Για πες πλιζJohnDag έγραψε:Υπάρχει μια λογική εξήγηση αλλά δεν ξέρω αν θα σου αρέσει.
Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μεταγραφές Καλοκαιριού ΙV
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού ΙV
φαε τη γλωσσα σου γρουσουζηkos έγραψε:Παιδιά λίγη αυτοσυγκράτηση. Δεν μπορεί να μην γίνει μεταγραφή. ας περιμένουμε 24 ώρες.
- ΑποστόληςΑ
giapas έγραψε:φαε τη γλωσσα σου γρουσουζηkos έγραψε:Παιδιά λίγη αυτοσυγκράτηση. Δεν μπορεί να μην γίνει μεταγραφή. ας περιμένουμε 24 ώρες.

Διαλέγεις και παίρνεις.Patron έγραψε:Για πες πλιζJohnDag έγραψε:Υπάρχει μια λογική εξήγηση αλλά δεν ξέρω αν θα σου αρέσει.
Στο πρώτο σενάριο πριν 2 μέρες έδινες 1.2Μ για αγορά και συμβόλαιο ενός παίχτη "λαχείο" από τον Volos FC.
2 μέρες μετά δεν δίνεις 750Κ για να φέρεις έναν παίχτη με δεδομένη ποιότητα και έτοιμο να προσφέρει.
Σε αυτό το σενάριο πραγματι υπάρχει ένα συγκεκριμένο paradox που είναι δύσκολο να εξηγηθεί.
Στο 2ο σενάριο δεν έδινες λεφτά ούτε για τον Φερνάντες πριν από 2 μέρες όπως δεν δίνεις και για τον Martins σήμερα.
Σε αυτό το σενάριο δεν υπάρχει κανένα paradox και προκύπτει μια απολύτως λογική εξήγηση.
Διάλεξε εσύ ποιο από τα 2 θεωρείς πιο πιθανό.
-
Με τόσα σενάρια, δεν γράφετε κανά μυθιστόρημα ?
Μπορεί να γυριστεί και ταινία μετά ή να γίνει σειρά
Μπορεί να γυριστεί και ταινία μετά ή να γίνει σειρά
Εφόσον πάει για δανεισμό ο Κούτσιας τότε επειγόντως θέλουμε φορ.
Μήπως γι' αυτό δεν προχωρά η μεταγραφή του Μάρτινς ?
Μήπως γι' αυτό δεν προχωρά η μεταγραφή του Μάρτινς ?
Yπαρχει και το τριτο σεναριο...Ο Ιβαν κανει τον ΤΔ και λεει αυτοι που μου φερατε ειναι στη β ομαδα,εχω δει ενα καλο παιχτακι που παιζει στο Βολο ,αυτον θελω εγω να φερω και κανεναν αλλο.
Ναι αλλά το 2ο σενάριο σημαίνει ότι τον παπά δεν τον πούλαγε ο δήμαρχος αλλά η ΠΑΕ ΠΑΟΚ και ότι ποτέ δεν ήθελε να κάνει μεταγραφή
Ότι το θέμα στήθηκε από μεσα τελικά για να ρίξουνε στάχτη στα μάτια του κόσμου
Αυτό και αν είναι paradox
-
O PAOK ακομη και σημερα εχει το δευτερο μεγαλυτερο μπατζετ πισω απο τον γαβρο.
ΙΒΑΝ,γραψε τους αρδ και τα εξαπτερυγα τους στα πα..ρια σου.
ΑΡΔ ,εξαπτερυγα και χουβαρδαδες με τα χρηματα αλλων, το ΦΑΓΟΠΟΤΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ.
ΞΥΔΑΚΙ ,σουρωτη για χωνεψη και περαστικα.
Ε όχι ακριβώς. Ας πούμε πως στο 2ο σενάριο το πραγματικό κόστος της 1ης επιλογής, μπορεί να ήταν λίγο (έως πολύ) διαφορετικό από τα νούμερα που έπαιξαν γύρω γύρω.nunies4 έγραψε:Ναι αλλά το 2ο σενάριο σημαίνει ότι τον παπά δεν τον πούλαγε ο δήμαρχος αλλά η ΠΑΕ ΠΑΟΚ και ότι ποτέ δεν ήθελε να κάνει μεταγραφή
Ολοι οι αρδ σημερα λένε οτι ο Ιβαν δήλωσε οτι θα φέρει παικτες αλλά χθες δεν εδωσε το ΟΚ για μεταγραφες.
Που έγιναν αυτές οι δηλώσεις; γιατί εγω έχω να δω Ιβαν στην κάμερα πάρα πολυ καιρό.
Που έγιναν αυτές οι δηλώσεις; γιατί εγω έχω να δω Ιβαν στην κάμερα πάρα πολυ καιρό.
-
Θα πάρουμε διπλό σε κρήτη
Θα πατήσουμε κορυφή μόνοι νικώντας βάζελο
Και εδώ μέσα θα λέμε ακόμα για τις επικοινωνιακές ήττες του Ιβάν και του ΠΑΟΚ, για το φερνάντεζ, για τη μεταγραφή που δεν έγινε, για το σχεδιασμό Μπότο, για για για....
Θα πατήσουμε κορυφή μόνοι νικώντας βάζελο
Και εδώ μέσα θα λέμε ακόμα για τις επικοινωνιακές ήττες του Ιβάν και του ΠΑΟΚ, για το φερνάντεζ, για τη μεταγραφή που δεν έγινε, για το σχεδιασμό Μπότο, για για για....
Αν ο ΠΑΟΚ με αυτό το ρόστερ, έχει το δεύτερο μεγαλύτερο μπάτζετ της χώρας, το φαγοπότι όχι μόνο δεν τέλειωσε, αλλά μεγαλώνει κάθε χρόνο όλο και περισσότερο.paok düsseldorf έγραψε:O PAOK ακομη και σημερα εχει το δευτερο μεγαλυτερο μπατζετ πισω απο τον γαβρο.
Πάρε το χρόνο σου και θα καταλάβεις τι λέω.