Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
goran 64

Re: Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017

Δημοσίευση από goran 64 »

TheCursed έγραψε:
goran 64 έγραψε:
TheCursed έγραψε:Η μεγαλη μαγκια του ιβιτς ειναι οτι οποιος και να ερθει κ οποιος και να παιζει η οχι ειναι δικη του επιλογη κ μεχρι τωρα δν νμζω οτι μας χαλασε καμια μεταγραφη καλοκαιριου εκτος του τιαμ π δν ηταν δικη τ οποτε μν ανχωνεσται οποιος και να ερθει θα ειναι καλος κ θα κολαει σε αυτο π θελει να παιξει λιγο υπομονη καμια ομαδα μεγαλη δν φτιαχτηκε σε 1 χρονο δουλευει σωστα σαν οργανισμος πλεον οταν συμβαινει αυτο κ ο αναστασακος να ερθει θα βαλει 10 γκολ οπως κ εβαλε το παλικαρι τοτε.Αν καταλαβαινεται τι εννοω.
Τα μόνα που με χάλασαν αρκετά προσωπικά, ήταν το ότι "χάθηκε" για κάποια χρήματα παραπάνω (δεν ξέρω πόσα ακριβώς φυσικά) ο Ματέους και ότι καθυστέρησε κάνα μήνα να έρθει ο Βαρέλα...

Ξέρεις κάτι παραπάνω γι αυτά απ όσα έχουν ήδη γραφτεί μήπως??? Κι αν μπορείς να πεις θα ήθελα να τα μάθω...
για ματεους χαλαστικα κ γω οχι για τα φραγκα 800 του εδινε ο Π.Α.Ο.Κ και 3 χαρτια οι κινεζοι τον χρονο αλλα για τν αγωνιστικη αξια του παιχτη π μακαρι να ερθει κ τωρα αν γινεται αλλα δν ξερω κατι πανω σ αυτο για τον βαρελα ο μπεκαλι εκανε τον δυσκολο κ για μενα προσωπικα πολυ καλα εκανε ετσι ειναι το σωστο για αυτα π ακουστηκαν οχι δν ξερω κατι παραπανω απο αυτα π ειπα μεχρι στιγμης εχω τν πληροφορια οτι ειμαστε κοντα αυτο.
3 (τρία)??? :shock: Για 2 (δύο) γράφτηκε τον χρόνο...Τέσπα, σ ευχαριστώ πολύ αδερφέ... 8-)
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

GoMaRoS έγραψε:από Ολλανδία μεριά για Στοχ, πληροφορία της sabah

http://www.voetbalzone.nl/doc.asp?uid=297643

Miroslav Stoch staat voor een terugkeer naar Griekenland. De Slowaakse aanvaller van Bursaspor lijkt opnieuw te gaan spelen voor subtopper PAOK Saloniki. (Sabah)

για εξτρεμ δεν έχει βγει κανένα άλλο όνομα, ή δεν θυμάμαι καλά, μάλλον είναι πράγματι ένας από τους στόχους μας
Μετάφραση?
GoMaRoS

Δημοσίευση από GoMaRoS »

μεταφραση ότι είναι κοντά να ξαναπαίξει σε εμάς
Άβαταρ μέλους
agios

Δημοσίευση από agios »

kataramenos5 έγραψε:
agios έγραψε:
kataramenos5 έγραψε:ΑΚΟΜΑ ΡΕΕΕ? :x :x :x
Φεεεέταααααααααααα.... 8-)
Τι φετα ρε αγιε μου .Ετσι λεγαμε και το 15 και μειναμε με τον ...Κοστα στο χερι.Εξτρεμ θελαμε cb μας ηρθε.
Επτα εχει ο μηνας.
Άστο Kat μες τα νεύρα είμαι φίλε το χω ρίξει στην τρέλα...
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

