Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
goran 64

Re: Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017

Δημοσίευση από goran 64 »

zarathustra79 έγραψε:Η μονη ενσταση που εχω για τον stoch ειναι το οικονομικο. Ειναι ο παικτης που μπορει να σου κανει την παραπανω ενεργεια που χρειαζεται για να παρεις καποια ματς που ειναι στα δυσκολα. Οταν ηταν σε μας ειχε κανει καταπληκτικο πρωτο διμηνο και ηταν αρκετα καλος στους τελευταιους μηνες. Ενδιαμεσα τον ειχαμε χασει βεβαια, αλλα ας πουμε οτι στα χαμενα ηταν ολη η ομαδα.

Εν πασει περιπτωσει αυτο που ξερω ειναι οτι στην τουρκια εχει πολυ μεγαλο μισθο. Αν ηταν να ερθει και να επαιζε σταθερα οπως τον αυγουστο-σεπτεμβριο του '13, τοτε θα ελεγα οτι αξιζει και ενα και εναμιση εκατομμυριο μισθου. Επειδη ομως κατι μου λεει οτι παλι θα ειναι μια ετσι μια γιουβετσι, πιστευω οτι δεν τα αξιζει αυτα τα χρηματα.
Ισχύουν μεν όσα αναφέρεις για τον Στοχ αλλά αυτό που θυμάμαι προσωπικά γιατί με είχε κάνει τρομερή εντύπωση, είναι το ότι όταν ήρθε τα σουτ του έξω απ την περιοχή μπορεί και να ξεπερνούσαν ΟΛΑ τα 150klm/ώρα και το τελευταίο δίμηνο δεν είδα ΟΥΤΕ ΕΝΑ να ξεπερνάει τα 100...

Όσο για τους αγώνες που μπορεί να καθαρίσει ένας παίχτης μόνος του, αυτό που παίζει περισσότερο κατά την προσωπική άποψη μου (πολύ πιθανά δε απ όσα καταλαβαίνω ως τώρα και κατά του Βλάντο) είναι στο πόσο θα μπορεί να ανεβάσει και όλη την υπόλοιπη ομάδα, παρά στο να το πάρει με μια προσωπική ενέργεια, κάτι που για παράδειγμα δεν έγινε (μπορεί κι από ατυχία φυσικά) στον αγώνα με την Σάλκε και σε εκείνον του 0-0 με τον Απόλλωνα Σμύρνης, τότε που είχε μπει ο Στοχ αλλαγή στο 60' και ό,τι κι αν έκανε, με το άνοιγμα του πάτου του Τζόρβ@ γκολ δεν έμπαινε...
Ούτε όμως και στον τελικό Κυπέλλου που τελικά δεν κερδίσαμε, όσο καλά κι αν αγωνίστηκε ο ίδιος φυσικά...
makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

Φίλε μου TheCursed επειδή μάλλον έχεις πληροφόρηση εκ των έσω, τελικά ποια ονόματα στέκουν?
Έχω την αίσθηση ότι για Στοχ και Λεονάρντο ισχύουν.
Όπως και για Εντόι.
Νομίζω όμως ότι στο θέμα του επιθετικού δεν έχει ακουστεί ακόμη αυτός που μας ενδιαφέρει.
Για Λουις Αλμπέρτο που είναι παικτάρα όντως ψαχτήκαμε?
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

ΑΚΟΜΑ ΡΕΕΕ? :x :x :x
Άβαταρ μέλους
Hermann

Δημοσίευση από Hermann »

makispaspartou έγραψε:Φίλε μου TheCursed επειδή μάλλον έχεις πληροφόρηση εκ των έσω, τελικά ποια ονόματα στέκουν?
Όπως και για Εντόι.
Νομίζω όμως ότι στο θέμα του επιθετικού δεν έχει ακουστεί ακόμη αυτός που μας ενδιαφέρει.
Για Λεονάρντρο είπαμε θέλουν πάρα πολλά λεφτά για να τον δώσουν. Άρα δε νομίζω να ισχύει ότι το κυνηγάμε ακόμη.
TheCursed

