Razvan Lucescu

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
renegade

Re: Razvan Lucescu

Δημοσίευση από renegade »

Προσεκτικοι θα είμαστε...μεγάλα ποσά για μεταγραφές δεν βλέπω.
Όσο για τον μπίσεσβαρ, μπορεί να μην είναι κάποια απο τις αδυναμίες μου αλλά θεωρώ ότι μια ανανέωση για έναν χρόνο και σε έναν ρόλο για το πολύ 1500 λεπτά είναι καλύτερο από την απόκτηση 2 δεκαριων.
Το θέμα είναι αυτός που θα αποκτηθεί για πρώτος να είναι σημείο αναφοράς.

Αντίθετα ο Αντρέ με τόσους μυϊκούς τραυματισμους πιστεύω ότι καλό πρώτα για τον ίδιο να κρεμάσει τα παπούτσια του.

Βέβαια βλέπω τον λουτσέσκου να παίρνει ένα αριστερό Μπακ,έναν τερματοφύλακα,ένα εξτρέμ Και ενα δεκάρι
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος renegade την Παρ 11 Μαρ 2022, 10:23, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Μα ποιος ονειρευεται δυο δεκαρια.Εγω φοβαμαι οτι δεν θα αποκτηθει ουτε ενα αν ανανεωσει ο Μπισεσβαρ και παραμεινει στο ροστερ και ο Καντουρι.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Για να παίζει πάλι με Αουγκούστο?
Πιστεύω ότι ακόμα και για λουτσέσκου κάτι τέτοιο είναι too much
Ριαν_Καπαγιαννιδης

Δημοσίευση από Ριαν_Καπαγιαννιδης »

Πλέον υπάρχει ένας ΤΔ που δεν είναι γιεσμαν κανενός, κι είμαι βέβαιος ότι καθώς η αρμοδιότητα του δεν είναι να κάνει τα χατίρια κανενός προπονητή αλλά να φροντίζει για το καλό της ομάδας ανεξαρτήτως του ποιος είναι στον πάγκο της, παίκτες που δεν μπορούν να πάρουν τα πόδια τους θα φύγουν. Δεύτερο δεκάρι θα βρεθεί, είτε θα παίζει λίγο εκεί ο Ελ Καντουρι, είτε λίγο ο Σοάρες, είτε ο Κωνσταντελιας, είτε ο Βρακας, είτε κάποιος άλλος. Δεν είναι ανάγκη άλλωστε να θάψουμε τις ακαδημίες μας μην τυχόν κάνει καμία ενέργεια ο Μπισεσβαρ στα 35 του, που τις κάνει μια φορά ανά 10 ματς πλέον. Να αποκτηθεί βασικός και από κει και πέρα έχουμε εναλλακτικές λύσεις. Παρομοίως και με αριστερό μπακ, έναν βασικό και μετά θα βρούμε από την δεύτερη ομάδα κάποιον για τα ρεπό. Προτιμώ να πάρουμε 4 παιχταραδες και να τους αντικαθιστούν πιτσιρίκια παρά 8 μετριοκαλους.
xrisitsapa

Δημοσίευση από xrisitsapa »

Αυτο ειναι κατι που εμεις οι αμπαλοι οπαδοι το λεμε χρονια, αλλα που...

Απο την αλλη, το να μεινει με ενα λογικο συμβολαιο ο Μπισε και ο Βιερι και να τους εχεις στον παγκο, ειναι μια πολυτελεια.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Παντως στα οσα χρονια παρακολουθω ποδοσφαιρο δεν ξερω αν εχω ξαναδει τοσα πολλα παιχνιδια στα οποια μια ομαδα να παιρνει θετικα αποτελεσματα με ιδια η ακομα και χειροτερη αποδοση απο τον αντιπαλο της.Καρμα? Θετικη ενεργεια? Ο αρχοντας του μεταφυσικου ειναι ο Ραζβαν...PSG ακους?
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

xrisitsapa έγραψε:Αυτο ειναι κατι που εμεις οι αμπαλοι οπαδοι το λεμε χρονια, αλλα που...

