Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ με στόχο τον ΠΑΟΚ

Θέματα που αφορούν την επικαιρότητα και τα Μ.Μ.Ε.
giapas

Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ με στόχο τον ΠΑΟΚ

Δημοσίευση από giapas »

Al Bandy έγραψε:
giapas έγραψε:Η παράταξη της οποίας ηγείται ο κούλης και είναι ο φυσικός εκφραστής της , είναι καθαρά απέναντι στην ομάδα μας .
Μη λες ότι να 'ναι, να σκέφτεσαι πριν γράψεις κάτι.
Όταν λες παράταξη εννοείς και βουλευτές και λαό της Β.Ελλάδος, δηλαδή και ΠΑΟΚτσήδες είτε σου αρέσει είτε δε σου αρέσει. Δεν έδωσαν τα ανύπαρκτα σκουλήκια και οι γριές τέτοια ποσοστά στη ΝΔ, γι' αυτό θα σέβεσαι κάποιους συνοπαδούς σου που για χ λόγους ψήφισαν το κόμμα που ηγείται αυτός ο λιμοκοντόρος.
Έχεις δίκιο πρέπει να σκέφτομαι πρώτα και μετά να γράφω.
Επίσης πρέπει να σέβομαι τη μεγάλη προοδευτική παράταξη και το λαό που την υποστηρίζει.

Δε θα το ξανακάνω, συγγνώμη.
Άβαταρ μέλους
Jairo

Δημοσίευση από Jairo »

Al Bandy έγραψε:
giapas έγραψε:Η παράταξη της οποίας ηγείται ο κούλης και είναι ο φυσικός εκφραστής της , είναι καθαρά απέναντι στην ομάδα μας .
Μη λες ότι να 'ναι, να σκέφτεσαι πριν γράψεις κάτι.
Όταν λες παράταξη εννοείς και βουλευτές και λαό της Β.Ελλάδος, δηλαδή και ΠΑΟΚτσήδες είτε σου αρέσει είτε δε σου αρέσει. Δεν έδωσαν τα ανύπαρκτα σκουλήκια και οι γριές τέτοια ποσοστά στη ΝΔ, γι' αυτό θα σέβεσαι κάποιους συνοπαδούς σου που για χ λόγους ψήφισαν το κόμμα που ηγείται αυτός ο λιμοκοντόρος.
Θα μας τρελάνετε ρε ?
Αλ Μπάντυ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΜΑΤΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ο giapas ? Πού έθιξε τους συνοποδούς μας που λές ?
Δέν βάζετε μυαλό με τίποτα.Χίλια μνημόνια φίλε και λίγα είναι...
ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4-

Δημοσίευση από ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4- »

eorptol1 έγραψε:Νέες δηλώσεις κουλη..... ΕΊΜΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΟΣ ΝΑ ΠΑΊΡΝΕΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΉ ΟΜΆΔΑ ΚΑΙ ΚΑΝΆΛΙ ΞΕΝΟΣ ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ...... ΦΤΟΥ ΣΟΥ ΡΕ ΞΕΦΤΊΛΑ ΝΑ ΛΕΣ ΠΌΝΤΙΟ ΞΕΝΟ ΜΑΛΑΚΑ, ΠΟΙΟΝ ΗΘΕΛΕΣ ΕΠΕΝΔΥΤΗ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΟ ΤΟΝ ΓΟΥΜΕΝΟ;

....+++++.....

navigator11 έγραψε:Με ιδιοκτήτη ομάδας και προμηθευτή λουκουμόσκονης με αυτοδηγούμενα πλοία πάλι, λόγω ελληνικότητος, δεν έχει κάποιο θέμα να έχει κανάλι! Ε; Π@υτ@νας γιε! Της πραγματικής και ολοζώντανης, όχι της σικέ! Παλιομπ@στάρδι!!!
......ακριβως......
,......εχουμε πολεμο πλεον....με τους συγκεκριμενους...
Άβαταρ μέλους
rouki

