O Κίτσιου ήταν το πουλέν μου!!! Δε θα ξεχάσω το ματς (νομίζω ντεμπούτο) του με την Σάλκε, σε ένα αρκετά παθητικό παιχνίδι από πλευράς μας είχε πολύ σημαντικά ανεβάσματα. Δυστυχώς δεν είχε αρκετά καλή εξέλιξη και στην τελευταία του χρονιά με απογοήτευσε οπότε καλώς πήρε και την μεταγραφή του. Μου έμεινε όμως το πάθος του. Τίμιο και αυθεντικό ΠΑΟΚτσάκι!Totem_pk έγραψε:Εγω τωρα σοβαρα τον Κιτσιου θα τον ηθελα. Βασικα δεν ηθελα να φυγει το παιδι. Τι μας πειραζε? Μεχρι και Ρεαλ εχει τον καρβαχαλ της.
Μεταγραφές καλοκαιριού 2021
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021
Το θυμάμαι joshua,τα είχαμε πει.
Πόσο καιρό όμως είναι εκτός αγώνων,προπονήσεις κάνει;
Θα μου πεις και ο Μπάμπα ήταν και χρειάστηκε κάνα δίμηνο να βρει ρυθμό.
Δεν ξέρω,με δανεικούς και παίχτες που δεν έχουν ρυθμό,έχω μια αλλεργία.
Τι να πω,μπορεί και να μην είμαι αντικειμενικός.
Πόσο καιρό όμως είναι εκτός αγώνων,προπονήσεις κάνει;
Θα μου πεις και ο Μπάμπα ήταν και χρειάστηκε κάνα δίμηνο να βρει ρυθμό.
Δεν ξέρω,με δανεικούς και παίχτες που δεν έχουν ρυθμό,έχω μια αλλεργία.
Τι να πω,μπορεί και να μην είμαι αντικειμενικός.
Ξέρει κανείς από τι τραυματισμό ταλαιπωρείται ο Σταφ?
Είχα διαβάσει πριν κάνα μήνα δηλώσεις του προπονητή του για το ότι είχε επανέλθει από το πρόβλημα που έβγαλε με την εθνική (ωμοπλάτη), αλλά δυστυχώς έχει νέο τραυματισμό χωρίς να δωθούν περισσότερες πληροφορίες
Είχα διαβάσει πριν κάνα μήνα δηλώσεις του προπονητή του για το ότι είχε επανέλθει από το πρόβλημα που έβγαλε με την εθνική (ωμοπλάτη), αλλά δυστυχώς έχει νέο τραυματισμό χωρίς να δωθούν περισσότερες πληροφορίες
Λέτε φέτος να κάνουμε τις χειρότερες μεταγραφές της εποχής Σαββίδη; Μου έχει δημιουργηθεί η αίσθηση οτι ψάχνουμε να ψωνίσουμε μόνο οτι βγαίνει σε "προσφορά" ή με "σύντομη ημερομηνία λήξης"

Ε άμα είναι να χτυπάμε διεθνείς κοινοτικούς, ας το περιμένουμε και το γιούρο να τελειώσει
Το Γιούρο τι αλλάζει;Taseos έγραψε:Καλα σοβαρα περιμενετε σοβαρες μεταγραφες πειν τελειωσει το euro;
Αυτοί που θα τα πάνε καλά θα είναι πανάκριβοι,
και αυτοί που δεν θα τα πάνε καλά, δεν θα κάνουν για τον ΠΑΟΚ που ονειρευόμαστε.

Δεν υπαρχει μανατζερ ρε που να μην ειναι εκει.με ποιον θα κανεις δουλειες; Με τον μακη απο την πρεβεζα; Ολη η ποδοσφαιρικη ευρωπη εκει παιζει μπαλα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Taseos την Πέμ 17 Ιουν 2021, 20:08, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ο Κούτσιας έχει γραφτεί χωρίς να έχει διαψευστεί ότι έπαιρνε 400Κ για τρία χρόνια με την προϋπόθεση να παίζει για 450 λεπτά τουλάχιστον (για τη φετινή σεζόν). Εάν δεν έπαιζε αυτά τα λεπτά θα έπαιρνε τη διαφορά σε χιλιάδες ευρώ ανά λεπτό και φέτος έπαιξε 186 λεπτά, δηλαδή -264 λεπτά από αυτά που είχαν συμφωνηθεί.
Επίσης έχει γραφτεί, χωρίς να έχει διαψευστεί, ότι αν δεν έπαιζε αυτά τα λεπτά, η μη ρήτρα θα γινόταν 1,5Μ.
Οπότε όποιος θέλει ας κάνει τα μαθητικά για τα ποσά χρήματα παίρνει ο Κούτσιας το χρόνο , σύμφωνα με αυτά που έχουν γραφτεί και δεν έχουν διαψευστεί, εκτός αν έχει καλύτερα ινσάιντ ινφορμάσιο.
Αν ισχύουν τα δημοσιεύματα, δεν θα είναι καθόλου έκπληξη να έρθει πρόταση για τον Κούτσια, στο buy out clause.
Επίσης έχει γραφτεί, χωρίς να έχει διαψευστεί, ότι αν δεν έπαιζε αυτά τα λεπτά, η μη ρήτρα θα γινόταν 1,5Μ.
Οπότε όποιος θέλει ας κάνει τα μαθητικά για τα ποσά χρήματα παίρνει ο Κούτσιας το χρόνο , σύμφωνα με αυτά που έχουν γραφτεί και δεν έχουν διαψευστεί, εκτός αν έχει καλύτερα ινσάιντ ινφορμάσιο.
