ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2020-2021
Re: ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2020-2021
Ρε συ παρολε, τι προκατειλημενος είμαι;
Δε μπορούν να σηκώσουν το βάρος,τους έχει καταπλακωσει.
Κάνει μπαμ το πράγμα.
Τέλος πάντων,ας κάνω υπομονή,άλλωστε δεν έχουμε να περιμένουμε και τίποτα πλέον.
Απλά να κάνουμε μια νίκη στα 4 με τον γαύρο όπως πέρυσι για να μην το πάρει αήττητος.
Κάνει μπαμ το πράγμα.
Τέλος πάντων,ας κάνω υπομονή,άλλωστε δεν έχουμε να περιμένουμε και τίποτα πλέον.
Απλά να κάνουμε μια νίκη στα 4 με τον γαύρο όπως πέρυσι για να μην το πάρει αήττητος.
- thanos-xanthi
οσο κι αν το θελουμε νομιζω αυτο ουτε οι ιδιοι οι παιχτες δε το πιστευουνε..renegade έγραψε:Είμαι πολύ περίεργος να δω τι θα γράφεται μετά από ένα 6 στα 6 ας πούμε
Ουτε οι ιδιοι δεν πιστευουν ενα 6 στα 6renegade έγραψε:Είμαι πολύ περίεργος να δω τι θα γράφεται μετά από ένα 6 στα 6 ας πούμε
για γιαννουλη γινονται συζητήσεις για ανανέωση ,αν δεν υπαρξει συμφωνία τοτε επιβάλλεται η πωληση για 7+ εκ αυτη τη μεταγραφικη περιοδο.το ιδιο θα ηθελα γενικά με οσους υπολογίζονται ως σημαντικά γρανάζια του νεου ΠΑΟΚ και το 22 τελειωνει το συμβόλαιό τους (3-4 είναι θεωρω ).ακπομ-πελκας παραδείγματα προς αποφυγή .Parolos έγραψε:Αυτό. Θα πρόσθετα Γιαννούλη αν μπορεί να πιάσει 6-7Μ.gergeo4 έγραψε:υποχρέωση ρεμπε η πωληση τσολακ-εσιτι-ζαμπα-ρευ-μπισεσβαρ οι οποιοι ΔΕΝ ΥΠΟΛΟΓΊΖΟΝΤΑΙ εως 31/1!!τουλάχιστον να τελειωσει μια και καλη η υποθεση φφπ και το καλοκαίρι να χτιστεί ομάδα πρωταθλητισμού![]()
Να τελειώνουμε με το FFP να ησυχάσουμε επιτέλους.
- Amsterdamer_87
Προσωπικα Το θεωρω τρυπημα των αρδ 99%..αλλα μερικες φορες οπου υπαρχει καπνος υπαρχει και φωτια..εχει μεινει κι ο αλλος χωρις ομαδα το ιδιο και ο αδερφος του..ενα συνειρμο θα τον κανειςbersekeros έγραψε:Γιατί το λες αυτό ; Επειδή το είπε ο Μπούζος ρε φίλε ή το έγραψε το γαβροσάιτ;Amsterdamer_87 έγραψε: Πολυ φοβαμαι φιλε οτι αυτο που λες εχει γινει ηδη (συνομιλια Ιβαν-Ιβιτς προχθες)..τουλαχιστον ας παρει και τον αδερφπ του ΤΔ μπας και κανουμε δουλιτσα..
Πήρε ο Ίβιτς τον Ιβάν ή το αντίστροφο;
Εγώ δεν το πιστεύω πάντως.
Ποδόσφαιρο είναι,μια νίκη μια εμφάνιση μπορεί να γυρίσει το κουμπίthanos-xanthi έγραψε:οσο κι αν το θελουμε νομιζω αυτο ουτε οι ιδιοι οι παιχτες δε το πιστευουνε..renegade έγραψε:Είμαι πολύ περίεργος να δω τι θα γράφεται μετά από ένα 6 στα 6 ας πούμε
Εγώ πιστεύω όλα καλά θα πάνε Μπάνε.obanebane έγραψε:Ρε συ παρολε, τι προκατειλημενος είμαι;
Κάνει μπαμ το πράγμα.
