Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες X
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες X
Όταν θα σκάσει το έργο με τους χυμούς θα με θυμηθείτε .:.
Φέτος σε κάποια φάση δεν είχαμε ζητήσει έλεγχο ντόπινγκ ;
Κ είχε γίνει εκείνο το περίεργο σκηνικό που είχε αρνηθεί το κλιμάκιο να τον κάνει κ κατόπιν πήγε κ καλά
αιφνιδιαστικά; (εδώ γελάμε )
Μιλάμε για τον πρεζεμπορα μιλάμε για δικτύωση
Μιλάμε για κάποιον που ότι μέσο μπορεί να χρησιμοποιήσει για να πετύχει το σκοπό του ,βόμβες ξυλοδαρμούς κλπ θα το κάνει ,στους χυμούς θα κολλήσει ;
ΔηλΑδη τι πιστεύετε οτι ο Ολυμπιακός έχει βρει τους καλύτερους under value παικταραδες κ τον υπέρ γυμναστή ώστε να πνίγει με τέτοιο τρόπο την Άρσεναλ ομάδα πρεμιέρ λιγκ στο τρέξιμο έχοντας ξεκινήσει από το καλοκαίρι με πόσους προκριματικούς κ με 14 παίκτες ;
Αλήθεια πιστεύετε ότι ο βαλμπουενα στα 37 του μπορει κ παίζει συνεχόμενα 90 λεπτά σε τέτοιο ρυθμό ;;
Αυτός τότε έπρεπε να παει στη Μπάγερν που μέχρι κ τη Μπάγερν έτρεξε ο γαύρος
Δεν είναι θέμα μη παραδοχής ούτε κόμπλεξ ...ασχολούμαι με τον αθλητισμό ερασιτεχνικά από τα δεκα μου χρόνια κ είμαι 40
Μπορώ να καταλάβω όταν κάτι υπερβαίνει το φυσιολογικό οσο αφορά επιδόσεις
Αυτό που κάνει ο γαύρος είναι παρά φύση κ φαίνεται όταν οι παικταράδες άλογα όπως ο τσιμικας παίρνουν μεταγραφή ποσο αληθινά άλογα είναι
Χοντρε εισαι μέγας επιστήμονας της αλητείας εισαι έτη φωτός μπροστά δε παίζεσαι
Κ είχε γίνει εκείνο το περίεργο σκηνικό που είχε αρνηθεί το κλιμάκιο να τον κάνει κ κατόπιν πήγε κ καλά
Μιλάμε για κάποιον που ότι μέσο μπορεί να χρησιμοποιήσει για να πετύχει το σκοπό του ,βόμβες ξυλοδαρμούς κλπ θα το κάνει ,στους χυμούς θα κολλήσει ;
ΔηλΑδη τι πιστεύετε οτι ο Ολυμπιακός έχει βρει τους καλύτερους under value παικταραδες κ τον υπέρ γυμναστή ώστε να πνίγει με τέτοιο τρόπο την Άρσεναλ ομάδα πρεμιέρ λιγκ στο τρέξιμο έχοντας ξεκινήσει από το καλοκαίρι με πόσους προκριματικούς κ με 14 παίκτες ;
Αλήθεια πιστεύετε ότι ο βαλμπουενα στα 37 του μπορει κ παίζει συνεχόμενα 90 λεπτά σε τέτοιο ρυθμό ;;
Δεν είναι θέμα μη παραδοχής ούτε κόμπλεξ ...ασχολούμαι με τον αθλητισμό ερασιτεχνικά από τα δεκα μου χρόνια κ είμαι 40
Αυτό που κάνει ο γαύρος είναι παρά φύση κ φαίνεται όταν οι παικταράδες άλογα όπως ο τσιμικας παίρνουν μεταγραφή ποσο αληθινά άλογα είναι
ρε σεις, να σαστε κιμπάρηδες
μην προσπαθείτε να ακυρώσετε τον άλλο όταν καταφέρνει κάτι δύσκολο
θα μπορούσαμε και μεις φέτος να έχουμε τέτοιες επιδόσεις, αν το καλοκαίρι κάναμε τα βασικά
επικεντρωθείτε στο πρόβλημα του ΠΑΟΚ και αφήστε τον γκέι
μην προσπαθείτε να ακυρώσετε τον άλλο όταν καταφέρνει κάτι δύσκολο
θα μπορούσαμε και μεις φέτος να έχουμε τέτοιες επιδόσεις, αν το καλοκαίρι κάναμε τα βασικά
επικεντρωθείτε στο πρόβλημα του ΠΑΟΚ και αφήστε τον γκέι
εδω εσκασε εργο με πρεζα και τους κλασαν τα @@, τι χυμους και πρασινα αλογα μας λες ρε φιλεariskatiforos έγραψε:Όταν θα σκάσει το έργο με τους χυμούς θα με θυμηθείτε .:.
