Ισχύουν μεν όσα αναφέρεις για τον Στοχ αλλά αυτό που θυμάμαι προσωπικά γιατί με είχε κάνει τρομερή εντύπωση, είναι το ότι όταν ήρθε τα σουτ του έξω απ την περιοχή μπορεί και να ξεπερνούσαν ΟΛΑ τα 150klm/ώρα και το τελευταίο δίμηνο δεν είδα ΟΥΤΕ ΕΝΑ να ξεπερνάει τα 100...zarathustra79 έγραψε:Η μονη ενσταση που εχω για τον stoch ειναι το οικονομικο. Ειναι ο παικτης που μπορει να σου κανει την παραπανω ενεργεια που χρειαζεται για να παρεις καποια ματς που ειναι στα δυσκολα. Οταν ηταν σε μας ειχε κανει καταπληκτικο πρωτο διμηνο και ηταν αρκετα καλος στους τελευταιους μηνες. Ενδιαμεσα τον ειχαμε χασει βεβαια, αλλα ας πουμε οτι στα χαμενα ηταν ολη η ομαδα.
Εν πασει περιπτωσει αυτο που ξερω ειναι οτι στην τουρκια εχει πολυ μεγαλο μισθο. Αν ηταν να ερθει και να επαιζε σταθερα οπως τον αυγουστο-σεπτεμβριο του '13, τοτε θα ελεγα οτι αξιζει και ενα και εναμιση εκατομμυριο μισθου. Επειδη ομως κατι μου λεει οτι παλι θα ειναι μια ετσι μια γιουβετσι, πιστευω οτι δεν τα αξιζει αυτα τα χρηματα.
Όσο για τους αγώνες που μπορεί να καθαρίσει ένας παίχτης μόνος του, αυτό που παίζει περισσότερο κατά την προσωπική άποψη μου (πολύ πιθανά δε απ όσα καταλαβαίνω ως τώρα και κατά του Βλάντο) είναι στο πόσο θα μπορεί να ανεβάσει και όλη την υπόλοιπη ομάδα, παρά στο να το πάρει με μια προσωπική ενέργεια, κάτι που για παράδειγμα δεν έγινε (μπορεί κι από ατυχία φυσικά) στον αγώνα με την Σάλκε και σε εκείνον του 0-0 με τον Απόλλωνα Σμύρνης, τότε που είχε μπει ο Στοχ αλλαγή στο 60' και ό,τι κι αν έκανε, με το άνοιγμα του πάτου του Τζόρβ@ γκολ δεν έμπαινε...
Ούτε όμως και στον τελικό Κυπέλλου που τελικά δεν κερδίσαμε, όσο καλά κι αν αγωνίστηκε ο ίδιος φυσικά...