GoMaRoS έγραψε:μεταφραση ότι είναι κοντά να ξαναπαίξει σε εμάς
Μακαρι
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Πραγματικα αυτα περι ευρωπης και Στοχ δεν τα καταλαβαινω καθολου.Ομαδα θελουμε να φτιαξουμε καποια στιγμη που ισως να καταφερει να χτυπησει πρωταθλημα,οχι να αυξησουμε 5% και πολυ λεω την πιθανοτητα να περασουμε την Σαλκε και 0,00005% την πιθανοτητα να το σηκωσουμε :opaokara: .Αν δηλαδη βρουμε εναν παικτη που να ταιριαζει στα πλανα μας θα τον αποριψουμε για καποιον πιθανα χειροτερο επειδη δεν θα παιζει ευρωπη?
TheCursed

Δημοσίευση από TheCursed »

Τιποτα goran να σαι καλα νεοτερα απο το PAOKFC συντομα. Αυτο ακριβως josua συμφωνουμε σ αυτο π εγραψα πιο πανω για παιχτες κ ευρωπη η γενικα 2 ματς.
Άβαταρ μέλους
Γκουερινο

Δημοσίευση από Γκουερινο »

kataramenos5 έγραψε:
agios έγραψε:
kataramenos5 έγραψε:ΑΚΟΜΑ ΡΕΕΕ? :x :x :x
Φεεεέταααααααααααα.... 8-)
Τι φετα ρε αγιε μου .Ετσι λεγαμε και το 15 και μειναμε με τον ...Κοστα στο χερι.Εξτρεμ θελαμε cb μας ηρθε.
Επτα εχει ο μηνας.
Την δευτερα θα τραγουδας "και ο μηνας εχει εννια" :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
CCCP

Δημοσίευση από CCCP »

joshua έγραψε:Πραγματικα αυτα περι ευρωπης και Στοχ δεν τα καταλαβαινω καθολου.Ομαδα θελουμε να φτιαξουμε καποια στιγμη που ισως να καταφερει να χτυπησει πρωταθλημα,οχι να αυξησουμε 5% και πολυ λεω την πιθανοτητα να περασουμε την Σαλκε και 0,00005% την πιθανοτητα να το σηκωσουμε :opaokara: .Αν δηλαδη βρουμε εναν παικτη που να ταιριαζει στα πλανα μας θα τον αποριψουμε για καποιον πιθανα χειροτερο επειδη δεν θα παιζει ευρωπη?
Κι εγω δεν το καταλαβαινω. Καλες οι επιτυχιες στην Ευρωπη αλλα ειναι ενα εξτρα να χαμε να λεγαμε. Δε μπορει να ειναι "στοχος". Αντε και περασες τη σαλκε και θα χεις να λες μια ακομα επιτυχια για τα υπολοιπα 20 χρονια. Χωρις να υποτιμω τις μεγαλες στιγμες, το θεμα ειναι οι τιτλοι.

Ναι, χρειαζωμαστε ενίσχυση εννοειτε και τωρα και υπαρχουν συγκριμενα κενα αλλα εγω μεχρι και θα πω οτι ο βασικος στοχος του ΠΑΟΚ και ο βασικος γνωμονας για καθε κινηση πρεπει να ειναι το πρωταθλημα 17/18

Περι Στοχ, θα συμφωνησω κι εγω οτι ειναι αστειο να δωθουν πολλα λεφτα. Καλως να ερθει αν ερθει αλλα δεν ειναι παικτης για να κανεις επένδυση πανω του.
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

Oχι ρε Τζος δεν θα τον απορριψουμε τον Στοχ αλλα δεν θα προτιμησουμε εναν ποδοσφαιριστη τυπου Στοχ που μπορει να παιξει και Ευρωπη; Λογικο δεν ειναι;

Επισης και μενα μου αρεσει ο Στοχ αλλα κακα τα ψεματα εχει πολυ διαφορετικα χαρακτηριστικα απο τον Γκαρι.

Ειναι πιθανον να θελουμε να αντικαταστησουμε τον Γκαρι με κατι παρομοιο δηλαδη πολυ ταχητυτα και αυτο το " απροβλεπτο" που εχει ο Γκαρι, κατι δηλαδη που δεν πολυεχει ο Τζαλμα.

Παντως μετα και τα φετινα του καλοκαιριου, δεν μπορω να καταλαβω τι σας κανει να πιστευετε οτι δεν εχει γινει σκαουτινκ σε πολλους ποδοσφαιριστες.

