Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙΙI
Re: Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙΙI
Δώσε όνομα πάτερ να δούμε βιντεακια.
Μπρενετ φαίνεται καλή περίπτωση πάντως. Ειδικά επιθετικά
Μπρενετ φαίνεται καλή περίπτωση πάντως. Ειδικά επιθετικά
Πατερ για να μην απαντας ειμαι 87% σιγουρος οτι ειναι ο Μπαλντοκ [FACE WITH TEARS OF JOY]
Εγω παντως θεωρω αδιανοητο να μην αποκτηθει επιτελικος.Οκ μπορει ο Μουργκ να ειναι τιμιος σε σχεση με οτι μπορει να περιμεναμε, η μαλλον να μη περιμεναμε, αλλα ακομα και ετσι απεχει πολυ απο τις απαιτησεις που εχει η θεση και να μην ξεχναμε οτι εχουμε σταθει και σχετικα τυχεροι καθως δεν ειχαμε ιδιαιτερες απουσιες στη γραμμη.
Απολυτως σωστος. Επισης ο Μουργκ φευγει το καλοκαιρι (ΕΛΠΙΖΩ). Ας φερουν τον Χατζηστραβο πισω αν δεν θελουν να ξοδευτουν, τουλαχιστον θα μαρκαρει σαν σκυλι
O Μπάλντοκ είναι καλός παίκτης...Σκυλί, παίζει όλη τη γραμμή...Πολύ ισορροπημένος παίκτης...
Σημερα παντος ειναι τρομερα κακος μαζι με Μαυροπανο και Κουρμπελη.
Με Ζηλανδία και η πλευρα τους εχει την τρυπα του οζοντος.
Με Ζηλανδία και η πλευρα τους εχει την τρυπα του οζοντος.
- ΑποστόληςΑ
Χρειαζόμαστε δεξιό μπακ που να μπορεί να μαρκάρει αξιοπρεπώς. Αυτό είναι που δεν έχουμε.
- Μπαρκαρούτσος
Δηλαδή ο αντίστοιχος Μπαμπα από δεξιά είναι ο Μπαλντοκ; Έχετε δει έστω μισή ατομική ενέργεια από αυτόν τον παίκτη;
Αν θέλω απλά ένα σκύλο να ανεβοκατεβαίνει την πλευρά και να κάνει απλά τα βασικά τότε συντάσσομαι με Μπάρκα. Παίρνω και Κίτσιου που νιώθει...
Αν θέλω απλά ένα σκύλο να ανεβοκατεβαίνει την πλευρά και να κάνει απλά τα βασικά τότε συντάσσομαι με Μπάρκα. Παίρνω και Κίτσιου που νιώθει...
Δεν διαφωνω με οσα λετε, δεν τρελαθηκα κιολας με Μπαλντοκ που ειναι και 30. Απλα απο Πρεμιερ ποιον αλλον να παρουμε;
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
- Μπαρκαρούτσος
Έχει έναν η City, νομίζω Kyle Walker λέγεται.aivas19 έγραψε:Απλα απο Πρεμιερ ποιον αλλον να παρουμε;
Πιστεύεις ότι είναι εύκολο να βρεθεί ένας παίκτης με την ποιότητα του μπαμπα?nunies4 έγραψε:Δηλαδή ο αντίστοιχος Μπαμπα από δεξιά είναι ο Μπαλντοκ; Έχετε δει έστω μισή ατομική ενέργεια από αυτόν τον παίκτη;
Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙΙI
Luke Kyle Walker;Μπαρκαρούτσος έγραψε:Έχει έναν η City, νομίζω Kyle Walker λέγεται.aivas19 έγραψε:Απλα απο Πρεμιερ ποιον αλλον να παρουμε;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος aivas19 την Σάβ 18 Νοέμ 2023, 04:21, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.