Ιβάν Σαββίδης ΙΙ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
blackjack80

Re: Ιβάν Σαββίδης (ΙΙ)

Δημοσίευση από blackjack80 »

Φοίνικας έγραψε:Έλα μην ασχολείστε, δεν έχει νόημα. Αργά ή γρήγορα θα μας προκύψει και καμιά φώτο
του Κάκου μικρού, στα 5Χ5 της Κέρκυρας που φορούσε φανέλα του ΠΑΟΚ, θα μας πει και η μάνα
του σε μια αποκλειστική συνέντευξη πόσο του άρεσε του μικρού Κάκου, ο λαός του ΠΑΟΚ
και να το παλαμοκρότημα και το σλουρπ-σλουρπ απ τους πρόθυμους.
Θα διαβάσουμε τέρατα τις επόμενες μέρες αν έρθει στην ομάδα, για να τον καταπιεί ο κόσμος.
Ο Αδέκαστος Κάκος και τέτοια.

Πετάει ο γάϊδαρος;
Αν πετάει λέει; Κάνει και κωλοτούμπες!!!
Ο αδεκαστος μπαρας :lol: Αλλά αυτό να κανουν κάποιοι το άσπρο μαύρο για να δικαιολογησουν τα αδικαιολόγητα εχει πολύ πλάκα και ρίχνει τις μασκες
giannina4

Δημοσίευση από giannina4 »

απο που να το πιασεις και που να το αφησεις.
οτι φερνουμε εναν αρχιεγωισταρο,ψωναρα και ναρκισσο στην ομαδα?που οτι κανει ,το κανει για να κατσει μπροστα στον καθρεφτη του ,να σαλιωσει τα φρυδια του και να πει 'φτου σου ,αγορι μου'.
οτι κανουμε οτι και ο γαυρος , η ξανθη και ο αστερας κωλοκοτρωνιτσιου, φερνοντας εναν πρωην διαιτητη για να 'κραταει τα μποσικα' εντος και εκτος?
και το κυριοτερο: οτι φερνουμε εναν βαζελο στην Τουμπα?γιατι σκ@τοβαζελος ειναι και το ξερω απο πρωτο χερι.
να κανει τωρα αυτος ο ανθρωπος στην ομαδα τι?να μας πει καποιος με τι προσοντα προσκληθηκε, τι καθηκοντα ακριβως θα εχει και τι εχει να επιδειξει.
δε μου αρεσουν αυτα τα πραγματα.αμα θελετε να γινουμε ολα οσα κατηγορουσαμε να μας το πειτε.δεν παει καλα το πραγμα.οπως λεει και ενας στιχος απο το 'πιανω φωτια' των μπλε <<μεταμορφωνομαι αργα, γινομαι ο,τι εγω φοβομουν>>.
Θελουμε ΠΑΟΚ καθαρο,ΠΑΟΚ ανενταχτο και ΠΑΟΚ αυτονομο.ουτε πρωην διαιτητες,ουτε πρωην παραγοντες,ουτε πρωην και νυν λαμογια.τελος.
Άβαταρ μέλους
spyretto

Δημοσίευση από spyretto »

Τώρα που θα μας έρθει μπορούμε να τον ρωτήσουμε και για τη φάση. Αν πει ότι δεν το είδε υπάρχει τρόπος να αποδείξουμε με κάθε βεβαιότητα ότι το είδε κι έκανε την πάπια;
Άβαταρ μέλους
psykoman

Δημοσίευση από psykoman »

Ο Κακος δεν ειχε πει οτι στην φαση του Παμπλο με τον ντιογκο ο Παμπλο δεν επρεπε να παρει κοκκινη αλλα πιστολι;;;
Αυτος δεν ειπε οτι πρεπει να απελασουν τον Παμπλο;;;

Βοηθειστε λιγο την μνημη μου γιατι περασαν και τα χρονια και δεν τα θυμαμαι καλα(χωρις δοση ειρωνιας κτλ...πραγματικα δεν θυμαμαι καλα...κι οποιος ξερει ας με διαφωτηση λιγο).
Άβαταρ μέλους
spyretto

Παρότι Ζαγοράκης πριν αλλά και ο ίδιος ο Γκαρσία αργότερα τον ξεχώρισαν σαν τον "καλύτερο διαιτητή στην Ελλάδα"...και ο Γκαρσία ως τον πιον... "δίκαιο".
Τώρα ποιος πίνει τι θα φανεί, όταν πάντως ο ίδιος ο θιγμένος Γκαρσία δεν έχει πρόβλημα, εμείς γιατί να κάνουμε τον συνήγορο του;
Άβαταρ μέλους
Othin

Δημοσίευση από Othin »

psykoman έγραψε:Ο Κακος δεν ειχε πει οτι στην φαση του Παμπλο με τον ντιογκο ο Παμπλο δεν επρεπε να παρει κοκκινη αλλα πιστολι;;;
Αυτος δεν ειπε οτι πρεπει να απελασουν τον Παμπλο;;;

Βοηθειστε λιγο την μνημη μου γιατι περασαν και τα χρονια και δεν τα θυμαμαι καλα(χωρις δοση ειρωνιας κτλ...πραγματικα δεν θυμαμαι καλα...κι οποιος ξερει ας με διαφωτηση λιγο).
Ναι, αυτός ήταν, αλλά τότε έπρεπε να γλύψει τον γάβρο για να εξασφαλίσει προβολή από τις κωλοφυλλάδες του πράκτορα και να ζητήσει εμμέσως πλην σαφώς δημόσια συγχωροχάρτι από τον αφέντη, που πέρασε ατιμώρητη η γροθιά του Γκαρσία. Η πούστικη αγκωνιά του Ντιόγκο βέβαια στον ίδιον αγώνα δεν τον απασχόλησε και ποτέ δεν αναφέρθηκε σε αυτήν. Για όσους δεν κατάλαβαν μάλιστα, φρόντισε στους επόμενους αγώνες να κάνει αναδρομικά σαφή την "άτεγκτη" τιμωριτική διάθεσή του κατά του Γκαρσία ειδικά (και του ΠΑΟΚ γενικά), που τόλμησε να γρονθοκοπήσει παίκτη του gay παρουσία του φαλακροκόρακα. Το ότι ήταν ικανός διαιτητής καθιστά ακόμα πιο επονείδιστη την προκατειλημμένη και στοχευμένη συμπεριφορά του εναντίον του Γκαρσία και του ΠΑΟΚ.

