Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες IX
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες IX
Γαμω το ποκ ειπαμε σημερα; οχι; γαμω το ποκ λοιπον
- PAOK_Antarctica
-
- ramolimendo
Εγω αυτά διάβασαAnthimox έγραψε:Μην μπερδεύουμε το ρεπορτάζ με το φύλλο αγώνα. Ο Ολυμπιακός όντως επιδίωξε την διακοπή του αγώνα και πίεσε τον διαιτητή προς αυτή την κατεύθυνση. Ο διαιτητής όμως δεν διέταξε ποτέ την επανέναρξη του αγώνα.ramolimendo έγραψε:Μην μπερδεύεστε ! Η απόφαση ήταν υπέρ του γαύρου !
Ο διαιτητής διέκοψε τον αγώνα λόγω των δακρυγόνων για να καθαρίσει η ατμόσφαιρα. Μπήκε μέσα νωρίτερα γιατι είχε καθαρίσει πλέον με σκοπό να τον συνεχίσει. Και στο φίλο αγώνα έγραψε ότι δεν τον συνέχισε γιατί ΔΕΝ ΣΥΜΦΏΝΗΣΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ ΝΑ ΜΠΟΎΝΕ ! Δεν αναφέρει τίποτε άλλο περί οπαδών στις κερκίδες γιατί δεν διέταξε την εκκένωση. Αρα διακόπηκε γιατί αρνήθηκε ο γαύρος να μπει ενώ αυτός ήθελε.
Αρα... η απόφαση ευνόησε τον γαύρο.. Έπρεπε να τιμωρηθεί, και βαριά μάλιστα !
Στο φύλλο αγώνα έγραψε πως διέκοψε τον αγώνα διότι οι φίλαθλοι που έμειναν κινούταν απειλητικά εναντίων του και δεν αισθανόταν ασφάλεια.
Το σφάλμα πιστεύω πως είναι του τέταρτου διαιτητή. Ο Γερμανός είναι φυσιολογικό να μην γνωρίζει τον ελληνικό ΚΑΠ. Η ΚΕΔ βάζει τέταρτο Έλληνα διαιτητή για αυτό το λόγο.
Βόμβα Φριτς: «Το διέκοψα επειδή δεν συμφωνούσαν και οι δυο ομάδες να συνεχιστεί το παιχνίδι»!
https://www.sdna.gr/podosfairo/superlea ... dyo-omades
- Josey Wales
gika έγραψε:Τι ωραίο που θα είναι να βάλουν διαιτητή τον Τζήλο αν και εφόσον ο Γερμάνος δεν είναι διαθέσιμος;

Εχει χαθει το νοημα των λεξεων.αμφιβαλλω αν ξερεις τι ευχεσαι.κριμα.Alastor έγραψε:Ποσο κλοπη το περσινο ρε πουστη μου. ΠΟΣΟ !!!!
Σβηστηκε σας ευχομαι,ετσι φιλικα
- ΑποστόληςΑ
Τι θα πει δεν συμφώνησαν και οι δύο ομάδες να συνεχίσουν; Σιγά μην τις ρωτήσει ο διαιτητής. Αυτός αποφασίζει αν θα γίνει ο αγώνας, ή αν θα διακοπεί και αυτό δεν είναι θέμα προς διαπραγμάτευση μεταξύ των ομάδων.
Μπορω να ευχομαι οτι θελω. Και απτο να τον βγαλω εγω με αυτα που εχουν κανει οι συγκεκριμενοι σε αυτη τη χωρα,καλυτερα να τα παθουν αυτοι. Οχι οτι εχει και μεγαλη σημασια τι γραφω βεβαια,λες και πιανουνTaseos έγραψε:Εχει χαθει το νοημα των λεξεων.αμφιβαλλω αν ξερεις τι ευχεσαι.κριμα.Alastor έγραψε:Ποσο κλοπη το περσινο ρε πουστη μου. ΠΟΣΟ !!!!
Καρκινο σας ευχομαι,ετσι φιλικα
Την ανακοίνωση που έβγαλε ο σούπερ ντουπερ 3 για το μικρό Σαββίδη αν την έγραψε παιδάκι πάνω από 12 χρονών, το σοκ θα είναι μεγάλο. Θα είσαι λέει τουμπεκής μαζί μας και δεν είσαι κυμπαρης και και πολλά ακόμη φοβερά. Βρείτε την και διαβάστε την, σας κάτι εκθέσεις παιδιών του δημοτικού που έχουν εμφανιστεί ανά καιρούς είναι
- navigator11
Κουνιένται! Του Γιώργη κι όλων των υπολοίπων, εντός κι εκτός φόρουμ.
Πραγματικά ποίο αστεία ανόητη χωρίς λόγο ανακοίνωση δεν έχω διαβάσει.....
Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- Επισκέπτης
Κι όμως, είναι τόσο αστεία που είναι η πρώτη φορά που διαβάζω αλλοθρησκη ανακοίνωση και δεν εκνευρίστηκα. Απλά γέλασα .
Τι σου κάνει (στο μυαλό) πάντως να βλέπεις τον διπλανό σου να γιγαντώνεται και εσύ να ανεβοκατεβαίνεις στην Β ...
Τι σου κάνει (στο μυαλό) πάντως να βλέπεις τον διπλανό σου να γιγαντώνεται και εσύ να ανεβοκατεβαίνεις στην Β ...
- hasio_john
Αλαξοκολιές μετάξύ παραρτημάτων, ο ρούλης θέλει να δώσει στον γαβρούλη τον Ματέο Γκαρσία!
Ο Άρης ούτε έχει τον Ματέο Γκαρσία, ούτε έχει τα λεφτά να τον αγοράσει.
Πολύ αμφιβάλω επίσης αν ο γαύρος δώσει 1Μ για παίκτη που θα κάθεται πάγκο.
Πολύ αμφιβάλω επίσης αν ο γαύρος δώσει 1Μ για παίκτη που θα κάθεται πάγκο.