Νέος Ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης
Re: Νέος Ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης
Χα χα εμένα μ'άρεσε! Ντίνο μη σε πιάνει το παράπονο ρε φίλε τον αγαπάμε τον λούτρινο αρκούδο που λέγεται Ιβάν. Είπε κάποια πράγματαο Σικ που έχει δίκιο και καμιά φορά η κριτική κάνει καλό. Απο κει και πέρα ο τυπάς τον βλέπεις, πάνω στο λιοντάρι θα σε φάει είναι λίγο άγριος...Σε κάποια άλλα δεν έχει δίκιο, για μένα πάντα έτσι?Χωρίς αντιπαραθέσεις το φόρουμ είναι σαν βασανισμένος αυνανισμός, σαν να πετάς βιντεάκια στον τοίχο σου σε ένα σόσιαλ μίντια χωρίς να χεις φίλους να τα δουν, σαν να μιλάς μοναχός σου...
ΥΓ Γιάπα γράφεις πολύ καλά ρε φίλε, ακόμα και όταν διαφωνεί κάποιος μαζί σου χάνεται στο γραπτό σου...Ωραίος μαν
ΥΓ Γιάπα γράφεις πολύ καλά ρε φίλε, ακόμα και όταν διαφωνεί κάποιος μαζί σου χάνεται στο γραπτό σου...Ωραίος μαν
- Dinos_Liverpool
@Sick
Ο Ντόνι είμαι εγώ, ωρέ;
Βρε συ, σου έχω δώσει την εντύπωση ότι θέλω να σε μπανάρω σε μόνιμή βάση; Ότι δεν προσπαθώ να σε καλμάρω λίγο για να συνεχίσετε πιο ήρεμα την κουβέντα σας; Όχι, αδελφέ! Λάθος κάνεις! Θέλουμε να ακούμε τη γνώμη σου. Αυτή μόνη της, όμως, χωρίς ειρωνείες. Γι΄αυτό παλεύω μαζί σου εδώ και ένα μήνα! Γιατί είμαι από αυτούς σε θέλουμε στην παρέα μας.
Πάμε τώρα στην ερώτησή σου.
Ναι! Εάν τα έλεγε ο πστς ο χοντρός θα τον έσκιζα. Αυτός έχει μεγαλώσει στην Ελλάδα, μέσα στα πλούτη που κληρονόμησε. Τίποτα δεν έκανε μόνος του! Δεν είναι αυτοδημιούργητος! Έτοιμα βρήκε! Δεν κόπιασε, δεν μόχθησε! Και είναι και γαύρος... τη φάρα τους μέσα! Είπε και δύο-τρία πράγματα παραπάνω ο Ιβάν. Ε, και τι έγινε; Θα τον ξεσκίσουμε γι' αυτό;
Δεν με πειράζει και τόσο πολύ που ο Ιβάν είναι μερικές φορές αυθόρμητος (σαν και σένα, δλδ!) και που λέει και κάτι παραπάνω. Μ' αρέσει, ρε συ Sick, που κάνει αυτό το κάτι παραπάνω για τον ΠΑΟΚ. Έβαλε το χέρι στην τσέπη του και προσφέρει στην ομάδα. Δέχομαι ότι προσδοκά ανταποδοτικά οφέλη, αλλά δεν τον ψέγω γι' αυτό. Βοηθάει την ομάδα μας και δεν πρόκειται ποτέ ούτε να τον ειρωνευτώ ούτε να δείξω αχαριστία...
Δεν ξέρω τι άλλο να πω για σε πείσω για το πόσο λάθος είσαι ως προς τα συμπεράσματά σου... Αυτά ρε Sick, αλλά το κυριότερο που θέλω από σένα είναι να κουλάρεις με τα παιδιά εδώ μέσα! Βρε, δεν είμαστε εχθροί σου! Συνοπαδοί σου είμαστε που δεν βλέπουμε μόνο λάθη! Βλέπουμε και σωστά. Υπόσχεσαι, ρεεεεε;
Ο Ντόνι είμαι εγώ, ωρέ;
Βρε συ, σου έχω δώσει την εντύπωση ότι θέλω να σε μπανάρω σε μόνιμή βάση; Ότι δεν προσπαθώ να σε καλμάρω λίγο για να συνεχίσετε πιο ήρεμα την κουβέντα σας; Όχι, αδελφέ! Λάθος κάνεις! Θέλουμε να ακούμε τη γνώμη σου. Αυτή μόνη της, όμως, χωρίς ειρωνείες. Γι΄αυτό παλεύω μαζί σου εδώ και ένα μήνα! Γιατί είμαι από αυτούς σε θέλουμε στην παρέα μας.