Απο την αλλη, το να μεινει με ενα λογικο συμβολαιο ο Μπισε και ο Βιερι και να τους εχεις στον παγκο, ειναι μια πολυτελεια.
Το ερωτημα ειναι αν εχουμε εμεις αυτη τη πολυτελεια.Ο γαυρος ανανεωνει βαλμπουενα,εχει φορτουνη,εχει καρβαλιο και κινειται και για καμπελα...Ουτε εμενα θα χαλουσε να ανανεωσει σε αυτη τη λογικη.
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

joshua έγραψε:
Αναφέρεις για παράδειγμα ότι ο Αγκουστο είναι κομβικός σε αυτό που θέλει να παίξει ο Ραζβαν. Ε εγώ δεν αντέχω να βλέπω τον ΠΑΟΚ να μην παίζει με κανονική μεσοεπιθετική τριάδα,έναν κανονικό επιτελικό και δυο κανονικά εξτρέμ,όσο σημασία και αν έχει αυτό.
Αν ο Αγκούστου έχει τέτοιο ρόλο και του χρόνου στην ομάδα, να μην περιμένουμε τίποτα από πρωτάθλημα, να είμαστε σοβαροί. Είναι ένας από αυτούς που πρέπει να φύγουν
xrisitsapa

Δημοσίευση από xrisitsapa »

joshua έγραψε:
xrisitsapa έγραψε:Αυτο ειναι κατι που εμεις οι αμπαλοι οπαδοι το λεμε χρονια, αλλα που...

Το ερωτημα ειναι αν εχουμε εμεις αυτη τη πολυτελεια.Ο γαυρος ανανεωνει βαλμπουενα,εχει φορτουνη,εχει καρβαλιο και κινειται και για καμπελα...Ουτε εμενα θα χαλουσε να ανανεωσει σε αυτη τη λογικη.

Οπως ο Βαλμπουενα του εδωσε πολλους ποντους φετος, ετσι θα κανει και ο αρχηγος και ο Μπισε.
Αρκει να μπαινουν στο 60-70 και οχι νωριτερα.
Παρε ενα μεγαλο 10αρι και απο πισω Μπισε και εισαι κομπλε.
Άβαταρ μέλους
rade paprica

Δημοσίευση από rade paprica »

Andrew R έγραψε:Ο προπονητης ειναι πραγματιστης και δουλευταρας. οσοι πιστευουν οτι ο ΠΑΟΚ του Λουτσεσκου θα παει για πολλες μεταγραφες νομιζω οτι κανουν λαθος . εδω ο προπονητης δεν εχει ενταξει στο παιχνιδι του κι στο γκρουπ τον Σοαρες ακομα. Ενα μπακ κι το δεκαρι μαζι με το τερμα ειναι η πρωτη φουρνια κι θα δουνε ο μποτο κι ο λουτσε αν θελουν να συνεχισει καποιος απο τους δανεικους!
Και εγώ έτσι το βλέπω, Andrew
Όταν έχεις χτείσει ένα σύνολο, που δουλεύει αξιοπρεπώς, δεν το διαλύεις εύκολα για να ξεκινήσεις φτου κι απ την αρχή, και αν σου βγει...
Σταδιακή ενίσχυση της ομάδας στις επόμενες τρεις μεταγραφικές περιόδους,
με την ομάδα να είναι πλήρης τη μεθεπόμενη χρονιά

και από κει και πέρα, με ένα βασικό και αξιόμαχο κορμό έχεις χώρο για.....πινελιές
(και φωνάζεις, λέει, τον Φερέιρα με τα πινέλα του :mrgreen: ΠΑΟΚ είσαι...)
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Έχουν αναφερθεί σχεδόν όλα!

Η ομάδα είναι ομάδα!

Ακόμα και στις κακές-μέτριες βραδιές μετράει σαν ομάδα!

Το ότι έγινε παιδική χαρά επί 2 χρόνια είναι πασιφανές!

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
tad

Δημοσίευση από tad »

Εγώ αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω με τίποτα είναι γιατί χτυπάμε τα κόρνερ με ανάποδο πόδι.

Τέτοια αποτυχία σε χτυπήματα κόρνερ δεν έχω δει από ομάδα. Λες και τα χτυπάμε από υποχρέωση … σαν να βαριόμαστε

Έκατσα εχθες και ειδα αλλά δυο παιχνίδια … όλες οι καλές ομάδες χτυπάνε κανονικά τα κόρνερ

Ένας δημοσιογράφος μπορεί να βρεθεί να ρωτήσει το προφανές κάποια στιγμή ;;;
Άβαταρ μέλους
WeWillRockYou

Δημοσίευση από WeWillRockYou »

Για τις αλλαγές του καλοκαιριού νομίζω θα παίξουν ρόλο πολλοί παράγοντες και είναι δύσκολο να προεξοφλήσουμε από τώρα πόσες θα είναι. Πόλεμος, οικονομικές κυρώσεις, πανδημία, ανανεώσεις παικτών και ευκαιρίες που μπορούν να προκύψουν, είναι δυναμικές καταστάσεις μέχρι το καλοκαίρι. Σημαντική λεπτομέρεια θεωρώ και το αν θα συνεχίσει ο κανόνας των 5 αλλαγών ή θα επιστρέψουμε στις 3.
Έπειτα δεν νομίζω πως όλοι όσοι έχουν θέση ως βασικοί φέτος, θα παραμείνουν και του χρόνου.