Οκ το γαμημενο το 6αρι μας κάνει τη ζημιά από το καλοκαίρι. Αν δεν έρθει δε θα δούμε χαΐρι και θα λέμε τί φταίει που οι αντίπαλοι έχουν αεροδιάδρομο μπροστά από τα στόπερ. Είμαστε η μόνη ομάδα που κάνουμε τόσες φάσεις μπροστά χωρίς αποτέλεσμα, και τρώμε τόσα εύκολα πίσω. Θα γυρίσει η ρουλέτα δε γίνεται να βγάζει κόκκινο συνεχώς, θα βγάλει και μαύρο.
Φτιάξε ένα καφεδάκι και βάλε κατά σειρά τα highlights από την αρχή της χρονιάς. Θα βγάλεις πολλά συμπεράσματα. Και για νυν και για πρώην.
Ψυχραιμία έχουμε περάσει και δυσκολότερα.
Ας μην τους κάνουμε τη χάρη τους κάτω που από την αρχή βγάζανε άρθρα για Γκαρσία. Αυτό και μόνο από εγωισμό δεν πρέπει να τους περάσει.
Εδώ χτες είδα κάτι δικά μας κοθωνια να ποσταρουν σε σχόλια στα social άρθρο του Sportime που έλεγε ότι στο Γιουρόπα "Ο Γκαρσία κατάφερε να τερματίσει κάτω από την αδύναμη Ομόνοια τελευταίος" ..ψέματα στα μούτρα μας.. καταλαβαίνεις τί γίνεται??
Ξεχάστηκε η σφαγή στο σκουληκιδης και έγινε "έχασε ο Γκαρσία"..
Μας γλεντανε έτσι απλά!
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Parolos την Σάβ 09 Ιαν 2021, 17:18, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Εγώ θέλω να δω ομάδα στιβαρή με σχέδιο και διακριτούς ρόλους,ισορροπία σε άμυνα και επίθεση και όχι τσίρκο.
Στα @@ μου πλέον το αποτέλεσμα.
Δε γίνεται όμως να με βγάλετε τυφλό,βλέπω ποδόσφαιρο από το 86 και ξέρω πολύ καλά πότε μια ομάδα είναι καλή και πότε όχι, πότε είναι βελτιωμένη σε σχέση με πρότερη εικόνα της και πότε όχι.
Ή μήπως μετά από τόσα χρόνια που με διαβάζετε εδώ μέσα,πιστεύετε ότι δεν θα πω ότι είχα άδικο η αν θα δω βελτίωση θα βρω δικαιολογίες για να υποστηρίξω το αντίθετο;
Στα @@ μου πλέον το αποτέλεσμα.
Δε γίνεται όμως να με βγάλετε τυφλό,βλέπω ποδόσφαιρο από το 86 και ξέρω πολύ καλά πότε μια ομάδα είναι καλή και πότε όχι, πότε είναι βελτιωμένη σε σχέση με πρότερη εικόνα της και πότε όχι.
Ή μήπως μετά από τόσα χρόνια που με διαβάζετε εδώ μέσα,πιστεύετε ότι δεν θα πω ότι είχα άδικο η αν θα δω βελτίωση θα βρω δικαιολογίες για να υποστηρίξω το αντίθετο;
Περιπτερος έγραψε:Στην λογική σου δεν διαφωνώ, αλλά φέρε μου έστω έναν Τσουκαλά, έναν Μπαλάφα στην ομάδα. Ετσι τυπικά.Amsterdamer_87 έγραψε:Ο Ιβαν εκλεισε την κανουλα..Θα την ξανα ανοιξει οταν θα χτισει το γηπεδο...εριξε μεχρι τωρα 160..Θα βαλει αλλα 140 για αυτο το εργο..ΠΟΛΥ καλα ξηγιεται...μια 50αρα θα γλυτωσει απο χρυσα ημιπαλτα.δαγκωματα και μπιζνες μανατζαρεων..Πουληστε για να αγορασετε..καλα τους κανει
Σου εφερε Λαμπρου και Ουαρντα οποτε καλυμενα τα "τυπικα" που λες. Και κερασακι ο Τσεχος.
Τελος οι μεταγραφες για τον χειμωνα. Δεν χρειαζετε να γραφουμε εδω πλεον. Το ειπε ο βοηθος του γκαρσια.
Κριμα θελαμε εναν χαφ. Μαλλον η διοικηση δεν ενδιαφερετε για το πρωταθλημα για φετος..
Οταν δινεις 3.5 εκατομμυρια για εναν παικτη που δεν εχει δειξει τιποτα στο γηπεδο και τον εχεις και εκτος αποστολης τοτε κατι δεν παει καλα...
