Μεταγραφές Χειμώνα 2018

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
barlow4

Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2018

Δημοσίευση από barlow4 »

Dark σιγά στον γκολτζη τον πριγιοβιτς πριν έρθει.γυρολογος ήταν με μετρικαλουτσικες τελευταίες χρονιές σε ανύπαρκτη τουρκική κ β' ρόλο στη Λέγκια.Η έννοια έτοιμος γκολτζη δεν υφίσταται όταν δε μιλάμε για τοπ πρωτάθλημα.
Και κανένας δεν κοιμίζει την ΠΑΕ.μονο οι οπαδοί κοιμούνται που από τότε που ήρθαν τα λεφτά οι μεταγραφικές μοιάζουν με εκπομπή της Λαμπίρη.
Αντί να μεταδίδουμε πορωση κ ενθουσιασμό, μόνο μιρλα ανασφάλεια και φόβος.μη χειρότερα δηλαδή.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος barlow4 την Τετ 16 Ιαν 2019, 07:55, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Gawain1978

Δημοσίευση από Gawain1978 »

D4rKShaDow έγραψε:
Magpies4 έγραψε:Υπάρχει και το σενάριο με την απουσία Πρίγιοβιτς και με την προσθήκη ενός καλού χάφ και την πιτσιρικαρία μπροστά (Λημνιός, Ζαμπά, Πολωνός, Ακπόμ), να ρίχνουμε 3άρες και 4άρες αντί να πηγαίνουμε για το 1 γκόλ διαφορά. Την Κυριακή ρίξαμε κανονική 4άρα, που θα ήταν και πεντάρα άν ο Λημνιός δεν έχανε το γκόλ στο τέλος. Εγώ κύριοι αυτό βλέπω...
:pano: :pano: :pano: :pano:
Με το 1 αυτογκόλ και τον Πασχαλάκη να τον ανάβουμε στην Παναγία Σουμελά λαμπάδα που στο 1ο ημιχρ μας έκαναν γιογιό λες και παίζαμε με την Barcelona θα περιμένουμε δλδ πότε θα πάρουμε κανένα φάουλ να το εκτελέσει ο Vieirinha και να τα χάνουν ο κάθε αντίπαλος ενώ μας παίζει σαν την Real να ξυπνήσουμε..
Λάθος για εμένα το βλέπεις πολύ ενθουσιασμένο σε βλέπω!

Με πιτσιρικά να πας να κλειδώσεις Πρωτάθλημα θα τραβήξουμε του Χριστού τα πάθη σε ματς και στα derby επιθετικό γκολτζη αφού έγινε έτσι με Prijovic πας για έναν ισάξιο και καλύτερο όχι επενδυση για τ μέλλον πάρτον αλλά πάρε και κανονικό επιθετικό.
Συγνώμη ρε φίλε.Μας έκανε γιο γιο ο Αστέρας ε;
Πώς και για πόσο;
Με την επιλεκτική ευαισθησία του Σκουλά και των εποπτών;
15 λεπτά είχαν την υπεροχή και δημιούργησαν τρεις ευκαιρίες.
Η πρώτη με οφσάιντ του Καλτσά και η δεύτερη με χέρι του Ιγκλέσιας.
Ουσιαστικά μία διπλή ευκαιρία σου έκαναν.
Εσένα σου ακύρωσαν πεντακάθαρο γκολ για ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ.
Έβαλες το 1ο γκολ και μόλις ανοίχτηκαν οι υποτακτικοί του χοντρού τους έβαλες δεύτερο γρήγορα.
Ακόμη κι όταν έμεινες με δέκα τους έκανες ευκαιρίες όπως του Λημνιου που έβγαλε ο αμυντικός του Αστέρα τελευταία στιγμή πάνω από την γραμμή.
Το σκορ άνετα και εντελώς ρεαλιστικά θα μπορούσε να ήταν 0-5.
Και δεν υπολογίζω καν το ότι ο Αστέρας ήταν αυτός που θα έπρεπε να παίζει με δέκα από το 62 περίπου μία και ο Ιγκλέσιας χτύπησε παίκτη μας και για δεύτερο σερί ματς μένοντας ατιμώρητος.
Τεσπα ας αλλάξουμε θέμα γιατί είμαστε και οφ τοπικ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Gawain1978 την Τετ 16 Ιαν 2019, 07:59, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
trouman