Ο Αουγκούστο πχ., που χώρεσε φέτος με αυτόν τον τρόπο στην ενδεκάδα, έχει ένα συμβόλαιο που λήγει το 2023. Οπότε το καλοκαίρι είτε πας σε πώληση είτε σε ανανέωση. Αν έρθει καλή πρόταση πιστεύω πως οι δύο μεριές προτιμούν να χωρίσουν οι δρόμοι τους. Σε αυτή τη περίπτωση, θα προχωρήσουμε σε μεταγραφή, καθώς δεν ξεχνάω πως παίκτη με τα χαρακτηριστικά Τζιοβίνκο που ζητούσε διακαώς ο Ράζβαν δεν πήραμε ποτέ.

Αν δεν έρθει η κατάλληλη πρόταση, μπορεί να επιστρέψει σε ρόλο χαφ πιο πίσω, όπου λογικά θα έχουμε αποχώρηση Σβαμπ. Το δύσκολο στην εξίσωση των χαφ της επόμενης χρονιάς, θεωρώ πως θα είναι ο ρόλος του Κούρτιτς.
Καλώς ή κακώς σε ροή παιχνιδιού δεν έχει θέλξει με την απόδοση του, παρά την τεράστια επιδραστικότητα που έχει με την προσωπικότητα και τα γκολ του φέτος. Η φετινή σεζόν είναι η εξαίρεση στην καριέρα του και φοβάμαι πολύ μήπως έχουμε μια περίπτωση όπως του επίσης συμπαθή Σβαμπ, όπου μετά από μια εξαιρετική σεζόν, έχουμε μια πολύ κακή εικόνα. Και ο Κούρτιτς έχει εκρηκτικό χαρακτήρα σε σύγκριση με τον απόλυτο επαγγελματία Αυστριακό.

Πάντως και ο Λουτσέσκου έχει σχολιάσει φέτος πως η ομάδα φτάνει έξω από την περιοχή και εκεί δεν γίνονται σωστές επιλογές.Επίσης χθες έκανε ένα σχόλιο που πέρασε απαρατήρητο αλλά ανέφερε για τις απουσίες στην ρεβάνς: «Σαν προπονητής είμαι υποχρεωμένος να κοιτάω μπροστά, δεν μπορώ να κοιτάω πως δύο παίκτες δέχθηκαν κάρτα και θα απουσιάσουν. Υπάρχουν παίκτες που είναι άμεσα διαθέσιμοι να βοηθήσουν. Ενδεχομένως όχι τόσο με ατομική ποιότητα αλλά με κίνητρο. Που όσο να ναι δείχνει πως ξέρει τι έχει στο ρόστερ του.
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

Εγω θελω να ρωτησω κατι.

1ον.
Αν παρει την 2η θεση στα πλει οφ με 5 βαθμους διαφορα απο την 1η.

2ον.
Αν παει Τελικο και σπαει ο διαολος το ποδαρ(φτου και οξω απο δω) και το χασουμε απο τον αλλον δυναστη του αιλληνικου ποδοσφαιρου ΑΝ και χρωσταμε ΚΑΙ σε αυτον κατι(απο τον τελευταιο χαμενο Τελικο Κυπελλου).

3ον.
Προκριθει εως τουλαχιστον στους 8 του Κονφερενς.

Θα ειναι επιτυχημενος ή θα βγει παλι η μιζερια μας.

Τονιζω με αυτο το ροστερ το ακανονιστο ετσι.
Άβαταρ μέλους
WeWillRockYou

Δημοσίευση από WeWillRockYou »

Με αυτό το σενάριο, δεν θα χαρακτήριζα την χρονιά επιτυχημένη, αλλά σίγουρα θα είχε θετικό πρόσημο στους 2/3 στόχους σε σχέση με την περσινή σεζόν.
Σε περίπτωση κατάκτησης του Κυπέλλου, θα τη θεωρούσα επιτυχημένη τη σεζόν.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”