Igor Tudor

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Re: Igor Tudor

Δημοσίευση από sourmenetes »

Εγω θα βγαζα τον κιτσιου απο δεξι μπακ...λιγα ειναι επισης τα 2 χαφ με την αεκ...εχεις βαλει κατα κυριο λογο επιθετικογενεις παιχτες..

Πολλα τρεξιματα αλλα και αρκετη απειρια..
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Δεν ξερω ποιος θα παιξει δεξια την κυριακη αλλα ο Κιτσιου αποκλειεται,το παιδι ειναι εκτος τοπου και χρονου.
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

μπα, σε "μεγάλα παιχνίδια" αυτός ώρες ώρες μεταμορφώνεται. Στα μικρά να τον φοβάστε που έχει το μυαλό (που κανονικά δεν έχει) αλλού, δηλαδή στο πουθενά, όπως ΚΑΙ σήμερα.

Παρόλα αυτά, δεν κάνει, δεν μπορεί το παλικάρι...
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

και εγώ... αλλά και ο σκόνδρας... άστα να πάνε...

παντως ωραία "κράζαμε" όταν σου είπε ο άλλος ο "φευγάτος" :lol: οτι μετά τον τραυματισμό κων.νίδη έχεις κενό στο δεξί μπακ... :roll:
Άβαταρ μέλους
riegel

Δημοσίευση από riegel »

Διαβάζω εδώ και καιρό τους αγανακτισμένους με τον Τουντορ και πραγματικά απορώ τι περίμεναν την φετινή χρονια και τι δε βλέπουν με αποτέλεσμα να ειναι τοςο "οργισμένοι"..
Γρηγορα γρηγορα να θυμίσω οτι η σεζόν που πέρασε μας βρήκε μετά απο έναν τραγικό 2ο γύρο που μας γλένταγε το κάθε χωριό με 3αρες καο 4αρες, τελευταίους στα play-off με κάτω τα χέρια, δυστοκία στην επίθεση , αμυνα παιδική χαρά, υποψίες για διαλυμένα αποδυτήρια-κλίκες κτλ κτλ ..
Δεν ξέρω ποιες ηταν οι απαιτήσεις των φανατικών πολέμιων του Τουντορ εμένα πάντως οι δικές μου ηταν η ομάδα να αρχίσει να αποκτάει το μέταλλο που είχε παλιά και υπάρξει αντίστροφη σε αυτο το αρρωστημένο κλίμα που υπήρχε στο τέλος της περσινής σεζόν. Τώρα αν απο κει και πέρα γινόταν να παίξουμε και καλή μπάλα θα ηταν ευχής έργο.
Υπάρχουν αποτελέσματα ως προς τα παραπάνω; Κατα τη γνώμη μου σαφώς και ναι.. Η ομάδα δεν χάνει εύκολα (τις λιγότερες ήττες μετά τον γαύρο).. Θα μου πει κάποιος οτι εχει πολλές ισοπαλίες σε παιχνιδια που θεωρητικά θα έπρεπε να κερδιςουμε αλλα θα του απαντήσω οτι με την κατάσταση που τελείωσε η ομάδα περςι και αυτες ακομα βήμα προς τα εμπρός ειναι.
Υπάρχει αλλαγή προς το καλλιτερος στο κλίμα της ομάδας ; Και παλι κατα τη γνώμη μου σαφώς και υπάρχει... Ο Τουντορ σαφώς και ειναι άπειρος (άραγε ο Ζιντάν που εμπιστεύτηκε η Ρεάλ εχει παραπάνω εμπειρία; ) και εχει να διαχειριστεί ενα υπεράριθμο και άνισα κατανεμημένο ρόστερ με 10+ καινούργιους παίκτες, τα αρδ της πολης, τον ιβαν, εμάς και αλλα πολλα.. Παρόλα αυτά και μπάλα ξερει και δουλευταράς ειναι και αυτο οι παίκτες το αναγνωρίζουν και ας κανει λάθη και ας αδικεί .. Πρόχειρα στο μυαλό μου ερχεται η αντίδραση του κλάους και του Μυστακίδη στην Μυτιλήνη μετά τα γκολ τους..
Ε τώρα όσον αφορά το πως παίζει η ομάδα οκ.. Δεν μπορεί κανεις να πει οτι εντυπωσιάζει αλλα νομίζω σε πρώτη φαςη δεν ειναι αυτο το ζητούμενο ..
Τώρα αν κάποιοι νομίζουν οτι με κάποιον αλλον προπονητή η συγκεκριμένη ομάδα θα μπορούσε να χτυπήσει το πρωταθλημα λυπάμαι αλλα νομίζω οτι δεν έχουν επαφή με την πραγματικότητα
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