Δεν ξερω ποιος κανει αυτες τις μεταγραφες αλλα πρεπει να αλλαξουμε σκαουτινγκ και καποιους μεσα στην διοικηση γιατι ουτε που τους νοιαζει.. Τα λεφτα να μπαινουν και ολα μια χαρα...
Πραγματικα φετος ολα πηγαν λαθος.
Και κατι ακομα που δεν μου αρεσει καθολου ειναι σταση του γκαρσια με τον τσιγγαρα. Γιατι τον εχει εκτος αποστολης; εναν ταχυδυναμικο χαφ εχεις και τον αφηνεις εκτος.... Και για ποιους;; για τον εσιτι και τον νινουα; παμε καλα;
Η γυναικα του βαρελα γιατι διαμαρτυρεται; τι γινετε στον ΠΑΟΚ ολες οι γυναικες πεταγονται για να υπερασπιστουν τους αντρες τους;
Δηλαδη δεν φτανει που ειναι τελειωμενοι.. Που πληρωνονται πιο ακριβα απο ολους... Νιωθουν και αδικημενοι απο πανω.. Δηλαδη τι θελουν αυτοι; να τους χαιδευουμε και να τους λεμε παιζετε καλα; ενω αυτο δεν ειναι αληθεια; οτι ναναι...
Κριμα θελαμε εναν χαφ. Μαλλον η διοικηση δεν ενδιαφερετε για το πρωταθλημα για φετος..
Οταν δινεις 3.5 εκατομμυρια για εναν παικτη που δεν εχει δειξει τιποτα στο γηπεδο και τον εχεις και εκτος αποστολης τοτε κατι δεν παει καλα...
Δεν ξερω ποιος κανει αυτες τις μεταγραφες αλλα πρεπει να αλλαξουμε σκαουτινγκ και καποιους μεσα στην διοικηση γιατι ουτε που τους νοιαζει.. Τα λεφτα να μπαινουν και ολα μια χαρα...
Πραγματικα φετος ολα πηγαν λαθος.
Και κατι ακομα που δεν μου αρεσει καθολου ειναι σταση του γκαρσια με τον τσιγγαρα. Γιατι τον εχει εκτος αποστολης; εναν ταχυδυναμικο χαφ εχεις και τον αφηνεις εκτος.... Και για ποιους;; για τον εσιτι και τον νινουα; παμε καλα;
Η γυναικα του βαρελα γιατι διαμαρτυρεται; τι γινετε στον ΠΑΟΚ ολες οι γυναικες πεταγονται για να υπερασπιστουν τους αντρες τους;
Δηλαδη δεν φτανει που ειναι τελειωμενοι.. Που πληρωνονται πιο ακριβα απο ολους... Νιωθουν και αδικημενοι απο πανω.. Δηλαδη τι θελουν αυτοι; να τους χαιδευουμε και να τους λεμε παιζετε καλα; ενω αυτο δεν ειναι αληθεια; οτι ναναι...
αυτην την μαλακια του μετροκολις γιατί την αναμασάς ? που το ξέρεις ότι μιλήσανε ? η μάλλον που το ξέρουν αυτοί που το λένε ? και εσύ το θεωρείς δεδομένο ?Amsterdamer_87 έγραψε:Μπανε Γιες μεν σιγουρα δεν ειναι...Αγγελο νο2 πανε να τον κανουνε σαφως..Θελει να παλεψει για την καριερα του και δεν ειναι κακο..Αλλα τελικα μαλλον θα ειναι αυτος που θα τα κανει ολα π@υτανα και θα τα βγαλει ολα στη φορα κατι που κωλοσανε να κανουν ολοι οι αλλοι..ειδικα αμα φαει κανενα τρυπημα με Ιβιτςobanebane έγραψε:Parolos έγραψε:Δεν περιμένουμε μεταγραφές είπε..! Όχι ότι δε ζητήσαμε μεταγραφές!
Ρε γιατί έτσι όλα ανάποδα τα λέτε?
Ηρεμία λίγο..
Θα έπρεπε να βγει και να πει ε δε μας κάνουν μεταγραφές κι έχω και 5-6 παίχτες για τον πεο άρα χαΐρι δε βλέπω..??!
Ας πουλήσει κανέναν ο Ρεμπε από τους μη υπολογισαντες και θα πάρουμε παίχτη..
Αλλά βλέπεις ο Τσολακ ο νεξτ μπιγκ θινκ κιλλερ οφ δε γιουροπ μάλλον δεν πιάνει ούτε 500 χιλιάρικα τελικά..