Πάμε τώρα στην ερώτησή σου.
Ναι! Εάν τα έλεγε ο πστς ο χοντρός θα τον έσκιζα. Αυτός έχει μεγαλώσει στην Ελλάδα, μέσα στα πλούτη που κληρονόμησε. Τίποτα δεν έκανε μόνος του! Δεν είναι αυτοδημιούργητος! Έτοιμα βρήκε! Δεν κόπιασε, δεν μόχθησε! Και είναι και γαύρος... τη φάρα τους μέσα! Είπε και δύο-τρία πράγματα παραπάνω ο Ιβάν. Ε, και τι έγινε; Θα τον ξεσκίσουμε γι' αυτό;
Δεν με πειράζει και τόσο πολύ που ο Ιβάν είναι μερικές φορές αυθόρμητος (σαν και σένα, δλδ!) και που λέει και κάτι παραπάνω. Μ' αρέσει, ρε συ Sick, που κάνει αυτό το κάτι παραπάνω για τον ΠΑΟΚ. Έβαλε το χέρι στην τσέπη του και προσφέρει στην ομάδα. Δέχομαι ότι προσδοκά ανταποδοτικά οφέλη, αλλά δεν τον ψέγω γι' αυτό. Βοηθάει την ομάδα μας και δεν πρόκειται ποτέ ούτε να τον ειρωνευτώ ούτε να δείξω αχαριστία...
Δεν ξέρω τι άλλο να πω για σε πείσω για το πόσο λάθος είσαι ως προς τα συμπεράσματά σου... Αυτά ρε Sick, αλλά το κυριότερο που θέλω από σένα είναι να κουλάρεις με τα παιδιά εδώ μέσα! Βρε, δεν είμαστε εχθροί σου! Συνοπαδοί σου είμαστε που δεν βλέπουμε μόνο λάθη! Βλέπουμε και σωστά. Υπόσχεσαι, ρεεεεε;
- Sick Bastard
Εγώ δεν είπα ότι δεν βοήθησε ή ότι δεν βοηθάει την ομάδα ο Σαββίδης.
Ούτε είπα πως προτιμώ τον Καμπάνη, αυτά -αντε να μην πω τι είναι-
Λέω το εξής πολύ απλό. Απ την στιγμή που είναι ο μεγαλομέτοχος της καψούρας μου κι άρα την εκπροσωπεί στον ανώτατο βαθμό, θέλω να είναι περισότερο προσεχτικός και σε αυτά που λέει και σε αυτά που κάνει για την ομάδα.
Στα λόγια, που του είναι εύκολα, όλα είναι εύκολα, αλλά δεν μπορώ να ακούω για Ροναλντίνιους, για τροπαιοθήκες με το Τσάμπιονς Λίγκ και για να μπω στους ομίλους του, να βλέπω Σπυρόπουλο, αυτά και πάλι σόρρυ, δεν κάνουν ούτε για μικρά παιδιά. Κι επιτέλους. Οι απαιτήσεις που πρέπει να έχουμε, είναι ανάλογες με το μέγεθος του ανδρός κι όπως αυτό μας παρουσιάζεται. Μη μου πει κανείς ότι διαφωνεί με αυτό. Άρα λοιπόν, δεν κρίνεται ως Καμπάνης, ως Βουλινός ή ως Μπατατούδης. Κρίνεται αυστηρά (έστω μόνο από μένα, που προφανώς δεν ισχύει) γιατί το status του είναι τέτοιο. ΤΕΛΟΣ. Δεν έχει άλλο, δεν έχει νερό, δεν είναι στρογγυλεμένο, έχει μόνο γωνίες, τι να κάνουμε, να εξωραϊσουμε κάτι για να βολεύει τη φαβέλα μας; Δεν γίνεται.
Το ότι είναι γαύρος και δεν είναι αυτοδημιούργητος πάλι δεν λέει κάτι ως προς το παράδειγμα που έφερα. Μπορεί να θέλουμε να λέει αλλά δεν λέει. Δεν έχει να κάνει με τα πλούτη και τον τρόπο απόκτησης αυτών. Και να σου πω και κάτι άλλο, λίγο οφτοπικ. Όλοι όσοι έκαναν περιουσίες απ την πρώην ΕΣΣΔ, respect για το άντερο και την αντοχή τους, αλλά αυτά τα δύο, καλύτερα να μην ξέρουμε πόσο και πως τους οδήγησαν στις περιούσιες που έχουν.