Δημοσίευση από rouki »

Λοιπόν διαπίστωση προσωπική και δεν θέλω να προσβάλλω το αίσθημα κανενός.
Τα περισσότερα λαμόγια μέχρι τώρα ανήκουν στο κόμμα του Κούλη.
Λίγο παρακάτω στο ΠΑΣΟΚ και λιγότερο στον συριζα.
Επειδή πολιτική συζήτηση δεν μπορεί να γίνει εδώ μέσα χωρίς να προσβληθούν μερικοί ή πολλοί, ξαναλέω, οτι αυτό είναι τελείως προσωπική μου άποψη.
Απο τα λεγόμενα και τις συνεντεύξεις τους απορρέουν πολλά συμπεράσματα.
Τα περισσότερα λαμόγια γλύφουν τους Έλληνες μεγαλοαπατεώνες-δεν χρειάζεται να αναφέρω ονόματα, διότι λίγο-πολύ γνωστοί είναι-και όλοι αυτοί οι μεγαλοαπατεώνες στηρίζουν και υποστηρίζουν τη νδ.
Συμπερασματικά λοιπόν, αυτά τα λαμόγια ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΨΗΦΟ ΑΠΟ ΜΕΝΑ.
Προσωπική μου άποψη. :twisted:
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

Ενας βουλευτης της ΝΔ απο εδω πανω που να εχει @ρχιδια,δεν υπαρχει?

Να παει να πει στον- ακομα εναν- ανεπαγγελτο αρχηγο του,να μαζευτει γιατι εχει ξεφυγει εντελως και το μονο που κανει ειναι κακο στο κομμα του.....ουτε ενας?

Τοσο υποτακτικοι ειναι ολοι τους?
panpangr77

Δημοσίευση από panpangr77 »

Αυτό το παιδί δεν ξέρω πως πήρε 3 πτυχία ,ποσα λεφτα εχει επιτέλους αυτη η οικογενεια και μπορεί και εξαγοράζει και το Χαρβαντ και απο οπου αλλου πηρε πτυχιο . Τελικα ειναι φιλευλευθερος ,τι είναι ο τυπος ,τις θέλει τις επενδυσεις??? μας εχει πρήξει τα ουμπαλα απο όταν βγηκε στο κλαρί ,να μιλάει για λιγότερο κρατος ,να ψοφησουν οι δημοσίοι υπαλληλοι να γίνουν ολα ιδιωτικά και να έρθουν ξένες επενδύσεις ,και τώρα βαπτίζει τον Ιβαν ξένο και ειναι εναντια στις επενδύσεις... Τι πίνεις ρε Κούλη ..... Τους ρώτησες ρε μάγκα τους εργαζόμενους στο Mega πως ζούνε τόσους μήνες τώρα, αν πληρώνονται απο τους χρυσους μετόχους ,που αν θελανε αγοραζανε την μιση Ελλαδα, εχουν αφησει όλο τον κόσμο απλήρωτο , βρίσκεται επενδυτής και εσυ τον διώχνεις.Μας έπρηξες για τον κακο Συριζα οτι διώχνει τις επενδύσεις ,και εσυ αγόρι μου τους πυροβολείς ,τι εισαι ρε φίλε τελικα???

Πρωτη φορά κινδυνεύει αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης να μην προλάβει να πάρει μέρος σε εκλογές γιατί θα το έχουν ρίξει απο το ίδιο του το κόμμα... και πρώτη φορά θα είναι που ομάδα πανυγηρίσε για το πρωταθλημα αλλα δεν το πήρε...