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μας δουλεύεις ρε παρολε;
Διάβασες τις δηλώσεις του Σναουτσνερ,από την κοιλιά μας τα βγάζουμε;
Δε σας είπα ότι είναι Άγγελός νο2;
yes sir και έτσι η φάση.
Δε βοήθησε βέβαια και ο ίδιος τον εαυτό του.
Έναν βαθμό με τις δύο χειρότερες βάσει φόρμας ομάδες του πρωταθλήματος.
Τι να ζητήσει;
- Amsterdamer_87
Δεν αναμασαω τιποτα..οπως εγραψα και πιο πανω,Προσωπικα Το θεωρω τρυπημα των αρδ 99%..αλλα μερικες φορες οπου υπαρχει καπνος υπαρχει και φωτια..εχει μεινει κι ο αλλος χωρις ομαδα το ιδιο και ο αδερφος του..ενα συνειρμο θα τον κανεις..δεδομενα δεν υπαρχουν
Το μεγαλύτερο ερωτηματικό του ρόστερ αυτή τη στιγμή είναι ο Εσιτι. Πίσω από το φορ κουτσα στραβά τη βγάζουμε. Είτε με 2 οκταρια,είτε με τον Ουαρντα,είτε αν τολμήσει ο Γκαρσια να δοκιμάσει τον Ζιφκοβιτς παλεύεται. Στη περίπτωση όμως του Εσιτι,είτε αυτός υπολογίζεται και αρχής γενομένης από αύριο πρέπει να πάρει θέση βασικού,αρέσει δεν αρέσει σε κάποιους,είτε ο σούπερ ΤΔ πρέπει να του βρει ομάδα και να αποκτηθεί άλλος. Η εικόνα αυτή τη στιγμή του Αγκουστο τρομάζει ποσο μάλλον αν είναι και η μοναδική λύση.
Το πρόβλημα δεν είναι οι μεταγραφές,το πρόβλημα για μένα είναι αν όντως έχουν εντοπίσει ποιο είναι το πραγματικό πρόβλημα.
Συνεχίζουν στις δηλώσεις τους να αναφέρονται στις χαμένες ευκαιρίες και στα ατομικά λάθη κάτι που πιστεύω ότι είναι τελείως λάθος.
Αν δεν βλέπουν ότι οι αντίπαλοι πατάνε στην περιοχή μας πολύ εύκολα,οι αμυντικη λειτουργία είναι αστεία για αυτό και χάνουμε το προβάδισμα για πλάκα όπως στο Περιστέρι ή με βάζελο σκούρα τα πράγματα.
Ο μόνος τρόπος για να μην λύσεις ένα πρόβλημα είναι να μην εντοπίσεις ποιο είναι αυτό.
Υγ ας κόψει τις μαλ@κιες ο κοουτς με τα ελληνικά,να πάρει τον μανιατογλου δίπλα του και να μιλήσει στην μητρική του ποδοσφαιρικα
Συνεχίζουν στις δηλώσεις τους να αναφέρονται στις χαμένες ευκαιρίες και στα ατομικά λάθη κάτι που πιστεύω ότι είναι τελείως λάθος.
Αν δεν βλέπουν ότι οι αντίπαλοι πατάνε στην περιοχή μας πολύ εύκολα,οι αμυντικη λειτουργία είναι αστεία για αυτό και χάνουμε το προβάδισμα για πλάκα όπως στο Περιστέρι ή με βάζελο σκούρα τα πράγματα.
Ο μόνος τρόπος για να μην λύσεις ένα πρόβλημα είναι να μην εντοπίσεις ποιο είναι αυτό.
Υγ ας κόψει τις μαλ@κιες ο κοουτς με τα ελληνικά,να πάρει τον μανιατογλου δίπλα του και να μιλήσει στην μητρική του ποδοσφαιρικα
- alex ntepo
Πραγματικά, στο ματς με τον Ατρομητο δεν ξερω αν μπορω να θυμηθώ ένα πράγμα που έκανε ο Αουγκούστο. Σαν να μην επαιξε.joshua έγραψε:Η εικόνα αυτή τη στιγμή του Αγκουστο τρομάζει ποσο μάλλον αν είναι και η μοναδική λύση.
Στο ίδιο ματς ήταν νομιζω η πρωτη φορα που ο Παμπλο εκανε δηλωσεις στη γλωσσα του και μετεφραζε ο Μανιατογλου.