Όπως λένε και στο χωριό μου, with all things equal ίσως ήταν καλύτερο (πιο ''ηθικό'') να τα κληρονομούσε. Οπότε, ασ το αυτό το σκέλος καλύτερα.
Ούτε είπα πως προτιμώ τον Καμπάνη, αυτά -αντε να μην πω τι είναι-
Λέω το εξής πολύ απλό. Απ την στιγμή που είναι ο μεγαλομέτοχος της καψούρας μου κι άρα την εκπροσωπεί στον ανώτατο βαθμό, θέλω να είναι περισότερο προσεχτικός και σε αυτά που λέει και σε αυτά που κάνει για την ομάδα.
Στα λόγια, που του είναι εύκολα, όλα είναι εύκολα, αλλά δεν μπορώ να ακούω για Ροναλντίνιους, για τροπαιοθήκες με το Τσάμπιονς Λίγκ και για να μπω στους ομίλους του, να βλέπω Σπυρόπουλο, αυτά και πάλι σόρρυ, δεν κάνουν ούτε για μικρά παιδιά. Κι επιτέλους. Οι απαιτήσεις που πρέπει να έχουμε, είναι ανάλογες με το μέγεθος του ανδρός κι όπως αυτό μας παρουσιάζεται. Μη μου πει κανείς ότι διαφωνεί με αυτό. Άρα λοιπόν, δεν κρίνεται ως Καμπάνης, ως Βουλινός ή ως Μπατατούδης. Κρίνεται αυστηρά (έστω μόνο από μένα, που προφανώς δεν ισχύει) γιατί το status του είναι τέτοιο. ΤΕΛΟΣ. Δεν έχει άλλο, δεν έχει νερό, δεν είναι στρογγυλεμένο, έχει μόνο γωνίες, τι να κάνουμε, να εξωραϊσουμε κάτι για να βολεύει τη φαβέλα μας; Δεν γίνεται.
Το ότι είναι γαύρος και δεν είναι αυτοδημιούργητος πάλι δεν λέει κάτι ως προς το παράδειγμα που έφερα. Μπορεί να θέλουμε να λέει αλλά δεν λέει. Δεν έχει να κάνει με τα πλούτη και τον τρόπο απόκτησης αυτών. Και να σου πω και κάτι άλλο, λίγο οφτοπικ. Όλοι όσοι έκαναν περιουσίες απ την πρώην ΕΣΣΔ, respect για το άντερο και την αντοχή τους, αλλά αυτά τα δύο, καλύτερα να μην ξέρουμε πόσο και πως τους οδήγησαν στις περιούσιες που έχουν.
Όπως λένε και στο χωριό μου, with all things equal ίσως ήταν καλύτερο (πιο ''ηθικό'') να τα κληρονομούσε. Οπότε, ασ το αυτό το σκέλος καλύτερα.
- Dinos_Liverpool
Ε, αφού κατάφερα να σε κάνω να παραδεχτείς, τουλάχιστον, ότι είσαι αυστηρός, αυτό είναι επιτυχία.
Εν κατακλείδι, γιατί πολύ το "κουράσαμε", δεν διαφωνώ σε όσα λες...διαφωνώ στην έκταση που τους δίνεις, η οποία είναι υπερβολική 100%.
Και περιμένω την υπόσχεσή σου για διαλόγους χωρίς εντάσεις και ειρωνείες.
Από δω και πέρα, πάμε on-topic, pls! "Μάλλιασε" το... πληκτρολόγιό μου!

Εν κατακλείδι, γιατί πολύ το "κουράσαμε", δεν διαφωνώ σε όσα λες...διαφωνώ στην έκταση που τους δίνεις, η οποία είναι υπερβολική 100%.
Και περιμένω την υπόσχεσή σου για διαλόγους χωρίς εντάσεις και ειρωνείες.
Από δω και πέρα, πάμε on-topic, pls! "Μάλλιασε" το... πληκτρολόγιό μου!
Ναι στην ταμπακέρα ρε σικ, τι να κάνει; Το τι να λέει χέστο κανένα δεν νοιάζει, τι να κάνει; Αριθμητικά 1,2,3 απλά γράφε να βγαίνει και νόημα
για να μη λειψω και εγω.
