Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ

Καταθέστε εδώ απόψεις/ερωτήσεις για το forum...
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Re: Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

macedon4 έγραψε:
RoMaN έγραψε:
Yupis έγραψε:Ρωτάω με όλη τη καλή διάθεση, μήπως τα 150 είναι πολύ μεγάλος αριθμός;

Παλαιότερα ήταν 250...
ΠΟΛΥ μεγάλος σίγουρα όχι. Αλλά πίστεψέ με, 100 posts μπορείς να κάνεις αρκετά γρήγορα.. Όχι εσύ, γενικά εννοώ.. Είναι ένας καλός ενδεικτικός αριθμός posts για να "φιλτράρουμε" επίδοξους troll, αλλόθρησκους ή οτιδήποτε...
Οκ, παρότι δεν δημοσιεύτηκε το προηγούμενο δικό μου, θεωρώ πως με τις αναφορές σου στην απάντηση προς τον Yupis καλύπτεις κι εμένα...

Εφόσον αυτή είναι η πολιτική του φόρουμ, δε μπορεί παρά να είναι αποδεκτή.
Εγώ απλά μια άποψη κατέθεσα κι ελπίζω να μην παρεξηγήθηκε ο τόνος μου σε ένα-δυο σημεία...

Γενικά πάντως, απ' όσα διαβάζω και εδώ, θεωρώ πως το φόρουμ αυτό κι ο ΠΑΟΚτσής γενικά αντέχει και μια πιο αιχμηρή άποψη ή διατύπωση έστω. Ή μπορεί και όχι...

Όπως και να έχει, ευχαριστώ πολύ και καλό βράδυ!..
Προσωπικά δεν είδα το προηγούμενο δικό σου, δεν έχω καν ιδέα πότε ήταν!

Το κακό είναι ότι συνήθως οι αιχμηρές απόψεις διατυπώνονται με αιχμηρό τρόπο... Και ότι συνήθως προκαλούν αιχμηρές απαντήσεις...
Εμείς προσπαθούμε για ένα υψηλό επίπεδο εδώ μέσα και πλουραλισμό απόψεων.

Εύχομαι να τα καταφέρνουμε... :)
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

macedon4 έγραψε:Απ' τη στιγμή λοιπόν που έστω κι ένα μέλος ενοχλήθηκε, κάνω τη διόρθωση άμεσα.

Σαν mod πάντως είναι ΜΙΑ ΧΑΡΑ, μην αλλάζεις τίποτα! Απλώς ο goran παρερμήνευσε..
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Με κάθε καλή πρόθεση όμως κι όχι με αιχμηρό τρόπο θα συμπλήρωνα...Sorry και πάλι, αλλά έχω μία μικρή ευαισθησία σε τέτοιου είδους "λεπτομεριακά-επικοινωνιακά θεματάκια", δίχως παρεξήγηση !!! :roll:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Τετ 17 Φεβ 2016, 20:09, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
goran 64

macedon4 έγραψε:
goran 64 έγραψε: Παλίκαρε, με το συγγνώμη κιόλας αλλά, δεν μου αρέσει καθόλου το "signature" σου όπως "τονίζεται"... :(

Έτσι όπως διαβάζονται οι λέξεις με bold (Π.Α.Ο.Κ.-ποτέ) δείχνουν αποστροφή για τον Π.Α.Ο.Κ. μας !!! :oops:

Δεν θα ήταν καλύτερο να το γράψεις ολόκληρο με bold γράμματα; ;)
Καλά δε θα πήγαινε ποτέ το μυαλό μου πως θα μπορούσε να διαβαστεί έτσι η υπογραφή... :o

Στο Π.Α.Ο.Κ. ΜΑΣ ανήκω κι εγώ μέσα φίλτατε συνοπαδέ!..
Δε συμμετέχω ίσως όσο θα ήθελα (ελλείψει χρόνου κυρίως) αλλά η καρδιά και το μυαλό είναι εκεί!
Και νιώθω και πονάω και πεισμώνω κι ελπίζω όσο όλοι μας...

Οι καιροί είναι δύσκολοι και καταλαβαίνω πως η καχυποψία μπορεί να είναι σε υψηλά επίπεδα, ειδικά για νέα κι άγνωστα μέλη που δεν έχουν δώσει "διαπιστευτήρια".