Αν αυτός κατάφερε να παραμείνει αμερόληπτος και έξω από το σύστημα, εγώ μπορώ να καταφέρω την διαγραφή του χρέους της Ελλάδας σε δύο μήνες και μάλιστα χωρίς να έχω τις γνωριμίες του Λεβέντη...

Ναι, δεν ήταν ο χειρότερος διαιτητής της εποχής του, αλλά απέχει παρασάγγας από τη νοοτροπία και τα ιδανικά του ΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

νομίζω υπάρχουν μια σειρά ερωτήματα που πρέπει να τεθούν.

1. γιατί τον Κάκο; είναι αποτέλεσμα κάποιου είδους τρολαρίσματος;
2. γιατί όχι κάποιον άλλο με παρόμοια χαρακτηριστικά;
3. τί ρόλο θα βαράει;
4. θα πρεπει να επικοινωνηθεί με οργανωμένους οπαδούς και να δωθούν επαρκής απαντήσεις για πράξεις του παρελθόντος.
5. θα είναι μόνος σε αυτό το ρόλο; θα συμπεριληφθούν και άλλα άτομα τριγύρω/μαζί του; υπάρχει περίπτωση να μας ξανατρολάρετε σύντομα;
6. με τεβεκέλη; μήπως θα υπάρχει σύγκρουση αρμοδιοτήτων; καλά αυτό στα παπάκια μου αλλά λέμε τώρα, να γλυτώσουμε και κανα φράγκο. :mrgreen:

με αυτή τη σειρά, μου τα απαντάνε και αποφασίζω τι στάση θα κρατήσω. και αυτά απο εμένα. :lol:
Άβαταρ μέλους
ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ

Δημοσίευση από ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ »

Dinos_Liverpool έγραψε:Ναι... Μην βρίζετε! Ο Κάκος είναι ένα βήμα από τον ΠΑΟΚ.

Εάν δεν έρθει, τότε θα ανοίξουμε τόπικ και εκεί θα ξεσπάσετε. Τώρα, όμως, μπορείτε να εκφράσετε κόσμια τις αντιρρήσεις σας, παρακαλώ.

Ναι...

Ε,αφού είναι ένα βήμα απ'τον ΠΑΟΚ...

Λαέ του ΠΑΟΚ;

ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣκασμός!!!!!!.................

Υ.Γ. μάθανε οτι γαμιόμαστε και πλάκωσαν κι οι γύφτοι...
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

το "εκφραστείτε κόσμια" με το "σκασμός" έχουν την ίδια σχέση που έχεις εσύ με το διάλογο.
Άβαταρ μέλους
ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ

Να κάνω διάλογο για κάποιον που έχει ασελγήσει εις βάρος της καψούρας μου;;

Σαν να ζητάς από έναν πατέρα να επιχειρηματολογήσει κατά του βιαστή της κόρης του δηλαδή!

Δεν τον αντέχω τόσο ''πολιτισμό'' κύριοι,σας παρακαλώ!!

Υ.Γ. Με ξέρεις;
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Δημοσίευση από Dinos_Liverpool »

Γιατί, εσύ μας ξέρεις;

Ότι είπαμε ισχύει για όλους! Οι αντιρρήσεις είναι δεκτές, τον τρόπο σας προσέξτε.
Άβαταρ μέλους
ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ

Όχι και γι'αυτό δεν χαρακτήρισα κανέναν.
Άβαταρ μέλους
spyretto

Ο Καμόρα κάνει επική δίωρη εκπομπή για να πει ότι ο ΠΑΟΚ έφαγε τρύπημα με Κάκο με την αναλογη μουσική doghouse υπόκρουση, "όνειρα κι όνειρα πήγαν πια χαμένα, όλα γκρεμισμένα"

Κλάμα...
adidas1926

Δημοσίευση από adidas1926 »

Dinos_Liverpool έγραψε:
adidas1926 έγραψε:Δηλαδη εαν εβγαινε(λεμε τωρα) ο ιβαν και σου αλλαζε τα χρωματα και καποιοι συμφωνουσαν,δεν θα ηταν προβατα?Εγω αυτο λεω αλλα για να θιχτηκες εσυ μαλλον εχεις τη μυγα...
Αυτό με τη μύγα, μπορείς να μου το εξηγήσεις; Δεν το κατάλαβα ακριβώς!
Δεν πηγαινε σε εσενα,στον αποπανω μου αναφεροταν τον ποντιο και ΠΑΟΚτση.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

adidas1926 έγραψε:Δηλαδη εαν εβγαινε(λεμε τωρα) ο ιβαν και σου αλλαζε τα χρωματα και καποιοι συμφωνουσαν,δεν θα ηταν προβατα?Εγω αυτο λεω αλλα για να θιχτηκες εσυ μαλλον εχεις τη μυγα...
Αν λέμε αν και ναχαμε να λέγαμε όταν γίνει τότε να το πεις Adidas. ....

Πόντιοι και ΠΑΟΚτσηδες εγεννεθαμε εμείς
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”