Επίσης κατήφορε είναι αστείο να μιλάς για ζουμια ιδίως απέναντι σε ομάδα στη Πρεμιερ που ο ρυθμός είναι 3 φορές πάνω από εδώ. Το βρήκαμε τώρα το τροπάριο , όποια ομάδα τρέχει θα λέμε για ζουμιά. Κι όλα αυτά επειδή εμείς παίζουμε όλοι τη χρονιά ως συγκαμμένοι. Λες κι έχει καμιά σχέση διαχρονικά το τιμ γυμναστών - αποκατάστασης - διατροφής του γαύρου σε σχέση με οποιοδήποτε αντίστοιχο της Ελλάδας. Αυτό που γίνεται από πέρυσι το ματς της Τούμπας έως φέτος είναι η αποθέωση της ποδοσφαιρικής λογικής έναντι σε τακτικές με το παρά μου και τη κυρά μου. Ε δε θα κάτσω να σκάσω κιόλας που μια ομάδα σχεδιασμένη από το Καρεμπέ και υποστηριζόμενη από ένα τεράστιο δίκτυο γνωριμιών και μάνατζερς έχει προκύψει καλύτερη από μια ομάδα σχεδιασμένη από το Γιώργη.
Καλές είναι τέτοιες στιγμές γιατί διαπιστώνεις το τρόπο που αντιμετωπίζει ο καθένας την επιτυχία του αντιπάλου του. Και βγάζεις και πολλά συμπεράσματα με την (μη) ικανότητα ( αυτής της νοοτροπίας) να φέρει επιτυχίες , να τις διαχειριστεί και να τις συνεχίσει.
Καλές είναι τέτοιες στιγμές γιατί διαπιστώνεις το τρόπο που αντιμετωπίζει ο καθένας την επιτυχία του αντιπάλου του. Και βγάζεις και πολλά συμπεράσματα με την (μη) ικανότητα ( αυτής της νοοτροπίας) να φέρει επιτυχίες , να τις διαχειριστεί και να τις συνεχίσει.
Αν κάποιος γνωρίζει να μας πει ποιο ήταν το ημερήσιο πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών μας επι εποχή Λουτσέσκου και ποιο είναι το ημερήσιο πρόγραμμα στην εποχή Φερρέιρα;
θα σκασει με καποιο περιστατικο μεγαλοκαρδιας οπως στον ολαιταν κανα σαπιο συκωτι κλπ
δε βγαινουν σε ολους προβληματα μικρο ποσοστο εχει τις παρενεργειες
ωραια λοιπον ο ολυμπιακος ειναι η αποθεωση της ποδοσφαιρικης λογικης
ηταν ενας χοντρος πρεζεμπορας λοιπον μαστορας του ποδοσφαιρου ,μαζεψε ολους τους καλυτερους value for money παικτες που υπαρχουν πηρε κ το ανεντοπιστο διαμαντι της πορτογαλιας στο παγκο κ μας φορεσε τα ποδοσφαιρικα γυαλια
εχω κανει κριτικη στην ομαδα με το τσουβαλι κ αν με γνωριζες προσωπικα θα ηξερες δεν οτι δεν εχω θεμα ισα ισα να παραδεχτω κυμπαρικα την ανωτεροτητα και ουτε εχω θεμα συνωμοσιολογικο... κανεις λαθος να με κρινεις ετσι
αυτο βλεπω αυτο κρινω αυτο λεω ...