μια χαρα τα λεει ο σικ.ηρθε ο ιβαν σε μια χωρα και σε μια περιοδο που ολα ξεφουσκωνουν.που μας ταισαν λογια δεκαετιες και τωρα τα παιρνουν σε ειδος με τοκογλυφικο επιτοκιο.συνεπως οχι αλλες ευκολες προσδοκιες.
στο μονο που διαφωνω ειναι που θεωρει οτι το "παρεακι" τον δουλευει.
επισης δειχνει να εχει μια νοοτροπια πολιτικου παλιας κοπης.γουσταρει να γοητευει τα πληθη και να τα κανει στρατο με λογια.δεν περνανε πια αυτα.
μεχρι τωρα εχει προσφερει ουσιαστικα πολυ περισσοτερα απο οσα περιμενα εγω ποτε να προσφερει ενας επενδυτης στον ΠΑΟΚ.την εννοια του σοβαρου επενδυτη που θα κοιταξει προς βορρα την ειχα ξεγραμμενη.
απο εκει και περα οταν παιρνει φορα ξεφευγει και γινεται γραφικος και ακυρωνει τα οσα ουσιαστικα εχει προσφερει με ηλιθιες προσδοκιες.και καθομαστε και ονειρευομαστε πρασινα αλογια τη στιγμη που αυτα που προσφερει ειναι υπερ-αρκετα.και δεν θα ασχοληθει προφανως κανενας με αυτα.ειναι λες και ειναι ετοιμος και μονος του να σουταρει απο το μισο μετρο σε κενη εστια και την στελνει στα περιστερια.
και ναι γινεται γραφικος οσο ο τουιτι και ο τιγρης.ετσι ειναι.τον τουιτι δεν τον φτανει βεβαια αλλα πλησιαζει.
υγ.η κινηση της προσφυγης στα πολιτικα δικαστηρια με βρισκει συμφωνο.μαγκια ειναι.ας συνεδριασει ο γαυρος με τα παραμαγαζα του να μας πεταξει.να δουμε τοσο αν στεκει νομικα που δε στεκει και επισης να δουμε και ποσα απιδια πιανει ο σακος.εχουν προσφυγει κ αλλοι στα πολιτικα δικαστηρια και η λιγδα τουμπεκιασε.μονο τη γρια εφαγε μπαμπεσικα που εδωσε μονη της 1000 πατηματα.
μια χαρα τα λεει ο σικ.ηρθε ο ιβαν σε μια χωρα και σε μια περιοδο που ολα ξεφουσκωνουν.που μας ταισαν λογια δεκαετιες και τωρα τα παιρνουν σε ειδος με τοκογλυφικο επιτοκιο.συνεπως οχι αλλες ευκολες προσδοκιες.
στο μονο που διαφωνω ειναι που θεωρει οτι το "παρεακι" τον δουλευει.
επισης δειχνει να εχει μια νοοτροπια πολιτικου παλιας κοπης.γουσταρει να γοητευει τα πληθη και να τα κανει στρατο με λογια.δεν περνανε πια αυτα.
μεχρι τωρα εχει προσφερει ουσιαστικα πολυ περισσοτερα απο οσα περιμενα εγω ποτε να προσφερει ενας επενδυτης στον ΠΑΟΚ.την εννοια του σοβαρου επενδυτη που θα κοιταξει προς βορρα την ειχα ξεγραμμενη.
απο εκει και περα οταν παιρνει φορα ξεφευγει και γινεται γραφικος και ακυρωνει τα οσα ουσιαστικα εχει προσφερει με ηλιθιες προσδοκιες.και καθομαστε και ονειρευομαστε πρασινα αλογια τη στιγμη που αυτα που προσφερει ειναι υπερ-αρκετα.και δεν θα ασχοληθει προφανως κανενας με αυτα.ειναι λες και ειναι ετοιμος και μονος του να σουταρει απο το μισο μετρο σε κενη εστια και την στελνει στα περιστερια.
και ναι γινεται γραφικος οσο ο τουιτι και ο τιγρης.ετσι ειναι.τον τουιτι δεν τον φτανει βεβαια αλλα πλησιαζει.