Αν ισχύουν τα δημοσιεύματα, δεν θα είναι καθόλου έκπληξη να έρθει πρόταση για τον Κούτσια, στο buy out clause.
-
αυτο για τα λεπτα κανεις λαθος διαψεύσθηκε...το συμβολαιο ειναι ενα χ ποσο με ορο να παιξει καποια μινιμουμ λεπτα και αν δεν τα παιξει τοτε ισχυει μια ρητρα γυρω στα 2 μυρρια που σημαίνει οτι αν ερθει προταση σε αυτο το ποσό ειναι αναγκασμενη η ΠΑΕ να τον πουλησειpaoki4b έγραψε:Ο Κούτσιας έχει γραφτεί χωρίς να έχει διαψευστεί ότι έπαιρνε 400Κ για τρία χρόνια με την προϋπόθεση να παίζει για 450 λεπτά τουλάχιστον (για τη φετινή σεζόν). Εάν δεν έπαιζε αυτά τα λεπτά θα έπαιρνε τη διαφορά σε χιλιάδες ευρώ ανά λεπτό και φέτος έπαιξε 186 λεπτά, δηλαδή -264 λεπτά από αυτά που είχαν συμφωνηθεί.
edit..αυτο που λεει και η φορτσα ..δεν υπαρχει ρητρα αρχικα αν ομως δεν παιξει καποια μινιμουμ λεπτα μπαινει ρητρα γυρω στα 2 μυρρια....
-
Το θέμα με τον Σταφυλιδη έχει καταντήσει αστείο. Μιλάμε για παίκτη με 28 συμμετοχες τις τελευταίες 4 σεζόν (πολλές ως αλλαγή), χιλιοτραυματισμενο και με συμβόλαιο μέχρι το 23. Που σημαίνει ότι θα πρέπει να πληρώσουμε κιόλας... πραγματικά δεν ξέρω πώς γίνεται ορισμένοι να ασκούν κριτική (και δικαιολογημένη σε πολλές περιπτώσεις) για τον μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας και ταυτόχρονα να οραματίζονται την ομάδα μας με τέτοιες κινήσεις. Αν τον λέγανε δλδ Σταφυλιδοβιτς θα ήσασταν ικανοποιημένοι βλέποντας το βιογραφικό του;
Τα ίδια πάνω κάτω πιστεύω και για τον Παπαδόπουλο. Είναι παοκτσακι λένε κάποιοι. Και;
Και εγώ παοκτσακι είμαι. Ας πάρουν και εμένα τότε που δεν βάζω και στοίχημα ότι ο Παπαδόπουλος με κερδίζει σε σπριντ...
Το μέλλον βρίσκεται μπροστά! Γτ δηλαδή να στερησω κάποια διαθέσιμα παιχνιδια από τον Μιχαηλίδη; Ο Κυριάκος είναι πιο ΠΑΟΚ; η μήπως είναι καλύτερος από τα υπάρχοντα σέντερ μπακ; Ο Κυριάκος αν αγαπάει τόσο την ομάδα μπορεί να έρθει να την υπηρετήσει από κάποιο άλλο πόστο όταν αποσυρθεί.
Στάλθηκε από το SM-A202F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τα ίδια πάνω κάτω πιστεύω και για τον Παπαδόπουλο. Είναι παοκτσακι λένε κάποιοι. Και;
Και εγώ παοκτσακι είμαι. Ας πάρουν και εμένα τότε που δεν βάζω και στοίχημα ότι ο Παπαδόπουλος με κερδίζει σε σπριντ...
Το μέλλον βρίσκεται μπροστά! Γτ δηλαδή να στερησω κάποια διαθέσιμα παιχνιδια από τον Μιχαηλίδη; Ο Κυριάκος είναι πιο ΠΑΟΚ; η μήπως είναι καλύτερος από τα υπάρχοντα σέντερ μπακ; Ο Κυριάκος αν αγαπάει τόσο την ομάδα μπορεί να έρθει να την υπηρετήσει από κάποιο άλλο πόστο όταν αποσυρθεί.
Στάλθηκε από το SM-A202F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αν αληθεύει το ενδιαφέρον για δανεισμό του Ολίβα, τότε πάμε για παίκτη στυλ Τσιμιροτ στα χαφ. Ο Ολίβα ούτε "γρήγορος στα πόδια είναι, ούτε γρήγορος στο μυαλό" που ψάχνει ο Λουτσος...
Αν τέλος πάντων πάμε για εξαρι και δεν υπάρχει κάτι καλύτερο, καλύτερα δανεισμό και βλέπουμε...
Αλλά δεν μπορώ να καταλάβω: ακούστηκε και το Γενάρη... Από τότε μέχρι σήμερα το τμήμα σκάουτινγκ δεν βρήκε κάποια άλλη περίπτωση;
Αν τέλος πάντων πάμε για εξαρι και δεν υπάρχει κάτι καλύτερο, καλύτερα δανεισμό και βλέπουμε...
Αλλά δεν μπορώ να καταλάβω: ακούστηκε και το Γενάρη... Από τότε μέχρι σήμερα το τμήμα σκάουτινγκ δεν βρήκε κάποια άλλη περίπτωση;
- Dark Knight
Το ποιό;Rock4 έγραψε:Αν αληθεύει το ενδιαφέρον για δανεισμό του Ολίβα, τότε πάμε για παίκτη στυλ Τσιμιροτ στα χαφ. Ο Ολίβα ούτε "γρήγορος στα πόδια είναι, ούτε γρήγορος στο μυαλό" που ψάχνει ο Λουτσος...