Πιθανός Νέος Προπονητής
Re: Πιθανός Νέος Προπονητής
Ειναι μεγαλο προβλημα το οτι ανεβηκε ο πηχης και απαιτησεις του κοσμου του ΠΑΟΚ αλλα για να ειμαστε και δικαοι πρεπει να αναγνωρισουμε οτι ηταν αναποφευκτο με την διαληση του ελληνικου ποδοσφαιρου (και της χωρας γενικα) και με τον ΠΑΟΚ να ειναι η δευτερη δυναμη ξαφνικα. Δεν ειμασταν ετιμοι να το διαχηριστουμε, αυτο ειναι σιγουρο, και οταν επρεπε να αρχισουμε να χτισουμε ο κοσμος ζητουσε πρωταθληματα και μας πηγε πισω αυτο.
Αλλα δεν μπορουμε κα κανουμε τιποτα γιαυτο και πρεπει να το αποδεχτουμε οτι ετσι ειναι. Με κανει να αναπωλω τις εποχες που ειμασταν μονιμα τεταρτοι και κανενας δεν περιμενε τιποτα...και το παραμικρω διγμα οτι κατι καλο γινοταν ηταν αρκετο για να δημιουργισει ενθουσιασμο.
Αλλα δεν μπορουμε κα κανουμε τιποτα γιαυτο και πρεπει να το αποδεχτουμε οτι ετσι ειναι. Με κανει να αναπωλω τις εποχες που ειμασταν μονιμα τεταρτοι και κανενας δεν περιμενε τιποτα...και το παραμικρω διγμα οτι κατι καλο γινοταν ηταν αρκετο για να δημιουργισει ενθουσιασμο.
- kataramenos5
Trilofiotis έγραψε:Καταραμένε δε νομίζω να ειμαστε ΤΟΣΟ καθυστερημένοι και να ξεχασουμε τις 4άρες και 3άρες απο ΤΑ ΧΩΡΙΑ που φάγαμε φέτος, τόσο γρήγορα...

Δε καταλαβαινω τι σχεση εχει μ αυτο που γραφω.Εγω λεω οτι αν τυχον και φερεις καποια ισοπαλια εντος ή (φτου φτου) χασεις απ τη γρια εκτος αυτοματα ο νεαρος φιλοδοξος,κλπ κλπ θα γινει λιμο,αχρηστος,παρεακι του Φρανκ κλπ κλπ.Τα περσινα που κολλάνε?
- GiorgosAtha
Δηλαδή ήμασταν ανάμεσα...
...σε αυτόν...

και...
...σε αυτόν...

ΚΑΙ ΚΑΝΑΜΕ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΪΣΟΥΜΕ???? ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΤΟΝ ΚΟΒΕΙΣ ΣΤΟ ΕΝΑ ΔΕΥΕΡΟΛΕΠΤΟ!!!
...σε αυτόν...

και...
...σε αυτόν...

ΚΑΙ ΚΑΝΑΜΕ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΪΣΟΥΜΕ???? ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΤΟΝ ΚΟΒΕΙΣ ΣΤΟ ΕΝΑ ΔΕΥΕΡΟΛΕΠΤΟ!!!

Αυτό που δεν μπορώ να ακούω από τους ΑΡΔ και μετά από κάποιους συνοπαδούς μας, είναι για τριετές πλάνο και τέτοιες μπιμ...Το σημαντικό είναι η ομάδα να λειτουργεί σωστά και μέσα από την οργανωμένη δουλειά να έρθει και το ανάλογο αποτέλεσμα ....Δηλαδή αυτό με το χρονικό διάστημα δεν μπορώ να το καταλάβω...
Από εκεί και πέρα στα θετικά με τον Τούντορ είναι ότι έχει όρεξη σαν νέος προπονητής και θα θέλει να δουλέψει για να φτιάξει το όνομά του σαν προπονητής. Το κακό είναι ότι δεν έχει εμπειρίες μιας και είναι μόνο 3 χρόνια με αυτήν την ιδιότητα...
Δύσκολα να έφερνε ο Άρνεσεν κάποιον προπονητή που θα ήταν ισχυρή προσωπικότητα, γιατί δεν θα περνούσε καθόλου η γνώμη του για την οργάνωση του αγωνιστικού ...Όσο να ναι θα θέλει να δικαιολογήσει και αυτός την θέση του και να παρουσιάσει έργο στον πρόεδρο...
Αναμένουμε την ανακοίνωση και μετά τις μεταγραφές....

Από εκεί και πέρα στα θετικά με τον Τούντορ είναι ότι έχει όρεξη σαν νέος προπονητής και θα θέλει να δουλέψει για να φτιάξει το όνομά του σαν προπονητής. Το κακό είναι ότι δεν έχει εμπειρίες μιας και είναι μόνο 3 χρόνια με αυτήν την ιδιότητα...
Δύσκολα να έφερνε ο Άρνεσεν κάποιον προπονητή που θα ήταν ισχυρή προσωπικότητα, γιατί δεν θα περνούσε καθόλου η γνώμη του για την οργάνωση του αγωνιστικού ...Όσο να ναι θα θέλει να δικαιολογήσει και αυτός την θέση του και να παρουσιάσει έργο στον πρόεδρο...
Αναμένουμε την ανακοίνωση και μετά τις μεταγραφές....

