psykoman έγραψε:Ο Κακος δεν ειχε πει οτι στην φαση του Παμπλο με τον ντιογκο ο Παμπλο δεν επρεπε να παρει κοκκινη αλλα πιστολι;;;
Αυτος δεν ειπε οτι πρεπει να απελασουν τον Παμπλο;;;
Βοηθειστε λιγο την μνημη μου γιατι περασαν και τα χρονια και δεν τα θυμαμαι καλα(χωρις δοση ειρωνιας κτλ...πραγματικα δεν θυμαμαι καλα...κι οποιος ξερει ας με διαφωτηση λιγο).
Ναι, αυτός ήταν, αλλά τότε έπρεπε να γλύψει τον γάβρο για να εξασφαλίσει προβολή από τις κωλοφυλλάδες του πράκτορα και να ζητήσει εμμέσως πλην σαφώς δημόσια συγχωροχάρτι από τον αφέντη, που πέρασε ατιμώρητη η γροθιά του Γκαρσία. Η πούστικη αγκωνιά του Ντιόγκο βέβαια στον ίδιον αγώνα δεν τον απασχόλησε και ποτέ δεν αναφέρθηκε σε αυτήν. Για όσους δεν κατάλαβαν μάλιστα, φρόντισε στους επόμενους αγώνες να κάνει αναδρομικά σαφή την "άτεγκτη" τιμωριτική διάθεσή του κατά του Γκαρσία ειδικά (και του ΠΑΟΚ γενικά), που τόλμησε να γρονθοκοπήσει παίκτη του gay παρουσία του φαλακροκόρακα. Το ότι ήταν ικανός διαιτητής καθιστά ακόμα πιο επονείδιστη την προκατειλημμένη και στοχευμένη συμπεριφορά του εναντίον του Γκαρσία και του ΠΑΟΚ.
Αν αυτός κατάφερε να παραμείνει αμερόληπτος και έξω από το σύστημα, εγώ μπορώ να καταφέρω την διαγραφή του χρέους της Ελλάδας σε δύο μήνες και μάλιστα χωρίς να έχω τις γνωριμίες του Λεβέντη...
Ναι, δεν ήταν ο χειρότερος διαιτητής της εποχής του, αλλά απέχει παρασάγγας από τη νοοτροπία και τα ιδανικά του ΠΑΟΚ.