Σορυ φίλος ,μεγάλη βρισιά ξεστόμισα την παίρνω πίσω .Για εμένα η μεγαλύτερη βρισιά είναι να με πουν αρδ,άλλοι γουστάρουν βεβεια αλλά από βίτσια γεμάτος ο κοσμοςpilotos έγραψε:Βρε εδώ ο άλλος με είπε χτες ότι είμαι ο τοσκιτσης.....
Να του έκανα μήνυση;
SM-G920F
Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ
- ace79grpaok
Re: Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ
Ακόμα και στα τοπικ γράφω μια λέξη και εμφανίζεται μετά από 15''... Πατάω Υποβολή και το ποστ κάνει ένα λεπτό να υποβληθεί!!! Η καρτέλα 1 λεπτό και κάτι να ανοίξει .... αν ανοίξει και η κεντρική για κλάματα..... Μόνο στο PAOKmania όλα τα άλλα εντάξη

K_geo, πολύ νωρίς δεν κλείδωσε το topic του ΦΡΑΝΚ ΑΡΝΕΣΕΝ; Εσύ ο ίδιος έγραψες στις 15:27 ότι "θα δούμε, μπορεί να κλείσει το βράδυ" απαντώντας άμεσα σε post-σχετικό αίτημα του @ omerta76 και το κλείδωσες 2 μόλις ώρες μετά;
Γιατί έτσι ρε καρντάση;;;
Συνήθως τρεις μέρες μετά την "λήξη" του "θέματος" δεν κλειδώνουν τα topics???
τρεις μερες ειχα πει εγω στην αρχη, το πηγαμε αλα Ιβάν και το κλείσαμε νωρίτερα. να προχωράμε Γκόραν, αν με νοείς. έχουμε και ζελα μπροστά δεν ειναι ώρα για μοιρολόγια.
kgeo

τρεις μερες ειχα πει εγω στην αρχη, το πηγαμε αλα Ιβάν και το κλείσαμε νωρίτερα. να προχωράμε Γκόραν, αν με νοείς. έχουμε και ζελα μπροστά δεν ειναι ώρα για μοιρολόγια.

kgeo
Δε σε παρεξηγώ, καταλαβαίνω ότι όλοι όσοι νιώθουν περνάμε κρίση...ace79grpaok έγραψε:Σορυ φίλος ,μεγάλη βρισιά ξεστόμισα την παίρνω πίσω .Για εμένα η μεγαλύτερη βρισιά είναι να με πουν αρδ,άλλοι γουστάρουν βεβεια αλλά από βίτσια γεμάτος ο κοσμοςpilotos έγραψε:Βρε εδώ ο άλλος με είπε χτες ότι είμαι ο τοσκιτσης.....
Να του έκανα μήνυση;
SM-G920F
SM-G920F
μου έκανε τα ίδια στον google chrome, το άλλαξα σε firefox και πετάει.... δοκίμασε άμα παίζει ρολο ο browsernikolasf έγραψε:Ακόμα και στα τοπικ γράφω μια λέξη και εμφανίζεται μετά από 15''... Πατάω Υποβολή και το ποστ κάνει ένα λεπτό να υποβληθεί!!! Η καρτέλα 1 λεπτό και κάτι να ανοίξει .... αν ανοίξει και η κεντρική για κλάματα..... Μόνο στο PAOKmania όλα τα άλλα εντάξη![]()
![]()
![]()
![]()
Εγκατέστησα το Firefox και τρέχω το σάιτ από εκέι ....THKS a lotSfinas έγραψε:μου έκανε τα ίδια στον google chrome, το άλλαξα σε firefox και πετάει.... δοκίμασε άμα παίζει ρολο ο browsernikolasf έγραψε:Ακόμα και στα τοπικ γράφω μια λέξη και εμφανίζεται μετά από 15''... Πατάω Υποβολή και το ποστ κάνει ένα λεπτό να υποβληθεί!!! Η καρτέλα 1 λεπτό και κάτι να ανοίξει .... αν ανοίξει και η κεντρική για κλάματα..... Μόνο στο PAOKmania όλα τα άλλα εντάξη![]()
![]()
![]()
![]()
Καλά ρε, είναι δυνατόν τα ποστ του Τσακ Νόρις να περνούν από έγκριση; Ο Τσακ Νόρις πρέπει να εγκρίνει τα δικά σας ποστ.Chuck Norris έγραψε:Δεν ήξερα που να το γράψω για αυτό το ρωτάω εδώ , μετά από πόσα post παύει να χρειάζεται έγκριση ότι γραφουμε?
- Μπαρκαρούτσος
Yupis έγραψε:Ρωτάω με όλη τη καλή διάθεση, μήπως τα 150 είναι πολύ μεγάλος αριθμός;
Παλαιότερα ήταν 250...
ΠΟΛΥ μεγάλος σίγουρα όχι. Αλλά πίστεψέ με, 100 posts μπορείς να κάνεις αρκετά γρήγορα.. Όχι εσύ, γενικά εννοώ.. Είναι ένας καλός ενδεικτικός αριθμός posts για να "φιλτράρουμε" επίδοξους troll, αλλόθρησκους ή οτιδήποτε...
Yupis, υπάρχουν και βύσματα να ξες .
Επίσης κάποιοι mod, τα παίρνουν και σε βάζουν στον παράδεισο του φόρουμ νωρίτερα...
SM-N9005
Επίσης κάποιοι mod, τα παίρνουν και σε βάζουν στον παράδεισο του φόρουμ νωρίτερα...
SM-N9005
Οκ, παρότι δεν δημοσιεύτηκε το προηγούμενο δικό μου, θεωρώ πως με τις αναφορές σου στην απάντηση προς τον Yupis καλύπτεις κι εμένα...RoMaN έγραψε:Yupis έγραψε:Ρωτάω με όλη τη καλή διάθεση, μήπως τα 150 είναι πολύ μεγάλος αριθμός;
Παλαιότερα ήταν 250...
ΠΟΛΥ μεγάλος σίγουρα όχι. Αλλά πίστεψέ με, 100 posts μπορείς να κάνεις αρκετά γρήγορα.. Όχι εσύ, γενικά εννοώ.. Είναι ένας καλός ενδεικτικός αριθμός posts για να "φιλτράρουμε" επίδοξους troll, αλλόθρησκους ή οτιδήποτε...
Εφόσον αυτή είναι η πολιτική του φόρουμ, δε μπορεί παρά να είναι αποδεκτή.
Εγώ απλά μια άποψη κατέθεσα κι ελπίζω να μην παρεξηγήθηκε ο τόνος μου σε ένα-δυο σημεία...
Γενικά πάντως, απ' όσα διαβάζω και εδώ, θεωρώ πως το φόρουμ αυτό κι ο ΠΑΟΚτσής γενικά αντέχει και μια πιο αιχμηρή άποψη ή διατύπωση έστω. Ή μπορεί και όχι...
Όπως και να έχει, ευχαριστώ πολύ και καλό βράδυ!..
Συμφωνώ σε όλα εκτός απ τα μοιρολόγια...Τα παλικάρια όταν φεύγουν δεν τα κλέμε...τα τραγουδάμε !!!goran 64 έγραψε:K_geo, πολύ νωρίς δεν κλείδωσε το topic του ΦΡΑΝΚ ΑΡΝΕΣΕΝ; Εσύ ο ίδιος έγραψες στις 15:27 ότι "θα δούμε, μπορεί να κλείσει το βράδυ" απαντώντας άμεσα σε post-σχετικό αίτημα του @ omerta76 και το κλείδωσες 2 μόλις ώρες μετά;Γιατί έτσι ρε καρντάση;;;
![]()
kgeo
Παλίκαρε, με το συγγνώμη κιόλας αλλά, δεν μου αρέσει καθόλου το "signature" σου όπως "τονίζεται"...macedon4 έγραψε: Οκ, παρότι δεν δημοσιεύτηκε το προηγούμενο δικό μου, θεωρώ πως με τις αναφορές σου στην απάντηση προς τον Yupis καλύπτεις κι εμένα...
Εφόσον αυτή είναι η πολιτική του φόρουμ, δε μπορεί παρά να είναι αποδεκτή.
Εγώ απλά μια άποψη κατέθεσα κι ελπίζω να μην παρεξηγήθηκε ο τόνος μου σε ένα-δυο σημεία...
Γενικά πάντως, απ' όσα διαβάζω και εδώ, θεωρώ πως το φόρουμ αυτό κι ο ΠΑΟΚτσής γενικά αντέχει και μια πιο αιχμηρή άποψη ή διατύπωση έστω. Ή μπορεί και όχι...
Όπως και να έχει, ευχαριστώ πολύ και καλό βράδυ!..

