυτό το σενάριο πραγματι υπάρχει ένα συγκεκριμένο paradox που είναι δύσκολο να εξηγηθεί.

Στο 2ο σενάριο δεν έδινες λεφτά ούτε για τον Φερνάντες πριν από 2 μέρες όπως δεν δίνεις και για τον Martins σήμερα.

Σε αυτό το σενάριο δεν υπάρχει κανένα paradox και προκύπτει μια απολύτως λογική εξήγηση.

Διάλεξε εσύ ποιο από τα 2 θεωρείς πιο πιθανό.

Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ευχαριστώ

Να πω την αμαρτία μου μόνο ένα σενάριο είχα στο μυαλό μου … μάντεψε ποιο ;)
Demir

Δημοσίευση από Demir »

δεν εχουμε ουτε το 3ο μπατζετ.. η αεκ εχει στανκοβιτς, βιντα, σιτιμπε, πινεδα, αραουχο, μανταλο, τσουμπερ, ελιασον, γιονσον, κασινοβιτς κοντα στο εκκατομυριο...
εμεις εχουμε κουρτιτς, ολιβειρα, ζιφκο και ιγκανσον..
mbison

Δημοσίευση από mbison »

Aν δοθεί ο Κούτσιας, την ίδια στιγμή θα παρουμε παίκτη.
Αλλιώς, ο Κούτσιας μπορεί να παίξει και αριστερά στο 433. Εχει παιξει κ στις προπονησεις από όσο είδα στο ΠΑΟΚ TV
Άβαταρ μέλους
Metagrafakias

Δημοσίευση από Metagrafakias »

paok düsseldorf έγραψε:O PAOK ακομη και σημερα εχει το δευτερο μεγαλυτερο μπατζετ πισω απο τον γαβρο.

ΙΒΑΝ,γραψε τους αρδ και τα εξαπτερυγα τους στα πα..ρια σου.

ΑΡΔ ,εξαπτερυγα και χουβαρδαδες με τα χρηματα αλλων, το ΦΑΓΟΠΟΤΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ.

ΞΥΔΑΚΙ ,σουρωτη για χωνεψη και περαστικα.

ουτε καν φιλε το 4ο εχουμε πλεον πισω απο χαρτι και βαζελο μην βλεπεις το transfermarkt
Άβαταρ μέλους
Dark Knight

Δημοσίευση από Dark Knight »

Για μένα πάλι είναι ξεκάθαρο ότι μετά το φιάσκο με τη Λέφσκι, ο Ιβάν έβαλο στον πάγο κάθε σκέψη μεταγραφής. Ο Σοτέλδο για παράδειγμα, ήταν πιθανότατα μεταγραφή που δουλεύτηκε καιρό πριν, για να υλοποιηθεί με την είσοδο στους ομίλους. Όλοι ξέρουμε πως εξελίχθηκαν τα πράγματα. Ουσιαστικά δηλαδή ο Ιβάν τους είπε ότι όπως στρώσατε έτσι θα κοιμηθήτε. Από εκεί και πέρα η δημόσια πίεση του Λουτσέσκου για μία τουλάχιστον μεταγραφή, προφανώς κινητοπόιησε κάποιους στην ΠΑΕ να βρουν μία λύση, η οποία όμως σε κάθε περίπτωση ξέφευγε οικονομικά από τα δεδομένα που εξαρχής τους έθεσε ο Ιβάν και έτσι ήταν αδύνατο να προχωρήσει. Πρέπει ίσως να προσαρμοστούμε όλοι μας στη νέα αυτή κατάσταση της λεγόμενης αυτάρκειας και ίσως πρώτος απ' όλους ο Ιβάν, καθώς το να ζητάς πρωταθλήματα και νταμπλ με αυτό το ρόστερ, χωρίς να κάνεις σε κανένα σημείο υπέρβαση του πλάνου σου για να κάνεις διορθωτικές κινήσεις και να δώσεις στον προπονητή σου τα έξτρα εργαλεία που χρειάζεται, είναι μάλλον υπερβολικό.
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

Δεν ειμαι αισιοδοξος οτι θα γινει κινηση τελικα αυριο.

