Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ

Καταθέστε εδώ απόψεις/ερωτήσεις για το forum...
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Re: Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ

Δημοσίευση από ace79grpaok »

pilotos έγραψε:Βρε εδώ ο άλλος με είπε χτες ότι είμαι ο τοσκιτσης.....
Να του έκανα μήνυση;

SM-G920F
Σορυ φίλος ,μεγάλη βρισιά ξεστόμισα την παίρνω πίσω .Για εμένα η μεγαλύτερη βρισιά είναι να με πουν αρδ,άλλοι γουστάρουν βεβεια αλλά από βίτσια γεμάτος ο κοσμος
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

Ακόμα και στα τοπικ γράφω μια λέξη και εμφανίζεται μετά από 15''... Πατάω Υποβολή και το ποστ κάνει ένα λεπτό να υποβληθεί!!! Η καρτέλα 1 λεπτό και κάτι να ανοίξει .... αν ανοίξει και η κεντρική για κλάματα..... Μόνο στο PAOKmania όλα τα άλλα εντάξη :? :? :? :? :?
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

K_geo, πολύ νωρίς δεν κλείδωσε το topic του ΦΡΑΝΚ ΑΡΝΕΣΕΝ; Εσύ ο ίδιος έγραψες στις 15:27 ότι "θα δούμε, μπορεί να κλείσει το βράδυ" απαντώντας άμεσα σε post-σχετικό αίτημα του @ omerta76 και το κλείδωσες 2 μόλις ώρες μετά; :? Γιατί έτσι ρε καρντάση;;; :roll:

Συνήθως τρεις μέρες μετά την "λήξη" του "θέματος" δεν κλειδώνουν τα topics??? :roll:

τρεις μερες ειχα πει εγω στην αρχη, το πηγαμε αλα Ιβάν και το κλείσαμε νωρίτερα. να προχωράμε Γκόραν, αν με νοείς. έχουμε και ζελα μπροστά δεν ειναι ώρα για μοιρολόγια. :mrgreen:
kgeo
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

ace79grpaok έγραψε:
pilotos έγραψε:Βρε εδώ ο άλλος με είπε χτες ότι είμαι ο τοσκιτσης.....
Να του έκανα μήνυση;

SM-G920F
Σορυ φίλος ,μεγάλη βρισιά ξεστόμισα την παίρνω πίσω .Για εμένα η μεγαλύτερη βρισιά είναι να με πουν αρδ,άλλοι γουστάρουν βεβεια αλλά από βίτσια γεμάτος ο κοσμος
Δε σε παρεξηγώ, καταλαβαίνω ότι όλοι όσοι νιώθουν περνάμε κρίση...

SM-G920F
Sfinas

Δημοσίευση από Sfinas »

nikolasf έγραψε:Ακόμα και στα τοπικ γράφω μια λέξη και εμφανίζεται μετά από 15''... Πατάω Υποβολή και το ποστ κάνει ένα λεπτό να υποβληθεί!!! Η καρτέλα 1 λεπτό και κάτι να ανοίξει .... αν ανοίξει και η κεντρική για κλάματα..... Μόνο στο PAOKmania όλα τα άλλα εντάξη :? :? :? :? :?
μου έκανε τα ίδια στον google chrome, το άλλαξα σε firefox και πετάει.... δοκίμασε άμα παίζει ρολο ο browser
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

Sfinas έγραψε:
nikolasf έγραψε:Ακόμα και στα τοπικ γράφω μια λέξη και εμφανίζεται μετά από 15''... Πατάω Υποβολή και το ποστ κάνει ένα λεπτό να υποβληθεί!!! Η καρτέλα 1 λεπτό και κάτι να ανοίξει .... αν ανοίξει και η κεντρική για κλάματα..... Μόνο στο PAOKmania όλα τα άλλα εντάξη :? :? :? :? :?
μου έκανε τα ίδια στον google chrome, το άλλαξα σε firefox και πετάει.... δοκίμασε άμα παίζει ρολο ο browser
Εγκατέστησα το Firefox και τρέχω το σάιτ από εκέι ....THKS a lot
Άβαταρ μέλους
nico4

