Μεταγραφές Καλοκαιριού 2016
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2016
H Metrosport συνεχιζει απο χθες και αναφερει ο πλησιαζει ο Λουιζ Καρλος. Αν ισχυει οτι κανουμε επαφες με τον συγκεκριμενο απο οτι καταλαβαινω ο Ιβιτς ψαχνει εναν "Παμπλο" να τον βαλει στο κεντρο. Για να δουμε. Η αληθεια ειναι παντως πως με Τζιολη, Τσιμι, Χαριση, Σακχοφ, Κατσε και αλλον εναν που υποτιθεται θελουμε καποιος δεν χωραει. Ελπιζω σε μια καλη πωληση Κατσε.
Συγκεκριμενα για Λουιζ Καρλος δεν τον γνωριζω αλλα 3 χρονια τωρα (οσα ειναι δηλαδη) βασικο στην Μπραγκα σιγουρα τυχαιος δεν ειναι, σιγουρα κανονικος ποδοσφαιριστης ειναι.
Συγκεκριμενα για Λουιζ Καρλος δεν τον γνωριζω αλλα 3 χρονια τωρα (οσα ειναι δηλαδη) βασικο στην Μπραγκα σιγουρα τυχαιος δεν ειναι, σιγουρα κανονικος ποδοσφαιριστης ειναι.
πηγαν να συλλαβουν τον θωμαιδη και την πατησαν γιατι την εκπομπη την ειχε για πρωτη φορα μαγνητοσκοπιμενη
Θα θελα να ΄παιρνα μια κούπα με φωτο της γυναίκας του (δεν σκέφτηκε να βγάλει η ΠΑΕ)simba έγραψε: O noboa ποσα θελει?
- ΑποστόληςΑ
Γιατί δεν ανακοινώθηκε ο Τζάλμα
ινπαοκ - 13. Ιουνίου 2016 21:33 Μάνος Τσαλγατίδης
Ο ΠΑΟΚ όπως είναι γνωστό έχει συμφωνήσει σε όλα με τον Τζάλμα Κάμπος και μάλιστα έχουν υπογραφεί και τα συμβόλαια ανάμεσα στις δύο πλευρές, ωστόσο ο παίκτης ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί από τον Δικέφαλο.
Οι «ασπρόμαυροι», περιμένουν το χαρτί της τουρκικής ομοσπονδίας που αναφέρει πως ο Αγκολέζος εξτρέμ είναι ελεύθερος. Όμως αυτό μέχρι την Δευτέρα 13/6 δεν είχε έρθει ακόμα στα χέρια των ανθρώπων της ΠΑΕ, αφού οι… γείτονες δεν φημίζονται για την ταχύτητα τους.
Στην Μικράς Ασίας δεν ανησυχούν, διότι ξέρουν πως πρόκειται για ένα τυπικό θέμα και τονίζουν πως το πιο πιθανό είναι την Τρίτη 14/6 ο Τζάλμα να ανακοινωθεί και επίσημα.
ινπαοκ - 13. Ιουνίου 2016 21:33 Μάνος Τσαλγατίδης
Ο ΠΑΟΚ όπως είναι γνωστό έχει συμφωνήσει σε όλα με τον Τζάλμα Κάμπος και μάλιστα έχουν υπογραφεί και τα συμβόλαια ανάμεσα στις δύο πλευρές, ωστόσο ο παίκτης ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί από τον Δικέφαλο.
Οι «ασπρόμαυροι», περιμένουν το χαρτί της τουρκικής ομοσπονδίας που αναφέρει πως ο Αγκολέζος εξτρέμ είναι ελεύθερος. Όμως αυτό μέχρι την Δευτέρα 13/6 δεν είχε έρθει ακόμα στα χέρια των ανθρώπων της ΠΑΕ, αφού οι… γείτονες δεν φημίζονται για την ταχύτητα τους.
Στην Μικράς Ασίας δεν ανησυχούν, διότι ξέρουν πως πρόκειται για ένα τυπικό θέμα και τονίζουν πως το πιο πιθανό είναι την Τρίτη 14/6 ο Τζάλμα να ανακοινωθεί και επίσημα.
- ΑποστόληςΑ
Απο το ινπαοκ
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο Σαββίδης έδωσε το πράσινο φως για να προχωρήσουν ο Μίχελ και ο Ιβιτς στις επόμενες κινήσεις που έχουν προγραμματίσει και αφορούν την απόκτηση αμυντικού, γκολκίπερ και επιτελικού χαφ. Όπως είναι γνωστό ο Δικέφαλος έχει μια καταρχήν συμφωνία με τον Ματέους που μπορεί να την ενεργοποιήσει εφόσον το επιτρέψουν οι συνθήκες.