Δημοσίευση από TheCursed »

makispaspartou έγραψε:Φίλε μου TheCursed επειδή μάλλον έχεις πληροφόρηση εκ των έσω, τελικά ποια ονόματα στέκουν?
Όπως και για Εντόι.
Για εντοι κ στοχ ναι ισχυουν το θεμα ειναι αν χαλασει απο τς παιχτες αλλα δν το βλεπω κ πολυ σιγουρο πιστευω οτι αυτοι θα ειναι για λουις αλμπερτο δν ξερω κατι οσο για το φορ δν ξερω ονομα απλα ξερω οτι τρεχει κ οτι ειναι ακριβος απο φορ ονομα μονο του ανσαριφαρντ γνωριζω το οτι τν εχει σε εκτιμηση μεγαλη ο βλαντο γιατι το παιδι οτι και να λεμε ξερει μπαλα κ οτι αν δν κατσει του ακριβου ισως να παμε σε αυτην τν επιλογη επισης απο τν εναν παιχτη του Π.Α.Ο.Κ π τν ξερει τν καριμ μ ειπε οτι σαν προτζεκτ προτιμαει το δικο μας με χιλια απλα εχει κ ενα σκαλωμα με ουζουνιδη λογω οτι αυτος τον ανεδειξε αυτα αλλα γνωριζω ακομα οτι δν θα περιμενουμε πολυ.Τωρα αν θες καθαρα τν προσωπικη μ γνωμη για λουις αλμπερτο πολυ δυσκολο με βαση οτι εσκαε 5 χαρτια η λατσιο για να τν παρει οποτε καταλαβαινεις.
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Δημοσίευση από paokovios1974 »

kataramenos5 έγραψε:ΑΚΟΜΑ ΡΕΕΕ? :x :x :x
ΝΑΙ ΡΕΕΕ

Όχι εγώ η παε.
speedy.g

Δημοσίευση από speedy.g »

Ο Σλοβάκος άσος, ωστόσο έχει ενημερώσει του επιτελείς του ΠΑΟΚ, πως έχει δεχθεί κρούση από ομάδα της Αραβίας, που του προσφέρει συμβόλαιο δύο εκατομμυρίων ευρών.
Τα ΜΜΕ από την Τουρκία όμως, αναφέρουν πως άνθρωποι των «ασπρόμαυρων», θα ταξιδεύσουν στην Πόλη, προκειμένου να διαπραγματευτούν την μεταγραφή του Στοχ, με τους εκπροσώπους της Φενέρμπαχτσε.
Όπως σημειώνουν οι Τούρκοι μάλιστα, «σύμμαχος» του ΠΑΟΚ, είναι η επιθυμία τόσο του παίκτη όσο και της εγκύου συζύγου του, να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα...

Μιλάμε για σοβαρά ρεπορτάζ....
makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

TheCursed έγραψε:
Όπως και για Εντόι.
Για εντοι κ στοχ ναι ισχυουν το θεμα ειναι αν χαλασει απο τς παιχτες αλλα δν το βλεπω κ πολυ σιγουρο πιστευω οτι αυτοι θα ειναι για λουις αλμπερτο δν ξερω κατι οσο για το φορ δν ξερω ονομα απλα ξερω οτι τρεχει κ οτι ειναι ακριβος απο φορ ονομα μονο του ανσαριφαρντ γνωριζω το οτι τν εχει σε εκτιμηση μεγαλη ο βλαντο γιατι το παιδι οτι και να λεμε ξερει μπαλα κ οτι αν δν κατσει του ακριβου ισως να παμε σε αυτην τν επιλογη επισης απο τν εναν παιχτη του Π.Α.Ο.Κ π τν ξερει τν καριμ μ ειπε οτι σαν προτζεκτ προτιμαει το δικο μας με χιλια απλα εχει κ ενα σκαλωμα με ουζουνιδη λογω οτι αυτος τον ανεδειξε αυτα αλλα γνωριζω ακομα οτι δν θα περιμενουμε πολυ.Τωρα αν θες καθαρα τν προσωπικη μ γνωμη για λουις αλμπερτο πολυ δυσκολο με βαση οτι εσκαε 5 χαρτια η λατσιο για να τν παρει οποτε καταλαβαινεις.