obanebane έγραψε:Δεν ξερω ποιος θα παιξει δεξια την κυριακη αλλα ο Κιτσιου αποκλειεται,το παιδι ειναι εκτος τοπου και χρονου.
Τον πιο πιθανο βλεπω το μυστακιδη..η αεκ εχει καλο κεντρο και θα πρεπει να το περιορισουμε..θα φορτωνα το κεντρο με χαφ π.χ.χαρισης-τσιμιροτ-τζιολης(κατσε) δεξια αριστερα μακ ροντριγκεζ και κορυφη μπερμπατοφ( αλλα μου αρεσε και το σεναριο με ζαιρο).

Βεβαια ο ζαιρο ειναι μια του υψους μια του βαθους..
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

ο ζαϊρο νομίζω δεν εχει καλη κινηση χωρις τη μπαλα για να παιξει κορυφη. σε αυτο το σεναριο, σιγουρα ο μακ θα ειναι στην κορυφη.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

Για την εικόνα του αγώνα: «Δεν αρχίσαμε καλά στο πρώτο ημίχρονο. Δεν μπορέσαμε να παίξουμε ποδόσφαιρο. Ο αντίπαλος ήταν πιο καλός και επιθετικός, μας πίεσε κι έκλεισε τους χώρους. Στο δεύτερο τα πράγματα ήταν καλύτερα. Στο τέλος είχαν ευκαιρίες και οι δύο ομάδες. Φυσικά όταν δέχεσαι γκολ στο τελευταίο λεπτό δεν αισθάνεσαι καλά».

Για το αν έμεινε ευχαριστημένος από τις αλλαγές που έκανε στην αρχική ενδεκάδα: «Φυσικά δεν είμαι ικανοποιημένος. Εβαλα τον Σάμπο εκεί γιατί έχει παίξει σε όλη την καριέρα του ακραίος. Με τον Μιγκέλ Βίτορ αποφασίσαμε να μείνει έξω γιατί έχει συνεχόμενα παιχνίδια μετά τον τραυματισμό του».

Για το τι δεν λειτούργησε καλά για τον ΠΑΟΚ σήμερα: «Το πρόβλημα ήταν ότι δεν μπορούσαμε να παίξουμε το ποδόσφαιρό μας, ούτε ένα λεπτό στο πρώτο ημίχρονο. Γενικά ήταν ένα κακό παιχνίδι. Το περίμενα αυτό γιατί η Ξάνθη είναι μία σκληρή ομάδα. Η διαφορά σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια ήταν ότι παίξαμε με μια πιο καλή και γρήγορη ομάδα και χρειαζόταν κι εμείς να είμαστε γρήγοροι κάτι που δεν κατάφεραν σήμερα οι μέσοι μας. Χάσαμε πολλές μπάλες στο κέντρο και ο αντίπαλος βγήκε στις αντεπιθέσεις».

Για το ροτέισον που έκανε σήμερα και για την απόδοση της Ξάνθης: «Εχουμε παίξει ήδη τρία παιχνίδια στη σειρά, έχουμε τέσσερα μετά και ήθελα να ξεκουράσω όχι πολλούς, αλλά έναν δυο. Επίσης απ' όσα παιχνίδια της Ξάνθης έχω δει αυτό ήταν το πιο καλό που έχει κάνει, είχαν μεγάλο κίνητρο και θα ήθελα να τους δώ έτσι και στα επόμενα παιχνίδια (επόμενο με το γαύρο)».

Για την απόδοση του Όλσεν: «Δεν ξέρω τι θα γίνει στη συνέχεια, αλλά θα δούμε. Σήμερα ηταν καλός»

Για τις διαιτητικές αποφάσεις: «Θα ήθελα να προσθέσω και κάτι ακόμη. Έπαιξαν δύο ομάδες, η Ξάνθη έπαιξε πιο επιθετικά και κλωτσούσε κι αν δει κανείς τις κίτρινες θα πιστέψει ότι εμείς κλωτσούσαμε. Ο διαιτητής ήταν απίστευτος».

