Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες

Θέματα που αφορούν την αθλητική επικαιρότητα, άλλες ομάδες και όχι μόνο!
paok87

Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες

Δημοσίευση από paok87 »

+1

Ντροπή στον Τσακίρη που δεν καταγγέλει στην ουέφα, στο κας ξερω γω νταξ, τη μη πληρωμή των δόσεων τζιμπούρ,μάκου
Άβαταρ μέλους
8emis4

Δημοσίευση από 8emis4 »

Σε μια αρρωστημένη περιρρέουσα ατμόσφαιρα (καφρικές στημένες κωλοφουλλαδες, κάφροι νεόπλουτοι λαμογοπαραγοντες, κάφροι διεφθαρμένοι πολιτικοί, κάφροι μπάτσοι και δικαστές κτλ.) είναι το πλέον φυσικό κι οπαδοί να είναι κάφροι με νοημοσύνη προβάτου.

Ο δήθεν διασυρμός της Ελλάδας ποσώς με ενδιαφέρει, ούτε με νοιάζει αν οι "πολιτισμένοι ευρώ-πέη" σοκαριστούν με τη "βαρβαρότητα" των ελλήνων! Η ουσία με ενδιαφέρει. Για μένα η ουσία είναι να σπάσει το απόστημα της κοινωνικής σαπίλας, μια έκφραση της οποιας (σαπίλας) είναι τα χθεσινά καφριλικια των οπαδών και κυρίως των ηθικών αυτουργών τους.

Λυπάμαι για την τόση χαμένη ενέργεια αυτών των νέων ανθρώπων, για την τεραστια δυναμική που σπαταλήθηκε στο...σκάψιμο ενός γηπέδου! Νερό, ποταμός ολόκληρος στο μύλο του αρρωστημένου συστήματος.

Σκάψτε τα θεμέλια του συστήματος αδέρφια, όχι λακκούβες το χορτάρι...
Άβαταρ μέλους
krik the greek

Δημοσίευση από krik the greek »

Και επειδή δεν έχει γήπεδο η αεκ τότε τι πρέπει να κάνουμε?να πάμε εμείς στη τούμπα τα σκουλικια στη σκουλικοφωλιά οι βολιώτες (πατριώτες μου) στο πανθεσσαλικό κ.ο.κ. με τις τσάπες να τα καταστρέψουμε όλα για να μην παίξει σίγουρα στην ευρώπη??Τι λογική είναι πάλι αυτή που μερικοί την επικροτείται κιόλας με τέτοια καραγκιοζιλίκια μόνο το δίκαιο σου μπορείς να χάσεις :redcard:
Άβαταρ μέλους
paprica

Δημοσίευση από paprica »

