CALLED IT!!! Ωραιος ο ΑνταρκτικαPAOK_Antarctica έγραψε:Τα λέγαμεPAOK_Antarctica έγραψε:Την Κούλα συνήθως την παίρνεις μόνος σου.
Κάνε τα μαγικά σου.
21. Diego Biseswar
Re: 21. Diego Biseswar
- kataramenos5
- ΑποστόληςΑ
- ΑποστόληςΑ
- bersekeros
-
τσιριγωτης
Με αμπαλ ήσουν στα αζήτητα. Μετά δυστυχώς ο Γκαρσια δεν σε ήθελε κ απορώ γιατί σε έδωσε. Απορώ πραγματικά. Τώρα που σε βλέπουν τι να λένε άραγε;
Παιχταρά μου
Παιχταρά μου
Απο πρώην ποδοσφαιριστής σε ενάν απο τους καλύτερους του πρωταθλήματος.
σε εμένα που σε έσκισα τα προηγούμενα χρόνια παρότι είχα δει πόσο παικταρας είσαι στα καλά σου.
Υγ. Την κατάρα μου ζωγράφε.. Εσύ φταις
Υγ. Την κατάρα μου ζωγράφε.. Εσύ φταις
Εντάξει, κι εγώ τον αγαπάω τον Πάμπλο, αλλά μην κάνουμε τα στραβά μάτια ποιοι (πληθυντικός και όχι ποιος) θάψανε τον παίχτη.
- kataramenos5
Τυπικα δικιο ειχαν. Το συγχρονο ποδοσφαιρο θελει αθλητες που τρεχουν, πιεζουν συνεχως και μαρκαρουν.Ο Αντριγια δεν το κανει απο χουι.
Ο Μπις δεν ειναι τετοιος, αν ηταν θα παιζε αλλου. Θελει ειδικη διαχειρηση και σ αυτο δεν υπαρχει καλυτερος απ τη ρουμανικη αλεπου. Αλλοι κανουν το χαμαλικι(νταγκλας) κι ο Μπις αυτο που ξερει καλυτερα, να μιλαει στο τοπι. Το θεμα ειναι ποσο θ αντέξει μια ομαδα με ελλειπες ροστερ να χει 10 παικτες που τρεχουν για 11.
Ο Μπις δεν ειναι τετοιος, αν ηταν θα παιζε αλλου. Θελει ειδικη διαχειρηση και σ αυτο δεν υπαρχει καλυτερος απ τη ρουμανικη αλεπου. Αλλοι κανουν το χαμαλικι(νταγκλας) κι ο Μπις αυτο που ξερει καλυτερα, να μιλαει στο τοπι. Το θεμα ειναι ποσο θ αντέξει μια ομαδα με ελλειπες ροστερ να χει 10 παικτες που τρεχουν για 11.
- ΑποστόληςΑ
Ο Bise θέλει ειδική αντιμετώπιση. Ο Abel δεν το έχει καθότι νέος, οπότε επί εποχής του ο Σουριναμέζος σερνόταν. Ο PG είναι επίσης άπειρος και βλέποντας τον Μπισε επί 1,5 έτος να σέρνεται εισηγήθηκε τον δανεισμό του. Μόνον ο Luce μπορούσε να τον επαναφέρει.τσιριγωτης έγραψε:Με αμπαλ ήσουν στα αζήτητα. Μετά δυστυχώς ο Γκαρσια δεν σε ήθελε κ απορώ γιατί σε έδωσε. Απορώ πραγματικά. Τώρα που σε βλέπουν τι να λένε άραγε;
kataramenos5 έγραψε:Τυπικα δικιο ειχαν. Το συγχρονο ποδοσφαιρο θελει αθλητες που τρεχουν, πιεζουν συνεχως και μαρκαρουν.Ο Αντριγια δεν το κανει απο χουι.
Συγνώμη για δες πόσο έτρεξε ο Biseswar στο χτεσινό ματς και μετά ας μιλήσουμε επιτέλους για σύγχρονο ποδόσφαιρο.
Ο Άμπελ τυπικά δίκιο είχε και για τους Μάτος, Βιεϊρίνια... αλλά... πάντοτε υπάρχουν αλλά.kataramenos5 έγραψε:Τυπικα δικιο ειχαν. Το συγχρονο ποδοσφαιρο θελει αθλητες που τρεχουν, πιεζουν συνεχως και μαρκαρουν.Ο Αντριγια δεν το κανει απο χουι.
- sourmenetes
- Moderator
Όταν επί 1 χρόνο σε γαμαει ο προπονητής το παιδί έχασε όλη την ψυχολογία και την όρεξη του.
Δε θα μπορούσε μέσα περιόδου ένας άπειρος προπονητής να τον αναστήσει. Η στραβή είχε γίνει.
Ο. Λουτσεσκου πριν καν έρθει σκεφτόταν πως θα καυλωσει τον Μπισεσβαρ. Και είναι μαέστρος σε αυτά.
Απλά κάποιος αμπαλ όπως από καθήλωσε τόσους και τόσους από καθήλωσε και τον Μπισεσβαρ.
Χθες έχει κανει τάκλιν ο μπισε, έχει γυρίσει στη φάση της μαλακιας ΣΙΝΤΚΛΕΥ να καλύψει, έχει τρέξει ασταμάτητα.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δε θα μπορούσε μέσα περιόδου ένας άπειρος προπονητής να τον αναστήσει. Η στραβή είχε γίνει.
Ο. Λουτσεσκου πριν καν έρθει σκεφτόταν πως θα καυλωσει τον Μπισεσβαρ. Και είναι μαέστρος σε αυτά.
Απλά κάποιος αμπαλ όπως από καθήλωσε τόσους και τόσους από καθήλωσε και τον Μπισεσβαρ.
Χθες έχει κανει τάκλιν ο μπισε, έχει γυρίσει στη φάση της μαλακιας ΣΙΝΤΚΛΕΥ να καλύψει, έχει τρέξει ασταμάτητα.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δεν είμαι σίγουρος αν ο Πάμπλο προσπάθησε να αναστήσει τον Μπίσε. Υπάρχουν και προπονητές που έχουν τη νοοτροπία δεν ασχολούμαι με όσους δεν μου κάνουν.
- kataramenos5
Στην Κυπρο δλδη που δεν ειχε αμπελ και παυλαρα εβγαλε ματια? Τες πα ας μην αρχιζουμε παλι τετοιες συζητησεις. Ας το χαρουμε λιγο παραπανω.