loukas karadimos έγραψε:The_Stalker έγραψε:loukas karadimos έγραψε:Το προβλημα σου με την κλικα του τσιχλα γνωστο. Κανεις μας δεν γουσταρει να σκιζουν την ομαδα που αγαπει μπροστα στα ματια του και ειναι λογικο να ξενερωσες μετα απο ενα σημειο (εκεινα τα play-off).
Φαινεται οτι δεν το εχεις βαλει κατω. Ζητα συναντηση με τον μεγαλο και ξεκαθαρισε την σχεση σου με την ομαδα για να ηρεμησεις.
Καλη συνεχεια
Μπράβο ρε Λουκ γι' αυτό που έβαλα έντονο, χίλια μπράβο γιατί λίγοι το κατάλαβαν αυτό.
ΥΓ Μανιακ είσαι Θεός!
δυστυχως φιλε..
ειμαι στην ευχαριστη θεση να αναδημοσιευσω ποστ μου. και αυτο γιατι για μια ακομα φορα κερδισε η λογικη στην ομαδαρα μου. Στεφανε, εχουμε κατσει δυο τρεις φορες στο ιδιο τραπεζι, ξερω για σενα απο δικους σου, ξερω τι ανθρωπος εισαι και ποσο λαθος ειναι η εικονα σου στα media για σενα. Στεναχωριεμαι γιατι πιστευω πως την ομαδα την κανουν οι σημαιες της και εσυ εισαι μια απο αυτες. Εκανες το σωστο και σημερα χαρηκα απ την καρδια μου.
Πρακτικα, μια ευχη, να σαι γερος και να ξεκωλιασεις καθε σιχαμα που θα βρεις απεναντι σου ξεκινωντας απο σημερα.
ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΠΑΛΙΚΑΡΕ. ΠΑΜΕ ΠΑΟΚ.