Εγω ειμαι πεπεισμενος οτι απασχολησαν πολλοι το θεμα ειναι να μεινουν λιγοι και να επιλεγουν 2-3 που θα γινουν και οι τελικες κινησεις. Το οτι δεν βγαινουν προς τα εξω ονοματα δεν σημαινει κατι.

Και του Εντοι που βγηκε πριν 2 μερες πορφανως απασχολει και παρακολουθειτε εδω και πολυ καιρο. Αλλα τωρα βγηκε προς τα εξω.
Άβαταρ μέλους
agios

Δημοσίευση από agios »

Στο τέλος θα τους βρούμε και δεν θα προλαβαίνουμε να πάμε για υπογραφές,θα έχουν ακυρωθεί όλες οι πτήσεις λόγο καιρού...Η' θα μπαίνει σ αεροπλάνο ο Μίχελ και θα χει από πάνω του μόνο ένα σύννεφο χιονιού σαν το κογιότ...
Άβαταρ μέλους
chrisg4

Δημοσίευση από chrisg4 »

Η ομάδα φέτος πρέπει να πάρει τίτλο. Κι επειδή για το πρωτάθλημα δυστυχώς είναι αργά πρέπει να πάρει το κύπελλο. Για μένα έτσι όπως είναι όλοι οι άλλοι θα είναι σχεδόν αποτυχία να μην το πάρει. Δεν λέω ότι δε με νοιάζουν τα παιχνίδια με την Σάλκε αλλα βασική προτεραιότητα πρέπει να είναι το κύπελλο και η πρωτιά στα play off. Αυτή τη στιγμή ο Stoch πέρα από παρα πολύ καλός παίχτης, για μένα πολύ καλύτερος από Γκάρι, έχει το πολύ μεγάλο πλεονέκτημα ότι μας ξέρει και τον ξέρουμε. Ούτε περίοδο προσαρμογής θα θέλει ούτε την πόλη να μάθει. Τίποτα. Με 5-10 προπονήσεις μπαίνει βασικός και τέλος. Αυτό για μεταγραφη Γεναρη είναι πιο σημαντικό από το να βρούμε έναν παίχτη που θα παίξει στα παιχνίδια με Σάλκε.
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

ΠΑΟΚ24

Ξανα ζεστα για τον Ιρανο!
Το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον Καρίμ Ανσαριφάρντ έχει ξαναζεσταθεί και η υπόθεση παραμένει ανοιχτή. Ποια η στάση του παίκτη.
Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει την αναζήτηση επιθετικού και η περίπτωση του Καρίμ Ανσαριφάρντ έρχεται ξανά στο προσκήνιο, με το ενδιαφέρον του Δικεφάλου να έχει αναθερμανθεί.

Ο Πανιώνιος είναι θετικός στο να παραχωρήσει τον παίκτη στον ΠΑΟΚ αλλά ο παίκτης έχει ως προτεραιότητα να αγωνιστεί στο εξωτερικό.

Ωστόσο, ο Ανσαριφάντ σκέφτεται πλέον πολύ σοβαρά το ενδιαφέρον από την πλευρά του ΠΑΟΚ και μένει να φανεί πώς θα εξελιχθεί η συγκεκριμένη υπόθεση.
Demir

Δημοσίευση από Demir »

Εμένα ο boli πιο πολύ μ άρεσε σαν στοιχεία κ καριέρα.. σίγουρα κ ο Ιρανός ειναι μια αναβάθμιση... διαφορετικά στοιχεία απο τους δικούς μας,,, εχει κ Μουντιάλ οπότε ενα ποσο της μεταγραφής θα βγει απο εκεί... λένε εχει προθεσμία μεχρι Δευτέρα να απαντήσει....
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Ειδικα αυτο με τον επιθετικο ειναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ.Ο Αρνεσεν εψαχνε επιθετικο 4 μηνες,εφτασε να κλεινει στο παρα 5 εναν Μποακιε,ευτυχως τον γλυτωσαμε, για να φερει ο Ιβαν τον Μπερμπατοφ και ο Μιχελς φετος ψαχνει 8 μηνες για να σκεφτομαστε να καταληξουμε στον Ανσαριφαρντ που την εχει δει και Ζλαταν.ΕΛΕΟΣ
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”