Απ' τη στιγμή λοιπόν που έστω κι ένα μέλος ενοχλήθηκε, κάνω τη διόρθωση άμεσα.

Για οποιοδήποτε άλλο θέμα, (άβαταρ; τι να πω...) παρακαλώ πείτε μου. Ειλικρινά, καμία κακή πρόθεση.
Ευχαριστώ και όλα καλά...
Να είσαι καλά ρε παλίκαρε...Συγγνώμη και πάλι αλλά δεν είμαστε και στα καλύτερα μας και έπεσε κατ ευθείαν το μάτι μου εκεί...Μακάρι να βρίσκεις περισσότερο χρόνο να σε διαβάζουμε... :pano: είσαι... :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
macedon4

Δημοσίευση από macedon4 »

RoMaN έγραψε:
Προσωπικά δεν είδα το προηγούμενο δικό σου, δεν έχω καν ιδέα πότε ήταν!

Το κακό είναι ότι συνήθως οι αιχμηρές απόψεις διατυπώνονται με αιχμηρό τρόπο... Και ότι συνήθως προκαλούν αιχμηρές απαντήσεις...
Εμείς προσπαθούμε για ένα υψηλό επίπεδο εδώ μέσα και πλουραλισμό απόψεων.

Εύχομαι να τα καταφέρνουμε... :)
Θα σου πω τι έγινε... έγραψα περίπου την ίδια στιγμή και για τον ίδιο λόγο με τον Yupis, απλά λίγο ξέφυγα και είπα ξέρω γω είναι λίγο ξενέρα να γράφεις πάνω σε φλέγον θέμα και να εγκρίνεται 3 ώρες μετά κι ενώ το νήμα έχει φύγει 5-6 σελίδες μπροστά... Τι να κάνουμε, η παρενέργεια της ασφάλειας (και καμία μομφή στους mods, δε μπορείτε να είστε συνέχεια από πάνω...)
Προσωπικά μου είχε συμβεί το βράδυ του χαμένου τελικού με βάζελο, έχει καιρό δλδ, κι από τότε "κρύωσα"...

Το ποστ αυτό δεν ξέρω γιατί, αν και πάτησα υποβολή προφανώς δεν έφυγε ποτέ, γιατί θυμάμαι μου έκανε εντύπωση που δεν είδα τα συνήθη "αναμονή έγκρισης" όπως στα άλλα...
Και άκου τώρα, είχα χρησιμοποιήσει το "φιλτράρισμα" έτσι, με εισαγωγικά και το "αλλόθρησκοι", και βλέποντας αυτά στην απάντησή σου θεωρώ πως με απορρίπτεις και μου απαντάς έμμεσα!!.. :)
Άκου να δεις σύμπτωση... :mrgreen:

Anyway έλεγα πως 50 ή 70 ποστ ως όριο είναι οκ, αλλά κάτι παραπάνω θα ξέρετε για να το κρατάτε 150...
Ελπίζω κάποτε να το πιάσω... με αυτούς τους ρυθμούς πριν δούμε και το διάδοχο του Michel, hopefully... :lol:
:pano:
Άβαταρ μέλους
macedon4

goran 64 έγραψε:Με κάθε καλή πρόθεση όμως κι όχι με αιχμηρό τρόπο θα συμπλήρωνα...Sorry και πάλι, αλλά έχω μία μικρή ευαισθησία σε τέτοιου είδους "λεπτομεριακά-επικοινωνιακά θεματάκια", δίχως παρεξήγηση !!! :roll:
Καλά κάνεις και καμία παρεξήγηση από μένα!..
Ο διάβολος κρύβεται στη λεπτομέρεια... συνήθως, όχι πάντα

Σε οπαδικό φόρουμ είμαστε και με όλον αυτό το βόθρο τριγύρω φαντάζομαι θα έχουν δει πολλά τα μάτια σας... ;)
Εντάξει μια δύσκολη φάση είναι, θα περάσει κι αυτό, συνηθισμένα τα βουνά... ΠΑΟΚ είσαι, κυρίως στα δύσκολα!..
Στα εύκολα μπορεί ο καθένας...

