Ιβάν Σαββίδης ΙΙ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Pr.Jon

Re: Ιβάν Σαββίδης (ΙΙ)

Δημοσίευση από Pr.Jon »

Ξεκολείστε με τα προβλήματα συνέχεια
Στα αρχίδια μου εμένα αν είναι ο Κάκος στον ΠΑΟΚ....Εγώ θέλω την ομάδα μου καθαρή, αρχιδάτη και να κερδίζει εκεί που αξίζει...
Ο Κάκος θα κριθεί για το έργο του στον ΠΑΟΚ,
ΞΕΚΟΛΛΉΣΤΕ ΡΕ, δλδή ρε θέλετε να πάρουμε την ΕΠΟ χωρίς να πάρεις 5-10 άτομα κοντά στην ομάδα που δεν είναι φίλοι της ομάδας αλλά δεν είναι και φίλοι κάποιας άλλης...
Δηλαδή αλλάζει το DNA του ΠΑΟΚΤΣΗ επειδή θα κάτσει ο Κάκος στον Πάγκο της ομάδας?
Στα αρχίδι@ μας, άλλα πράγματα κάνουν κακό, Χέστηκαν πάνω τους η Γαυρόμαλάκες και άρχισαν τα παπαγαλάκια τους τη γνωστή δοιχόνοια
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος K_geo την Τρί 10 Νοέμ 2015, 19:34, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λόγος: επεξεργάστηκε
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

Και εγω τον εχω βρισει τον συγκεκριμενο διαιτητη αλλα σε σχεση με αλλους ηταν πολυ καλυτερος οταν ηθελε και οταν τον επαιρνε να το κανει.Παντως το ΠΟΚ το επαιζε τις περισσοτερες φορες 50-50 και δεν κατουριοταν οπως οι υπολοιποι.Ο Ιβαν μας εβγαλε απο διαφορες περιπετειες που θα μπλεκαμε.Νομιζω οτι εχει προσω πικοτητα ο Κακος.Το ερωτημα μου ειναι αν θα ειναι γενικος αρχηγος, ο Τεβεκελης τι ακρβως ρολο θα εχει αυτον που ειχε μεχρι τωρα της εκμαθησης η' θα φυγει;
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Δημοσίευση από Dinos_Liverpool »

adidas1926 έγραψε:Δηλαδη εαν εβγαινε(λεμε τωρα) ο ιβαν και σου αλλαζε τα χρωματα και καποιοι συμφωνουσαν,δεν θα ηταν προβατα?Εγω αυτο λεω αλλα για να θιχτηκες εσυ μαλλον εχεις τη μυγα...
Αυτό με τη μύγα, μπορείς να μου το εξηγήσεις; Δεν το κατάλαβα ακριβώς!
Άβαταρ μέλους
agios

Δημοσίευση από agios »

Σπανέας,Καραμάνος,Μπάκας,Στεφανόπουλος,Ζαχαριάδης,Παπουτσέλης,Παπαχίτζιος,Αμπελάκας,Μποροβήλος, Βελλιώδης,Χατζησταυρίδης,Χατζής,Παπαπέτρου,Μήτας,Παπαδάκος,Τζόρβας,Ψυχομάνης,Αγγελάκας,Κασναφέρης, Τσίγκρας,Ευθυμιάδης,Τρικάλης,Δημητρόπουλος,Βαλλιάνος,Σπάθας,Φωτιάδης,Γερμανάκος,Μαζαράκος, Παπασταμάτης, Κουκουλάκης,Καλογερόπουλος,Μίτσιος,Καλόπουλος,Δαλούκας,Βασσάρας,Χαραλαμπίδης,Βοσκάκης,Κάκος.....
Για κάτι τέτοιους 30 χρόνια φωνάζουμε στα τσιμέντα της Τούμπας γιατί είμαστε ΠΑΟΚ
Αλλά βλέπω κάτι αδέρφια να μας λένε και μ@λ@κες όσους διαφωνούμε...
Εσείς οι ''νεόπλουτοι'' που με κάθε τίμημα θέλετε τον ΠΑΟΚ πρωταγωνιστή και είστε και μάγκες σ' αντίθεση μ' εμάς μπείτε στο topic ''Πως έγινα Παοκσής'' και γιατί έγινα κι εκεί που όλοι λέτε για γροθιές στο κατεστημένο και τέτοια δίπλα σε παρένθεση γράψτε ''αλλά θέλω και Κάκο,Παπουτσέλη,Παπαπέτρου,Ψυχομάνη και τέτοιους....''
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

