5.Pablo Gabriel García Pérez

Άβαταρ μέλους
nikos55

Re: 5. Pablo Gabriel García Pérez

Δημοσίευση από nikos55 »

To οτι ταχα ο Γκαρσια τιμωρηθηκε επειδη δεν δεχτηκε σημερα να συναντησει τον Κων/δη ειναι ΨΕΜΑ. Κι εξηγω γιατι.
Η αποφαση για τιμωρια του ηταν παρμενη τουλαχιστον απο χτες κι αυτο φαινεται απο τα κειμενα των Τσορμπατζογλου και Κολκα. Ειναι τοσο επιθετικοι (του πρωτου ειναι εμετικο) που σιγουρα ειχαν καβατζες. Δηλαδη ηξεραν για την αποφαση, αλλιως θα ειχαν εκτεθει πολυ τοσο χοντρα που ειχαν επιτεθει στον Γκαρσια.
Αυτο το κανουν οι δημοσιογραφοι που εχουν ενημερωση απο μεσα απο την ομαδα. Απο την μια δεν μπορουν να βγαινουν να τα λενε φορα παρτιδα γιατι θα καινε τις πηγες τους, αλλα απο την αλλη για να το παιζουν πιασαρηδες και ενημερωμενοι κινουνται στο μηκος κυματος των πληροφοριων που ηδη εχουν λαβει! Εκτος και υποθεσουμε οτι η ιδια η διοικηση τους δινει εντολη να προετοιμασουν το κλιμα, κατι που κατ'εμε ειναι πολυ χειροτερο, αλλα το θεωρω λιγοτερο πιθανο.
Κλασσικο παραδειγμα που φαινοταν κατι πριν αυτο συμβει ηταν η αποπομπη Δερμιτζακη, η οποια ειχε αποφασιστει πριν απο το ματς με τον βαζελο. Δεν ειχες παρα να διαβασεις καποια αρθρα δημοσιογραφων για να το καταλαβεις.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Μπορεί η διοίκηση να περνάει προς τα έξω ότι το περιστατικό της φυγής του Pablo δεν είναι σημαντικό και να θέλει να το υποβαθμίσει με αστείες, έστω, δικαιολογίες ("...λίγα λεπτά πριν τη λήξη του προγράμματος, δεν συνιστά πειθαρχικά παράπτωμα, αφού είχε δώσει το "οκ" και ο Μάκης Χάβος"), αλλά όπως λέει και ο Σουηδός αν ήταν τόσο ασήμαντο δεν θα τον καλούσε ο Κων/νιδης σε απολογία την άλλη μέρα.
Η διοίκηση είχε τη επιθυμία να ακούσει τον Pablo να λέει: "ΟΚ, λάθος μου, αλλά η ψυχολογία όλων των παιδιών δεν είναι σε καλή κατάσταση" και να μην δώσει συνέχεια, αλλά ο Pablo, δυστυχώς, δεν είχε την ίδια άποψη.
Άβαταρ μέλους
Hideguti

Δημοσίευση από Hideguti »

Γεια σου ρε Τσορμπατζογλου γιγαντα. Ξεπερασες και τον Καρπετοπουλο. Θα μου παρει πολυ χρονο για να σχολιασω αυτο το αρθρο το οποιο τυπωμενο δεν θα εκανε ουτε για χαρτι τουαλετας. Ελπιζω ομως να το κανω συντομα.

Αναφορικα ομως με την κατακλειδα του αρθρου
"Τιμή και δόξα στον Πάμπλο τον Γκαρσία. Στ’ αρχ…α μας όλοι οι άλλοι." να πω οτι συμφωνω με την πρωτη προταση, καθως ο Γκαρσια ειναι ο μεγαλυτερος ξενος παικτης που εχει φορεσει την φανελα του ΠΑΟΚ απο το 1985 που αρχισα να βλεπω τον ΠΑΟΚ και επειτα. Σε οτι δε αφορα την δευτερη προταση δεν ξερω ποιοι ειναι ολοι οι αλλοι, αλλα σε οτι αφορα εσενα, και μια και επελεξες την λεκτικη οδο των γεννητικων οργανων, στ' αρχ...α μας (αρκετων) σιγουρα.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

gika έγραψε:
paoki_sweden έγραψε:Giati na milisi me ton Panteli? Mikro paidaki ine o Garcia, gia na tou dikiologisi tin apofasi tis dioikisis? Afou katalave oti den to piran giafto pou ekane stin xtesini proponisi. TELOS!