Όλα οκ λοιπόν και καμία παρεξήγηση, να είσαι καλά!..
:nairepaok:
Άβαταρ μέλους
goran 64

Κι εσύ ρε Μακεδόνα της 4... ;)
Άβαταρ μέλους
macedon4

Έχει καιρό να με δει η 4, δυστυχώς φίλε μου... (το νικ δεν αλλάζει πάντως!..)
Κι επειδή η ηλικία ανεβαίνει (εντάξει μη φανταστείς :) ) το βλέπω στην επάνοδο με το καλό για 5-6 μεριά...
Άσε την 4 καλύτερα για το αίμα που κοχλάζει!.. :opaokara:
(Η ηλικία ανεβαίνει, όχι και το πορτοφόλι δυστυχώς, ώστε να παίξει διαρκείας!..) :D

Να σε ρωτήσω κάτι προσωπικό, αν θέλεις απαντάς..
το goran εμπνευσμένο από το μεγάλο Savic?.. εκεί πάει το μυαλό...

{ευκαιρία βρήκα να ανεβάσω λίγο τα ποστ!.. 5 σήμερα, pas mal... :mrgreen:
πλάκα-πλάκα με 5/βδομάδα σε 6 μήνες το πιάνω το όριο, να μην ταλαιπωρώ και τον mod!..
sorry RoMan!!..} :)

:pano:
Άβαταρ μέλους
goran 64

Το καλοκαίρι πριν την εποχή του Σάβιτς είχα μια καλη παρτίδα με ένα κουκλί σερβάκι κατά Κατερίνη μεριά και με φώναζε έτσι...Στα καπάκια ηρθε κι ο τεράστιος Γκόραν Σάββιτς και έδεσε το γλυκό και μού μεινε... ;)
Άβαταρ μέλους
macedon4

Εντάξει, το πιάνω γιατί σε φώναζε Goran το σερβάκι!.. ;)
Κάτι θα κατάλαβε από Παοκτσήδικη λεβεντιά!.. :opaokara:
Βγάζει κάτι το τεράστιο αυτό το όνομα από μόνο του, δεν είναι μόνο ο γίγας Savic...
Α ρε '90s, η καλύτερη εποχή... τι μου θύμισες...
Οκ φίλε μου, θα τα λέμε εδώ γύρω, καλό βράδυ να έχεις!..
Άβαταρ μέλους
goran 64

:) ... ;) ...Τα λέμε φίλε, τώρα το είδα 8-) ...καλημέρα σου...
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

goran 64 έγραψε:Το καλοκαίρι πριν την εποχή του Σάβιτς είχα μια καλη παρτίδα με ένα κουκλί σερβάκι κατά Κατερίνη μεριά και με φώναζε έτσι...Στα καπάκια ηρθε κι ο τεράστιος Γκόραν Σάββιτς και έδεσε το γλυκό και μού μεινε... ;)
παρτιδα μπόουλινγκ να υποθεσω?
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Με τις τόσες παραθέσεις και ερωταπαντήσεις , το έχουμε ξεφτιλίσει ρε παίδες το θέμα. Σου είπα μου είπες και μετά σου παραθέτω τι είπες ενώ σου απάντησα με παράθεση. Και δώστου και σεντόνια με εμοτικονς και σου λέω ότι δε κατάλαβες και τελικά δε κατάλαβε ο άλλος και τελοσπαντων ζητώ συγγνώμη.

Προτείνω στο φόρουμ να μπει όριο στο μέγεθος του ποσταρίσματος αλλά και στις ταυτόχρονες παραθέσεις που μπορούμε να κάνουμε. Νομίζω η ομάδα των παιδιών που διαχειρίζονται το φορουμ πρέπει να το σκεφτούν - μαρτύριο είναι πλέον.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Πολύ καλή ιδέα, που δεν τη σκέφτηκα ποτέ.. Αν και είναι αρμοδιότητα των site admins..

Πώς όμως θα γεμίζουμε τις οθόνες με "ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ" όταν παίζουμε μαζί τους, αν υπάρχει όριο;;;
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

Δημοσίευση από Μαυρο Χιονι »

Θα συμφωνήσω με το γιαπα. Πλέον λογω των τεράστιων διαστασεων ποστ οπως και των παραθεσεων τους περισσότερους φίλους τους προσπερνάω. Και ειναι ασχημο γιατι μπορει να προσπερνω αξιολογοτατεσ συζητήσεις και συνοπαδους.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προτάσεις και Σχόλια για το Forum”