Δημοσίευση από nico4 »

Chuck Norris έγραψε:Δεν ήξερα που να το γράψω για αυτό το ρωτάω εδώ , μετά από πόσα post παύει να χρειάζεται έγκριση ότι γραφουμε?
Καλά ρε, είναι δυνατόν τα ποστ του Τσακ Νόρις να περνούν από έγκριση; Ο Τσακ Νόρις πρέπει να εγκρίνει τα δικά σας ποστ.
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Στα ανέκδοτα το από πάνω

SM-N9005
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Yupis έγραψε:Ρωτάω με όλη τη καλή διάθεση, μήπως τα 150 είναι πολύ μεγάλος αριθμός;

Παλαιότερα ήταν 250...
ΠΟΛΥ μεγάλος σίγουρα όχι. Αλλά πίστεψέ με, 100 posts μπορείς να κάνεις αρκετά γρήγορα.. Όχι εσύ, γενικά εννοώ.. Είναι ένας καλός ενδεικτικός αριθμός posts για να "φιλτράρουμε" επίδοξους troll, αλλόθρησκους ή οτιδήποτε...
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Yupis, υπάρχουν και βύσματα να ξες .
Επίσης κάποιοι mod, τα παίρνουν και σε βάζουν στον παράδεισο του φόρουμ νωρίτερα...

SM-N9005
Άβαταρ μέλους
macedon4

Δημοσίευση από macedon4 »

RoMaN έγραψε:
Yupis έγραψε:Ρωτάω με όλη τη καλή διάθεση, μήπως τα 150 είναι πολύ μεγάλος αριθμός;

Παλαιότερα ήταν 250...
ΠΟΛΥ μεγάλος σίγουρα όχι. Αλλά πίστεψέ με, 100 posts μπορείς να κάνεις αρκετά γρήγορα.. Όχι εσύ, γενικά εννοώ.. Είναι ένας καλός ενδεικτικός αριθμός posts για να "φιλτράρουμε" επίδοξους troll, αλλόθρησκους ή οτιδήποτε...
Οκ, παρότι δεν δημοσιεύτηκε το προηγούμενο δικό μου, θεωρώ πως με τις αναφορές σου στην απάντηση προς τον Yupis καλύπτεις κι εμένα...

Εφόσον αυτή είναι η πολιτική του φόρουμ, δε μπορεί παρά να είναι αποδεκτή.
Εγώ απλά μια άποψη κατέθεσα κι ελπίζω να μην παρεξηγήθηκε ο τόνος μου σε ένα-δυο σημεία...

Γενικά πάντως, απ' όσα διαβάζω και εδώ, θεωρώ πως το φόρουμ αυτό κι ο ΠΑΟΚτσής γενικά αντέχει και μια πιο αιχμηρή άποψη ή διατύπωση έστω. Ή μπορεί και όχι...

Όπως και να έχει, ευχαριστώ πολύ και καλό βράδυ!..
Άβαταρ μέλους
goran 64

goran 64 έγραψε:K_geo, πολύ νωρίς δεν κλείδωσε το topic του ΦΡΑΝΚ ΑΡΝΕΣΕΝ; Εσύ ο ίδιος έγραψες στις 15:27 ότι "θα δούμε, μπορεί να κλείσει το βράδυ" απαντώντας άμεσα σε post-σχετικό αίτημα του @ omerta76 και το κλείδωσες 2 μόλις ώρες μετά; :? Γιατί έτσι ρε καρντάση;;; :roll:

Συνήθως τρεις μέρες μετά την "λήξη" του "θέματος" δεν κλειδώνουν τα topics??? :roll:

τρεις μερες ειχα πει εγω στην αρχη, το πηγαμε αλα Ιβάν και το κλείσαμε νωρίτερα. να προχωράμε Γκόραν, αν με νοείς. έχουμε και ζελα μπροστά δεν ειναι ώρα για μοιρολόγια. :mrgreen:
kgeo
Συμφωνώ σε όλα εκτός απ τα μοιρολόγια...Τα παλικάρια όταν φεύγουν δεν τα κλέμε...τα τραγουδάμε !!!
Άβαταρ μέλους
goran 64

macedon4 έγραψε: Οκ, παρότι δεν δημοσιεύτηκε το προηγούμενο δικό μου, θεωρώ πως με τις αναφορές σου στην απάντηση προς τον Yupis καλύπτεις κι εμένα...