Να είσαι καλά...
Ελπίζω ο Εντόι κι ο Στοχ να κλείσουν άμεσα. Μακάρι ο ακριβός φορ να είναι ο Λουίζ Αντριάνο αν και χλωμό, ενώ και για Λεονάρντο προσωπικά ψήθηκα, μου φαίνεται πολύ καλύτερος στα 24 από ότι ήταν ο Βιειρίνια σε εκείνη την ηλικία...ή τουλάχιστον ένας Βιειρίνια με στημένα.
Ksenitemenos4

Δημοσίευση από Ksenitemenos4 »

john4serres έγραψε:Σιγα την Αλανιασπορ και τα λεφτα που δινει. Ομαδα που παλευει για την σωτηρια ειναι.
εδω η ανταλιασπορ μολις ανεβηκε κατηγορια εφερε τον ετο με κανα τρια μυρια το χρονο αν δεν κανω λαθος, μην υποτιματε το χρημα που πεφτει εκει...ασε που με τη φορολογια για να ισοφαρισεις τους τουρκους πρεπει να πληρωσεις τα διπλα εσυ στην ουσια...
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

[quote="kataramenos5"]ΑΚΟΜΑ ΡΕΕΕ? :x :x :x[/quote]

Ελπίζω να ρωτάς τον "συνονόματο" σου, οπότε η απάντηση σου έχει ήδη δοθεί, μην φωνάζεις...

[quote="TheCursed"]...αυτα αλλα γνωριζω ακομα οτι δεν θα περιμενουμε πολυ.[/quote]

:mrgreen:
GoMaRoS

Δημοσίευση από GoMaRoS »

agios έγραψε:
agios έγραψε:Για να δούμε θα πετύχουν τίποτα οι πουθενάδες??
http://www.paok24.com/podosfairo/86139/ ... a-ton-stox
Τι λέτε για εδώ μάγκες το είδατε?
άγιε στις 5-6 το πρωί ανέβασα εδώ το δημοσίευμα από Τουρκία μαζί και την μετάφραση, ότι βρουν εδώ μέσα το βγάζουν γισ είδηση
TheCursed

Δημοσίευση από TheCursed »

Η μεγαλη μαγκια του ιβιτς ειναι οτι οποιος και να ερθει κ οποιος και να παιζει η οχι ειναι δικη του επιλογη κ μεχρι τωρα δν νμζω οτι μας χαλασε καμια μεταγραφη καλοκαιριου εκτος του τιαμ π δν ηταν δικη τ οποτε μν ανχωνεσται οποιος και να ερθει θα ειναι καλος κ θα κολαει σε αυτο π θελει να παιξει λιγο υπομονη καμια ομαδα μεγαλη δν φτιαχτηκε σε 1 χρονο δουλευει σωστα σαν οργανισμος πλεον οταν συμβαινει αυτο κ ο αναστασακος να ερθει θα βαλει 10 γκολ οπως κ εβαλε το παλικαρι τοτε.Αν καταλαβαινεται τι εννοω.
Άβαταρ μέλους
agios

Δημοσίευση από agios »

kataramenos5 έγραψε:ΑΚΟΜΑ ΡΕΕΕ? :x :x :x
Φεεεέταααααααααααα.... 8-)
ron-swanson

Δημοσίευση από ron-swanson »

Αφου φευγει οριστικα ο Γκαρι περιμενω σημερα να μαθουμε και ποιος θα ερθει. Γιατι ετσι πως παμε θα τον βγαλουμε τον μισο Γεναρη χωρις φορ και με 1 εξτρεμ. Χειροτερα απο οτι ημασταν πριν δηλαδη.
Άβαταρ μέλους
Hermann

Δημοσίευση από Hermann »

Ανακοινώστε κάποιον δεν αντέχω άλλο έχω εξεταστική σε λίγο, με περιμένουν εργασίες και δεν έχω ανοίξει βιβλίο περιμένω όλη μέρα. Του Λουίζ Αντριάνο γιατί αργεί τόόόσο πολύ; Λέτε να γίνει κανένα θαύμα;
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”