Μεταγραφές Χειμώνα 2018

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
CCCP

Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2018

Δημοσίευση από CCCP »

Kαλα αν ο Ενρικε ειναι ανετοιμος κλαιν μαιν, σιγα μη παιξει φετος θα κανουμε μηνες να τον δουμε.
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Έχουμε 2 center back, 2 χαφ και ένα δεκαρι που σε πέντε μήνες θα είναι χωρίς συμβόλαιο. Τον Ελ Καντουρι και τον Ουαρντα στην έξοδο και φήμες για τον Χατσεριδη και τον Τόσκα. Πριν λίγες μέρες και για τον Πέλκα. Ενώ έχουμε ήδη χάσει τον Πριγιοβιτς.

Εμένα όταν μου έγινε πρόταση από άλλη εταιρεία και μέχρι να την απορρίψω για 10 μέρες το μυαλό μου στη δουλειά δεν δούλευε σωστά πάντως.

Στον αντίποδα φαίνεται να έρχεται αριστερό μπακ (Γιαννούλης), αριστερό εξτρεμ (Ενρίκε), φορ, και τουλάχιστον ένα χαφ.

Χαρά στο κουράγιο του Λουτσεσκου.
Maniaq@Deepwood

Δημοσίευση από Maniaq@Deepwood »

καλή η κίνηση για τον πιτσιρικά Πολωνό ,η Γιαγκελόνια παίζει πολύ κοντά σε αυτό που παίζουμε εμείς ή που προσπαθούμε να πετύχουμε ,τακτικά θα προσαρμοστεί πολύ γρήγορα στα συν του το γεγονός πως στο πολωνικό ποδόσφαιρο οι αμυντικοί είναι αρκετά δυνατοί αν μπορεί εκεί, όπως κι ο Πρίγιο , μπορεί να αντιμετωπίσει τα εδώ κριάρια που παριστάνουν τους ποδοσφαιριστές ακόμα πιο εύκολα. Πολύ καλή κίνηση ,μπράβο αν μας κάτσει.
Demir

Δημοσίευση από Demir »

ΚΑκη κίνηση να φυγεί και ο ουαρντα κ ο καντουρι..
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

Με επιστροφη Γιαννουλη θα εχει πιο ευκολα την δυνατοτητα ο προπονητης να περασει τον Αντρε μπροστα για καποια παιχνιδια ακομα και κατα την διαρκεια τους.
Άβαταρ μέλους
PAOKevolution

Δημοσίευση από PAOKevolution »

Εγω να ρισκάρω και να πω μια δίκη μου θεωρία οτι έκλεισε ο μικρός.Ειδα σε μια σελίδα στο ινσταγκραμ απάντησε ο μικρός σε ένα σχόλιο και τον βομβάρδισαν με ονόματα οι δικοί μας μετα.Αυτος στον διαχειριστή της σελίδας στην πρόταση του να φέρει φερευρα γκουντετι η Μπεργκ και έναν κοβακσεβιτς απάντησε μονολεκτικά»young”
Με οτι αυτο συνεπάγεται.Πριν κανα δυωρο αυτο.
Άβαταρ μέλους
Alastor

Δημοσίευση από Alastor »

Αν ισχυει αυτο με Καντουρι ειναι πολυ καλο νεο. Πολυτελεια να πληρωνουμε 1 μυριο συμβολαιο για να παιζει τοσο λιγο. Οχι οτι δεν εδινε βοηθειες,αλλα θα μπορουσε να αξιοποιηθει αλλου το μεριδιο χρηματων που παιρνει. Συν του οτι ειχε ραντεβου με την θλαση καθε 2 μηνες.

Για να δουμε τι θα ερθει εντελει.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Εγώ παντως τον μικρό Σιδέρη θα το φωνάζω.

Ξηγημενα πράματα.

Ανέκφραστε! Πλάκα έκανα ρε συ μη χαλιεσαι!
Άβαταρ μέλους
zissos

Δημοσίευση από zissos »

Σβιντέρσκι το βγάζουν τελειωμένο. Να δούμε στα χαφ τώρα
george188

Δημοσίευση από george188 »

Έκλεισε ο μικρός! αντε με το καλό ρε παικταρά!
Άβαταρ μέλους
Mao_Mao

Δημοσίευση από Mao_Mao »

link?
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Εκλεισε ο μικρος. Μπερδεμενα συναισθηματα. Κι αλλη επενδυση για να μην θαφτει προφανως ο Ακπομ. Τωρα βεβαια απο οτι φαινεται αλλαζει εντελως η δυναμικη μας με την προσθηκη ενρικε, γιαννουλη και ενος χαφ και αποχωρησεις ουαρντα καντουρι.
Θα εχει ενδιαφερον η συνεχεια, ετσι κι αλλιως δεν πιστευα πως μας εκαιγε ο φορ οσο ο χαφ. Αν κανουν καμια κινηση ρισκου με επενδυση στο χαφ τοτε ναι θα ειναι επικινδυνο ρισκο. Εκει θελει παιχταρα να κλειδωσουμε τον τιτλο.
Άβαταρ μέλους
Mao_Mao

Δημοσίευση από Mao_Mao »

Πάντως στην πολωνία πρώτος σκορερ είναι ο 34χρονος Angulo με 12 γκολ που πριν 2-3 χρονια πέρασε απο πλατανια και Απολλων Σμύρνης ενω ο πιτσιρικάς ειναι αρκετά πιο κάτω με 8.Δεν ξέρω εμενα δεν μου φαίνεται οτι υπερέχει καπου απ' τον κουλούρη ας πουμε ο πολωνος.
Μακάρι να ξέρουν τι κάνουν
Άβαταρ μέλους
Καπετάνιος

Δημοσίευση από Καπετάνιος »

Έχει κανείς εικόνα από το παιδί;
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

Δουλειά του Σκιά μου φαίνεται... Οταν οι άλλοι ασχολιόντουσαν με τον Μπονατίνι, αυτός ανενόχλητος έκλεινε ταλεντάκι.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”