Οσο αφορά την προπαγάνδα κατά του ΠΑΟΚ ,αντεξε 4 μέρες , αφου εδω και χρόνια ο κόσμος τους έχει γυρίσει την πλάτη ,και όλοι ειναι αναξιοπιστοι....
Maniaq@Deepwood

Δημοσίευση από Maniaq@Deepwood »

Αφρίζει η σούφρα τους από το ζόρι που τραβάνε με τον πρόεδρο και ξεμπροστιάζονται με τον πλέον ξεφτιλισμένο τρόπο. ΑΛΗΤΕΣ!!!
Ksenitemenos4

Δημοσίευση από Ksenitemenos4 »

rouki έγραψε:Λοιπόν διαπίστωση προσωπική και δεν θέλω να προσβάλλω το αίσθημα κανενός.
Τα περισσότερα λαμόγια μέχρι τώρα ανήκουν στο κόμμα του Κούλη.
Λίγο παρακάτω στο ΠΑΣΟΚ και λιγότερο στον συριζα.
Επειδή πολιτική συζήτηση δεν μπορεί να γίνει εδώ μέσα χωρίς να προσβληθούν μερικοί ή πολλοί, ξαναλέω, οτι αυτό είναι τελείως προσωπική μου άποψη.
Απο τα λεγόμενα και τις συνεντεύξεις τους απορρέουν πολλά συμπεράσματα.
Τα περισσότερα λαμόγια γλύφουν τους Έλληνες μεγαλοαπατεώνες-δεν χρειάζεται να αναφέρω ονόματα, διότι λίγο-πολύ γνωστοί είναι-και όλοι αυτοί οι μεγαλοαπατεώνες στηρίζουν και υποστηρίζουν τη νδ.
Συμπερασματικά λοιπόν, αυτά τα λαμόγια ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΨΗΦΟ ΑΠΟ ΜΕΝΑ.
Προσωπική μου άποψη. :twisted:
δεν θελω να ξεκινησω καμια αντιπαραθεση, ειδικα για πολιτικα, αλλα ρε παιδια το ΠΑΣΟΚ ειναι ετη φωτος μπροστα στη λαμογια, αυτοι ειναι οι δασκαλοι και οι υπολοιποι μαθητουδια μπροστα τους, δεν υπαρχει καν μετρο συγκρισης...
KOSTAS54

Δημοσίευση από KOSTAS54 »

Rouki , τα λαμόγια δεν έχουν κόμμα. πχ Καλογρίτσας, Μπόμπολας, Βαρδινογιάννης, Αγγελόπουλου, κοκ.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Στα @@ μας οι πολιτικοί και τα (προσ)κόμματα! Κουράζει αυτό το θέμα. Μάτια έχουμε και βλέπουμε. Ομοίως και αυτιά! Ο Σαββίδης μια χαρά πανέξυπνα το χειρίζεται το παιχνίδι. Έχουν ξεβρακωθεί. Όταν βλέπεις μανωλίδηδες, κούληδες, λοβέρδους και πλείστους άλλους εμετούς και ... ουννιά της λάσπης να σκούζουν, υποσυνείδητα βλέπεις τον "χτυπώμενο" με άλλο μάτι! Μπορεί κιόλας να μην είναι ο συμπάσχων καν οπαδός του ΠΑΟΚ! Οπότε ας μην συνεχίσουμε (και στον εαυτό μου αναφέρομαι) τέτοιες ΡΥΠΑΡΕΣ αναφορές! Βρωμιζει το φορουμ ...
Άβαταρ μέλους
rouki

Δημοσίευση από rouki »

KOSTAS54 έγραψε:Rouki , τα λαμόγια δεν έχουν κόμμα. πχ Καλογρίτσας, Μπόμπολας, Βαρδινογιάννης, Αγγελόπουλου, κοκ.
Σωστός, εγώ δεν το έγραψα καλά., αλλά έχω απηυδήσει με τα λογις-λογις λαμόγια, που μας έχουν καταντήσει έτσι.
Έχουν καταστρέψει το παρόν ΚΑΙ το μέλλον τουλάχιστον δυο γενεών.
Και με τη προπαγάνδα, τη ρουφιανιά, την λασπολογία και την απατεωνιά τους κατάφεραν να δηλητηριάσουν τον μέσο Έλληνα και να μας χωρίσουν σε Βορρά και Νότο και αυτό διαχρονικά.
:cry:
Άβαταρ μέλους
rouki