Για την σημερινή μέτρια απόδοση των Τσίμιροτ-Χαρίση: «Δεν με προβληματίζει,αλλά πρέπει να δούμε σε ποιο επίπεδο μπορούν να παίξουν. Σήμερα υπήρχε λιγότερος χώρος και δεν μπορούσαν να έχουν τα τρεξίματα, ίσως τους βοηθήσει για τη συνέχεια της σεζόν να δουν τι έγινε και να το βελιτώσουν».
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Ο ΓΧ είναι διαθέσιμος - τεράστια ευκαιρία Ιβάν :lol: :lol: :lol: . Είναι άδικο να του κάνουμε τόσο σκληρή κριτική μετά από τόσες νίκες μετά την αλλαγή συστήματος. Η γκέλα με τόσες απουσίες ήταν αναμενόμενη. Η ομάδα χρειαζότανε ξεκούραση και το χ που πήραμε μας ανεβάζει στην 3η θέση και σε απόσταση βολής από την κούλα σε περίπτωση διπλού. Το πιστεύω το διπλό, γιατί είναι στα μέτρα μας αυτή η ομαδούλα. Για το παιχνίδι, ο Κίτσιου ήταν απαράδεκτος (μείον), και έλειψε πολύ ο Μακ που καλώς ξεκουράστηκε. Ο Γκάρι έδειξε ανέτοιμος και πήρε λίγο χρόνο ώστε να ενσωματωθεί σταδιακά. Οι επιλογές του Τούντορα πάντως ήταν πολύ λίγες παιδιά χαλαρώστε. Ποιος να παίξει αριστερό εξτρέμ? Μία λύση ήταν να πάμε 3-5-2 βάζοντας αριστερό φουλ μπακ τον Κοροβέση και δεξιά Κίτσιου με δίδυμο Κλάους - Μύστα. Βλέποντας τον Κίτσιου να παραπαίει, θα μπορούσε να βάλει εκεί τον Μύστα και να περνούσε αλλαγή ο Μπέμπα βγάζοντας τον Κίτσιου.

Αν το έκανε και έχανε το παιχνίδι με 3-5-2, θα άκουγε 10 φορές αυτά που ακούει σήμερα. Εγώ αυτή τη λύση την έβρισκα δόκιμη λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών. Τόσο χρόνο ξοδέψαμε ως ομάδα στο μαμημένο το 3-5-2, όταν το χρειαζόμαστε ας το εκμεταλευόμαστε.

Το πρόβλημά μας μετά είναι στο ροτέισον του 10αριού. Εκεί εγώ θα έδινα χρόνο στον εκπληκτικό Δημητριάδη της Κ20 που είναι "on fire" το παλικάρι, μιας που μεταγραφή δεν το κόβω να γίνεται. Τώρα για τις μεταγραφές θα ήθελα περισσότερες προτάσεις από Τούντορ που να τις ζητάει με επιμονή (όπως ο Βαδερβε ζητούσε στο γαύρο). Το ένστικτο μου δεν εμπιστεύεται τον Τούντορ μέχρι τώρα στο φτιάξιμο ομάδας (μεταγραφές) και θα ήθελα ένα δάσκαλο προπονητή. Δείχνει να μην ερμηνεύει σωστά στο τι φταίει στην ομάδα. Θυμάμαι τις συνεντέξεις του Φερνάντο που ανάλυε επακριβώς το τι έγινε στο παιχνίδι, για να καταλάβουμε και εμείς οι άμπαλοι. Ο Τούντορ κάθε φορά περιμένει ερωτήσεις και έχει δηλώσει αρκετές φορές ότι ψάχνει να βρει το πρόβλημα. Έφερε Λέοβατς για το 3-5-2 ενώ είναι καθαρά αριστερό μπακ σε 4άδα. Δηλώνει ότι απλά θέλει καλούς παίκτες και δεν κοιτάει να φτιάξει ένα μίγμα χαρακτηριστικών. Το μόνο που βλέπουμε είναι ότι κάνουμε μια αθλητική ομάδα (ο μόνος προσανατολισμός - κάτι είναι και αυτό). Στην Ελλάδα πάντως δεν αρκεί αυτό. Χρειάζεται να παίζεις και έξυπνα και για αυτό θέλεις και έμπειρους παίκτες, αλλά και με ποδοσφαιρική νοημοσύνη. Σε εμάς οι μόνοι που την έχουν είναι οι Μπέρμπα και Τζιώλης (που είναι τόσο αργός και βαρύς που δεν τον βοηθά και πολύ). Βλέπω τον γαύρο και οι παίκτες του παίζουν λίγο πολύ σαν το pro evo. Οι επιλογές είναι ξεκάθαρες στην ανάπτυξη, χωρίς να ψάχνουν το κάτι εξεζητημένο χωρίς λόγο (Πέλκας), και τα λάθη είναι στο μίνιμουμ.

