Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙV
Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙV
ε η διαφορα δυναμικοτητας ειναι μεγαλη.
και λιβαδεια ειναι παραδοσιακα μια σκληρη εδρα.
ξεμπουκωσε ο μητρογκολ.
ο οσφπ παλευει τα παιχνιδια μεχρι το τελος.
και λιβαδεια ειναι παραδοσιακα μια σκληρη εδρα.
ξεμπουκωσε ο μητρογκολ.
ο οσφπ παλευει τα παιχνιδια μεχρι το τελος.
- thanos-xanthi
και οταν θα παμε εμεις εκει την αλλη βδομαδα
θα σκιζονται και θα πεφτουν δολοφονικα στη μπαλα
θα σκιζονται και θα πεφτουν δολοφονικα στη μπαλα
Πανηγυρίζουν γιατί κέρδισαν χωρίς πέναλτυ...mpafos4 έγραψε:![]()
![]()
Κωμωδια!!....Και τα ζωα...πανηγυριζουν!!!
μην δείτε πόσα παίχτηκαν στο διπλό σήμερα. Μου φαίνεται ο Φαταούλ πάει να φαλιρίσει τον Μελισσανίδη μέσω ΟΠΑΠ...
- paokovios1974
Δεν αξιζει να ασχοληθουμε. Παίρνουμε ως δεδομένο το ειναι αστείοι και απλά γελάμε.
Σαπίλα.
Σαπίλα.
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Re: Sv: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙV
Και έχασε ο κομπότηςpaokovios1974 έγραψε:Αποψε κερδισε το ποδοσφαιρο
- john4serres
εαν παρακολουθουσατε την τραγικη αποδοση του διπλου στο live των στοιχηματικων εταιρειων
τοτε καταλαβαινετε το βρωμικο ποδοσφαιρο της ελλαδας
τοτε καταλαβαινετε το βρωμικο ποδοσφαιρο της ελλαδας
- navigator11
Ζηλεύετε τη θρυλάρα των γηπέδων, ρε μπουγατσομάχοι!!!
Κομπότη, εσύ, σούπερμπουκ.

Κομπότη, εσύ, σούπερμπουκ.

Εντάξει τι να περιμένεις.
Μια ομαδα που υφίσταται και ζει απο τον μπαμπα είναι λογικό να λειτουργήσει ετςι. Δεν άλλαξε ξαφνικά η σουπαλίγδα. Έκανε μια γκέλα ο ΟΣΦΠ, έκανε δεύτερη, πλέον θα είχαν μεγαλο προβλημα εαν ηταν αυτοί που τους δημιουργούσαν την Τρίτη γκέλα.
Μερικά παιδια έπαιζαν για την παρτυ τους πραγματικά, κάποια αλλα όμως ηταν εμφανώς φοβισμένα. Εγω αυτο είδα με τα ματιά μου.
Μια ομαδα που υφίσταται και ζει απο τον μπαμπα είναι λογικό να λειτουργήσει ετςι. Δεν άλλαξε ξαφνικά η σουπαλίγδα. Έκανε μια γκέλα ο ΟΣΦΠ, έκανε δεύτερη, πλέον θα είχαν μεγαλο προβλημα εαν ηταν αυτοί που τους δημιουργούσαν την Τρίτη γκέλα.
Μερικά παιδια έπαιζαν για την παρτυ τους πραγματικά, κάποια αλλα όμως ηταν εμφανώς φοβισμένα. Εγω αυτο είδα με τα ματιά μου.
Συμπάσχω με τους στοιχηματιες του φόρουμ.
Είμαι κι εγώ ένας από αυτούς (πολλούς πιθανόν) που περίμεναν με το δάχτυλο στη σκανδάλη να ανοίξουν οι αποδόσεις... αλλα μάταια..
Απο το 75 και μετα κλειστα ολα..
Κριμα κριμα....
Κομποτη μοναχοφαη!
ΥΓ: Παρωδία... για άλλη μια φορά..
και ο χοντρος μολις την Τριτη να κανει εμμετικες δηλωσεις, και σημερα να εχουμε αυτα.. ως επιδειξη δυναμης.. μας λεει στα μουτρα μας οτι δεν τον αγγιζει καμια εισαγγελικη ερευνα.. ετσι απλα.
Είμαι κι εγώ ένας από αυτούς (πολλούς πιθανόν) που περίμεναν με το δάχτυλο στη σκανδάλη να ανοίξουν οι αποδόσεις... αλλα μάταια..
Απο το 75 και μετα κλειστα ολα..
Κριμα κριμα....
Κομποτη μοναχοφαη!
ΥΓ: Παρωδία... για άλλη μια φορά..
και ο χοντρος μολις την Τριτη να κανει εμμετικες δηλωσεις, και σημερα να εχουμε αυτα.. ως επιδειξη δυναμης.. μας λεει στα μουτρα μας οτι δεν τον αγγιζει καμια εισαγγελικη ερευνα.. ετσι απλα.
κατά τα άλλα ας επιδοθουμε εμείς σε υψηλή κριτική για τις ΑΑ , Μάρτενς , κοντούς , πως θα μείνουμε κορυφή μέχρι το τέλος του 1ου γύρου κλπ .
αν παιζόταν στα ίσα θα ήσουν 10 βαθμούς μπροστά
ΥΓ: ξεμπούκωσε κι ο μητρογκολ. Καιρός ήταν
αν παιζόταν στα ίσα θα ήσουν 10 βαθμούς μπροστά
ΥΓ: ξεμπούκωσε κι ο μητρογκολ. Καιρός ήταν
Sorry αλλά τι ακριβώς περιμένατε , οι τελευταίες αγωνιστικές ειναι δείγμα επίδειξηςδύναμης , ποια έρευνα και κουραφέξαλα πόιος νοιάζεται..
Στην ερώτηση τι Μπορει να κάνουμε ειναι να μαστε ενωμένοιαλλα και αυτό δε φτάνει , το να γίνουμε σαν αυτούς δεν το θελουμε πιστευω
Στην ερώτηση τι Μπορει να κάνουμε ειναι να μαστε ενωμένοιαλλα και αυτό δε φτάνει , το να γίνουμε σαν αυτούς δεν το θελουμε πιστευω
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος MANIAKOS την Σάβ 13 Δεκ 2014, 22:29, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αντί να συσπειρωθούμε τρώμε τις σάρκες μας...κ μας δουλεύουν κατάμουτρα η μαριδακης Α.Ε. Και τα υποκαταστήματα της...ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ ΡΕ....
το γκολ το 1ο οσο και να το βλεπω δεν ξερω αν θα το πω στημενο.φενεται σε αλλη καμερα να κοντραρει..το 2ο ειναι καθαρο.μην ειμαστε υπερβολικοι.
παμε για την νικη αυριο!
παμε για την νικη αυριο!