υγ.η κινηση της προσφυγης στα πολιτικα δικαστηρια με βρισκει συμφωνο.μαγκια ειναι.ας συνεδριασει ο γαυρος με τα παραμαγαζα του να μας πεταξει.να δουμε τοσο αν στεκει νομικα που δε στεκει και επισης να δουμε και ποσα απιδια πιανει ο σακος.εχουν προσφυγει κ αλλοι στα πολιτικα δικαστηρια και η λιγδα τουμπεκιασε.μονο τη γρια εφαγε μπαμπεσικα που εδωσε μονη της 1000 πατηματα.
- Dinos_Liverpool
Ε, δεν μπορεί να τα πει έτσι και ο άλλος, χωρίς να μπαίνει στην "μπρίζα" με τα υπόλοιπα παιδιά; Ούτε μεγάλες διαφωνίες θα είχαμε, ούτε νεύρα τσατάλια, ούτε με τις μάνικες τις "πυροσβεστικής" θα ήμασταν σχεδόν σε κάθε post που γράφει, ούτε με τη "μυγοσκοτώστρα" στο χέρι...
έτσι είναι ...barlow4 έγραψε: υγ.η κινηση της προσφυγης στα πολιτικα δικαστηρια με βρισκει συμφωνο.μαγκια ειναι.ας συνεδριασει ο γαυρος με τα παραμαγαζα του να μας πεταξει.να δουμε τοσο αν στεκει νομικα που δε στεκει και επισης να δουμε και ποσα απιδια πιανει ο σακος.εχουν προσφυγει κ αλλοι στα πολιτικα δικαστηρια και η λιγδα τουμπεκιασε.μονο τη γρια εφαγε μπαμπεσικα που εδωσε μονη της 1000 πατηματα.
Φφφφφτάνει, ρε παιδιά!
Από δω και πέρα όλα τα off-topic θα πηγαίνουν στον... "βρόντο"...
Ντίνος
Από δω και πέρα όλα τα off-topic θα πηγαίνουν στον... "βρόντο"...
Ντίνος
Όλα ωραία και καλά αυτά, και κόντρα στο ρεύμα πάνε και στα δικαστήρια και ότι μπορείς κηνύγησε...Σε δυο-τρια θεματάκια είδα πιο χοντρή αδικία και εξηγούμαι...Πήρε ή δεν πήρε η ΑΕΚ παραπάνω λεφτά απο τον ΟΠΑΠ, ομάδα Γ' Εθνικής έτσι? Με τα τηλεοπτικά είναι να γελάς όπως και ο χορηγός στη φανέλα. Δεν μπορεί η ομάδα να βρει μια ξένη εταιρία να βάλει στην φανέλα? Δεν μπορούσε να αντιδράσει στο θέμα του ΟΠΑΠ? Γιατί ξαναυπέγραψε στην Νόβα? Είναι κανείς ικανοποιημένος απο τα χρήματα της Νόβα ή την συμπεριφορά της? Τέλος κρατάω το καλύτερο, σε ευθεία ερώτηση για το γήπεδο της ΑΕΚ, που παρανόμως και καταχρηστικά δίνονται 20εκ., απέφυγε να απαντήσει στο γκαλά με τους πολιτικούς...Ελπίζω αυτή η βοήθεια που δίνει ΠΟΛΛΟΣΤΗ φορά ο ΠΑΟΚ στην ΑΕΚ και στον ΠΑΟ να έχει κάποιο αντίκρυσμα στο ελλ. ποδόσφαιρο και στην ομάδα μας, δε θέλω να τον δω τον Ιβάν να πέφτει απ'τα σύννεφα αν του χώσουν τη μαχαιριά μόλις αναρώσουν οι δυο εκ των Αθηνών...Μακάρι να άλλαξαν και να μη θέλουν να γίνουν Βεζίριδες στη θέση του Βαγγέλη, που είναι σιχαμένος και πρέπει να φύγει, αλλά να μη μπει κανένας νταβάς στο ποδόσφαιρο, φτάνει χορτάσαμε...