Έτσι όπως διαβάζονται οι λέξεις με bold (Π.Α.Ο.Κ.-ποτέ) δείχνουν αποστροφή για τον Π.Α.Ο.Κ. μας !!!

Δεν θα ήταν καλύτερο να το γράψεις ολόκληρο με bold γράμματα;

Άσχετο με τα παραπάνω, αλλά σχετικό με τα..προβλήματα..
απο όσα διαβάζω και έχω δοκιμάσει σε διάφορα pc, κινητα, ταμπλετ το πρόβλημα είναι με τον chrome και το shockwave flash.
δοκιμάστε μή πως η απενεργοποίηση του βοηθήσει.
απο όσα διαβάζω και έχω δοκιμάσει σε διάφορα pc, κινητα, ταμπλετ το πρόβλημα είναι με τον chrome και το shockwave flash.
δοκιμάστε μή πως η απενεργοποίηση του βοηθήσει.

Καλά δε θα πήγαινε ποτέ το μυαλό μου πως θα μπορούσε να διαβαστεί έτσι η υπογραφή...goran 64 έγραψε: Παλίκαρε, με το συγγνώμη κιόλας αλλά, δεν μου αρέσει καθόλου το "signature" σου όπως "τονίζεται"...![]()
Έτσι όπως διαβάζονται οι λέξεις με bold (Π.Α.Ο.Κ.-ποτέ) δείχνουν αποστροφή για τον Π.Α.Ο.Κ. μας !!!![]()
Δεν θα ήταν καλύτερο να το γράψεις ολόκληρο με bold γράμματα;

Στο Π.Α.Ο.Κ. ΜΑΣ ανήκω κι εγώ μέσα φίλτατε συνοπαδέ!..
Δε συμμετέχω ίσως όσο θα ήθελα (ελλείψει χρόνου κυρίως) αλλά η καρδιά και το μυαλό είναι εκεί!
Και νιώθω και πονάω και πεισμώνω κι ελπίζω όσο όλοι μας...
Οι καιροί είναι δύσκολοι και καταλαβαίνω πως η καχυποψία μπορεί να είναι σε υψηλά επίπεδα, ειδικά για νέα κι άγνωστα μέλη που δεν έχουν δώσει "διαπιστευτήρια".
Απ' τη στιγμή λοιπόν που έστω κι ένα μέλος ενοχλήθηκε, κάνω τη διόρθωση άμεσα.
Για οποιοδήποτε άλλο θέμα, (άβαταρ; τι να πω...) παρακαλώ πείτε μου. Ειλικρινά, καμία κακή πρόθεση.
Ευχαριστώ και όλα καλά...