δε βγαινουν σε ολους προβληματα μικρο ποσοστο εχει τις παρενεργειες
ωραια λοιπον ο ολυμπιακος ειναι η αποθεωση της ποδοσφαιρικης λογικης
ηταν ενας χοντρος πρεζεμπορας λοιπον μαστορας του ποδοσφαιρου ,μαζεψε ολους τους καλυτερους value for money παικτες που υπαρχουν πηρε κ το ανεντοπιστο διαμαντι της πορτογαλιας στο παγκο κ μας φορεσε τα ποδοσφαιρικα γυαλια
εχω κανει κριτικη στην ομαδα με το τσουβαλι κ αν με γνωριζες προσωπικα θα ηξερες δεν οτι δεν εχω θεμα ισα ισα να παραδεχτω κυμπαρικα την ανωτεροτητα και ουτε εχω θεμα συνωμοσιολογικο... κανεις λαθος να με κρινεις ετσι
αυτο βλεπω αυτο κρινω αυτο λεω ...
- PAOK_Antarctica
Μην είστε κομπλεξικοί με τον γκέι, γιατί όσο πρώτα εμείς έχουμε κόμπλεξ, τόσο θα γίνονται σκηνικά σαν της Κυριακής.
Αυτό με τα ζουμια είναι η δικαιολογία μας τρία χρόνια τώρα. Δύο χρόνια το λέτε για τον γκέι, προπερσι το λεγατε για την Κούλα. όποιος τολμά να κοντραρει τον ΠΑΟΚ παίρνει ζουμι, δεν γίνεται αλλιώς.
Η "χάλια" Άρσεναλ είναι η περσινή φιναλίστ του θεσμού. Ακριβώς όπως λέγαμε κι εμείς με τον Άγιαξ. Ναι, η Άρσεναλ δεν είναι το ίδιο καλή φέτος. Και ο Άγιαξ έκανε τρομερή ευρωπαϊκή πορεία ως τους... 32 του Γιουρόπα.
Επίσης πέρασαν τρεις ψοφιες ομάδες στα προκριματικά, μια μιλημενη στον όμιλο και μια πεθαμένη στους 32. Ενώ εμείς κληρωθηκαμε με την σχεδόν αήττητη πρωταθλήτρια Σλοβακίας με τον Σλοβένο Ιμπραΐμοβιτς και μας έσφαξε και η διαιτησία.
Ο γκέι είναι τυχερός που τα έχανε το "ταγαρι" ο Ομπαμεγιανγκ αλλά όταν κερδίζαμε τη Φιορεντίνα το τελευταίο δευτερόλεπτο και οι άλλοι είχαν σπάσει τα δοκάρια, ήταν ο μεγάλος ΠΑΟΚ. Το ίδιο και όταν ο Ομπαμεγιανγκ έχανε τα αχαστα με τη Ντόρτμουντ.
Ο οποίος Ομπαμεγιανγκ κοστίζει όσο όλο το ελληνικό πρωτάθλημα και το αξίζει γιατί είναι υπερπαικτης.
Ο γκέι κατάφερε κάτι καλό χθες. Δεν θα του πω μπράβο, να πάει να γαμηθει. Πρέπει όμως να βάζουμε σε σωστες βάσεις τις επιτυχίες (και τις αποτυχίες) του αντιπάλου, αλλιώς χαιρι δεν θα δούμε.
Αυτό με τα ζουμια είναι η δικαιολογία μας τρία χρόνια τώρα. Δύο χρόνια το λέτε για τον γκέι, προπερσι το λεγατε για την Κούλα. όποιος τολμά να κοντραρει τον ΠΑΟΚ παίρνει ζουμι, δεν γίνεται αλλιώς.
Η "χάλια" Άρσεναλ είναι η περσινή φιναλίστ του θεσμού. Ακριβώς όπως λέγαμε κι εμείς με τον Άγιαξ. Ναι, η Άρσεναλ δεν είναι το ίδιο καλή φέτος. Και ο Άγιαξ έκανε τρομερή ευρωπαϊκή πορεία ως τους... 32 του Γιουρόπα.
Επίσης πέρασαν τρεις ψοφιες ομάδες στα προκριματικά, μια μιλημενη στον όμιλο και μια πεθαμένη στους 32. Ενώ εμείς κληρωθηκαμε με την σχεδόν αήττητη πρωταθλήτρια Σλοβακίας με τον Σλοβένο Ιμπραΐμοβιτς και μας έσφαξε και η διαιτησία.
Ο γκέι είναι τυχερός που τα έχανε το "ταγαρι" ο Ομπαμεγιανγκ αλλά όταν κερδίζαμε τη Φιορεντίνα το τελευταίο δευτερόλεπτο και οι άλλοι είχαν σπάσει τα δοκάρια, ήταν ο μεγάλος ΠΑΟΚ. Το ίδιο και όταν ο Ομπαμεγιανγκ έχανε τα αχαστα με τη Ντόρτμουντ.