ντινο ο σικ εχει το δικο του τροπο γραφης.ειπε τη γνωμη του για ιβαν κ αρχισανε απο αλλου οι ειρωνιες.απο εκει και περα δεν ειναι απο τους τυπους που θα κρατησουν ουτε τους τυπους ουτε τα προσχηματα.και παιζει και λιγο ο προτερος βιος.δε νομιζω αν τα εγραφε αλλος τα ιδια να παρεξηγιοντουσαν και να αρχιζαν ειρωνιες και μηδενισμοι αποψεων.Dinos_Liverpool έγραψε:Ε, δεν μπορεί να τα πει έτσι και ο άλλος, χωρίς να μπαίνει στην "μπρίζα" με τα υπόλοιπα παιδιά; Ούτε μεγάλες διαφωνίες θα είχαμε, ούτε νεύρα τσατάλια, ούτε με τις μάνικες τις "πυροσβεστικής" θα ήμασταν σχεδόν σε κάθε post που γράφει, ούτε με τη "μυγοσκοτώστρα" στο χέρι...
απο το οτι ο σαββιδης ειναι attention whore μεχρι το οτι εφοσον δε μας αρεσουν καποια χαρακτηριστικα του θελουμε καμπανη και γουμενο υπαρχει αλμα λογικης.
υγ.σωτο προφανως και ολοι προαλειφονται για νταβαδες.αν αυτο ο σαββιδης δεν το καταλαβαινει κακο της κεφαλης του.1000 φορες να κανω πως καυχιεμαι επειδη η δικη μου ομαδα δεν ειναι βρωμα παρα να κανω το στρατιωτακι και να προσπαθω να δικαιολογω τα αδικαιολογητα οπως οι γαυροι.να καθαρισει το ποδοσφαιρο παντως δεν παιζει.οπως λεει και το τραγουδι there is always someone with a bigger cigar.
Ε για αυτό γουστάρουμε τα Ασπρόμαυρα, αν δεν είχαμε μια βασική αίσθηση δικαίου και λίγη τσίπα και αξιοπρέπεια θα μασταν γαύροι. Ναι έχουν 40 πρωταθλήματα και 30 κύπελλα και εμείς αντίστοιχα πολύ λιγότερα, αλλά είμαι περήφανος όπως πιστεύω και όλοι για κάποιες στιγμές στην ιστορία μας. Κάθε πρωτάθλημα του ΠΑΟΚ μετράει για 20 δικά τους, αυτά τα ξέρει ο Ιβάν φυσικά, δεν ξέρω αν ξέρει το παρελθόν τους, πως και οι άλλοι δυο εξ Αθηνών πολλές φορές έχουν έρθει στο κατόφλι μας με δώρα κια τα μαχαίρια κρυμμένα πίσω απ'την πλάτη, η λύση για μένα είναι μια καινούργια λίγκα με 10 το πολύ ομάδες, μπορεί να μη φτιάξει 100% το πρωτάθλημα αλλά μπορεί να βγει μπροστά η ομάδα μπας και γίνει έστω και λίγο πιο ανταγωνιστικό και λειτουργικό
Μονίμως αρχίζουν από αλλού οι ειρωνίες..
Μπαίνει η ίδια κασέτα, πατιέται το play και χαλιέται το μυαλό μας με αποτέλεσμα η κουβέντα να εξελίσεται σε μουχαμπέτι το οποίο καθαρίζεται με κυρώσεις συνήθως μόνο στη μία πλευρά..
Ον τόπικ
Δεν σχολιάστηκε όσο θα έπρεπε η κίνηση του Σαββίδη να πάρει αγκαζέ την τουιτερού και να προσφύγει στα πολιτικά δικαστήρια κατά της λίγδας.
Θα με πεις αφού πήρε τις διαβεβαιώσεις του Λυκουρέζου ότι δε θα έχει κυρώσεις για την κίνησή του αυτή..
Βέβαια (αν και μπορεί και να λανθάνω) ο Λυκουρέζος ήταν αυτός που διαβεβαίωνε και για την υπόθεση του απατεώνα προπονητή ότι όλα βαίνουν καλώς και ότι στο τέλος ο ΠΑΟΚ θα δικαιωθεί με τα αποτελέσματα γνωστά και ακριβοπληρωμένα.
Κι επειδή κύριε μεγαλομέτοχε δεν τα ξες καλά τα κόζια εδώ στο γιουνάνι το πιθανότερο είναι να βγει η κίνησή σου παράνομη, να χαϊδέψουν την ταναπού τη βαζέλα με καμιά επίπληξη και το ριπαπά να το φάμε όλο μόνοι μας.
Εύχομαι την όλη κίνηση να τη σκέφτηκες καλά και να κρύβεις κάποιον άσσο στο μανίκι σου γιατί εκ πρώτης όψεως οδεύουμε σε επαναστατική γκάφα την οποία φοβάμαι ότι θα κληθεί και πάλι ο κόσμος στους δρόμους να τη διορθώσει.