DimisK έγραψε:Οι αθλιότητες που έγιναν στη Νέα Σμύρνη μας υποτιμούν όλους ως πολίτες, ως ανθρώπους, ως φιλάθλους. Μου θυμίζει το ανέκδοτο με τον Γερμανό, τον Ιταλό και τον Έλληνα αγρότη και τη χάρη που έθελε ο κάθε ένας απο το Θεό. Ο Έλληνας δεν ζήτησε κάτι για τον εαυτό του, αλλά να καταστρέψει τον γείτονά του. Οι δύο πρώτοι ζήτησαν εργαλεία για το όργωμα των χωραφιών τους μεταξύ των οποίων και ένα γαϊδουράκι. Ο Έλληνας όταν ήρθε η σειρά του ζήτησε απλά...να ψοφήσει το γαϊδούρι των δύο πρώτων.
Δυστυχώς αυτές οι νοοτροπίες μας κατάντησαν σε αυτό το χάλι και σαν κράτος και σαν κοινωνία και σαν ανθρώπους. Αυτοί που το έκαναν ήταν εντελώς ανεγκέφαλοι για να μην το πω πιο χοντρά. Καταστρέψαν την ομάδα τους, το κύρος της, την αξιοπιστία της, την ΑΕΚ, το ελληνικό ποδόσφαιρο, το κύρος της χώρας, ενώ επιβάρυναν και τον έλληνα φορολογούμενο αφού τις ζημιές αυτός θα τις πληρώσει. Χώρια που η χώρα - για άλλη μια φορά - διασύρθηκε. Και μην πει κανείς "η χώρα διασύρεται από μόνη της" γιατί είναι λάθος. Φυσικά και διασύρεται από κάθε μικρή μαλακία που κάνει ο καθένας μας. ΕΜΕΙΣ τη διασύρουμε, δεν είναι απρόσωπος ο διασυρμός. Ο ένας κλείνει τα λιμάνια, ο άλλος καταβάζει το γενικό του ρεύματος, ο άλλος δεν στέλνει βενζίνη, ο άλλος ανεβάζει τις τιμές, ο άλλος κλέβει τον πελάτη του και πάει λέγοντας.
Και όλα αυτά γιατί; Γιατί κάποιοι "οπαδοί" θεωρούν τις ομάδες κτήμα τους, ιδιοκτησία τους και μπορούν να κάνουν ότι θέλουν! Ντροπή και σε αυτούς και στο ανύπαρκτο κράτος που τους άφησε να το κάνουν, χωρίς να συλλάβει κανένα! Η ατιμωρισια και πάλι δηλώνει παρόν!
Μπράβο στους κάφρους λοιπόν! Για να μην παίξει η ΑΕΚ στο γήπεδο του Πανιωνίου και τους το...μαγαρίσει!!! Γιατί ο εγωισμός τους τους τυφλώνει και τους μετατρέπει σε ζώα. Οσο υπάρχουν "άνθρωποι" με τέτοια μυαλά που κάνουν και που επικροτούν τέτοιες μαλακίες, η χώρα δεν θα βγει ποτέ από το τέλμα.
Δεν ξέρω τι άλλο να πω. Δυστυχώς το βαρέλι δεν έχει πάτο...
Φυσικά τεράστιες είναι οι ευθύνες και των διοικούντων των δύο ΠΑΕ που λαϊκίζουν διαρκώς.
Αν π.χ. η ΑΕΚ τιμωρούνταν από την ΟΥΕΦΑ δεν θα προκρινόταν, θα είχε οικονομικές ζημιές, δεν θα έδινε βαθμούς στην Ελλάδα με ότι αυτό συνεπάγεται για όλες τις ομάδες. Ψιλά γράμματα θα μου πείτε.
Η ομάδα μας να κερδάει και όλοι οι άλλοι να πάνε να γαμηθούνε. Να που τελικά όλοι μας κρύβουμε μέσα μας έναν μικρό "Μητρόπουλο"...
Κρίμα και πάλι...
:(
+ άπειρο
Άβαταρ μέλους
novito

Δημοσίευση από novito »

Δε καταλαβα γιατι θα πρέπει να λυπηθώ το χανουμι.. Για ποιο λογο να νοιαστω που θα παιξουν... Ειδικα, όταν σκεφτομαι ότι σε παρόμοια περίπτωση για την ομαδα μας, θα έμενα στάνταρ εκτός Ευρώπης (κάτι κριτήρια αδειοδοτήσεων δεν ισχυουν στο χανουμι?? :evil: ), όχι απλώς δε νοιάζομαι γι αυτούς, αλλά θέλω και το χειρότερο. Γουστάρω την αντίδραση των πανθήρων, μπας και καταλάβουν οι 3 σιχαμένοι του ΠΟΚ, ότι δε μπορούν να έχουν ότι θέλουν, όποτε το θέλουν.

υ.γ.1: Κατάντια του ελληνικού ποδοσφαίρου δεν είναι το ότι το αεκάκι ψάχνει γήπεδο πόσες μέρες τώρα... Κατάντια είναι το ότι υπάρχει ακόμα σαν ομάδα...
υ.γ.2: Ρε πάνθηρες βιαστήκατε να το σκάψετε.. Κάντε το την μέρα του αγώνα να μη προλάβουν να βρουν άλλο... :twisted:
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

Συμφωνω απολυτα!Τα υπολοιπα,περι εθνικης ξεφτιλας,τα ακουω βερεσε!Το τι εχουν πει,επισημη ΑΕΚ και original για τον Πανιωνιο εδω και μια διετια,δεν λεγεται!Τωρα γλειφουν εκει που εφτυναν?Πολυ καλα τους εκαναν!
kos

Δημοσίευση από kos »

Στη φόρα τα SMS από Κιντή!

Και το τραγελαφικό της υπόθεσης, συνεχίζεται... Τα Sms που αντάλλαξε από την Δευτέρα μέχρι και χθες Τετάρτη, με τον πρόεδρο της ΑΕΚ, Σταύρο Αδαμίδη, έδωσε στους δημοσιογράφους που παρακολούθησαν την συνέντευξη Τύπου, ο Γιώργος Κιντής.

Ο πρόεδρος του Πανιωνίου υποστήριξε πως «δεν είχαμε πρόβλημα να βοηθήσουμε την ΑΕΚ» και υπογράμμισε ότι το πρόβλημα δημιουργήθηκε όταν η «Ενωση» παρέκαμψε την ΠΑΕ Πανιώνιος και απευθύνθηκε στον Ερασιτέχνη.»

