Μεταγραφές καλοκαιριού III
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού III
Πλεον στα εξτρεμ δεν χρειαζεται να στοχευουν σε ονόματα. Αρκει αυτοι π θα ρθουν να ναι καλυτεροι του Λαμπρου και του Μουργκ.
Piece of cake που λεν και στο χωριο μου...
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Piece of cake που λεν και στο χωριο μου...
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εντάξει υποθέσεις σαν του Σουηδού θέλουν και τύχη. Πίστευε κανείς προπερσι ότι θα έχουμε τον ζιβκοβιτς στο ροστερ;
Τώρα θα παίξουν τα ρεστα τους τα λαγωνικά της ΠΑΕ.... Για να δούμε...
Τώρα θα παίξουν τα ρεστα τους τα λαγωνικά της ΠΑΕ.... Για να δούμε...
Hard to believe this with Claesson. Ο παίκτης έχει ένα χρόνο συμβόλαιο, γιατί να μην τον δώσουν;
Μου φαίνεται οτι είναι θέμα προσφοράς, δηλαδή πόσα δίνουμε στην ομάδα. Φέτος γενικά δεν αγοράζουμε και τους θέλουμε όλους ελεύθερους.
Φυσικά παίζει να μην ισχύει αυτό που λέει ο συγκεκριμένος.
Μου φαίνεται οτι είναι θέμα προσφοράς, δηλαδή πόσα δίνουμε στην ομάδα. Φέτος γενικά δεν αγοράζουμε και τους θέλουμε όλους ελεύθερους.
Φυσικά παίζει να μην ισχύει αυτό που λέει ο συγκεκριμένος.
- black_star_ninja
@rain, συγνωμη αν γινομαι κουραστικος, απλα δεν εχω καταλαβει κατι.
Μιλαμε παντα οτι θα ερθουν οι παικτες που ζηταει ο προπονητης, απλα δεν ειναι τοπ ονοματα?
Ή θα καταληξουμε να παρουμε παικτες παρολο που δεν ειναι αυτοι που ζηταει ο προπονητης?
Επειδη εχει επικρατησει η αποψη οτι μιλαμε για παικτες που θα αλλαξουν το επιπεδο της ομαδας και εχουν ειπωθει αρκετα.
Μιλαμε παντα οτι θα ερθουν οι παικτες που ζηταει ο προπονητης, απλα δεν ειναι τοπ ονοματα?
Ή θα καταληξουμε να παρουμε παικτες παρολο που δεν ειναι αυτοι που ζηταει ο προπονητης?
Επειδη εχει επικρατησει η αποψη οτι μιλαμε για παικτες που θα αλλαξουν το επιπεδο της ομαδας και εχουν ειπωθει αρκετα.
Για τον Λούκας ήδη θα έπρεπε να είχε σηκωθεί jetaki να πάμε να δούμε αν είναι καλά έστω, να του πάμε ένα φραπεδάκι, μια εικόνα από τη νέα Αριστοτέλους που πάει να γίνει Τύνιδα, Αλγέρι. Η Φενέρ του στέλνει μπακλαβάδες προκειμένου να αντικαταστήσει τον Πέλκα τσάμπα.
- pagotatzis
Έχασα επεισόδιο ;;
Λουκάς ; Ο Περεθ ;;;
Μάλλον αυτόν θα εννοείτε!
Είχα γράψει στις αρχές όταν γυρνούσαν Μπισε και Εσιτι και υπήρξαν γκρίνιες
Ότι μόνο δυο επιστροφές θα έφερναν χαρά στα Παοκια
Λουκάς Περεθ
Πριγιοβιτς
Αλλά και για αυτούς κάποιος θα βρεθεί να γκρινιάξει
Λουκάς ; Ο Περεθ ;;;
Λουκάς Περεθ
Πριγιοβιτς
Θεωρητικά καλά θα ήταν να πάμε για Λουκας αλλα δύσκολο φαίνεται όπως τα γράφουν
As to the reasons for this early exit, it is speculated that Perez and Alaves' management were on bad terms, after last season he was implicated in locker room disagreements with other teammates that could have impacted team chemistry. Also, it is believed that he was unhappy with management when in 2019, according to him, they blocked his possible transfer to Barcelona, who ended up choosing Braithwaite. Add to that the fact that he has been often injured and his performances on the pitch have been poor and you have a clearer picture on why the split happened.
As for the immediate future, it is rumored that Turkey's Fenerbahce and Besiktas are interested, in addition to Rayo Vallecano, but Perez would prefer to stay in Spain
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος astral την Πέμ 19 Αύγ 2021, 11:43, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ο Μπορίλ πάντως μόνο κακή λύση δεν είναι. Είναι καλό και δυνατό μπάκ και θα βοηθήσει.
- Mitsospaoki4
- Moderator
-
panpangr77
Όλα τα αριστερά εξτρέμ που λήγουν τα συμβόλαια από
21 έως 24. Υπάρχουν παίκτες που τους παίρνεις και δανεικούς.
https://www.transfermarkt.co.uk/details ... e/29919929
21 έως 24. Υπάρχουν παίκτες που τους παίρνεις και δανεικούς.
https://www.transfermarkt.co.uk/details ... e/29919929
Τα ονοματα δεν μας πανε ετσι και αλλιως οποτε μακαρι να ερθουν παιχτες με χαρακτηριστικά που θελει ο λουτσεσκου και να κανει ομαδα χθες εβλεπα την μαλμε ολο το ματς πολυ καλη ομαδα με αγνωστους παιχτες αν εξαιρέσεις τον μοισαντερ κ τον τερματοφυλακα.
Κάνεις δεν θα γκρινιάξει για Λούκας Περεθ…Έχει ανοιχτές υποθέσεις…Εκεί στην ΠΑΕ για πρώτη φορά φέτος κάντε κάτι σωστό…pagotatzis έγραψε:Έχασα επεισόδιο ;;
Λουκάς ; Ο Περεθ ;;;
Λουκάς Περεθ
Πριγιοβιτς