Εφόσον αυτή είναι η πολιτική του φόρουμ, δε μπορεί παρά να είναι αποδεκτή.
Εγώ απλά μια άποψη κατέθεσα κι ελπίζω να μην παρεξηγήθηκε ο τόνος μου σε ένα-δυο σημεία...

Γενικά πάντως, απ' όσα διαβάζω και εδώ, θεωρώ πως το φόρουμ αυτό κι ο ΠΑΟΚτσής γενικά αντέχει και μια πιο αιχμηρή άποψη ή διατύπωση έστω. Ή μπορεί και όχι...

Όπως και να έχει, ευχαριστώ πολύ και καλό βράδυ!..
Παλίκαρε, με το συγγνώμη κιόλας αλλά, δεν μου αρέσει καθόλου το "signature" σου όπως "τονίζεται"... :(

Έτσι όπως διαβάζονται οι λέξεις με bold (Π.Α.Ο.Κ.-ποτέ) δείχνουν αποστροφή για τον Π.Α.Ο.Κ. μας !!! :oops:

Δεν θα ήταν καλύτερο να το γράψεις ολόκληρο με bold γράμματα; ;)
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

Άσχετο με τα παραπάνω, αλλά σχετικό με τα..προβλήματα..

απο όσα διαβάζω και έχω δοκιμάσει σε διάφορα pc, κινητα, ταμπλετ το πρόβλημα είναι με τον chrome και το shockwave flash.

δοκιμάστε μή πως η απενεργοποίηση του βοηθήσει. :roll:
Άβαταρ μέλους
macedon4

Δημοσίευση από macedon4 »

goran 64 έγραψε: Παλίκαρε, με το συγγνώμη κιόλας αλλά, δεν μου αρέσει καθόλου το "signature" σου όπως "τονίζεται"... :(

Έτσι όπως διαβάζονται οι λέξεις με bold (Π.Α.Ο.Κ.-ποτέ) δείχνουν αποστροφή για τον Π.Α.Ο.Κ. μας !!! :oops:

Δεν θα ήταν καλύτερο να το γράψεις ολόκληρο με bold γράμματα; ;)
Καλά δε θα πήγαινε ποτέ το μυαλό μου πως θα μπορούσε να διαβαστεί έτσι η υπογραφή... :o

Στο Π.Α.Ο.Κ. ΜΑΣ ανήκω κι εγώ μέσα φίλτατε συνοπαδέ!..
Δε συμμετέχω ίσως όσο θα ήθελα (ελλείψει χρόνου κυρίως) αλλά η καρδιά και το μυαλό είναι εκεί!
Και νιώθω και πονάω και πεισμώνω κι ελπίζω όσο όλοι μας...

Οι καιροί είναι δύσκολοι και καταλαβαίνω πως η καχυποψία μπορεί να είναι σε υψηλά επίπεδα, ειδικά για νέα κι άγνωστα μέλη που δεν έχουν δώσει "διαπιστευτήρια".

Απ' τη στιγμή λοιπόν που έστω κι ένα μέλος ενοχλήθηκε, κάνω τη διόρθωση άμεσα.

Για οποιοδήποτε άλλο θέμα, (άβαταρ; τι να πω...) παρακαλώ πείτε μου. Ειλικρινά, καμία κακή πρόθεση.
Ευχαριστώ και όλα καλά...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προτάσεις και Σχόλια για το Forum”