ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2020-2021
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Re: ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2020-2021
Ήδη έχουν έρθει τρεις. Αν θέλουμε κι άλλον πρέπει να πουλήσουμε. Απλά τα πράγματα.
Δύο κουβέντες είπε για τις μεταγραφές.obanebane έγραψε:Parolos έγραψε:Δεν περιμένουμε μεταγραφές είπε..! Όχι ότι δε ζητήσαμε μεταγραφές!
Ρε γιατί έτσι όλα ανάποδα τα λέτε?
Ηρεμία λίγο..
Θα έπρεπε να βγει και να πει ε δε μας κάνουν μεταγραφές κι έχω και 5-6 παίχτες για τον πεο άρα χαΐρι δε βλέπω..??!
Ας πουλήσει κανέναν ο Ρεμπε από τους μη υπολογισαντες και θα πάρουμε παίχτη..
Αλλά βλέπεις ο Τσολακ ο νεξτ μπιγκ θινκ κιλλερ οφ δε γιουροπ μάλλον δεν πιάνει ούτε 500 χιλιάρικα τελικά..
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μας δουλεύεις ρε παρολε;
Διάβασες τις δηλώσεις του Σναουτσνερ,από την κοιλιά μας τα βγάζουμε;
Δε σας είπα ότι είναι Άγγελός νο2;
yes sir και έτσι η φάση.
Δε βοήθησε βέβαια και ο ίδιος τον εαυτό του.
Έναν βαθμό με τις δύο χειρότερες βάσει φόρμας ομάδες του πρωταθλήματος.
Τι να ζητήσει;
Έχουμε παίχτες , δεν περιμένουμε άλλες μεταγραφές. Αυτό.
Αν εσύ δε βλέπεις μήνυμα προς τους πάντες με περιορισμό Τσολακ Εσίτι και άλλους τι να σου πω. Ή αν νομίζεις ότι του πρότειναν μεταγραφές κι αυτοί είπαν όχι επίσης δε ξέρω τι να σου πω.
Είσαι πολύ προκατειλημμένος και θα σου πρότεινα φιλικά για σένα κυρίως να χαλαρώσεις..
Δε γίνεται να βγει και να πει "Ναι ζητήσαμε μεταγραφές σε τρεις θέσεις και πήραμε τα @@ μας, και τώρα θα συνεχίσουμε αναγκαστικά με τα θυμιατά που έχουμε"
Δε γίνονται αυτά τα πράγματα.
Εγω τα εκανα ολα αυτα με μια σκεψη?bersekeros έγραψε:Αυτό το σενάριο για Ίβιτς είναι πολύ "ύπουλο".
Τρελά πονηρό ψυχολογικό χτύπημα που μόνο αναστάτωση, διχασμό, αποπροσανατολισμό, έλλειψη αυτοπεποίθησης και αυτοσυγκέντρωσης προσφέρει αυτή τη στιγμή.
Αυτοί που το διακινούν (εννοώ τα αντίστοιχα μέσα), γίνονται ή "χρήσιμοι ηλίθιοι" ή "παίζουν πονηρά παιχνίδια ", χειρουργικής / επιστημονικής ακρίβειας στην πλάτη του ΠΑΟΚ.
Στόχος να αποδομηθεί όλος ο οργανισμός και κυρίως η κεφαλή.

Πώς θα αποδομηθεί η κεφαλή δλδ;
Στην AGM οι μέτοχοι θα αποσύρουν την εμπιστοσύνη τους στην διοίκηση;

Στην AGM οι μέτοχοι θα αποσύρουν την εμπιστοσύνη τους στην διοίκηση;

υποχρέωση ρεμπε η πωληση τσολακ-εσιτι-ζαμπα-ρευ-μπισεσβαρ οι οποιοι ΔΕΝ ΥΠΟΛΟΓΊΖΟΝΤΑΙ εως 31/1!!τουλάχιστον να τελειωσει μια και καλη η υποθεση φφπ και το καλοκαίρι να χτιστεί ομάδα πρωταθλητισμού

Αυτό. Θα πρόσθετα Γιαννούλη αν μπορεί να πιάσει 6-7Μ.gergeo4 έγραψε:υποχρέωση ρεμπε η πωληση τσολακ-εσιτι-ζαμπα-ρευ-μπισεσβαρ οι οποιοι ΔΕΝ ΥΠΟΛΟΓΊΖΟΝΤΑΙ εως 31/1!!τουλάχιστον να τελειωσει μια και καλη η υποθεση φφπ και το καλοκαίρι να χτιστεί ομάδα πρωταθλητισμού![]()
Να τελειώνουμε με το FFP να ησυχάσουμε επιτέλους.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Parolos την Σάβ 09 Ιαν 2021, 16:54, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- thanos-xanthi
νομιζω κανενας μα κανενας δε θα ελεγε τιποτα, κανενας δε θα διαμαρτυροταν αν τα πραγματα ηταν καθαρα και ξαστερα
να βγει καποιος "υπευθυνος"-ανευθυνος δημοσιος υπαλληλος της ΠΑΕ να επικοινωνησει οτι
"ναι εχουμε θεμα με ffp, ναι δεν εμπιστευομαστε να παρουμε κανεναν, και δε θα γινουν μεταγραφες"
οταν ο Γκαρσια ομως τη μια δε κανει αλλαγες, γιατι λεει ποιον να βαλω
οταν παμε να δωσουμε Νινουα, μετα επιστρεφει
την ψαχνουμε με Κροβινοβιτς, και δε καθεται
και απο την αλλη λεει ο Μιρο, ηρθαν μεταγραφες ειμαστε οκ και δυνατοι
ενω εχει πει ο Ιβαν θα δωσω εφοδια, ε τοτε δε θελει πολυ να τρελαινεσαι
στην τελικη ενισχυση της ομαδας για να πετυχει ο προπονητης ολοι το θελουμε, δεν ειναι κανενας που θελει το αντιθετο
αλλα ποτε υπηρχε λογικη και πλανο την τελευταια διετια για να τα βρουμε παλι τωρα?