Tin kiriaki me ton Panionio aftos tha pari to match! Kai pali oloi tha leme TIMI KAI DOXA STON PABLO TON GARCIA!
Άμα σε φωνάξει εσένα το αφεντικό σου, μην πας. Να δούμε συνέπειες.

σωστος ο Gika
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

kos έγραψε: ΠΑΟΚ θΡΗΣΚΕΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠ'ΤΟΝ ΓΚΑΡΣΙΑ

Αυτό μας έφαγε...
gate4mitsos

Δημοσίευση από gate4mitsos »

Εκτος αποστολης για να παιξουμε με τον Φωτακη και για αναπληρωματικο τον Μπαλαφα...
Άβαταρ μέλους
Sentinel4

Δημοσίευση από Sentinel4 »

Hideguti έγραψε:[...] καθως ο Γκαρσια ειναι ο μεγαλυτερος ξενος παικτης που εχει φορεσει την φανελα του ΠΑΟΚ απο το 1985 που αρχισα να βλεπω τον ΠΑΟΚ και επειτα. [...]
Αφού είναι ο μεγαλύτερος ξένος παίκτης να φέρεται και σαν τέτοιος. Μεγαλύτερος παίχτης δεν σημαίνει μόνο να κάνει παπάδες εντός γηπέδου, αλλά και εκτός.
giapas

Δημοσίευση από giapas »

ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΡΙΞΤΕ ΤΟ ΧΑΒΟ ΣΤΑ ΘΗΡΙΑ
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

Sentinel4 έγραψε:
Hideguti έγραψε:[...] καθως ο Γκαρσια ειναι ο μεγαλυτερος ξενος παικτης που εχει φορεσει την φανελα του ΠΑΟΚ απο το 1985 που αρχισα να βλεπω τον ΠΑΟΚ και επειτα. [...]
Αφού είναι ο μεγαλύτερος ξένος παίκτης να φέρεται και σαν τέτοιος. Μεγαλύτερος παίχτης δεν σημαίνει μόνο να κάνει παπάδες εντός γηπέδου, αλλά και εκτός.
Πολύ σωστά! Εύγε!
gate4mitsos

Δημοσίευση από gate4mitsos »

Sentinel4 έγραψε:
Σορι αδερφε αλλα εμενα με νοιαζει να μαμαει στο γηπεδο και ας κανει οτι θελει εκτος.Αυτα ειναι για τα μεσημεριανα...
Άβαταρ μέλους
keeper4

Δημοσίευση από keeper4 »

ο Γκαρσια και ο καθε Γκαρσια πρεπει να κριθει οταν η ομαδα θα ειναι καλα με σοβαρο προπονητη αν και τοτε κανει τα ιδια τοτε στο καλο. αυτο το αρθρο του τσορμβα δεν μου λεει κατι. θυμαμαι μια δηλωση πιο παλια του γκρσια που ελεγε οτι ποτε δεν τα πηγαινε καλα με προπονητες και οτι αυτο που του αρεσε στον σαντος ηταν οτι δεν μιλουσε πολυ.ο δερμιτζακης αντιθετα ολη μερα ανελυε τις θεωριες του.δεν θα πω μπραβο στον γκαρσια που κοροιδευε τον δερμι στις ομιλιες (συμφωνα με τσορμβα παντα) αλλα θα πω πως οταν ηταν υγιες το κλιμα στην ομαδα ο γκαρσια ηταν ο καλυτερος μας παικτης.αυτο που θελω να πω ειναι οτι για ολα αυτα φταει η διοικηση. φταει που δεν τιμωρει φταιει που εδω κ 5 μηνες εχει την ομαδα χωρις προπονητη, φταει που εχει τον παντελη ο οποιος σαν μεγεθος ειναι συγρισιμο μονο με τον μπαλαφα, φταει που δεν κανει σαφεις τους ρολους μεσα στην ομαδα...ελπιζω περα απο εναν καλο προπονητη ο ζαγορ να βρει στο προσωπο του και εναν καλο συμβουλο...οπως ηταν ο πορτογαλος
Άβαταρ μέλους
panilee

Δημοσίευση από panilee »