Δεν θεωρώ ότι ο κακος ήταν ποτέ μέρος του κατεστημένου. άσχετα με διαιτητικές αποφάσεις που είχε εναντίον μας. Δεν μπορώ να τον κατηγορήσω για κάποιου είδους..δόλο δηλαδή. Άσχετα ξαναλέω που για πάρτυ του έχω ξελαρυγγιαστει στο βρισίδι αλλά και έχω σπάσει μια τηλεόραση. Προσπαθώ να είμαι δίκαιος όσο μπορώ και ας αυτό είναι...φλωριά... ή δεν είναι ο ΠΑΟΚ που ξερω γώ μάθαμε.

Σίγουρα επίσης ήταν μια εξαιρετικά αμφιλεγόμενη διαιτητική προσωπικότητα κυρίως λόγω του έντονου χαρακτήρα που έδειχνε στο γήπεδο, τον οποίο όμως έχουν αποκηρύξει πχ οι γαύροι.

μάλιστα, κάνωντας μια αναδρομή στα τελευταία του ματς με εμάς, διαπίστωσα ότι είχαμε ένα μεγάλο σερί νικών, χωρίς αυτό φυσικά να σημαίνει κάτι "περίεργο", ούτε καν.

Σίγουρα επίσης -ξαναλέω- πρόκειται για μια κίνηση out of the ordinary. και θεωρώ εκ των ουκ άνευ την αναζήτηση απο μέρους του μάλιστα, επαφής με τους οργανωμένους ώστε να είμαστε όλοι ξεκάθαροι για τη θέση μας αλλά και για γεγονότα που αφορούν το παρελθόν, αλλά και το μέλλον. Σίγουρα πάντως, αμα την πρόσληψη του, θα πρέπει να ξέρει ότι κάθε του κίνηση, θα κρίνεται αυστηρά. πολύ αυστηρά.

psykoman ναι. απο εμένα. Ακόμα και αν συμφωνώ μαζί σου. Γιατί άλλο όταν ήταν ρέφερι, άλλο αν θα είναι μέλος του ΠΑΟΚ. μπορείς να εκφράσεις την αντίρρηση σου, αλλά με τον απαραίτητο σεβασμό στο σωματείο. τουλάχιστον έτσι το έβλεπα και το βλέπω εγώ.
Άβαταρ μέλους
psykoman

Δημοσίευση από psykoman »

Καταλαβαινεις φιλε μου οτι η ερωτηση ηταν ρητορικη...και οτι ηξερα την απαντηση...
Απλος εκανα το σχολιο για να δειξω μια κατασταση...
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

κατανοώ την κατάσταση για αυτό και λέω όσα λέω απο το πρωί. ;)
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Ακριβοδίκαιος Κάκος. Χωρίς δόλο.
Και ο αληθινός ΠΑΟΚ, που αναπνέει κάτω από το δέρμα μας, στο 1.35.

[youtube]iXveG7bKc_0[/youtube]
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Mīngus την Τρί 10 Νοέμ 2015, 20:05, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

ναι αλλά ο Γκαρσία είπε ότι ο Κάκος... :roll:

άσε δε που μάλλον έγιναν και φίλοι.

οξύμωρο πράγμα η ζωή. :roll:
PAOKhead

Δημοσίευση από PAOKhead »

Επειδή και στο δικό μου μυαλό η κίνηση να έρθει πρώην διαιτητής να αναλάβει το συγκεκριμένο πόστο μοιάζει ακατανόητη, κι επειδή δεν τρέφω και ιδιαίτερη συμπάθεια στον συγκεκριμένο (άσχετα αν κι εγώ δυσκολεύομαι να τον τσουβαλιάσω με κάτι άλλες απίστευτες λέρες π.χ. βασιλακης, σπαθας), μπορεί κάποιος με γνώσεις να εξηγήσει ποιες ακριβώς είναι οι αρμοδιότητες ενός τιμ μάνατζερ (η όπως αλλιώς λέγεται)?