υγ κουβεντα να γινεται, το καλοκαιρι για ποσες κινησεις θα παμε δηλαδη??
dim ελπιζω να μην ισχυει αυτο το σεναριο, δε μπορω να πιστεψω οτι καιμε ετσι τετοιο χαρτι, στην τελικη και σαν προπονητης να μην κανει, μπορει να χρησιμοποιηθει και με αλλο τροπο
να βγει καποιος "υπευθυνος"-ανευθυνος δημοσιος υπαλληλος της ΠΑΕ να επικοινωνησει οτι
"ναι εχουμε θεμα με ffp, ναι δεν εμπιστευομαστε να παρουμε κανεναν, και δε θα γινουν μεταγραφες"
οταν ο Γκαρσια ομως τη μια δε κανει αλλαγες, γιατι λεει ποιον να βαλω
οταν παμε να δωσουμε Νινουα, μετα επιστρεφει
την ψαχνουμε με Κροβινοβιτς, και δε καθεται
και απο την αλλη λεει ο Μιρο, ηρθαν μεταγραφες ειμαστε οκ και δυνατοι
ενω εχει πει ο Ιβαν θα δωσω εφοδια, ε τοτε δε θελει πολυ να τρελαινεσαι
στην τελικη ενισχυση της ομαδας για να πετυχει ο προπονητης ολοι το θελουμε, δεν ειναι κανενας που θελει το αντιθετο
αλλα ποτε υπηρχε λογικη και πλανο την τελευταια διετια για να τα βρουμε παλι τωρα?
υγ κουβεντα να γινεται, το καλοκαιρι για ποσες κινησεις θα παμε δηλαδη??
dim ελπιζω να μην ισχυει αυτο το σεναριο, δε μπορω να πιστεψω οτι καιμε ετσι τετοιο χαρτι, στην τελικη και σαν προπονητης να μην κανει, μπορει να χρησιμοποιηθει και με αλλο τροπο
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος thanos-xanthi την Σάβ 09 Ιαν 2021, 16:56, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Mitsospaoki4
- Moderator
Σε αυτές τις περιπτώσεις απλά λες ένα "έχουμε ακόμα 20 μέρες μεταγραφές, μπορεί να προκύψει κάτι".
Όταν το ξεκοβεις τελείως σημαίνει ότι μεταγραφές δεν.
Και όσοι λέτε ότι πρέπει να φύγουν πρώτα παίχτες, ο Νινουα με 1,5 πόδι εκτός ήταν και τελευταία στιγμή κάποιος τον κράτησε..
Όταν το ξεκοβεις τελείως σημαίνει ότι μεταγραφές δεν.
Και όσοι λέτε ότι πρέπει να φύγουν πρώτα παίχτες, ο Νινουα με 1,5 πόδι εκτός ήταν και τελευταία στιγμή κάποιος τον κράτησε..