Δημοσίευση από rouki »

navigator11 έγραψε:Στα @@ μας οι πολιτικοί και τα (προσ)κόμματα! Κουράζει αυτό το θέμα. Μάτια έχουμε και βλέπουμε. Ομοίως και αυτιά! Ο Σαββίδης μια χαρά πανέξυπνα το χειρίζεται το παιχνίδι. Έχουν ξεβρακωθεί. Όταν βλέπεις μανωλίδηδες, κούληδες, λοβέρδους και πλείστους άλλους εμετούς και ... ουννιά της λάσπης να σκούζουν, υποσυνείδητα βλέπεις τον "χτυπώμενο" με άλλο μάτι! Μπορεί κιόλας να μην είναι ο συμπάσχων καν οπαδός του ΠΑΟΚ! Οπότε ας μην συνεχίσουμε (και στον εαυτό μου αναφέρομαι) τέτοιες ΡΥΠΑΡΕΣ αναφορές! Βρωμιζει το φορουμ ...
Κι εσύ αδελφέ έχεις μεγάλο δικηο.
Ο Σαββίδης πανέξυπνα τους ξεμπρόστιασε ΟΛΟΥΣ και ΟΛΕΣ. :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
rouki

Δημοσίευση από rouki »

navigator11 έγραψε:Στα @@ μας οι πολιτικοί και τα (προσ)κόμματα! Κουράζει αυτό το θέμα. Μάτια έχουμε και βλέπουμε. Ομοίως και αυτιά! Ο Σαββίδης μια χαρά πανέξυπνα το χειρίζεται το παιχνίδι. Έχουν ξεβρακωθεί. Όταν βλέπεις μανωλίδηδες, κούληδες, λοβέρδους και πλείστους άλλους εμετούς και ... ουννιά της λάσπης να σκούζουν, υποσυνείδητα βλέπεις τον "χτυπώμενο" με άλλο μάτι! Μπορεί κιόλας να μην είναι ο συμπάσχων καν οπαδός του ΠΑΟΚ! Οπότε ας μην συνεχίσουμε (και στον εαυτό μου αναφέρομαι) τέτοιες ΡΥΠΑΡΕΣ αναφορές! Βρωμιζει το φορουμ ...
Κι εσύ αδελφέ έχεις μεγάλο δικηο.
Ο Σαββίδης πανέξυπνα τους ξεμπρόστιασε ΟΛΟΥΣ και ΟΛΕΣ. :mrgreen:
gamt

Δημοσίευση από gamt »

Επιτέλους βρέθηκε κι ένας όπως ο Ιβάν που χωρίς περιστροφές ξεμπροστιάζει τα λαμόγια της πολιτικής.
Δεν με νοιάζει τι και πως ψηφίζει ο καθένας. Μ' ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΜΟΝΟ Ο ΠΑΟΚ και όποιος επιβουλεύεται την ανάπτυξη της ομάδας μας θα με βρίσκει απέναντι, με όσες δυνάμεις έχω.
Φτάνει πια με τους πολιτικούς ανεπάγγελτους λιμοκοντόρους που χρησιμοποιούν την εξουσία τους για να παραμένει αυτό το σάπιο σύστημα στην χώρα μας.
ΚΑΘΑΡΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ!!!!
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

navigator11 έγραψε: Όταν βλέπεις μανωλίδηδες,
ωπα νάβι λίγο για την ευγενία, η κοπέλα έχει να δώσει, προσωπικά έμπαινα χαλαρά κι άνετα
(ναι είμαι βιτσιόζος)
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Επικαιρότητα - Μ.Μ.Ε”