Παράλληλα ο Μίχελ συζητά και με άλλους παίκτες εξαντλώντας τα περιθώρια που έχει στη διάθεση του για να προχωρήσει στην καλύτερη επιλογή. Με δεδομένη την έγκριση του μεγαλομετόχου για τις επόμενες κινήσεις, θεωρείται πολύ πιθανό μέχρι το τέλος της εβδομάδας, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ να ανακοινώσει την απόκτηση δυο ακόμα παικτών, χωρίς να υπολογίζεται ο Τζάλμα Κάμπος που ήδη θεωρείται παίκτης του Δικεφάλου.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο Σαββίδης έδωσε το πράσινο φως για να προχωρήσουν ο Μίχελ και ο Ιβιτς στις επόμενες κινήσεις που έχουν προγραμματίσει και αφορούν την απόκτηση αμυντικού, γκολκίπερ και επιτελικού χαφ. Όπως είναι γνωστό ο Δικέφαλος έχει μια καταρχήν συμφωνία με τον Ματέους που μπορεί να την ενεργοποιήσει εφόσον το επιτρέψουν οι συνθήκες.
Παράλληλα ο Μίχελ συζητά και με άλλους παίκτες εξαντλώντας τα περιθώρια που έχει στη διάθεση του για να προχωρήσει στην καλύτερη επιλογή. Με δεδομένη την έγκριση του μεγαλομετόχου για τις επόμενες κινήσεις, θεωρείται πολύ πιθανό μέχρι το τέλος της εβδομάδας, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ να ανακοινώσει την απόκτηση δυο ακόμα παικτών, χωρίς να υπολογίζεται ο Τζάλμα Κάμπος που ήδη θεωρείται παίκτης του Δικεφάλου.
- ΑποστόληςΑ
Επομένως οι πρώτες μεταγραφές μας είναι:
1. Matos
2. Shakhov
3. Djalma
4. τερματοφύλακας
5. στόπερ
6. 10ρι
Σ' αυτούς ενδέχεται να προστεθεί και ο Matheus. Δεν ξέρω αν αυτό εκκρεμεί λόγω της πώλησης (ή μη) του Mak. Δεν βλέπω να γίνεται λόγος για 6ρι, ή αριστερό μπακ.
Ενδεχομένως οι μεταγραφές να αυξηθούν αν πουληθούν οι Kace και Lucas Martinez-Perez.
1. Matos
2. Shakhov
3. Djalma
4. τερματοφύλακας
5. στόπερ
6. 10ρι
Σ' αυτούς ενδέχεται να προστεθεί και ο Matheus. Δεν ξέρω αν αυτό εκκρεμεί λόγω της πώλησης (ή μη) του Mak. Δεν βλέπω να γίνεται λόγος για 6ρι, ή αριστερό μπακ.
Ενδεχομένως οι μεταγραφές να αυξηθούν αν πουληθούν οι Kace και Lucas Martinez-Perez.
- thanos-xanthi
νομιζω και ο Ιβιτς το ειπε και το ξερει
με μονο καθαρο κοφτη τον Τζιολη δε πας πουθενα
εκει θες ενα βραχο..
μηπως τελικα στραφουμε στον ελευθερο Μπαλντε για μπροστα και τα σπρωξουν στο δεκαρι?
κλαμα συγκινησης σ αυτη την περιπτωση
εκει θες ενα βραχο..
μηπως τελικα στραφουμε στον ελευθερο Μπαλντε για μπροστα και τα σπρωξουν στο δεκαρι?
- ace79grpaok
Καλά τα άρθρα είναι ο ορισμός του δεν ξέρω τι με γίνεται και γράφω έκθεση ιδεών Τοσκιστη παπατζή που είναι αυτός με την σημαία ρεεεεεεεε.ΑΝΤΕ μην σε πω που,να βάλεις την σημαία.
- sourmenetes
- Moderator
Το θεωρω σιγουρο οτι θα ψαξει για αμ.χαφ σκυλιthanos-xanthi έγραψε:νομιζω και ο Ιβιτς το ειπε και το ξερει
εκει θες ενα βραχο..
- sourmenetes
- Moderator
- GiorgosAtha
Προσωπικά θεωρώ ότι ο Ματθαίος θα έρθει στα σίγουρα... και απλά περιμένουμε το ΟΚ ή διαπραγματευόμαστε την διάρκεια του συμβολαίου... γνώμη μου ότι αυτός είναι το φορ που θα πλαισιώσει τον Κλάους.
Παίχτης περιφερειακός επιθετικός με διαφορετικά χαρακτηριστικά -πχ. ντρίμπλα, ταχύτητα-, σε αντίθεση με τον αρχηγό που είναι πιο "περιοχάτος".
Μπορεί να παίξει και μόνος μπροστά (το έχει κάνει στην Dnipro) και δίπλα στον striker ως "δεύτερος". Ενώ μπορεί να παίξει άνετα και σαν εξτρέμ.
