Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙΙΙ
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙΙΙ
Εγω αναρωτιέμαι: Τον Ντάντας του 1,70 που κατω με την μπαλα ηταν πολυ καλός, δεν τον προτιμουσε. Πως θα προτιμησει τον 1.66 Μαρκαντωνη?
Άρα νομίζω ειναι μόνο δόλωμα ο κοντός
Άρα νομίζω ειναι μόνο δόλωμα ο κοντός
Ρε σείς, δηλαδή ώρες ώρες κάνετε σαν παιδιά δημοτικού.
Το ότι δυο παίκτες έχουν το ίδιο ύψος και παίζουν την ίδια θέση ΔΕΝ σημαίνει ούτε ότι έχουν το ίδιο παικτικο στυλ αλλά ούτε και την ίδια ποιότητα.
Και ο Κάντε 1.68 είναι. Άρα επειδή είναι και ο Νταντάς τόσο ο Κάντε δεν κάνει.
Ο αστυνομικός είναι μπουζούκι. Και γαμω τις λογικές μιλάμε.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Το ότι δυο παίκτες έχουν το ίδιο ύψος και παίζουν την ίδια θέση ΔΕΝ σημαίνει ούτε ότι έχουν το ίδιο παικτικο στυλ αλλά ούτε και την ίδια ποιότητα.
Βασικα ας δουμε να κλεινει ενας παιχτης και εχει ο Θεος για τους επομενους. Εμενα πιο πολυ με τρομαζει που τελη αυγουστου ακομη παλευουμε δυσκολες και οριακες καταστασεις για καλυψη κενων βασικοτατων. Αυτα τα κανεις για τα εξτραδακια, οχι για τα κενα. Μακαρι να μας κατσει αλλα δεν δειχνει εμπειρια και αντιληψη οσον αφορα στην εκτελεση μεταγραφικου πλανου.
Η φάση είναι ακριβώς όπως την περιέγραψε ο Josh.Gospi έγραψε:Βασικα ας δουμε να κλεινει ενας παιχτης και εχει ο Θεος για τους επομενους. Εμενα πιο πολυ με τρομαζει που τελη αυγουστου ακομη παλευουμε δυσκολες και οριακες καταστασεις για καλυψη κενων βασικοτατων. Αυτα τα κανεις για τα εξτραδακια, οχι για τα κενα. Μακαρι να μας κατσει αλλα δεν δειχνει εμπειρια και αντιληψη οσον αφορα στην εκτελεση μεταγραφικου πλανου.
Σου βγαίνει το πλάνο και έχεις φτιάξει ροστεραρα, δεν σου βγαίνει και σου μένουν κάτι κενά να.
Όλα κρέμονται σε μια κλωστή πραγματικά αλλά προσωπικά συνειδητά παραμένω αισιόδοξος σε αντίθεση με τα προηγούμενα χρόνια.
Πιστεύω το καλό ξεκίνημα της ομάδας θα αναγκάσει τους πάντες να κινητοποιηθούν και να την ενισχύσουν.
Εγώ πιστεύω πως το ολοκληρωτικό χτύπημα για τον ΠΑΟΚτσή θα έρθει όταν θα περάσουμε ομίλους και πάλι δεν θα φέρουμε παίκτες. Αλλά δεν θα εμβαθύνω σε αυτό, ας περάσουμε πρώτα και τα λέμε στις 2 Σεπτέμβρη.
Κι εμένα, σε βίντεο που τον είδα, μου φάνηκε πολύ ταχυδυναμικός, καμία σχέση με ΝτάνταςJohnDag έγραψε:Ρε σείς, δηλαδή ώρες ώρες κάνετε σαν παιδιά δημοτικού.
- loukas karadimos
JohnDag έγραψε:Ρε σείς, δηλαδή ώρες ώρες κάνετε σαν παιδιά δημοτικού.

Αυτό που χρειάζεται η ομάδα ( ειδικά στην μεσαία γραμμή ) είναι παίκτες σημεία αναφοράς.
Το να φέρει παίκτες τύπου σβαμπ ή Φελίπε δεν θα κερδίσει τίποτα. Ακόμα και ένας παίκτης σαν τον μπεκεμπλα δεν σου δίνει αυτό που σου λείπει...άρα δεν σε αναβαθμίζει.
Μπορείς να φέρεις Αντώνη?
Μπορείς να φέρεις Μειτε?
Μπορείς να φέρεις Μαξίμοβιτς?
Αν ναι, έχει καλώς
Αν όχι, παίκτες χαμηλότερου επιπέδου είναι τζάμπα λεφτά
Το να φέρει παίκτες τύπου σβαμπ ή Φελίπε δεν θα κερδίσει τίποτα. Ακόμα και ένας παίκτης σαν τον μπεκεμπλα δεν σου δίνει αυτό που σου λείπει...άρα δεν σε αναβαθμίζει.
Μπορείς να φέρεις Αντώνη?
Μπορείς να φέρεις Μειτε?
Μπορείς να φέρεις Μαξίμοβιτς?
Αν ναι, έχει καλώς
Αν όχι, παίκτες χαμηλότερου επιπέδου είναι τζάμπα λεφτά
Παίρνω διπλό, παίρνω τριπλό
μένα με λένε Αντώνη
κι αν είσαι άντρας, έλα εδώ
στο μαρμαρένιο αλώνι.
μένα με λένε Αντώνη
κι αν είσαι άντρας, έλα εδώ
στο μαρμαρένιο αλώνι.
Ο Νταντας ειχε παρομοια ρητρα και δεν τη δωσαμε. Γιατι ο Μαρκαντωνης να ειναι καλυτερος?
Αν πουληθεί ο Ναρει, θα πάρουμε Pjaca δανεικό και έπειτα ελευθέρας (όπως είχαμε κάνει με Κουρτιτς), και δεξιά τον Λημνιό επίσης δανεικό.
Στα χαφ Μεϊτέ και αν μπούμε σε όμιλο ίσως τελευταία μέρα Μαξίμοβιτς με 2μυρια.
Αυτά και βγάλτε τα σκρινσοτ να τα έχετε.
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στα χαφ Μεϊτέ και αν μπούμε σε όμιλο ίσως τελευταία μέρα Μαξίμοβιτς με 2μυρια.
Αυτά και βγάλτε τα σκρινσοτ να τα έχετε.
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk