Ιβάν Σαββίδης V
Re: Ιβάν Σαββίδης V
Κάποιος πρέπει να σου πει ότι πρέπει να βγεις να πεις το λογικό:
1. Ο τεχνικός διευθυντής, ο προπονητής και οι παίκτες είναι αυτοί και δεν αλλάζουν. Πιστεύω στο project.
2. Όποιος δεν πιστεύει στο project ας έρθει να αγοράσει τον ΠΑΟΚ και να κάνει μετά ότι θέλει.
3. Όποιος δεν πιστεύει στο project αλλά δεν μπορεί να αγοράσει τον ΠΑΟΚ να μου στείλει διεύθυνση κατοικίας να του στείλω ξύδι.
Απλό, σύντομο και περιεκτικό.
1. Ο τεχνικός διευθυντής, ο προπονητής και οι παίκτες είναι αυτοί και δεν αλλάζουν. Πιστεύω στο project.
2. Όποιος δεν πιστεύει στο project ας έρθει να αγοράσει τον ΠΑΟΚ και να κάνει μετά ότι θέλει.
3. Όποιος δεν πιστεύει στο project αλλά δεν μπορεί να αγοράσει τον ΠΑΟΚ να μου στείλει διεύθυνση κατοικίας να του στείλω ξύδι.
το περιβόητο sustainability που είναι πλέον (όπως έχω καταλάβει) ο στόχος του ιβάν σαββίδη για τον ΠΑΟΚ, σημαίνει η ομάδα να είναι αυτάρκης, σωστά?
τουτέστιν ο μεγαλομέτοχος να βάζει όσο το δυνατόν λιγότερα χρήματα στην ομάδα, έως και καθόλου, σωστά?
ε δε νομίζω να πιστεύει κανείς ότι αυτό μπορεί να συμβεί σε μια ομάδα στην ελλάδα με τα πενιχρότατα έσοδα και την μικροσκοπική αγορά που υπάρχει
δυστυχώς sustainability και πρωταθλητισμός δεν πάνε μαζί για ομάδα της χώρας μας, κι αυτό πρέπει να το συνειδητοποιήσει ο ιβάν
μία ομάδα που δίνει συμβόλαια στα 500χιλιάρικα, δύσκολα θα περάσει την άλλη ομάδα, που δίνει συμβόλαια κοντά στο εκατομμύριο. είναι κοινή λογική
sustainable είναι ο ατρόμητος, ο αστέρας τριπολιτσάς και μέχρι πρότινος και ο βάζελος με τα συμβόλαια που έδινε
τουτέστιν ο μεγαλομέτοχος να βάζει όσο το δυνατόν λιγότερα χρήματα στην ομάδα, έως και καθόλου, σωστά?
ε δε νομίζω να πιστεύει κανείς ότι αυτό μπορεί να συμβεί σε μια ομάδα στην ελλάδα με τα πενιχρότατα έσοδα και την μικροσκοπική αγορά που υπάρχει
δυστυχώς sustainability και πρωταθλητισμός δεν πάνε μαζί για ομάδα της χώρας μας, κι αυτό πρέπει να το συνειδητοποιήσει ο ιβάν
μία ομάδα που δίνει συμβόλαια στα 500χιλιάρικα, δύσκολα θα περάσει την άλλη ομάδα, που δίνει συμβόλαια κοντά στο εκατομμύριο. είναι κοινή λογική
sustainable είναι ο ατρόμητος, ο αστέρας τριπολιτσάς και μέχρι πρότινος και ο βάζελος με τα συμβόλαια που έδινε
- NikLiverpool
Οπότε? Σαββίδη πούλα για να ρθει κανείς που θέλει να βάζει λεφτά.
Εγώ αυτό καταλαβαίνω.
Εγώ αυτό καταλαβαίνω.
οπότε: ιβάν κάνε ό,τι έκανες επί μίχελ
(που λίγο μετράει η γνώμη μου, γιατί τόσα χρόνια μόνο με το διαρκείας μου μπορώ να βοηθάω)
(που λίγο μετράει η γνώμη μου, γιατί τόσα χρόνια μόνο με το διαρκείας μου μπορώ να βοηθάω)
- kataramenos5
Ενα προτζεκτ με τοσες αλλαγες και σε τοσα επιπεδα δε μπορει να κριθει με ασφαλεια σε 1-2 μηνες. Απο Οκτώβρη και μετα.apple64 έγραψε:Κάποιος πρέπει να σου πει ότι πρέπει να βγεις να πεις το λογικό:
- NikLiverpool
Νομίζω μιλάω Ελληνικά ε?
Λέτε να κάνει ότι έκανε με Μιχελς. ΟΚ. Δεν το κάνει πλέον. Τέλος. Δεν θέλει να μπαίνει μέσα, πως το λένε.
Με βάση αυτό το δεδομένο περιμένω προτάσεις.
Λέτε να κάνει ότι έκανε με Μιχελς. ΟΚ. Δεν το κάνει πλέον. Τέλος. Δεν θέλει να μπαίνει μέσα, πως το λένε.
Με βάση αυτό το δεδομένο περιμένω προτάσεις.
δε γίνεται ρε φίλε να μη μπαίνει μέσα
δηλαδή τι θα παριστάνει, τη διοίκηση πρωτοδικείου;
η διοίκηση πρωτοδικείου διαχειρίζεται χωρίς να βάζει
Αν είμαστε Βόρεια Ευρώπη θα γινόταν. Αν δεν έχεις το μίσο φόρουμ (και κατ'επέκταση το μισό Λαό) να κράζει και να βγάζει άχρηστο τον προπονητή μετά από μία στραβή (και το καλύτερο είναι ότι όλοι αυτοί δεν καταλαβαινουν πόσο ακραίοι γίνονται...), τότε ναι. Θα μπορούσε να γίνει ένα πλάνο για παιδωμάζωμα ανά την Ευρώπη και τη Ν. Αμερική. Να μάζευες 20αρηδες και να πουλούσες. Αν αυτό γίνει μία φορά σωστά και κάνεις υπομονή 2 χρόνια μετά θα μπορούσε να σε βάλει σε μία λούπα που θα πουλάς-αγοράζεις. Και ας κάνουν ό,τι θέλουν οι Μτσκηδες εντός συνόρων. Εσύ θα μεγάλωνες. Αλλά αυτό προϋποθέτει καλό σχεδιασμό από Ιβάν (εδώ γελάμε) και υπομονή από τον κόσμο (εδώ ξεκαρδιζόμαστε).
ΠΑΟΚ μαμα τη Λεφσκι τη ρουφιάνα
ΠΑΟΚ μαμα τη Λεφσκι τη ρουφιάνα

- NikLiverpool
-
kataramenos5 έγραψε:Ενα προτζεκτ με τοσες αλλαγες και σε τοσα επιπεδα δε μπορει να κριθει με ασφαλεια σε 1-2 μηνες. Απο Οκτώβρη και μετα.apple64 έγραψε:Κάποιος πρέπει να σου πει ότι πρέπει να βγεις να πεις το λογικό:
++++++
Και στους δύο
+4, για τον Ιβάν μιλάμε, ούτε για τον Χατζόπουλο ούτε για τον Ζαγοράκη.danirifle έγραψε:δε γίνεται ρε φίλε να μη μπαίνει μέσα
- NikLiverpool
Η δήλωση αυτή είναι του Σαββίδη:
«Εμείς πρέπει να θέσουμε στον εαυτό μας νέους στόχους. Ο Σύλλογος έχει ως στόχο την απόλυτη αυτάρκεια».
Απο εκεί και πέρα αν θέλετε να εθελοτυφλείτε δικαίωμα σας.
«Εμείς πρέπει να θέσουμε στον εαυτό μας νέους στόχους. Ο Σύλλογος έχει ως στόχο την απόλυτη αυτάρκεια».
Απο εκεί και πέρα αν θέλετε να εθελοτυφλείτε δικαίωμα σας.
Πολύ σωστά, ιδιοκτήτης είναι, αυτό το project επέλεξε για την ομάδα, αυτά πρέπει να βγει και να πει.apple64 έγραψε:Κάποιος πρέπει να σου πει ότι πρέπει να βγεις να πεις το λογικό:
Πρέπει όμως να βγει να πει και κάτι άλλο για να είναι καθόλα σωστός:
1. Για τα επόμενα χρόνια για πρωτάθλημα δεν πάμε, πάμε να φτιάξουμε αυτάρκης ομάδα.
2. Για τα επόμενα χρόνια για κύπελλο δεν πάμε, πάμε να φτιάξουμε αυτάρκης ομάδα.
3. Για τα επόμενα χρόνια για ευρωπαϊκές πορείες δεν ενδιαφερόμαστε, πάμε να φτιάξουμε αυτάρκης ομάδα. Αν έρθουν όλα τα παραπάνω ή κάποια από αυτά καλοδεχούμενα, αλλά δεν είναι αυτοσκοπός.
4. Για όποιον ονειρεύεται ΠΑΟΚ πρωταγωνιστή εντός κι εκτός συνόρων, να μου στείλει τη διεύθυνση κατοικίας να του στείλω ξύδι κι ένα ξυπνητήρι να τον ξυπνήσει.
Ειλικρινα απορω εαν καταλαβαινετε τι παιζει παγκοσμιως.gika έγραψε:+4, για τον Ιβάν μιλάμε, ούτε για τον Χατζόπουλο ούτε για τον Ζαγοράκη.danirifle έγραψε:δε γίνεται ρε φίλε να μη μπαίνει μέσα
Προτιμω τον ΠΑΟΚ με διαχειρηση, παρα χρεωκοπημενο.
Οποιος εχει τα λεφτα, παει στον Ιβαν, τα σκαει και αγοραζει τον ΠΑΟΚ. Τελος.
Κριτικη στην τσεπη αλλου...δεν ειναι κριτικη.
Ειδικα οταν αυτος ο αλλος εχει να ανεβει βουνο με τις υπαρχουσες συνθηκες για να χτισει την νεα Τουμπα.
Βουτατε την γλωσσα στο μυαλο πριν ποσταρετε ασυναρτησιες.