Πάντως για το μοντέλο που διάλεξε ο ΠΑΟΚ δε φταίει ο Τούντορας. Είναι πρώτα θέμα Σαββίδη και μετά Άρνεσεν, που δέχτηκε να έρθει σε μια χώρα - ποδοσφαιρικό νάνο με τον όρο να κάνει τις μεταγραφές και να βγάλει γούστα ποδοσφαιρικά κάνοντας αυτό που επιτέλους γουστάρει, και όχι όπως στην Τσέλσι που ο Μουρίνιο τον άφησε μόνο να αγοράζει για Κ20 και νεαρούς γενικότερα. Ε λοιπόν δε δουλεύει έτσι το ποδόσφαιρο. Ο προπονητής πρέπει να είναι το κουμάντο. Αν θέλει 3-5-2, οι μεταγραφές θα πρέπει να γίνουν πάνω του. Αν θέλει 4-2-3-1 ομοίως. Γενικά ο προπονητής θα αξιολογήσει το υλικό της ομάδας και θα καταστρώσει τη στρατηγική που θα μεγιστοποιήσει τη χρησιμότητά του (ρόστερ). Έτσι θα προχωρήσει στην επιλογή των κατάλληλων χαρακτηριστικών που κρίνει ότι χρειάζεται η ομάδα που παίζει σε ένα πρωτάθλημα που έχει τις αντίστοιχες ιδιαιτερότητες. Αντί αυτού, ο Ιβάν προχωράει σε δημιουργία επιτροπών, και σε λίγο θα δημιουργήσει ποδοσφαιρικό γραφειοκρατικό σύστημα (με την κακή έννοια) εντός του συλλόγου :lol: :lol: . Αντί να μαθαίνει, βλέπω να τυφλώνεται από τις αποτυχίες και να δρα όλο και λιγότερα δόκιμα. Κρίμα, γιατί χάνει τα λεφτά του, ξενερώνει και μαζί του και ο κόσμος του ΠΑΟΚ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vs40 την Πέμ 21 Ιαν 2016, 00:33, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
ZamanFou

Δημοσίευση από ZamanFou »

Ιγκορ ετοιμασου για την κυριακη μετα την κουλα που θα σε αποθεωνουν οι ιδιοι που σε κραζουν..

DNA ΠΑΟΚ λεγεται :opaokara:
Άβαταρ μέλους
ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ

Δημοσίευση από ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ »

Δεν εχεις εκμεταλλευτει ούτε το 50% των δυνατοτητων του υλικου σου προς όφελος της ομαδας.

Αποποιεισαι τις ευθυνες σου,φερεσαι αλαζονικα και δεν διορθωνεσαι απ'τα λαθη σου,προφανως δεν τα αναγνωριζεις.

Εισαι ο βασικος υπαιτιος που ο κοσμος ειναι ξενερωμενος και απογοητευμενος με το θλιβερο δημιουργημα σου και στην Τουμπα κινδυνευουμε να μεινουμε 3 κι ο κουκος.

Σε θεωρω επικινδυνο,βγαζεις τη χρονια εξαιτιας οσων εφυγαν νωρις,απ'το γιδωνη&μετα.
Άβαταρ μέλους
Mapogo

Δημοσίευση από Mapogo »

Δεν είναι κακό αυτό.

Μη φτάσουν όμως να τον κράζουν αυτοί που τον αποθεώνουν.
Άβαταρ μέλους
tzelas

Δημοσίευση από tzelas »

Δεν πειράζει, δοκάρι και έξω το σημερινό παιχνίδι κάπου θα μας το δώσει δοκάρι και μέσα.

Μου αρέσει που βλέπω ότι έχει σε ετοιμότητα όλο το ρόστερ

Μου αρέσει που υπάρχει ανταγωνισμός σε όλες τις θέσεις και βλέπω να φθίνει η δημοσιουπαλληλική νοοτροπία που κατηγορούσαμε πέρσυ πολλούς με την σιγουριά της καπαρωμένης θέσης.

Μου αρέσει που βλέπω παίκτες να μην είναι εφησυχασμένοι και να προσπαθούν να αρπάξουν τις ευκαιρίες άσχετα αν άλλοι το καταφέρνουν και άλλοι όχι. Π.χ. εκεί που είχα ξεγραμμένο τον Κοροβέση τον βλέπω στα δύο παιχνίδια διαφορετικό.

