Fernando Manuel Fernandes da Costa Santos

Συζήτηση - Απόψεις - Σχόλια που αφορούν την Εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου...
Άβαταρ μέλους
shark4

Re: Fernando Santos

Δημοσίευση από shark4 »

Μπορουμε να του προτεινουμε -οπως το παμε- να παραμεινει και καθε μηνα να πληρωνει αυτος στην ΠΑΕ . !!!!!!!!!! :) :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

επισης να του βαλουμε ορο να κανει μεταγραφες απο την τσεπη του... :twisted: :twisted:
kos

Δημοσίευση από kos »

jibbie έγραψε:εγω παλι πιστευω ο σταυρακας εχει αρχισει να βρωμαει πιθανη αποχωρηση του ναντο το καλοκαιρι..
θα ηθελα να μαθω απο που προκυπτει αυτο το συμπερασμα. μεχρι προχθες ο κολκας εμοιαζε ερωτευμενος με τον σαντος. τα χαλασαν?
yiannisPAOKitalia

Δημοσίευση από yiannisPAOKitalia »

Ο Κόλκας ας μας πει πρώτα πόσων μηνών έγκυος είναι :twisted: και μετά τα ξαναλέμε...
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

ρε παιδια τα πραγματα ειναι απλα...ο σαντος ειπε οτι υπηρχε ενα τριετες πλανο που τελειωνει το καλοκαιρι αυτο πετυχε σε μεγαλο βαθμο...τωρα πρπει να γινει το επομενο βημα να υπαρξει ενα νεο πλανο με το νεο συμβολαιο..αυτο το πλανο θα εχει διεκδικηση πρωταθληματος και ευρωπη...για να γινει αυτο πρεπει να υπαρξει μια αυξηση στο μπατζετ φυσιολογικα...εσεις πιστευετε οτι η διοικηση δε θα τα πραξει αυτα?? ;)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Sera4 την Παρ 15 Ιαν 2010, 19:52, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

ελα ντε απλα τα πραγματα....
Άβαταρ μέλους
vanroy

Δημοσίευση από vanroy »

Βασικά ο μόνος τρόπος να αυξηθεί το μπατζετ είναι να εισέλθουμε στους ομίλους του C.L. Αλλά ακόμη και αν βγούμε δευτεροι θα καταφέρουμε να αποκλεισουμε τον αντιπαλο, που ότι και αν είναι, θα είναι κλασεις καλύτερος της χερενφειν; Και με δεδομένο οτι τελη Αυγούστου θα ξερουμε αν είμαστε μέσα στους ομίλους, θα παρθεί εκ των προτερων το ρισκο για μεταγραφικό ανοιγμα 2-4 εκ € σε σχεση με το φετινό μπατζετ; Διότι αν αποκλειστείς πως καλύπτεις τη μαυρη τρυπα; Εμείς καλά τα λέμε, αλλά αυτοί που είναι πάνω αισθανονται το βαρος να μην χρεώσουν τον συλλογο παραπάνω και ορθα πράττουν.

Αυτά σε περίπτωση που βγουμε CL (εδώ θα δειξεις τη μαγκια σου Μηχανικέ μου), αλλά και στο Europa League να βγούμε, έστω και σε λιγότερο βαθμό, τα ίδια ρισκα θα διακυβευονται. Γενικά νομίζω πως και η τρεχουσα σεζόν είναι κομβική, οπότε απλά ας απολαυσουμε το δευτερο κομματι που αναμενεται πολύ ενδιαφερον μετά και την μεταγραφική ενισχυση μας, και ας μην αρχιζουμε πάλι με τα πλάνα και τα αεροπλάνα. Γιατί και φετος αυτό μας έφαγε. Επειδή το πλάνο προέβλεπε φετος πρωταθλητισμό και δεν μας βγηκε στην αρχή, πέσαμε να τους φαμε, λες και στο ποδοσφαιρο μπορείς να προγραμματισεις πότε ακριβώς θα πάρεις το πρωταθλημα ή θα κανεις πραγματικό πρωταθλητισμό.