ΥΓ. Πάντως είναι όνομα ότι πρέπει για διχασμό. Κι αυτό γιατί ναι μεν μας έχει φτάσει στο αμην σε αρκετά ματς, αλλά φαινομενικά μοιάζει να κινούνταν ανεξάρτητα στην πορεία του ως διαιτητής (φαινομενικά πάντα λέω γιατί δεν μπορώ να ξέρω αν απλά λειτουργούσε σαν άλλοθι για την "δικαιοσύνη" της παράγκας). Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί πρέπει να προσληφθεί ένα τόσο αμφιλεγόμενο πρόσωπο που πάλι θα οδηγήσει σε συζητήσεις επι συζητήσεων για τα ναι μεν αλλά...
Άβαταρ μέλους
stelyk

Δημοσίευση από stelyk »

agios έγραψε:Σπανέας,Καραμάνος,Μπάκας,Στεφανόπουλος,Ζαχαριάδης,Παπουτσέλης,Παπαχίτζιος,Αμπελάκας,Μποροβήλος, Βελλιώδης,Χατζησταυρίδης,Χατζής,Παπαπέτρου,Μήτας,Παπαδάκος,Τζόρβας,Ψυχομάνης,Αγγελάκας,Κασναφέρης, Τσίγκρας,Ευθυμιάδης,Τρικάλης,Δημητρόπουλος,Βαλλιάνος,Σπάθας,Φωτιάδης,Γερμανάκος,Μαζαράκος, Παπασταμάτης, Κουκουλάκης,Καλογερόπουλος,Μίτσιος,Καλόπουλος,Δαλούκας,Βασσάρας,Χαραλαμπίδης,Βοσκάκης,Κάκος.....
Για κάτι τέτοιους 30 χρόνια φωνάζουμε στα τσιμέντα της Τούμπας γιατί είμαστε ΠΑΟΚ
Αλλά βλέπω κάτι αδέρφια να μας λένε και μ@λ@κες όσους διαφωνούμε...
Εσείς οι ''νεόπλουτοι'' που με κάθε τίμημα θέλετε τον ΠΑΟΚ πρωταγωνιστή και είστε και μάγκες σ' αντίθεση μ' εμάς μπείτε στο topic ''Πως έγινα Παοκσής'' και γιατί έγινα κι εκεί που όλοι λέτε για γροθιές στο κατεστημένο και τέτοια δίπλα σε παρένθεση γράψτε ''αλλά θέλω και Κάκο,Παπουτσέλη,Παπαπέτρου,Ψυχομάνη και τέτοιους....''
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++1926+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
παοκαρα23

Δημοσίευση από παοκαρα23 »

Οταν συνεχως παιζεις χαρτια με χαρτοκλεφτες και με την σημαδεμενη τραπουλα ενος εξ αυτων,δεν νομιζω οτι χτυπας το κατεστημενο ουτε εισαι επαναστατης.Κανεις μας δεν νομιζω να θελει ο ΠΑΟΚ να καταντησει γαυρος.Αλλα εγω προσωπικα δεν τον θελω κι ερμαιο στις διαθεσεις του εκαστωτε ισχυρου.
Πρεπει καποια στιγμη να ξεκαθαρισουμε καποια πραγματα μεσα μας.Δεν γινεται να θες ακριβες μεταγραφες και τιτλους και συγχρονως να θες να πηγαινεις σαν προβατο στη σφαγη.
Δεν μ ενδιαφερει να υπερασπιστω κανεναν κακο,ειτε αποτελεσει μελος της ομαδας ειτε οχι.Το παρελθον του ειναι γνωστο κι οσες προσπαθειες "εξαγνισμου" και να γινουν αυτο δεν αλλαζει.Σεβομαι την αποψη καθε ΠΑΟΚτση που δεν τον θελει στην ομαδα κι οποιος ταυτιζει την αντιθεση σε προσωπα με εναντιωση προς τον συλλογο για μενα αποτελει κακο της ομαδας.
Ομως προσωπικα θεωρω οτι για να τον φερνει ο Ιβαν,σιγουρα δεν προκειται για καποια απερισκεπτη χωρις λογο κινηση.Δεν τον εχω για τοσο χαιβανι τον Ποντιο.Το αν ολα αυτα θα φερουν καποιο αποτελεσμα η οχι δεν εχουμε παρα να περιμενουμε να δουμε.
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Δημοσίευση από Dinos_Liverpool »

Ναι... Μην βρίζετε! Ο Κάκος είναι ένα βήμα από τον ΠΑΟΚ.