Ο οποίος Ομπαμεγιανγκ κοστίζει όσο όλο το ελληνικό πρωτάθλημα και το αξίζει γιατί είναι υπερπαικτης.
Ο γκέι κατάφερε κάτι καλό χθες. Δεν θα του πω μπράβο, να πάει να γαμηθει. Πρέπει όμως να βάζουμε σε σωστες βάσεις τις επιτυχίες (και τις αποτυχίες) του αντιπάλου, αλλιώς χαιρι δεν θα δούμε.
Katifore ακριβώς επειδή από τα γραπτά σου δε φαίνεσαι τέτοιος τύπος , για αυτό με παρεξένεψε.
Συμπληρώματα , ζουμιά , διατροφές κλπ λογικά λαμβάνουν όλοι όσοι αγωνίζονται σε τόσο υψηλο επίπεδο. Κάποιοι τους πιάνουν , κάποιοι όχι. Κάποιοι αρρωσταίνουν , κάποιοι όχι. Θέλω να πω δεν είναι κάτι που αξίζει να σταθείς , είναι πλέον στοιχείο του παιχνιδιού.
Αλλά αυτό δε μπορεί να μειώσει την επιτυχία του άλλου. Δηλαδή παίζει με αντίπαλο τον Ομπαμεγιανγκ και το Λακαζετ. Οκ του βγήκε τέλειο ματς, είχε ψυχολογία στα ύψη μετά από μας , ίσως οι αντίπαλοι το υποτίμησαν. Αλλά όπως και να το κάνεις είναι τεράστια επιτυχία για οποιαδήποτε Ελληνική ομάδα να πετάξει σε διπλά ματς την Αρσεναλ , ακόμα και τα δεύτερα αυτής. Mπράβο δε θα πω ούτε νεκρός στους πούστηδες , δε μπορεί όμως να μη το αναγνωρίσω αυτό που έκανε .
Συμπληρώματα , ζουμιά , διατροφές κλπ λογικά λαμβάνουν όλοι όσοι αγωνίζονται σε τόσο υψηλο επίπεδο. Κάποιοι τους πιάνουν , κάποιοι όχι. Κάποιοι αρρωσταίνουν , κάποιοι όχι. Θέλω να πω δεν είναι κάτι που αξίζει να σταθείς , είναι πλέον στοιχείο του παιχνιδιού.
Αλλά αυτό δε μπορεί να μειώσει την επιτυχία του άλλου. Δηλαδή παίζει με αντίπαλο τον Ομπαμεγιανγκ και το Λακαζετ. Οκ του βγήκε τέλειο ματς, είχε ψυχολογία στα ύψη μετά από μας , ίσως οι αντίπαλοι το υποτίμησαν. Αλλά όπως και να το κάνεις είναι τεράστια επιτυχία για οποιαδήποτε Ελληνική ομάδα να πετάξει σε διπλά ματς την Αρσεναλ , ακόμα και τα δεύτερα αυτής. Mπράβο δε θα πω ούτε νεκρός στους πούστηδες , δε μπορεί όμως να μη το αναγνωρίσω αυτό που έκανε .
Εγω ψύχραιμα θα το πω και με ηρεμία...
Να πάνε να γ@μηθούν και αυτοί και οι επιτυχίες τους....
Είναι σα να λέμε μπράβο τι ωραίο σπίτι έχει και τι γούστο έχει ο ναρκέμπορας που βγάζει χρήματα με πώληση ναρκωτικών....
Τι επιτυχίες μου λέτε....έχουν βιάσει κάθε λογική στην ελλάδα τα τελευταία 90 χρόνια ποδοσφαίρου....
σάλτα και γαμήσου ρε γαύρε....
Εδώ δε κρίνω την ομάδα του ΠΑΟΚ...εδώ κρίνω την ομάδα που με έκανε να σιχαθώ το ποδόσφαιρο στην ελλάδα...και θα πρέπει να πω και μπράβο....την ώρα που σε κυνηγάει γιατί τον ξεφτέλισες πέρισυ εσύ του λες μπράβο....
danirifle τι κιμπάρηδες μου λες....ας παραδεχτούν αυτοί το περσινό και ίσως σηκώσω το μεσαίο δάχτυλο για αυτούς ως παραδοχή φέτος....