Ο «Μπαλαδόρος» παρουσιάζει σήμερα όλο το σκηνικό και το παρασκήνιο της αποχώρησης Γκαρσία, στη χθεσινή προπόνηση του ΠΑΟΚ. Το σκηνικό, έχει ως εξής:

Η ομάδα του ΠΑΟΚ, κάνει προπόνηση. Ο Χάβος απευθύνεται στον Γκαρσία και γίνεται ο εξής διάλογος:

-Χάβος: «Στον αγώνα με τη Βιγιαρεάλ, ο Φωτάκης θα παίξει δεξιά στα χάφ, εσύ αριστερά και ο Βιτόλο στο κέντρο.
-Γκαρσία: Κόουτς, εγώ αριστερά δεν μπορώ να παίξω.
-Χάβος: Θα κάνεις αυτό που σου λέω εγώ.
-Γκαρσία: Κόουτς, κοίτα να δεις, σε ένα ματς πέρυσι με έβαλε ο Σάντος σε αυτή τη θέση και του είχα πει να μη με βάλει εκεί γιατί θα γίνουμε ρεζίλι και θα ξευτιλιστούμε. Και γίναμε ρεζίλι και ξευτιλιστήκαμε.
-Χάβος: Εγώ δεν είμαι Σάντος!
-Γκαρσία: «Τότε να σου πω κάτι άλλο. Κάποτε όταν έπαιζα στη Ρεάλ με τον Καπέλο, μου είπε ν΄ αγωνιστώ αριστερό χαφ. Του είπα ότι δεν μπορώ, γιατί είμαι αμυντικό χαφ. Μη με βάζεις, του είπα, θα εκτεθούμε. Τότε αυτός, μου είπε εντάξει θα παίξεις εκεί που θες.
-Χάβος: Δε με νοιάζει τι σου είπε ο Καπέλο. Εδώ θα κάνεις ό,τι σου λέω εγώ. Αλλιώς να φύγεις.
-Γκαρσία: Εντάξει φεύγω…
Κι έφυγε, δίνοντάς του το πορτοκαλί διακριτικό που φορούσε πάνω από τη φανέλα του…
Πηγαίνοντας προς τ΄ αποδυτήρια ο Γκαρσία, τον ρωτήσανε τι έγινε, και ο Ουρουγουανός τους απάντησε: «Βαρέθηκα»…
Αλλά αυτό, το πνίξανε όλοι.
Αυτά γίνανε λοιπόν με το μεγάλο προπονητή Χάβο (ποιος Σάντος και ποιος … Καπέλο, μπροστά του!!!), ο οποίος δεν είχε πρόβλημα μόνο με τον Γκαρσία, αλλά και με τους Μουσλίμοβιτς και Κοντρέρας.
Πριν ένα μήνα, ο Χάβος είχε πει στο Μουσλίμοβιτς, «όταν σε μιλάω θα με κοιτάς στα μάτια»!
Οι παίκτες του ΠΑΟΚ λένε επίσης, πως ο Χάβος είχε καβαλήσει εδώ και καιρό, όχι μόνο το καλάμι, αλλά ολόκληρο το… Δερμιτζάκη. Γι΄ αυτό και ο Γκαρσία αναγκάστηκε να του πει κάποια στιγμή: «εσύ πολύ μιλάς».
Η διαπίστωση λοιπόν είναι, πως ο ΠΑΟΚ είναι ακυβέρνητο καράβι. Τα σημάδια σήψης στο Δικέφαλο, είναι φανερά. Ο ΠΑΟΚ, σαπίζει.
Και το ερώτημα που προκύπτει, είναι το εξής: Αυτός ο… προπονητής, θα κατεβάσει την ομάδα στην Ισπανία;
Έχουμε την εντύπωση, πως με μαθηματική ακρίβεια, η ομάδα οδηγείται στα χαμένα.
Και οι μόνοι που μπορούν να την σώσουν, είναι οι παίκτες.

ΥΓ: Το ανεφερε ο Δουκας στην εκπομπη του.