Αλλα αν μου ελεγε καποιος πρεπει να βαλεις 1 ευρω στο "θα γινει" ή στο "δεν θα γινει", για καποιο περιεργο λογο θα το εβαζα στο πρωτο.

Τι εχω;
DonnieMcGrath

Δημοσίευση από DonnieMcGrath »

DimitrisS έγραψε:Δεν ειμαι αισιοδοξος οτι θα γινει κινηση τελικα αυριο.

Αλλα αν μου ελεγε καποιος πρεπει να βαλεις 1 ευρω στο "θα γινει" ή στο "δεν θα γινει", για καποιο περιεργο λογο θα το εβαζα στο πρωτο.

Τι εχω;
-1 € στην τσέπη
paok düsseldorf

Δημοσίευση από paok düsseldorf »

Black gr 4 ,

δεν χρειαζομαι να παρω χρονο.

Το φαγοποτι αφορα επιλογες προηγουμενων ετων και ΔΥΣΤΥΧΩΣ παλι εφαγε ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ περυσι και φετος για τους διαφορους μπισεσβαροβιερινιακαντουρηδες.

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ομως ΤΕΛΟΣ.

Δες τις φατσες απο τους αρχιαρδ και θα καταλαβεις.

Ο ΠΑΟΚ εχει το δευτερο μπατζετ με διαφορα απο τον τριτο τουλαχιστον 2-3 εκ ευρω.

Αν βαλεις τις ακαδημιες και την β ομαδα η διαφορα μεγαλωνει.
Jack_riper

Δημοσίευση από Jack_riper »

Και μπακαμπου ο γκει.αν του βγουνε δυναμωσε πολυ
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

mbison έγραψε:Aν δοθεί ο Κούτσιας, την ίδια στιγμή θα παρουμε παίκτη.
Αλλιώς, ο Κούτσιας μπορεί να παίξει και αριστερά στο 433. Εχει παιξει κ στις προπονησεις από όσο είδα στο ΠΑΟΚ TV
Μιλάμε για τον παίκτη που ο προπονητής του ΠΑΟΚ δύο μέρες πριν είπε τα παρακάτω;
Την ίδια στιγμή θεωρώ ότι ο Κούτσιας χρειάζεται να πάει δανεικός για να παλέψει και να πάρει μία διαφορετική νοοτροπία.

Αυτή τη στιγμή περικυκλώνεται από πολλά συμφέροντα, θα είναι καλό και για τον ίδιο να πάει να παίξει σε ένα άλλο περιβάλλον.
Ναι σίγουρα θα παίξει στο 4-3-3
renegade

Δημοσίευση από renegade »

ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 έγραψε:Με τόσα σενάρια, δεν γράφετε κανά μυθιστόρημα ?
Μπορεί να γυριστεί και ταινία μετά ή να γίνει σειρά
Εσένα να σε δω όταν θα αρχίσουν τα πρώτα κλαρίνα. Πέρσι την ξεσκισες την ομάδα και τους παίκτες ρε τρολ και τώρα κουνάς και το δάχτυλο
mbison

Δημοσίευση από mbison »

Τι εχω;
Εχεις κενό στο ρόστερ στον έξω αριστερά.
Мир

Μεταγραφές Καλοκαιριού ΙV

Δημοσίευση από Мир »

mbison έγραψε:Aν δοθεί ο Κούτσιας, την ίδια στιγμή θα παρουμε παίκτη.
Ο Ρασβαν δηλωσε οτι προτιμά 3ο Φορ από την Β ομαδα (Πανιδη ή Γκορτε) αντι Κουτσια.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Мир την Τετ 14 Σεπ 2022, 22:41, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

mbison έγραψε:

Τι εχω;
Εχεις κενό στο ρόστερ στον έξω αριστερά.
Θέλει αντιβίωση αυτό;
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”