γαμω το μπελά μου...
τα ξανάλεμε από το καλοκαίρι και μετά ...
Να πάνε να γ@μηθούν και αυτοί και οι επιτυχίες τους....
Είναι σα να λέμε μπράβο τι ωραίο σπίτι έχει και τι γούστο έχει ο ναρκέμπορας που βγάζει χρήματα με πώληση ναρκωτικών....
Τι επιτυχίες μου λέτε....έχουν βιάσει κάθε λογική στην ελλάδα τα τελευταία 90 χρόνια ποδοσφαίρου....
σάλτα και γαμήσου ρε γαύρε....
Εδώ δε κρίνω την ομάδα του ΠΑΟΚ...εδώ κρίνω την ομάδα που με έκανε να σιχαθώ το ποδόσφαιρο στην ελλάδα...και θα πρέπει να πω και μπράβο....την ώρα που σε κυνηγάει γιατί τον ξεφτέλισες πέρισυ εσύ του λες μπράβο....
danirifle τι κιμπάρηδες μου λες....ας παραδεχτούν αυτοί το περσινό και ίσως σηκώσω το μεσαίο δάχτυλο για αυτούς ως παραδοχή φέτος....
γαμω το μπελά μου...
τα ξανάλεμε από το καλοκαίρι και μετά ...

δε μηδενιζω την επιτυχια απλα θετω κ μια αλλη παραμετρο
χτεσ η μπασακσεχιρ εβαλε 4 στη σπορτιγκ
η ομαδες που πεταξε εξω το κσλοκαιρι ο γαυρος δεν ειναι λιμα
παιζει στα κοκκινα απο το καλοκαιρι κ εφτασε χτεσ να πνιγει την αρσεναλ στο σπιτι της δεν προκριθηκε απλα
προκριθηκε επιβαλλομενος αθλητικα
αν κανω λαθος πραγματικα βρισκονται στη μεγιστη αποδοτικη λειτουργια σ ολους τους τομεις
σκαουτ προπονητη γυμναστη τακτικης παιχνιδιου
ολα στα κοκκινα κ χωρις λαθος
ενα ποδοσφαιρικο τζοκερ σ ολους τους τομεις
παιζει στα κοκκινα απο το καλοκαιρι κ εφτασε χτεσ να πνιγει την αρσεναλ στο σπιτι της δεν προκριθηκε απλα
αν κανω λαθος πραγματικα βρισκονται στη μεγιστη αποδοτικη λειτουργια σ ολους τους τομεις
- Mitsospaoki4
- Moderator
Όταν έχεις πάρει πέρσι νταμπλ με αήττητο πρωτάθλημα (δηλαδή τους ξεβρακωσες) και ακούς γαύρους να το αμφισβητούν και να λένε για πετσινα, εσύ μετά πως να τους παραδεχτείς;;;
Και ναι χτες ήταν απλά κ@λοι, ούτε μπαλαρα παίξανε και θα μπορούσε στο τέλος να είναι 2-2 ενώ αυτή η Άρσεναλ είναι ντροπή για την ιστορία της..
Όσο για τους χυμούς, εξήγηστε μου το φαινόμενο Βαλμπουενα που παρά την ηλικία του και το γεγονός ότι στην Τουρκία πέρσι έπαιζε σαν πεθαμένος, κάθε 3 μέρες παίζει σαν 25αρης..
Στάλθηκε από το Redmi 6A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Και ναι χτες ήταν απλά κ@λοι, ούτε μπαλαρα παίξανε και θα μπορούσε στο τέλος να είναι 2-2 ενώ αυτή η Άρσεναλ είναι ντροπή για την ιστορία της..
Όσο για τους χυμούς, εξήγηστε μου το φαινόμενο Βαλμπουενα που παρά την ηλικία του και το γεγονός ότι στην Τουρκία πέρσι έπαιζε σαν πεθαμένος, κάθε 3 μέρες παίζει σαν 25αρης..