- Mitsospaoki4
- Moderator
Σωστόςgergeo4 έγραψε:υποχρέωση ρεμπε η πωληση τσολακ-εσιτι-ζαμπα-ρευ-μπισεσβαρ οι οποιοι ΔΕΝ ΥΠΟΛΟΓΊΖΟΝΤΑΙ εως 31/1!!τουλάχιστον να τελειωσει μια και καλη η υποθεση φφπ και το καλοκαίρι να χτιστεί ομάδα πρωταθλητισμού![]()
- bersekeros
Γιατί το λες αυτό ; Επειδή το είπε ο Μπούζος ρε φίλε ή το έγραψε το γαβροσάιτ;Amsterdamer_87 έγραψε: Πολυ φοβαμαι φιλε οτι αυτο που λες εχει γινει ηδη (συνομιλια Ιβαν-Ιβιτς προχθες)..τουλαχιστον ας παρει και τον αδερφπ του ΤΔ μπας και κανουμε δουλιτσα..
Πήρε ο Ίβιτς τον Ιβάν ή το αντίστροφο;
Εγώ δεν το πιστεύω πάντως.
- bersekeros
Όχι ρε φίλε εσύ, προς Θεού!Dimg4 έγραψε:Εγω τα εκανα ολα αυτα με μια σκεψη?bersekeros έγραψε:Αυτό το σενάριο για Ίβιτς είναι πολύ "ύπουλο".
Τρελά πονηρό ψυχολογικό χτύπημα που μόνο αναστάτωση, διχασμό, αποπροσανατολισμό, έλλειψη αυτοπεποίθησης και αυτοσυγκέντρωσης προσφέρει αυτή τη στιγμή.
Αυτοί που το διακινούν (εννοώ τα αντίστοιχα μέσα), γίνονται ή "χρήσιμοι ηλίθιοι" ή "παίζουν πονηρά παιχνίδια ", χειρουργικής / επιστημονικής ακρίβειας στην πλάτη του ΠΑΟΚ.
Στόχος να αποδομηθεί όλος ο οργανισμός και κυρίως η κεφαλή.
Για τα αντίστοιχα ΜΜΕ μίλησα!
Γιατί μας φαίνεται παράξενο το πρώτα πωλήσεις και μετά αγορές , αν φυσικά αληθεύει και το είπε ο Ιβάν?
Μοιάζει ρεαλιστικό σενάριο.. τύπου δε γαμιεστε ρε μαλακες που σε δύο χρόνια ξοδέψαμε 15Μ για παίχτες, και ειδικά τα 10 σας τα έδωσα για χαφ και μου ζητάτε άλλα 3 τώρα για χαφ παλι??
Πουληστε και πάρτε όποιον θέλετε μετά.
Μοιάζει τόσο παράλογο?
Μοιάζει ρεαλιστικό σενάριο.. τύπου δε γαμιεστε ρε μαλακες που σε δύο χρόνια ξοδέψαμε 15Μ για παίχτες, και ειδικά τα 10 σας τα έδωσα για χαφ και μου ζητάτε άλλα 3 τώρα για χαφ παλι??
Πουληστε και πάρτε όποιον θέλετε μετά.
Μοιάζει τόσο παράλογο?
- Amsterdamer_87
Μπανε Γιες μεν σιγουρα δεν ειναι...Αγγελο νο2 πανε να τον κανουνε σαφως..Θελει να παλεψει για την καριερα του και δεν ειναι κακο..Αλλα τελικα μαλλον θα ειναι αυτος που θα τα κανει ολα π@υτανα και θα τα βγαλει ολα στη φορα κατι που κωλοσανε να κανουν ολοι οι αλλοι..ειδικα αμα φαει κανενα τρυπημα με Ιβιτςobanebane έγραψε:Parolos έγραψε:Δεν περιμένουμε μεταγραφές είπε..! Όχι ότι δε ζητήσαμε μεταγραφές!
Ρε γιατί έτσι όλα ανάποδα τα λέτε?
Ηρεμία λίγο..
Θα έπρεπε να βγει και να πει ε δε μας κάνουν μεταγραφές κι έχω και 5-6 παίχτες για τον πεο άρα χαΐρι δε βλέπω..??!
Ας πουλήσει κανέναν ο Ρεμπε από τους μη υπολογισαντες και θα πάρουμε παίχτη..
Αλλά βλέπεις ο Τσολακ ο νεξτ μπιγκ θινκ κιλλερ οφ δε γιουροπ μάλλον δεν πιάνει ούτε 500 χιλιάρικα τελικά..
Μας δουλεύεις ρε παρολε;
Διάβασες τις δηλώσεις του Σναουτσνερ,από την κοιλιά μας τα βγάζουμε;
Δε σας είπα ότι είναι Άγγελός νο2;
yes sir και έτσι η φάση.
Δε βοήθησε βέβαια και ο ίδιος τον εαυτό του.
Έναν βαθμό με τις δύο χειρότερες βάσει φόρμας ομάδες του πρωταθλήματος.
Τι να ζητήσει;
Είμαι πολύ περίεργος να δω τι θα γράφεται μετά από ένα 6 στα 6 ας πούμε