Πιο πολύ σαν αντι-Fac μου φέρνει παρά σαν αντι-Mak.
Επίσης δεν είναι κάνα παιδάκι να τον έχεις stand-by για όταν θα φύγει ο Mak... τραγικός αυτός που σκέφτηκε τέτοιο πράγμα.
Δεν πιστεύω ότι θα πάρουμε εξτρέμ πριν πουληθεί ο Mak... αυτή την στιγμή έχουμε Mak, Rod, Djalma, Jairo, Μύστα. Επίσης αν αποκτηθεί ο Ματθαίος μπορεί να παίξει άνετα και εκεί. Μιλάμε δηλαδή για 6 παίχτες για 2 θέσεις.
Ας φύγει κάποιος και το συζητάμε.
ΥΣ.1 Μακάρι να πέσω μέσα αφού θέλω το "μπαγιώκο" να το ρίξουμε στο 10αρι.
ΥΣ.2 Η ηλικία δεν έχει καμία σχέση και ούτε με νοιάζει. Όπως χρειάζεται ο 20αρης έτσι χρειάζετε και ο 33αρης. Ομάδα πρωταθλητισμού μόνο με 20ριδες ή 25ριδες γίνετε μόνο στο "ακατανόμαστο" και στο playstation.
ΥΣ.3 Δεν νομίζω ότι υπάρχει θέμα Balde... πιο πολύ σαν μοχλός πίεσης μου φαίνεται για να δεχτεί ο Ματθαίος με τους δικούς μας όρους.
Παίχτης περιφερειακός επιθετικός με διαφορετικά χαρακτηριστικά -πχ. ντρίμπλα, ταχύτητα-, σε αντίθεση με τον αρχηγό που είναι πιο "περιοχάτος".
Μπορεί να παίξει και μόνος μπροστά (το έχει κάνει στην Dnipro) και δίπλα στον striker ως "δεύτερος". Ενώ μπορεί να παίξει άνετα και σαν εξτρέμ.
Πιο πολύ σαν αντι-Fac μου φέρνει παρά σαν αντι-Mak.
Επίσης δεν είναι κάνα παιδάκι να τον έχεις stand-by για όταν θα φύγει ο Mak... τραγικός αυτός που σκέφτηκε τέτοιο πράγμα.
Δεν πιστεύω ότι θα πάρουμε εξτρέμ πριν πουληθεί ο Mak... αυτή την στιγμή έχουμε Mak, Rod, Djalma, Jairo, Μύστα. Επίσης αν αποκτηθεί ο Ματθαίος μπορεί να παίξει άνετα και εκεί. Μιλάμε δηλαδή για 6 παίχτες για 2 θέσεις.
Ας φύγει κάποιος και το συζητάμε.
ΥΣ.1 Μακάρι να πέσω μέσα αφού θέλω το "μπαγιώκο" να το ρίξουμε στο 10αρι.
ΥΣ.2 Η ηλικία δεν έχει καμία σχέση και ούτε με νοιάζει. Όπως χρειάζεται ο 20αρης έτσι χρειάζετε και ο 33αρης. Ομάδα πρωταθλητισμού μόνο με 20ριδες ή 25ριδες γίνετε μόνο στο "ακατανόμαστο" και στο playstation.
ΥΣ.3 Δεν νομίζω ότι υπάρχει θέμα Balde... πιο πολύ σαν μοχλός πίεσης μου φαίνεται για να δεχτεί ο Ματθαίος με τους δικούς μας όρους.
- ΑποστόληςΑ
Ναι, παίκτης του άξονα. Τα χει βέβαια τα χρονάκια του (05.02.1985)...sourmenetes έγραψε:Αυτος ο λουιζ καρλος αμ.χαφ ειναι;;;
Δεν είναι όμως το θηρίο που φαντάζονται μερικοί (1,75)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΑποστόληςΑ την Τρί 14 Ιουν 2016, 09:08, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
6άρι. Σίγουρα πάμε για 6άρι, δεν ξέρω γιατί το ξεχνάει ο κόσμος και μιλάνε μόνο για σέντερ μπακ. Θεωρώ ότι η 5η και 6η μεταγραφή θα είναι το 6άρι και το σέντερ μπακ (η 4η είναι ο Ματθαίος).sourmenetes έγραψε:Αυτος ο λουιζ καρλος αμ.χαφ ειναι;;;
Ή τον έχουν στο περίμενε επειδή παζαρεύουν κάποιον άλλον.GiorgosAtha έγραψε:Προσωπικά θεωρώ ότι ο Ματθαίος θα έρθει στα σίγουρα... και απλά περιμένουμε το ΟΚ ή διαπραγματευόμαστε την διάρκεια του συμβολαίου....
Το έχω γράψει και το ξαναγράφω: πιστεύω ότι θα πρέπει να βρεθεί ο νέος Τζιόλης.
- GiorgosAtha