Εάν δεν έρθει, τότε θα ανοίξουμε τόπικ και εκεί θα ξεσπάσετε. Τώρα, όμως, μπορείτε να εκφράσετε κόσμια τις αντιρρήσεις σας, παρακαλώ.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Othin έγραψε:
kataramenos5 έγραψε: :?: Που το διαβασες αυτο ρε Othin?
Sorry αδερφέ έχεις δίκιο, έπρεπε να αναφέρω ότι μέχρι σήμερα οι πληροφορίες για τον Κάκο ως μέλος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, καθώς και της απόρριψης της εισήγησης Άρνεσεν προέρχονται αποκλειστικά από δημοσιεύματα και όχι από την ΠΑΕ. Ως εκ τούτου είναι διαψεύσιμα και ελεγχόμενα ως προς την ακρίβειά τους. Αυτό που δεν είναι διαψεύσιμο όμως και με κάνει να μην αγνοώ τις δημοσιεύσεις, είναι η φωτογραφία του Κάκου στην σουίτα του Σαββίδη. Φυσικά δεν παίρνω όρκο ότι αληθεύουν τα περί Γερμανού προτεινόμενου από τον Άρνεσεν. Είμαι όμως σίγουρος ότι ο Δανός δεν πρότεινε τον Κάκο. Ο μόνος που πιστεύει κάτι τέτοιο είναι μάλλον ο Dimitris_L4!
Καλα ρε απλα ενημερωτικα ρώτησα :lol: Ειναι να μη σου βγει τ ονομα :lol: :lol:
Τωρα που το σκεφτομαι ομως παιζει ρολο , ποτε βγηκε στη φορα αυτο ,σε ποιους αλλα και πως.Αν ειναι αληθες αυτο το ξεραν 2-3 ατομα μες στη ΠΑΕ και το διερευσαν που ?Κυκλοφορησε πριν την εμφανιση Κακου στη Τουμπα ή μετα απλα και μονο για να φυτιλιασει?
Ολα αυτα βεβαια εχουν πολυ λιγοτερη σημασια(εκτος κι αν εγιναν απ το ιδιο προσωπο :shock: ) μπροστα σ αυτο:
Ale έγραψε: Το θέμα από μόνο του είναι μία αναίτια υπερβολή.

Για ποιόν λόγο πρέπει να γίνουμε μπ*υρδέλο τέτοια εποχή με την αποχή, το αγωνιστικό, το χαροπαλεύον μπάσκετ κ.ά.;

Ποιός μ@λάκας έπεισε τον Ιβάν ακόμη και να σκεφθεί να καλέσει στην σουίτα διαιτητή, ο οποίος μας έχει βγάλει τα συκώτια όσο ήταν εν ενεργεία;
Ειναι δυνατο αυτος που το προτεινε να μην ηξερε τι αντιδρασεις θ ακολουθησουν?

ΥΓ Μετα μου λες Αλε τι να γραψω κλπ κλπ
Άβαταρ μέλους
Φοίνικας

Δημοσίευση από Φοίνικας »

Έλα μην ασχολείστε, δεν έχει νόημα. Αργά ή γρήγορα θα μας προκύψει και καμιά φώτο
του Κάκου μικρού, στα 5Χ5 της Κέρκυρας που φορούσε φανέλα του ΠΑΟΚ, θα μας πει και η μάνα
του σε μια αποκλειστική συνέντευξη πόσο του άρεσε του μικρού Κάκου, ο λαός του ΠΑΟΚ
και να το παλαμοκρότημα και το σλουρπ-σλουρπ απ τους πρόθυμους.
Θα διαβάσουμε τέρατα τις επόμενες μέρες αν έρθει στην ομάδα, για να τον καταπιεί ο κόσμος.
Ο Αδέκαστος Κάκος και τέτοια.

Πετάει ο γάϊδαρος;
Αν πετάει λέει; Κάνει και κωλοτούμπες!!!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”