Στάλθηκε από το Redmi 6A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- Sick Bastard
Κατοτακατο σωστός.giapas έγραψε:Επίσης κατήφορε είναι αστείο να μιλάς για ζουμια ιδίως απέναντι σε ομάδα στη Πρεμιερ που ο ρυθμός είναι 3 φορές πάνω από εδώ. Το βρήκαμε τώρα το τροπάριο , όποια ομάδα τρέχει θα λέμε για ζουμιά. Κι όλα αυτά επειδή εμείς παίζουμε όλοι τη χρονιά ως συγκαμμένοι. Λες κι έχει καμιά σχέση διαχρονικά το τιμ γυμναστών - αποκατάστασης - διατροφής του γαύρου σε σχέση με οποιοδήποτε αντίστοιχο της Ελλάδας. Αυτό που γίνεται από πέρυσι το ματς της Τούμπας έως φέτος είναι η αποθέωση της ποδοσφαιρικής λογικής έναντι σε τακτικές με το παρά μου και τη κυρά μου. Ε δε θα κάτσω να σκάσω κιόλας που μια ομάδα σχεδιασμένη από το Καρεμπέ και υποστηριζόμενη από ένα τεράστιο δίκτυο γνωριμιών και μάνατζερς έχει προκύψει καλύτερη από μια ομάδα σχεδιασμένη από το Γιώργη.
Και χαρη σ αυτην την υποτιμηση της Ευρώπης φτασαμε εδω π φτασαμε.paok re niamou έγραψε:Δεν ζηλευω την νικη και προκριση της ναρκοομαδας, απλα με πιανει θλιψη που η δικη μας ομαδα (θες προεδρος θες ρουμανος, θες παικτες) 3 χρονια τωρα αντιμετωπιζουν την Ευρωπη λες και ειναι μηδαμινης αξιας, με σκοπο να επικεντρωθουν στο πρωταθλημα. Μονο τα δικα μας μοσχοαναθρεμενα παλληκαρια εχουν αυτην την αντιμετωπιση σε ολη την ευρωπη, μην τυχον και κουραστουν λιγο παραπανω. Ολοι οι αλλοι, μαζι και ο γαβρος, ειναι οι μαλακες και τα κοροιδα που παιζουν 2 φορες την εβδομαδα.
Λες και αν καταφερνες να περασεις τσουλου δεν θα επαιζες αναγκαστικα 2 φορες. Τοτε πως θα επαιζες δηλαδη και στο Europa δεν μπορεις να το καταφερεις. Γελοια αντιμετωπιση απο ολες τις οπτικες που εχουν φερτει και τα αναμενομενα προβληματα, οπως κληρωσεις FFP και το χειροτερο ασχημη νοοτροπια.
Δεν ειναι η νικη του γαβρου το προβλημα, η δικη μας αγωνιστικη ανυπαρξια απο τον Σεπτεμβριο ειναι το προβλημα.
Παρε το ffp χωρις εσοδα ευρωπης. Παρε και πτωση στην βαθμολογια π σημαινει δυσκολοτερες κληρωσεις.
Παντως στα του γαυρου, οσο κι αν τους σιχαινομαι οφειλω να αναγνωρισω οτι σε μερικα σημεια λειτουργουν καλυτερα απο μας.
Σημερα ακουσα απο τον Κολκα (δεν τον χωνευω) πως εχουν σταθερα τον ιδιο γυμναστη οποιος προπονητης κι αν ερθει, και δεν δεχονται τον γυμναστη που κουβαλαει ο προπονητης μαζι του.
Αυτο για μενα είναι κατι π θα πρεπε να συμβαινει και σε μας εδω και χρονια!
Να μενει αδιαταραχτη σε επιπεδο φυσικης καταστασης η ομαδα οποιον προπονητη κι αν εχει!
Βεβαια οι γαυροι το καναν αυτο γτ συνηθως μεσα στη χρονια αλλαζουν 3 προπονητες με τουλαχιστον μια εμφανιση ετησιως του τακη λεμονη,αλλα ακομη κ ετσι ειναι κατι καλο.
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- ΑποστόληςΑ
XZZ έγραψε:τα πάντα θα πείτε προκειμένου να μην παραδεχτείτε πως ο γαύρος φέτος έχει ομάδα

Μπορεί να είναι λίγο από όλα. Και τύχη χρειάζεται πολλή όπως λες να σου κάτσουν μια σειρά από πράγματα. Και σημαντική ικανότητα. Και σπρώξιμο σε άλλα πράγματα.ariskatiforos έγραψε:δε μηδενιζω την επιτυχια απλα θετω κ μια αλλη παραμετρο