21. Diego Biseswar

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
aivas19

Re: 21. Diego Biseswar

Δημοσίευση από aivas19 »

PAOK_Antarctica έγραψε:
PAOK_Antarctica έγραψε:Την Κούλα συνήθως την παίρνεις μόνος σου.
Κάνε τα μαγικά σου.
Τα λέγαμε
CALLED IT!!! Ωραιος ο Ανταρκτικα
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Καλα ολα αυτά αλλα μου χει μεινει η απορια.
ΑΠΟ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΕΣ ΡΕ ΜΛΚ?
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Από την τρύπα της βελόνας.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

ΑποστόληςΑ έγραψε:Παικτάρα!
16.07.2016
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Δημοσίευση από bersekeros »

Για να λάμπει η παικτάρα, χρειάζεται την προπονητάρα που τον εμπνέει.
τσιριγωτης

Δημοσίευση από τσιριγωτης »

Με αμπαλ ήσουν στα αζήτητα. Μετά δυστυχώς ο Γκαρσια δεν σε ήθελε κ απορώ γιατί σε έδωσε. Απορώ πραγματικά. Τώρα που σε βλέπουν τι να λένε άραγε;
Παιχταρά μου
tsachou

Δημοσίευση από tsachou »

Απο πρώην ποδοσφαιριστής σε ενάν απο τους καλύτερους του πρωταθλήματος.
:yellowcard: σε εμένα που σε έσκισα τα προηγούμενα χρόνια παρότι είχα δει πόσο παικταρας είσαι στα καλά σου.

Υγ. Την κατάρα μου ζωγράφε.. Εσύ φταις
Miles

Δημοσίευση από Miles »

Εντάξει, κι εγώ τον αγαπάω τον Πάμπλο, αλλά μην κάνουμε τα στραβά μάτια ποιοι (πληθυντικός και όχι ποιος) θάψανε τον παίχτη.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Τυπικα δικιο ειχαν. Το συγχρονο ποδοσφαιρο θελει αθλητες που τρεχουν, πιεζουν συνεχως και μαρκαρουν.Ο Αντριγια δεν το κανει απο χουι.
Ο Μπις δεν ειναι τετοιος, αν ηταν θα παιζε αλλου. Θελει ειδικη διαχειρηση και σ αυτο δεν υπαρχει καλυτερος απ τη ρουμανικη αλεπου. Αλλοι κανουν το χαμαλικι(νταγκλας) κι ο Μπις αυτο που ξερει καλυτερα, να μιλαει στο τοπι. Το θεμα ειναι ποσο θ αντέξει μια ομαδα με ελλειπες ροστερ να χει 10 παικτες που τρεχουν για 11.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

τσιριγωτης έγραψε:Με αμπαλ ήσουν στα αζήτητα. Μετά δυστυχώς ο Γκαρσια δεν σε ήθελε κ απορώ γιατί σε έδωσε. Απορώ πραγματικά. Τώρα που σε βλέπουν τι να λένε άραγε;
Ο Bise θέλει ειδική αντιμετώπιση. Ο Abel δεν το έχει καθότι νέος, οπότε επί εποχής του ο Σουριναμέζος σερνόταν. Ο PG είναι επίσης άπειρος και βλέποντας τον Μπισε επί 1,5 έτος να σέρνεται εισηγήθηκε τον δανεισμό του. Μόνον ο Luce μπορούσε να τον επαναφέρει.
Άβαταρ μέλους
gk.box16

Δημοσίευση από gk.box16 »

kataramenos5 έγραψε:Τυπικα δικιο ειχαν. Το συγχρονο ποδοσφαιρο θελει αθλητες που τρεχουν, πιεζουν συνεχως και μαρκαρουν.Ο Αντριγια δεν το κανει απο χουι.
Ο Μπις δεν ειναι τετοιος, αν ηταν θα παιζε αλλου. Θελει ειδικη διαχειρηση και σ αυτο δεν υπαρχει καλυτερος απ τη ρουμανικη αλεπου. Αλλοι κανουν το χαμαλικι(νταγκλας) κι ο Μπις αυτο που ξερει καλυτερα, να μιλαει στο τοπι. Το θεμα ειναι ποσο θ αντέξει μια ομαδα με ελλειπες ροστερ να χει 10 παικτες που τρεχουν για 11.

Συγνώμη για δες πόσο έτρεξε ο Biseswar στο χτεσινό ματς και μετά ας μιλήσουμε επιτέλους για σύγχρονο ποδόσφαιρο.
Miles

Δημοσίευση από Miles »

kataramenos5 έγραψε:Τυπικα δικιο ειχαν. Το συγχρονο ποδοσφαιρο θελει αθλητες που τρεχουν, πιεζουν συνεχως και μαρκαρουν.Ο Αντριγια δεν το κανει απο χουι.
Ο Άμπελ τυπικά δίκιο είχε και για τους Μάτος, Βιεϊρίνια... αλλά... πάντοτε υπάρχουν αλλά.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Όταν επί 1 χρόνο σε γαμαει ο προπονητής το παιδί έχασε όλη την ψυχολογία και την όρεξη του.

Δε θα μπορούσε μέσα περιόδου ένας άπειρος προπονητής να τον αναστήσει. Η στραβή είχε γίνει.

Ο. Λουτσεσκου πριν καν έρθει σκεφτόταν πως θα καυλωσει τον Μπισεσβαρ. Και είναι μαέστρος σε αυτά.

Απλά κάποιος αμπαλ όπως από καθήλωσε τόσους και τόσους από καθήλωσε και τον Μπισεσβαρ.

Χθες έχει κανει τάκλιν ο μπισε, έχει γυρίσει στη φάση της μαλακιας ΣΙΝΤΚΛΕΥ να καλύψει, έχει τρέξει ασταμάτητα.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Miles

Δημοσίευση από Miles »

Δεν είμαι σίγουρος αν ο Πάμπλο προσπάθησε να αναστήσει τον Μπίσε. Υπάρχουν και προπονητές που έχουν τη νοοτροπία δεν ασχολούμαι με όσους δεν μου κάνουν.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Στην Κυπρο δλδη που δεν ειχε αμπελ και παυλαρα εβγαλε ματια? Τες πα ας μην αρχιζουμε παλι τετοιες συζητησεις. Ας το χαρουμε λιγο παραπανω.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”