Πηγή: http://www.baladoros.com/nea/1273
Άβαταρ μέλους
Sentinel4

Δημοσίευση από Sentinel4 »

gate4mitsos έγραψε:
Sentinel4 έγραψε:
Σορι αδερφε αλλα εμενα με νοιαζει να μαμαει στο γηπεδο και ας κανει οτι θελει εκτος.Αυτα ειναι για τα μεσημεριανα...
Αυτά που έκανε δεν ήταν εκτός Π.Α.Ο.Κ., ήταν εντός ομάδας. Έχουν άμεση σχέση με την ομάδα άρα δεν θα κάνει ότι θέλει. Αν νομιμοποιήσουμε αυτό που έκανε ο Garcia,άντε να ακολουθήσουν μετά και οι άλλοι και να γίνουμε άνω κάτω. Αν είναι έτσι να μην πάρουμε προπονητή, να γλιτώσουμε και τα λεφτά. Να μαζεύονται οι παίκτες σε ένα τσιπουράδικο, να βγάζουν την σύνθεση και το σύστημα του κάθε αγώνα και όλα μια χαρά.
Άβαταρ μέλους
alex ntepo

Δημοσίευση από alex ntepo »

Είμαι καθηγητής. Δεν ξέρω αν είμαι καλός καθηγητής, δε θα το πω εγώ. Προσπαθώ να είμαι σωστός με τα παιδιά. Κάνω ότι καλύτερο μπορώ, με βάσει τις σπουδές, τις γνώσεις και τις δυνατότητές μου. Δεν ξέρω αν τα καταφέρνω, δε θα το κρίνω εγώ. Προσπαθώ να κάνω τα παιδιά να μάθουν, να αποκτήσουν γνώσεις και εφόδια. Ελπίζω ότι θα τα καταφέρω, κι εγώ, κι αυτά, δεν ξέρω όμως αν το πετυχαίνω, και σίγουρα δε μπορώ να το πετύχω πάντα. Τέλος, θα ήθελα να με συμπαθούν και να με αγαπάνε τα παιδιά, αλλά δεν ξέρω αν το πετυχαίνω, και σίγουρα δε γίνεται πάντα.

Ξέρω όμως ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ. Είμαι ο καθηγητής τους, και είναι οι μαθητές μου. Δεν είμαστε το ίδιο. ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΜΕ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΟΥΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΟΥ, ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΝ ΔΕ ΜΕ ΣΥΜΠΑΘΟΥΝ, ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΝ ΔΙΑΦΩΝΟΥΝ. Τη διαφωνία τους ας την εκφράσουν με τρόπο και θα τη συζητήσουμε. Τη συμπάθειά τους και την αγάπή τους ας μην την κερδίσω, δεν χάθηκε ο κόσμος, αρκεί να μαθαίνουν, να γίνεται δηλαδή η δουλειά και των 2 μας. ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΜΟ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΑΠΑΙΤΩ, ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΜΗ ΜΕ ΣΕΒΑΣΤΕΙ ΤΟΝ ΦΥΤΕΥΩ ΜΕΣ ΤΗ ΓΗ. ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ.

Έτσι περιμένω να είναι κ η σχέση παικτών - προπονητή.

Άλλο η διαφωνία με τα πρόσωπα, άλλο ο σεβασμός στους θεσμούς που τα πρόσωπα εκπροσωπούν. Αν ο κάθε Γκαρσία έχει κάποιο πρόβλημα ή διαφωνία, υπάρχουν τρόποι να εκφραστεί, δεν είναι ανάγκη να τα κάνει όλα πουτάνα!
Άβαταρ μέλους
fuzztone

Δημοσίευση από fuzztone »

Εμετικό το άρθρο...

Ακόμη και τα νεογέννητα έχουν πια καταλάβει ότι οι διαβόητοι "δημοσιογράφοι του ΠΑΟΚ" λειτουργούν ως μια άλλη "παρακυβερνητική οργάνωση".

Τίποτε δεν είναι τυχαίο.

Αλήθεια, θα γραφόταν ποτέ τέτοιο άρθρο αν ο Γκαρσία ήταν περισσότερο επικοινωνιακός και είχε και blog?

Μάλλον αποκλείεται. Πιο πιθανό θα ήταν να διαβάζαμε αναλύσεις του βόθρου για το ότι "ο Γκαρσία πρέπει να παίζει αμυντικό χαφ" σε αναλογία με το "ο Δημητράκης πρέπει να παίζει κορυφή" (που έγινε αργότερα "πρέπει να παίζει κορυφή μαζί με κάποιον άλλον" γιατί δε μας έβγαινε).

Ουστ ξεφτίλες.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”