Το λαθος βασικά εδώ ήταν της διοίκησης που θελοντας να εμψυχώσει τον κόσμο, να συσπειρωσει και να δώσει όραμα υποσχεθηκε πρωταθλητισμό τη 3η χρονιά και δυστυχώς η ολη προσπάθεια έκτοτε κρινεται πολύ αυστηρότερα από όσο της πρέπει. Μέσες άκρες, και χωρίς να παιζουμε με τις λέξεις είμαστε σε ανοδική τροχιά προς την κορυφή. Νομίζω οτι ο Δον έβγαλε και ένα παραπονο με αυτά που είπε. Σαν να ήθελε να πει "Με κραζετε για λουζερ όλοι οι δημοσιογραφοι και οι ειδήμονες, αλλά εγω έφτασα εδώ που έφτασα και αν μου δώσετε μερικά ακομη εργαλεία θα πάρω το πρωταθλημα. Αλλιώς δεν μένω, γιατί εγω δεν συμβιβαζομαι με τη στασιμότητα, ούτε έχω ανάγκη να καθήσω σε ένα συμβολαιο μόνο για τα χρηματα, αν δεν υπάρχει προοοπτκή εξελιξης". Βγαζει λίγο εγωισμό και αυτό για καλο μου φαινεται.
kos

Δημοσίευση από kos »

φιλε vanroy αν αποκλειστεις στον τελευταιο προκριματικο πριν τους ομιλους του cl μπαινεις με την μια στους ομιλους του ουεφα. δεν θα εχεις τα ιδια εσοδα βεβαια αλλα δεν θα εχεις και μαυρη τρυπα για να καλυψεις, γιατι οτι υπερβαση και να κανει ο ΠΑΟΚ δεν νομιζω να ειναι μεγαλυτερη απο τα εσοδα που δινει το ουεφα.

πως φτανεις στον τελευταιο προκριματικο ειναι το θεμα γιατι νομιζω οτι δεν παμε με την μια σε αυτο τον γυρο και οτι ειμαστε στους αδυνατους.
Άβαταρ μέλους
vanroy

Δημοσίευση από vanroy »

Αυτό να μην σε απασχολεί καθόλου! Κάπου το είχα ακούσει και το επιβεβαιωσε και ο fofana οτι ο πρωτος παει κατευθειαν στους ομιλους και ο δευτερος παιζει έναν μονο προκριμματικό γύρο!!! Αυτό βεβαια σηματοδοτεί τη λυσσαλεα αντιδραση του σιχαματος με διαιτησίες σε περιπτωση που αγωνιστικά δείξουμε οτι τους απειλούμε πραγματικά.

Από την άλλη αυτό που λες είναι επισης ευχαριστο και δειχνει τον μονοδρομο που οδηγει σε αυξηση των εσόδων άρα και του ερχομού μερικών πολύ καλών παικτων. Να βγουμε φετος δευτεροι, κατι που τουλαχιστον θα εχει εξασφαλίσει την ειδοδο μας σε ομίλους, εστω και του europa league. Συμπερασμα αν θελουμε ηχηρές προσθήκες πρεπει να βγουμε δευτεροι, ειδάλλως δεν βλεπω τροπο να αυξηθούν τα έσοδα. Τι παραπάνω έσοδα να προσδοκάς από τα εισιτηρια διαρκειας και την ΑΜΚ; Επιχειρηματίες φυσικά που θα βαλουν χρημα ούτε για αστειο..
kos

Δημοσίευση από kos »

συμφωνω. γι'αυτο γραφω στην προηγουμενη σελιδα οτι πρεπει να βοηθησει και αυτος και οτι τα χρηματα θα υπηρχαν ηδη αν φετος περνουσαμε την χερενφεν.
Άβαταρ μέλους
paokovia

Δημοσίευση από paokovia »

Ο 2ος παίζει 2 προκριματικούς όπως και φέτος.
Άβαταρ μέλους
Pegasus1589

Δημοσίευση από Pegasus1589 »

Μιας λοιπόν και δεν μπορούμε να προεξοφλήσουμε είσοδο σε ομίλους και λεφτό από εκεί, πρέπει ή να γίνει διακανονισμός για τα χρέη μέχρι το καλοκαίρι ή να θυσιάσουμε κάποιον καλό παίχτη πχ Βιερίνια.