Μπαίνει η ίδια κασέτα, πατιέται το play και χαλιέται το μυαλό μας με αποτέλεσμα η κουβέντα να εξελίσεται σε μουχαμπέτι το οποίο καθαρίζεται με κυρώσεις συνήθως μόνο στη μία πλευρά..
Ον τόπικ
Δεν σχολιάστηκε όσο θα έπρεπε η κίνηση του Σαββίδη να πάρει αγκαζέ την τουιτερού και να προσφύγει στα πολιτικά δικαστήρια κατά της λίγδας.
Θα με πεις αφού πήρε τις διαβεβαιώσεις του Λυκουρέζου ότι δε θα έχει κυρώσεις για την κίνησή του αυτή..
Βέβαια (αν και μπορεί και να λανθάνω) ο Λυκουρέζος ήταν αυτός που διαβεβαίωνε και για την υπόθεση του απατεώνα προπονητή ότι όλα βαίνουν καλώς και ότι στο τέλος ο ΠΑΟΚ θα δικαιωθεί με τα αποτελέσματα γνωστά και ακριβοπληρωμένα.
Κι επειδή κύριε μεγαλομέτοχε δεν τα ξες καλά τα κόζια εδώ στο γιουνάνι το πιθανότερο είναι να βγει η κίνησή σου παράνομη, να χαϊδέψουν την ταναπού τη βαζέλα με καμιά επίπληξη και το ριπαπά να το φάμε όλο μόνοι μας.
Εύχομαι την όλη κίνηση να τη σκέφτηκες καλά και να κρύβεις κάποιον άσσο στο μανίκι σου γιατί εκ πρώτης όψεως οδεύουμε σε επαναστατική γκάφα την οποία φοβάμαι ότι θα κληθεί και πάλι ο κόσμος στους δρόμους να τη διορθώσει.
κρανατε η αποφαση για αποπομπη απο τη λιγδα λαμβανεται απο τη γ.σ των ομαδων της λιγδας.ας το αποφασισουν.κινδυνος υπαρχει αλλα την προσφυγη πρεπει να την ασκησει η λιγδα στο διαιτητικο αθλητικο δικαστηριο.ας το κανει.ο χοντρος απομονωνεται με αυτον τον τροπο.η εισαγγελια εχει κατασχεσει ολους τους σκληρους δισκους κατοπιν ντου στα γραφεια της επο.προφανως κρυβονται λαυρακια εκει μεσα για να τους επιασε τοσο αποτομη πρεμουρα για προστασια της λιγδας απο δυσφημισεις.ισως - λεω ισως μιας και ολα αυτα βρισκονται στη σφαιρα της συνομωσιολογιας - να παιζεται και χοντρο παιχνιδι.
Αυτή η κίνηση σημαίνει πόλεμο απλά, αυτό δεν θέλαμε? Να αντιδράμε και να ρίξουμε τον χοντρό? Δε με νοιάζει εμένα το ΟΥΕΦΑ αν το δεις μακροπρόθεσμα, αν δεν καθαρίσει η μπουγάδα δεν πρόκειται να παίξεις στο ΤΣ.Λ. που αυτός είναι ο θεσμός που μπορεί να σου δώσει τις βάσεις για να χτίσεις μια μεγάλη ομάδα. Απο κει και πέρα αν θέλουν να χουμε άλλα ας πάρει την ομάδα και να φύγει απ'το βρομοπρωτάθλημα να δούμε τι νούμερα θα χει η Νόβα, να κλείσει δικές του εμπορικές συμφωνίες και χορηγούς, να μην αφήσει τον ΟΠΑΠ να χει τον ΠΑΟΚ στο κουπόνι, να μην έχει κάμερες στα ματς παρά μόνο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και άλλα πολλά. Ας κλείσει 4-5 μεγάλα φιλικά με ακριβό εισητίριο, μια χαρά θα τη βγάλει την άκρη και ο κόσμος θα στηρίξει,αν, αν λεώ έχουν διαβάσει καλά τα χαρτιά και έχουν βέλη στην φαρέτρα τους, για μένα ο ΟΣΦΠ πρέπει να τιμωρηθεί για εγκλήματα κατά του αθλήματος μέχρι και 20 χρόνια, σιγά μην παρακλέσω να παίζω σ'αυτό το έκτρωμα