«Η ΑΕΚ εκτός από τον Ερασιτέχνη, θα έπρεπε να απευθυνθεί και στην ΠΑΕ, δεν έπρεπε να παρακαμφθεί η ΠΑΕ. Αυτό το κατάλαβε η UEFA και όρισε το Καραϊσκάκη», είπε μεταξύ άλλων ενώ χρησιμοποίησε και ένα παράδειγμα:

«Εάν ήθελε ο Ολυμπιακός να παίξει στην Τούμπα, δεν θα έπρεπε να μιλήσει ο Μαρινάκης με τον Ζαγοράκη;»
Οσον αφορά τα sms, έγιναν επτά ανταλλαγές μηνυμάτων ανάμεσα στους δύο προέδρους , από τις 20:50 την Δευτέρα μέχρι τις 17:08 της Τετάρτης.

http://www.sentragoal.gr/article.asp?ca ... d=44346658

ωραιο παραδειγμα εφερε ο χλεμπονιαρης. ακου να παιξει ο γαβρος στην τουμπα :lol: :lol: :lol:
και τι να του κανει ο ζαγορακης του μαρινακη. ποιος ειναι? το ΝΑΤΟ??? :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Eτσι ρε πουτ@νοσπέρματα!!!
Εκεί που χέζετε, εκεί να γλύφετε!!

Μπ@σταρδοι, έχει αρχίσει να γυρίζει και για εσας ο τροχός..
Οταν ο ΠΑΟΚ είχε προβλήματα, κανείς δεν έσκυψε πάνω του να τον βοηθήσει κι όλες προσπαθούσαν να πάρουν από τη σάρκα του ότι είχε! Ετσι τα μ@λακισμένα που με θέλουν και χορηγία από το κράτος. Στον λωκο τους να τη βάλουν κι αυτοί και οι κρατικοδίαιτοι ντεμέκ εκσυγχρονιστές αυτού του μπουρδέλου..

Ξεφτυλιζόμαστε διεθνώς κι ο ένας προσπαθεί να κρυφτεί από τον άλλον.
Οχι ρε κοπρόσκυλα, τόσα χρόνια κρύβεστε πίσω από πλάτες άλλων, καιρός να βγείτε κι εσείς να δει ο κόσμος πόσο μικροί και γελοίοι είστε!

Γιατί σε αυτό το μπουρδέλο που ζούμε, όπου ο καθένας κάνει ότι θέλει χωρίς να ρωτήσει τον άλλον, όπου ο έχων φράγκα γ@μάει και δέρνει όποιον βρει μπροστά του, όπου αυτός που έχει μεγαλύτερο βύσμα έχει τον τρόπο να κατατροπώσει τον άλλον, πρέπει κάποια στιγμή να αποφανθούν ποιοι είναι οι καραγκιόζηδες, ποιοι οι μαλ@κες, ποια τα γλυφτράκια και ποια τα πουστρ@κια!

Χανουμάκι,αυτή ελπίζω να είναι μόνο η αρχή (του τέλους σου)!
Και δε σε λυπάμει, όπως δε με λυπήθηκες τότε, εσύ!
Άβαταρ μέλους
kotsos

Δημοσίευση από kotsos »

Το να μην μας πειράζει ο "εθνικός διασυρμός" και "η ποδοσφαιρική ξεφτίλα" είναι θεμιτότατο. Έχουμε φάει τόνους κοπράνων για θέματα συμμετοχής σε ευρωπαϊκά κύπελλα αλλά και θέματα χορηγιών (περίπτωση Ατρομήτου, φετινή κίνηση "ήθους" από τον ΟΠΑΠ) όπου πραγματικά θα πρέπει όλες αυτές οι φανφάρες να μας αφήνουν παγερά αδιάφορους.
8emis4 έγραψε: Λυπάμαι για την τόση χαμένη ενέργεια αυτών των νέων ανθρώπων, για την τεραστια δυναμική που σπαταλήθηκε στο...σκάψιμο ενός γηπέδου! Νερό, ποταμός ολόκληρος στο μύλο του αρρωστημένου συστήματος.

