Φανέλα ΠΑΟΚ
Re: Φανέλα ΠΑΟΚ
Παιδιά δεν ξέρω ποια η γνώμη σας αλλά η αγαπημένη μου είναι η Nike με λευκό λογότυπο και λεπτές ρίγες.

- Μπαρκαρούτσος
Εγώ θέλω να ξαναδώ Adidas στον Π.Α.Ο.Κ.!
Έλα βρε από το topic του Game Of Thrones, μια σελίδα πίσω..πφφφ αμέσως...
DimitrisS έγραψε:Το ανησυχητικο ειναι οτι την ειχες και προχειρη...RoMaN έγραψε: Βαριόμουν να βρω άλλη εικόνα, αυτήν την είχα πρόχειρη..![]()
Έλα βρε από το topic του Game Of Thrones, μια σελίδα πίσω..πφφφ αμέσως...

- pirate_salonica
Ανέβασε ένα βίντεο 10 δευτερολέπτων η ΠΑΕ πριν λίγο στο Facebook που υποψιάζομαι έχει να κάνει με τη φανέλα... Αν το βρω ξανά θα το ανεβάσω.
Πάντως κι εγώ ποντάρω στην διαρροή από Παυλάρα μεριά,κοιτώντας την καλύτερα μου θυμίζει τα σχέδια τα φετινά της Macron... θα προτιμούσα να μην είχε γιακά αλλά τώρα αν αρχίσουμε τη μίρλα και για το γιακά έλεος...
ΕΔΙΤ: Ιδού και το βίντεο...
https://www.facebook.com/PAOKFOOTBALL/v ... 541729687/
Πάντως κι εγώ ποντάρω στην διαρροή από Παυλάρα μεριά,κοιτώντας την καλύτερα μου θυμίζει τα σχέδια τα φετινά της Macron... θα προτιμούσα να μην είχε γιακά αλλά τώρα αν αρχίσουμε τη μίρλα και για το γιακά έλεος...
ΕΔΙΤ: Ιδού και το βίντεο...
https://www.facebook.com/PAOKFOOTBALL/v ... 541729687/
Τι γινεται με τις φανελες? Υποτιθεται οτι υποσχεθηκαν οτι φετος στο πρωτο επισημο ματς θα φοραμε την καινουργια ετσι? Δε πιστευω να γινει καμια μαλακια...
- ΑποστόληςΑ
Αυτή τη βδομάδα θα παρουσιαστούν και φυσικά θα φορεθούν στο πρώτο παιχνίδι ελπίζω και στο φιλικό της Πέμπτης.CCCP έγραψε:Τι γινεται με τις φανελες? Υποτιθεται οτι υποσχεθηκαν οτι φετος στο πρωτο επισημο ματς θα φοραμε την καινουργια ετσι? Δε πιστευω να γινει καμια μαλακια...
PAOK FC / ΠΑΕ ΠΑΟΚ απο Facebook
Αύριο η παρουσίαση των επίσημων εμφανίσεων 2016 - 2017 | ‘’Κομμάτι του ΠΑΟΚ κομμάτι του DNA σου’’
- Kostas_Peraia4
- ΑποστόληςΑ
Έτσι είναι οι νέες φανέλες!
ινπαοκ - 19. Ιουλίου 2016 08:00 Νίκος Τοσκίτσης
Παρουσιάζονται με ένα εξαιρετικό video οι νέες επίσημες εμφανίσεις της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και η λευκή είναι αυτή που μάλλον θα κάνει την διαφορά.
Η άσπρη φανέλα του Δικεφάλου δεν θα είναι ολόλευκη όπως τις προηγούμενες χρονιές, αφού θα έχει γκρι οριζόντιες ρίγες σε μία εμφάνιση όπου η εταιρία ένδυσης MACRON φαίνεται πως έδωσε τον καλύτερο εαυτό της, με το αποτέλεσμα να είναι εκπληκτικό.
Η ασπρόμαυρη μοιάζει την περσινή αλλά έχει πέντε ρίγες, γραμμές στους δύο ώμους και μία έκπληξη με χρυσή πινελιά ενώ η τρίτη φανέλα θα είναι μπλε ειδικά σχεδιασμένη για τον Δικέφαλο αφού όμοια της δεν έχει σχεδιαστεί για άλλο σύλλογο.
Η ομάδα του Βλάνταν Ίβιτς θα φοράει μέχρι τέλη Δεκεμβρίου και την γνωστή φανέλα ρετρό ενώ από το 2017 θα παρουσιαστεί φανέλα έκπληξη σε μαύρο χρώμα και 100% ΠΑΟΚ!
ινπαοκ - 19. Ιουλίου 2016 08:00 Νίκος Τοσκίτσης
Παρουσιάζονται με ένα εξαιρετικό video οι νέες επίσημες εμφανίσεις της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και η λευκή είναι αυτή που μάλλον θα κάνει την διαφορά.
Η άσπρη φανέλα του Δικεφάλου δεν θα είναι ολόλευκη όπως τις προηγούμενες χρονιές, αφού θα έχει γκρι οριζόντιες ρίγες σε μία εμφάνιση όπου η εταιρία ένδυσης MACRON φαίνεται πως έδωσε τον καλύτερο εαυτό της, με το αποτέλεσμα να είναι εκπληκτικό.
Η ασπρόμαυρη μοιάζει την περσινή αλλά έχει πέντε ρίγες, γραμμές στους δύο ώμους και μία έκπληξη με χρυσή πινελιά ενώ η τρίτη φανέλα θα είναι μπλε ειδικά σχεδιασμένη για τον Δικέφαλο αφού όμοια της δεν έχει σχεδιαστεί για άλλο σύλλογο.
Η ομάδα του Βλάνταν Ίβιτς θα φοράει μέχρι τέλη Δεκεμβρίου και την γνωστή φανέλα ρετρό ενώ από το 2017 θα παρουσιαστεί φανέλα έκπληξη σε μαύρο χρώμα και 100% ΠΑΟΚ!
- pirate_salonica
ΑποστόληςΑ έγραψε: Η ασπρόμαυρη μοιάζει την περσινή αλλά έχει πέντε ρίγες, γραμμές στους δύο ώμους και μία έκπληξη με χρυσή πινελιά ενώ η τρίτη φανέλα θα είναι μπλε ειδικά σχεδιασμένη για τον Δικέφαλο αφού όμοια της δεν έχει σχεδιαστεί για άλλο σύλλογο.
[youtube]xHt0NFE4XeM[/youtube]pirate_salonica έγραψε: (Σελίδα 331 τελευταίο ποστ)
Η τρίτη κάτι μου λέει πως θα είναι μπλε δεν ξέρω γιατί...

- Μπαρκαρούτσος
Αυτή η μαύρη με χρυσές λεπτομέρειες θα είναι καύλα... Την διαλέγω σαν αγαπημένη από τώρα!
- Kostas_Peraia4
Tι ωρα θα γινει η παρουσιαση ρε παιδια?Εχθες η ΠΑΕ εγραψε απλα οτι θα γινει σημερα.Καμια αλλη λεπτομερια
- pirate_salonica
Φαντάζομαι κάποια στιγμή μέσα στη μέρα θα αναρτήσει η ΠΑΕ στο ΦουΜπου το βίντεο που λέει το ινΠΑΟΚ,ή τέλος πάντων κάπως έτσι.
- Kostas_Peraia4
- Chuck Norris