Εύχομαι να έχεις ηρεμία για να έχεις και καθαρή σκέψη.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Πολλές και :shock: πολύ κακές εκτιμήσεις συνονόματε... :twisted: :twisted: :twisted:

Ο "τεράστιος" περίγυρος σε έχει κάνει να χάσεις την μπάλα, αλλά δυστυχώς κι εσύ δίνεις πολλά δικαιώματα :oops:

Σύνελθε, το ποδόσφαιρο είναι :shock: πολύ απλό άθλημα για τον προπονητή και :shock: πολύ δύσκολο για το 95% τουλάχιστον των ποδοσφαιριστών :o , ρώτα κι αυτόν που σε έφερε να σου το επιβεβαιώσει... :roll: :roll: :roll:

Μην είσαι άλλο ξεροκέφαλος :mrgreen: και εγωκεντρικός :mrgreen: ...Διάλεγε απλά με :geek: την ποδοσφαιρική λογική κι όχι άλλο με :geek: το συναίσθημα και τα :geek: "αντριλίκια" που μας έλεγες πριν 2 μήνες... :mrgreen:

Σφίξε κι άλλο τα λουριά σε κάποιους :shock: ηθοποιούς και στείλε τους :shock: τελειωμένους στην κερκίδα... :ugeek: Παίχτες του :shock: 6-7 δεν γίνονται με τίποτε του :shock: 8-9 μετά τα 28 (πλην ίσως τερματοφυλάκων)... :ugeek:

Έχεις μεγάλη ευκαιρία να βάλεις τα πρώτα τούβλα σε μία καριέρα που θέλεις να χτίσεις :? ...Άρπαξε την απ τα μαλλιά και μην την κλωτσάς γιατί :roll: αν φύγεις διωγμένος απ τον Π.Α.Ο.Κ. του Άρνεσεν :shock: , μόνο με Γιουβεντίνικο "δόντι" θα ξαναταξιδέψεις κι αυτό για λίγους μήνες πάλι εκτός Κροατίας... :o :o :o
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Πέμ 21 Ιαν 2016, 04:48, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

MANIAKOS έγραψε: ....
gergeo4 έγραψε:100% ευθυνη σου η απωλεια 2 βαθμων!
MANIAKOS έγραψε:Γιατι ρε συ; Ούτε καν γκρίνιαξα που δεν ειχε λινκ
:lol: :opaokara: :lol:

Οπως ειπα και στα του αγωνα, αν ειναι να του καταλογισω κατι σημερα, ειναι
που ξαναπιστεψε το τζιολη ως σεντερ μπακ (για να αντιμετωπισει καπετανο), ειδικα ετσι οπως μπηκαμε να πιεσουμε/παιξουμε ψηλα,

και που ηλπιζε ξανα οτι ο ανενεργος σαμπο θα ανταποκριθει στα πλαγια (οπως εκανε με τρναβα στην τουμπα) και ΔΗ στ'αριστερα, ουτε καν δεξια..

Και αν η επιλογη μαλεζα μπορει να ηταν παρομοια με αυτη του τζιολη (αν και το στοπεριλικι ειτε στο positioning ειτε στη νοοτροπια, σαφως υπερεχει ο στελιος) ή αυτη του βιτορ επιφοβη για αλλους λογους,
με Πελκα στα πλαγια και σαμπο στο κεντρο (εστω στη διαρκεια του αγωνα μ'αυτα που βλεπεις!!) θα υπηρχε μεγαλυτερος ορθολογισμος, καλυτερη πιεση και μια αριστερη πλευρα με οχι τοσο ανενεργο εξτρεμ..

Ελπιζω να καταλαβε τη λαθος πρεμουρα του με τον ολσεν, μακαρι οπως ειπε ο αρνεσεν να μην επαναλαμβανει τα οποια λαθη γινονται, και στο προσεχες με κουλα, να δουλεψει πολυ τα στημενα, στα οποια ειναι πολυ δυνατοι..

Τωρα τι απ'τα παρακατω θα δουμε, ειναι ενα δυνατο κουιζ

Επικρατεστερο αυτο (μαλεζα για τζεμπουρ και στημενα, βιτορ για αραβιδη)
Εικόνα

Λογικο και αυτο συνυπολογιζοντας τη δυνατη πλευρα της κουλας (με μειον οτι βγαζεις τον τζαβελα που ειναι σταθερος στα στοπερ και δεν εχεις αλλο στοπερ για αλλαγη..)
Εικόνα

Λογικο και αυτο, αλλα αρκετα αμυντικογενες και πολλες αλλαγες ξαναμανα
Εικόνα
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”