Σκάψτε τα θεμέλια του συστήματος αδέρφια, όχι λακκούβες το χορτάρι...
+1

το να καταστρέφουμε το ίδιο μας το σπίτι είναι πέρα για πέρα άδικο. Οι συλλογικές οπαδικές δράσεις οφείλουν να έχουν συγκεκριμένο πλάνο και να μη βασίζονται στον ανταρτοπόλεμο.
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

Βλέπουμε το δένδρο, χάνουμε το δάσος...
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

Οταν εισαι μεσα στο δασος-δηλαδη μεσα στο χαος-δεντρα βλεπεις και με σημαδι αυτα προσπαθεις να βγεις!Εν αναγκη,τα κοβεις,κιολας!
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Όταν μία ομάδα ζει εις βάρος μου, όταν προκαλεί επισόδεια και τιμωρούμαι μόνο εγώ, όταν εμένα η πολιτεία με αναγκάζει να βάλω από την τσέπη μου ένα εκατομμύριο, και για χάρη της ομάδας αυτής ανάγκάζει τον Ελληνικό λαό να πληρώνει για να την σώσει, όταν η πολιτεία που όχι μόνο αδιαφορεί για μένα, αλλά συμβάλει στην διαδικασία διάλυσης μου (με διαιτησίες, πρόστιμα, κλέψιμο στελεχών), παρακαλάει από δω κι από κει για το καλό της ομάδας αυτής, όταν αυτοί που με αναγκάζουν να πληρώσω τα χρέη που με τις ευλογίες τους δημιουργήθηκαν ενώ τα χρέη της ομαδούλας αυτής, που ήταν και πολλές φορές μεγαλύτερα, τα χαρίσανε με τον πιο γελοίο τρόπο σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ, όταν.. όταν... όταν..., εγώ θα επικροτώ αυτούς που της πάνε κόντρα.

Όταν το σώμα σου έχει καρκίνο, κάνεις χημειοθεραπείες για να τον εξοντώσεις. Δεν κράζεις τον γιατρό γιατί και ο καρκίνος έχει ψυχή. Το μπούλο και άντε στο Καραισκάκη χωρίς κόσμο...

ΑΘΗΝΑ ΓΑΜΗΜΕΝΗ Ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ.
ΑΘΗΝΑ ΓΑΜΙΟΛΑ Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠ' ΟΛΑ...
yiannisPAOKitalia

Δημοσίευση από yiannisPAOKitalia »

Τι? Να λυπηθώ για το χανούμι? Γιατί?

Επειδή μου κόψαν τη χορηγία και τη δώσανε στο χανούμι, να λυπηθώ γι'αυτο? Πλάκα θα κάνεις Dimis..

Στα παπάρια μου αν θα ψοφήσει το γαϊδούρι του γείτονα κι αν θα ψοφήσει κι ο γείτονας μαζί. Ο γείτονας που για να βγάλει τη γκόμενα βόλτα στα μπουζούκια, πήρε δώρο από την πολιτεία, το δάνειο που τάξανε σε μένα για να φτιάξω το σπίτι μου. Ο γείτονας που εδώ και χρόνια ζει εις βάρος μου.

Να πάει να γα^ηθεί ο γείτονας, και δεν παρακαλάω καθόλου να ψοφήσει, στα @@ μου τον έχω γραμμένο, αλλά αν ψοφήσει, το χαμόγελο θα το σκάσω....

Όλα τα υπόλοιπα περι εθνικού ζητήματος και κράτους, πιο γραφικά και από τον Τσακίρη είναι. Όποιος έχει αντίρρηση, ας ρωτήσει τον Bitchαξή πόσο τον κόβει για το κράτος, για τα γαμησιάτικα της αεκ44, τη χορηγία, τα απλήρωτα του ΟΑΚΑ και και και....

Όσο για τους νιόνιους.. πρόβλημά τους, αλλά και ο Τσακίρης που τώρα κλαίγεται, ε, δεν είναι και καμιά Παναγίτσα..
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Στα παπάρια μας και η "Εθνική ξεφτίλα" (αν ήξεραν εκεί έξω, το πως πουλιούνται τα πρωταθλήματα στην Ελλάδα, θα βλέπατε τι θα πει ξεφτίλα) και το χανούμι με τις χορηγίες και τα σβησμένα χρέη του και η Ευρωπαϊκή μας βαθμολογία και ο νιόνιος και όλα.
Δεν κατάλαβα. Δεν ντρέπονται με τους σπανάθες και ντρέπονται με τους πάνθηρες; Ρε δε πα να ....
Άμα γίνεται να μηδενιστεί κιόλας το χανούμι, ακόμα καλύτερα.
Για να μην αρχίσω τα "ευχολόγια" για υπουργούς και αρχηγούς κρατών.
Άβαταρ μέλους
Fear of the dark

Δημοσίευση από Fear of the dark »

Όσο βλακώδης φαίνεται σαν κίνηση αυτό που έκαναν οι πάνθηρες, το σκεπτικό τους μ'αρέσει.
Νά μήν καταπίνεις δλδ αμάσητο ότι σου λένε και να μην σκύβεις τη μέση στις προσταγές των ταγαροαφεντικών ... :redcard:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Αθλητικά-Αγωνιστικά”