ε ξεκολλατε με τις φωτο του φριζενμπιχλερπωςτονλενε ειμαι και στη δουλεια δεν μπορω παλι να με πιασει το σπαστικο το γελιο πλζ. 

Ρε απατσι για εξηγησε μου λιγο γιατι ο τουντορ δεν ειναι ισχυρη προσωπικοτητα;
παντως σαν παιχτης, ήταν απο τους ορισμούς της ισχυρής προσωπικότητας.
ρωτήστε τον τοτι και κανα δυο ακόμα.
Btw Τουντορ, Γκαρσια, Βουκιτς... άξονας...φωτιά!!!

ρωτήστε τον τοτι και κανα δυο ακόμα.

Btw Τουντορ, Γκαρσια, Βουκιτς... άξονας...φωτιά!!!

Δεν αναφέρομαι σαν άνθρωπος γενικά...Σαν προπονητής εννοώ...Στο τρόπο με τον οποίο θα πρέπει να χειρίζεται τις διάφορες καταστάσεις μέσα στην ομάδα...Δεν έχει ''χτίσει'' το δικό του μύθο σαν προπονητής για να εμπνέει σεβασμό ....

Μακάρι το παλικαράκι να είναι από τις εξαιρέσεις και από την αρχή της καριέρας του να ξεχωρίσει...

live your myth in greece...

παντως απο τη Χαϊντουκ εφυγε γιατί διαφωνούσε με την πολιτική -μη- ενίσχυσης που ήθελαν να ακολουθήσουν....

- Trilofiotis
Δεν έχει σχέση..; Άλλο να φέρνεις μέτρια αποτελέσματα μετά απο 1 χρονιά επιτυχημένη και άλλο αν ειναι αποτυχημένη. Άν έχεις συνηθίσει στη φάπα, και το Χ με τη γριά δε θα σου κακοφαίνεται, ενώ αν έχουν πάρει τα μυαλά σου αέρα απο τα 4 δάχτυλα των παιχτών σου στις σέλφις ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ, τότε το Χ φαντάζει κλαρίνο και όλοι τα ακούνε.kataramenos5 έγραψε:Trilofiotis έγραψε:Καταραμένε δε νομίζω να ειμαστε ΤΟΣΟ καθυστερημένοι και να ξεχασουμε τις 4άρες και 3άρες απο ΤΑ ΧΩΡΙΑ που φάγαμε φέτος, τόσο γρήγορα...![]()
![]()
Δε καταλαβαινω τι σχεση εχει μ αυτο που γραφω.Εγω λεω οτι αν τυχον και φερεις καποια ισοπαλια εντος ή (φτου φτου) χασεις απ τη γρια εκτος αυτοματα ο νεαρος φιλοδοξος,κλπ κλπ θα γινει λιμο,αχρηστος,παρεακι του Φρανκ κλπ κλπ.Τα περσινα που κολλάνε?
Εννοώ ότι άλλα απαιτείς και περιμένεις, μετά απο μια ΠΑΝΤΕΛΩΣ αποτυχημένη σαιζον και άλλά σε νορμαλ κατασταση.
- GiorgosAtha
Igor Tudor dislikes this post...apache 4 έγραψε:...Δύσκολα να έφερνε ο Άρνεσεν κάποιον προπονητή που θα ήταν ισχυρή προσωπικότητα...

Θα ήθελα να ήμουν μπροστά όταν ο Τζαβέλλας θα ξύνει τα π@πάρια του στην προπόνηση και παίχτες τύπου νσ21 του λένε ότι δεν μπορούν να λάβουν μέρος γιατί πονάει το νυχάκι τους...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος GiorgosAtha την Πέμ 18 Ιουν 2015, 12:22, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- kataramenos5
Μα Τριλοφιώτη και περσι τα ιδια και παραπροπερσι με Μπολονι τα ιδια δεν ειχαμε που τολμησε η Κερκυρα να μας παρει ισοπαλια εδω μεσα?Αυτοματα δεν εγινε του πεταματου ο Μπόλονι?Και μυρωδιας που εβαλε τον Κλαους εξτρεμ.
ΥΓ Ξεχασα και τα καλαμποκια του Δον Φερνατο
ΥΓ Ξεχασα και τα καλαμποκια του Δον Φερνατο
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kataramenos5 την Πέμ 18 Ιουν 2015, 12:24, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Πάλι όμως και με αυτήν την φωτογραφία μου παρουσιάζεις την προσωπικότητα του ως παίκτης...Αυτό θέλω να εξηγήσω...Να τον δούμε και με ως προπονητή τι σφαλιάρες θα ρίχνει... (Αυτό βέβαια μου θυμίζει τον Α.Α.....