Πολιορκία στο ΠΑΣΟΚ θέλει μού φαίνεται... Άντε, τώρα που είναι και το έλλειμμα στη μέση, δε θα τους χαλάσουν 6-7-8 ζεστά εκατομμυριάκια από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ... Φαινομενικά είμαι εκτός θέματος αλλά η παραμονή του Σάντος εξαρτάται από τα οικονομικά δεδομένα άρα δεν είμαι. :D
Άβαταρ μέλους
vanroy

Δημοσίευση από vanroy »

paokovia έγραψε:Ο 2ος παίζει 2 προκριματικούς όπως και φέτος.
Ωχ, paokovia σε αυτά με τους θεσμούς είσαι πολυ προσεκτική, οπότε πάλι θα αιωρείται το ερώτημα μεχρι να το δούμε σε κάποιο μέσο γραμμένο επίσημα. Τέλος πάντων, αυτό που ήθελα να τονίσω είναι κακώς ο Σαντος μπαινει στην παγιδα των διλημμάτων από τώρα περι μπατζετ κτλ αφού κανεις δεν μπορεί να ξερει σε τι πλαισια θα κινηθούμε το καλοκαίρι, ούτε καν η διοίκηση.
Άβαταρ μέλους
PABLO GARCIA1

Δημοσίευση από PABLO GARCIA1 »

Μάξιμε φάνηκε φως στο τούνελ....διακρίνεται έστω και αμυδρά πιθανότητα ο Σάντος να φύγει....πανικός στο Σαντικό στρατόπεδο :lol: :lol: :lol: :lol:

Στα σοβαρά τώρα, περίπτωση να φύγει ο Σάντος για μένα δεν υπάρχει όσο η ομάδα πηγαίνει έτσι βέβαια και δεν γίνει κάτι δραματικό....και ας λέει ο Φερνάντο....πουθενά δε θα βρει καλύτερες συνθήκες από δω ο Σάντος αλλά και για τον ΠΑΟΚ θα είναι θετικό να μείνει γιατί έχει μπει σε ένα δρόμο σταθερότητας αρκεί να γίνουν κάποια αυτονόητα πράγματα.

Του χρόνου θα είναι υποχρέωση ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ να περάσει η ομάδα ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ στους ομίλους του Ουεφα...τουλάχιστον...έτσι ώστε να έχει ένα επιπλέον έσοδο της τάξεως των 3-4 εκ....είναι ο μόνος τρόπος για να αυξηθεί αρκετά το μπάτζετ.
Αυτό μαζί με ορθολογικότερη διαχείρηση του μπάτζετ και αποφυγή των εξόφθαλμων λαθών που έγιναν πέρυσι στις μεταγραφές συν την αποφυγή των γνωστών πειραμάτων που έγιναν στην αρχή της χρονιάς,για μένα αρκεί για να πρωταγωνιστήσουμε.
Πιστεύω ότι τα περυσινά ήταν ένα καλό μάθημα σε όλους και τα πρώτα δείγματα απ' τις μεταγραφές του Ιανουαρίου δείχνουν ότι δεν θα ξαναγίνουν τα ίδια χοντρά λάθη.
Νομίζω ότι αν ο Εντίνιο δείξει αυτά που περιμένουμε όλοι και με την έλευση του Σάλπι που θεωρείται? σίγουρος η τετράδα των φορ είναι δεδομένη.
Από κει και πέρα ένας καλός χαφ άξονα και ένας αμυντικός που να παίζει σε περισσότερες από μία θέσεις-στυλ Σαβίνι αλλά καλύτερος-και νομίζω ότι είμαστε κομπλέ.
3 μεταγραφές μόνο αλλά καλές και όχι ξανά 8-10 μεταγραφές που θα θέλουν χρόνο να προσαρμοστούν αλλά και χρόνο η ομάδα και ο Σάντος να τους βάλει στο σύστημα του,έτσι ώστε η ομάδα να παρουσιαστεί έτοιμη απ' την αρχή.
Άβαταρ μέλους
paokovia

Δημοσίευση από paokovia »

Άμα περιμένεις από τους ΑΡΔ σώθηκες...κάνεις ένα κλικ στο σάιτ της uefa και βγάζεις άκρη μόνος σου.

Εκτός κι αν ξανάλλαξαν το σύστημα που καθιέρωσαν φέτος, ισχύουν τα παρακάτω
(η κατάταξη είναι για το 09-10...τώρα [για του χρόνου δλδ.] είμαστε στη 12η θέση)

Εικόνα
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Εθνική Ομάδα ποδοσφαίρου”