Δημοσίευση από trouman »

xrisitsapa έγραψε:Φερόμαστε σαν να το έχουμε πάρει ήδη το πρωτάθλημα και αυτό είναι πολύ επικίνδυνο.
Οι ΠΟΚεμον πάνε να μας κοιμησουν πάλι και μάλλον τα καταφέρνουν

Εσύ μπορείς να κοιμηθείς. Αυτοί που πρέπει να είναι ξύπνιοι έχουν Λουτσε.. μην Ανησυχείς
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Ενταξει ωρες ωρες εχω την εντυπωση πως η ΠΑΕ μας τρολαρει, εκτος και αν υπαρχει περιπτωση να αποκτηθουν 2 επιθετικοι, ισως γιατι ο Καρελης ζητησε να αποχωρησει.Και εγω πιστευω στο ταλεντο του Ακπομ, αλλα δεν παυει να ειναι ενας παικτης που πηρε το πρωτο του 90λεπτο μολις πριν 3 μερες.Συνεχιζουμε με ενα σετ παιχνιδιων διαφορετικο σε σχεση με αυτο στην Τριπολη,στα οποια θα βρουμε απεναντι μας λεοφωρεια.Αν δηλαδη ο Αγγλος ζοριστει σε αυτα η εναλλακτικη λυση στον αγωνα μας για κατακτηση του πρωταθληματος θα ειναι ενας ταλαντουχος 21χρονος που βγαινει πρωτη φορα απο την πατριδα του? Δεν ξερω τι να πω,εγω τα βλεπω ολα τοσο λαθος? Μακαρι να ειναι ετσι ρε παλικαρια αλλα εγω στο ακουσμα της ειδησης σχεδον σοκαριστικα.Αποχωρησε ο πρωτος μας σκορερ,ο παικτης κλειδι μεχρι τωρα με ποσο ρεκορ στην ιστορια μας.Δεν μπορει η απαντηση σε αυτο να ειναι ο Πολωνος πιτσιρικας...
Άβαταρ μέλους
Darkm4n

Δημοσίευση από Darkm4n »

barlow4 έγραψε:Dark σιγά στον γκολτζη τον πριγιοβιτς πριν έρθει.γυρολογος ήταν με μετρικαλουτσικες τελευταίες χρονιές σε ανύπαρκτη τουρκική κ β' ρόλο στη Λέγκια.Η έννοια έτοιμος γκολτζη δεν υφίσταται όταν δε μιλάμε για τοπ πρωτάθλημα.
Και κανένας δεν κοιμίζει την ΠΑΕ.μονο οι οπαδοί κοιμούνται που από τότε που ήρθαν τα λεφτά οι μεταγραφικές μοιάζουν με εκπομπή της Λαμπίρη.
:arrow: Να πάρεις πρωτάθλημα πάμε φίλεμου όχι για να επενδύσουμε για το μέλλον λες και το Πρωτάθλημα το πήραμε ο Prijovic περυσι-φέτος έπιασε ναι 1η χρονιά όχι αλλά δεν πας για επένδυση "αν" πας σε κάτι έτοιμο και προσθαφαιρέσεις αφού σε κλειστές άμυνες δεν έχουμε κανένα να βάλουμε το μπαλάκι στ πλεκτό ο κωτσίδας το είχε αυτό ακόμα και ο Akpom δεν το χει ειναι αλλο στυλ επιθετικού το γκολ εννοω απλά κρατάει μπάλα σαν 10άρι. μέχρι εκεί.
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

Άλλο στυλ επιθετικού λέει.ουτε βιντεάκια δεν υπάρχουν.εκει έχεις φτάσει φίλε.παικτη που ούτε καν έχεις ακούσει ξανά, να ξέρεις κ το στυλ του.
Το πρωτάθλημα αγωνιστικά ΔΕΝ χάνεται.οχι γιατί μαζέψαμε τη μικτή κόσμου αλλά γιατί ο γάβρος είναι χειρότερη ομάδα.κ γιατί με ξένο διαιτητή δεν κερδίζει ούτε στο οικογενειακό διπλό.
Γιατί για να θεωρείται ανταγωνιστής (στους -10) του έχουν χαρίσει 6 βαθμούς τουλάχιστον.Αν είχαμε έναν σοβαρό αντίπαλο απέναντι θα έλεγα οκ.και πάλι ίσως.
Εμένα το μόνο που με αγχωνει είναι ότι η κερκίδα αντί να βράζει είναι συνέχεια Μιρ Μιρ .καημενουλης λαός που φοβάται.Με το μισό ρόστερ κ με κερκίδα κ λαό από το παλιά που δεν ένιωθε ούτε από μεταγραφές ούτε από μπάλα τωρα θα είχαμε +2 βαθμούς.κ ο νοων νοειτω.
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

