Δηλαδή το γεγονός ότι είναι το πρώτο πράγμα που βλέπουμε όταν μπαίνουμε μέσα είναι λογικό να συμβαινει;pgetsos έγραψε:beeman έγραψε:Σοβαρά τώρα ανέβηκε άρθρο μεταγραφές από τα Lidl?
Δηλαδή αυτό τώρα αντιπροσωπεύει εικόνα του λαού του ΠΑΟΚ? σήμερα όπως και πολλές άλλες ημέρες ήμουν μέσα όλη μέρα ,αντί να δουλεύω.Να ενημερωθώ,να γράψω την άποψη μου και ξαφνικά βλέπω άρθρο με αυτόν τον απαίσιο τίτλο.
Το ότι δεν πήγαν τα πράγματα όπως ήθελαν οι περισσότεροι εδώ μέσα σημαίνει ότι θα συνεισφέρει το forum σε αυτή τη μιρλα?
Είναι όλοι σύμφωνοι με αυτό?Demir έγραψε:πραγματικα τραγικο αρθρο, ντροπη ρε μαγκες...Να ξεκαθαρισουμε κάτι: ΟΛΟΙ σας μπορείτε να γράψετε κείμενο για την κεντρικήgpap έγραψε:το άρθρο στην κεντρική σελίδα και κυρίως ο τίτλος του (διότι το κείμενο είναι πιο καλογραμμένο), δηλώνει ξεκάθαρα τον προβληματισμό του μέσου οπαδού, όπως αυτό καταγράφηκε σε 3 τίτλους με θέμα ''μεταγραφές καλοκαιριού 2020'', από όλους εμάς.
Συνυπογράφω.
Το συγκεκριμένο είναι μια στήλη και εκφράζει τον συγγραφέα του και μόνο. Τα κείμενα της σελίδας ανεβαίνουν ως Admin Team
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
Αν γράψω εγώ τώρα ένα άρθρο με τίτλο "πόση δουλειά θες ρε οπαδε του ΠΑΟΚ για να καταλάβεις τα βασικά" Ή
"Όταν γίνεται μια προσπάθεια από την αρχή και θέλεις να την στηρίξεις ,σταματά να κλ@ψομουνι@ζεις από το πρωί μέχρι το βράδυ και περίμενε να δεις που θα βγει",το άρθρο μου θα ανέβαινε στην κεντρική σελίδα;
Το γεγονός ότι οι περισσότεροι εδώ δεν γνωρίζουν από ποδόσφαιρο αλλά αγαπάνε τον ΠΑΟΚ ,τους δίνει το δικαίωμα να δημιουργήσουν πολυ άσχημη εικόνα ,γιατί έτσι βλέπουν τα πράγματα;