barlow4 έγραψε:Dark σιγά στον γκολτζη τον πριγιοβιτς πριν έρθει.γυρολογος ήταν με μετρικαλουτσικες τελευταίες χρονιές σε ανύπαρκτη τουρκική κ β' ρόλο στη Λέγκια.Η έννοια έτοιμος γκολτζη δεν υφίσταται όταν δε μιλάμε για τοπ πρωτάθλημα.
Αντί να μεταδίδουμε πορωση κ ενθουσιασμό, μόνο μιρλα ανασφάλεια και φόβος.μη χειρότερα δηλαδή.
+1926

Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

Εγώ δεν είπα ότι το πήραμε. Θέλουμε ένα ταχυδυναμικό 6άρι που να κατεβάζει μπάλα, να κλείνει τους χώρους. Επιθετικά θα βρίσκουμε πολλούς χώρους με τους παίκτες και την ποιότητα που ήδη έχουμε. Βάζω στην εξίσωση και τις επιστροφές Γιαννούλη και Ενρίκε.
Άβαταρ μέλους
Darkm4n

Δημοσίευση από Darkm4n »

Εντομεταξύ τα αθλητικά σάιτ έλεγαν χθες κάναμε αντιπρόταση Bonatini άντε να δούμε..!

16 ο μήνας και είμαστε στον αέρα να καθόμαστε όλοι που ματώνουμε για την ομάδα και περιμένουμε αρδοσάιτ για καμιά πληροφορία.

Μακάρι να έρθουν το γρηγορότερο να ενσωματοθούν.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Darkm4n την Τετ 16 Ιαν 2019, 08:16, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
theo G4

Δημοσίευση από theo G4 »

tzoker έγραψε:https://www.transfermarkt.com/karol-swiderski/profil/spieler/330126

Αυτος νομιζω..Ο καθενας οτι βρισκει ανεβαζει.Καποιος θα πετυχει κατι.
Ο Γκμοχ στα νιατα του! :D
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

pilotos έγραψε:Όταν ο Μιχελ ήταν στην Πολωνία και μιλούσε ήδη σε Πολωνούς δημοσιογράφους, εδώ έγραφαν για κάποιον επιθετικό της ανζι...

SM-G965F
Καλημέρα σας

;)

SM-G965F
theo G4

Δημοσίευση από theo G4 »

Dimg4 έγραψε:Macho ευτυχως το τατουαζ χαμογελου το εκανα χενα και βγαινει ευκολα
:lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Εγω δηλωνω πολυ χαρουμενος με την μεταγραφη. Απο τα ελαχιστα που εχω δει και απο τους δυο, τον προτιμω ξεκαθαρα απο Μπονατινι. Θεωρω θα βγαλει ματια συντομα!
Άβαταρ μέλους
Darkm4n

Δημοσίευση από Darkm4n »

Τελικά έκλεισε ή δεν έκλεισε;

Στο 1 αρδοσάιτ διαβάζω έκλεισε Sdna Sport24 σε προχωρημένες επαφές με τον Πολωνό,
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

pgetsos έγραψε:Εγω δηλωνω πολυ χαρουμενος με την μεταγραφη. Απο τα ελαχιστα που εχω δει και απο τους δυο, τον προτιμω ξεκαθαρα απο Μπονατινι. Θεωρω θα βγαλει ματια συντομα!
Το ερωτημα δεν ειναι αν μας αρεσει ως μεταγραφη και εγω μπορει να τον προτιμω απο Μπονατινι, αλλα αν ειναι αυτο που χρειαζομαστε αυτη τη στιγμη.Και η μεταγραφη Μιχογεβιτς στο πλανο αποκτησης ταλαντουχων παικτων μου αρεσε αλλα πηρε συμμετοχη τελευταια αγωνιστικη.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”