Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II

Σχόλια γιά την Διοίκηση της KΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
Taseos

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II

Δημοσίευση από Taseos »

DimitrisS έγραψε: Δευ 29 Ιουν 2026, 15:55 Δεν ξερω αν ηταν ετσι τοσα χρονια, αλλα αν ηταν προφανως ηταν λανθασμενα ετσι και δε θα επρεπε να το εχουμε δεχτει.

Αλλα πλεον εχοντας τον Μυστακιδη μεγαλομετοχο, εχοντας ενα μπατζετ 10 με 12εκ και μια ομαδα φτιαγμενη για να διεκδικησει το Euro Cup, ειναι ξεκαθαρο θεωρω οτι δεν ειναι δυνατον να λαμβανουμε τα ιδια λεφτα που λαμβανει το Περιστερι και ο Κολοσσος Ροδου.
για τον Αρη δνε ξέρω αλλά ως τώρα δεν έχουμε φτάσει ούτε τα 7 εκ μπατζετ. Οχι τα 10 ούτε τα 12. Σαφέστατα είναι μεγάλο το μπατζετ μας αλλά σε σχέση με τις ομάδες από το 5 και κατω.
gervasio artigas

Δημοσίευση από gervasio artigas »

τα παιχνιδια μεταξυ του ΠΑΟΚ και του Αρη Θεσσαλονικης και των δυο με το pig2 μπορει να φτασουν σε συνολο πανω απο 10 τη σεζον
Αυτα που θα βγαλει απο την τηλεθεαση ο Αφραγκουζος ειναι ΑΠΕΙΡΩΣ περισσοτερα απ' αυτα που θα δωσει στην....κεντρικη διαχειριση
Δεν θελω αν ειμαι υπερβολικος αλλα στον ΠΑΟΚ είτε ειναι υπερβολικα αφελεις είτε ....αστο δεν το λέω
Άβαταρ μέλους
Metagrafakias

Δημοσίευση από Metagrafakias »

Taseos έγραψε: Δευ 29 Ιουν 2026, 16:01
DimitrisS έγραψε: Δευ 29 Ιουν 2026, 15:55 Δεν ξερω αν ηταν ετσι τοσα χρονια, αλλα αν ηταν προφανως ηταν λανθασμενα ετσι και δε θα επρεπε να το εχουμε δεχτει.

Αλλα πλεον εχοντας τον Μυστακιδη μεγαλομετοχο, εχοντας ενα μπατζετ 10 με 12εκ και μια ομαδα φτιαγμενη για να διεκδικησει το Euro Cup, ειναι ξεκαθαρο θεωρω οτι δεν ειναι δυνατον να λαμβανουμε τα ιδια λεφτα που λαμβανει το Περιστερι και ο Κολοσσος Ροδου.
για τον Αρη δνε ξέρω αλλά ως τώρα δεν έχουμε φτάσει ούτε τα 7 εκ μπατζετ. Οχι τα 10 ούτε τα 12. Σαφέστατα είναι μεγάλο το μπατζετ μας αλλά σε σχέση με τις ομάδες από το 5 και κατω.
χονδρικα τα νουμερα μπορει να ειναι πιο πανω μπορει και πιο κατω...
Χατζνις 500χιλ
Καλαθης 1εκ
μπαζινας 250χιλ
ΝΜΛ 800χιλ
Φιλλιος 60χιλ
Φοστερ 1εκ
Ταιρι 600χιλ
3αρι μεταγραφη 1εκ
Περσιδης 150χιλ
Χουγκαζ 400χιλ
Γκρει 800χιλ
Αλεξαντερ 1εκ
Μουρ 250χιλ
Ομορουγι 300χιλ
Κακλαμανακης 100χιλ
Τρινκιερι 1εκ...
Συνολο κοντα στα 9,5εκ χωρις να υπολογιζω εφοριες κλπ...
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Καταρχήν μη βάζεις τον προπονητή μέσα. Κατά δεύτερον θέλω θεωρώ τεράστια τα ποσά που γράφεις για τους παίκτες που τα γράφεις. Ακόμα και του καλαθη που μάλλον είναι το μεγαλύτερο είναι κατά τι μικρότερο. Το μεγαλύτερο σου συμβόλαιο δηλαδή μάλλον είναι 900 και βάζω το πιο αισιόδοξο του καλαθη. Τωρα αν πάνε και δώσουν στο τριάρι 2–3 εκ πάω πάσο.σε κανένα άθλημα στο μπατζετ δεν υπολπγιζουμε εφορίες και ασφαλιστικά. Μιλάμε για τι θα πάρουν οι παίκτες. Το μπατζετ ως τώρα δεν έχει καμία σχέση με όσα άφηναν ρεπόρτερ μεγάλο συνδεσμιτες και ο φλουενσερ. Δηλαδή είναι ψεύτης όποιος πει ότι περίμενε ότι με άνθρωπο που έχει προσωπική περιουσία 4,5 δις θα παλεύει με την ΑΕΚ για το τέταρτο μπατζετ.
These users thanked the author Taseos for the post (total 3):
Franky, margas, Montrealiotis
Irishman

Δημοσίευση από Irishman »

Metagrafakias έγραψε: Δευ 29 Ιουν 2026, 16:28
Taseos έγραψε: Δευ 29 Ιουν 2026, 16:01

χονδρικα τα νουμερα μπορει να ειναι πιο πανω μπορει και πιο κατω...
Χατζνις 500χιλ
Καλαθης 1εκ
μπαζινας 250χιλ
ΝΜΛ 800χιλ
Φιλλιος 60χιλ
Φοστερ 1εκ
Ταιρι 600χιλ
3αρι μεταγραφη 1εκ
Περσιδης 150χιλ
Χουγκαζ 400χιλ
Γκρει 800χιλ
Αλεξαντερ 1εκ
Μουρ 250χιλ
Ομορουγι 300χιλ
Κακλαμανακης 100χιλ
Τρινκιερι 1εκ...
Συνολο κοντα στα 9,5εκ χωρις να υπολογιζω εφοριες κλπ...
Γκρέι 800Κ; Με 800Κ ο καλύτερος που μπορούσαμε να βρούμε ήταν ο Γκρέι;
Franky

Δημοσίευση από Franky »

Τίποτα δεν πέτυχες. Ο Καλάθης είναι παραπάνω, ο Αλεξάντερ στα 850χιλ.

Δεν συζητάμε καν για το 3 οπου πρέπει να γίνει σοβαρή επένδυση άνω των 2εκ το χρόνο.
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

Οι στοιχηματικες πάντως, που σε γενικές γραμμές are in the business of making money, μας έχουν τέταρτο φαβορί για eurocup, με πρώτο τον λαμπουμπου.
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Ναι ρε συ τζιμπι αλλά όταν λέμε ότι στα χαρτιά ο λαμπουμπου δεν είναι πίσω σου αλλά στα ίδια τουλάχιστον εδώ μέσα μας λένε εχθρούς του μυστα .
Για 1000 φορά μια χαρά ομάδα κάναμε αλλά καμία σχέση με αυτό που φανταζόντουσαν ότι έρχεται οι γνωστοί
These users thanked the author DamoN for the post (total 2):
margas, Montrealiotis
Άβαταρ μέλους
Maurice_Escargot

Δημοσίευση από Maurice_Escargot »

Με Ινοχ και Φορμπτς περυσι ο Αρης ηταν το πρωτο φαβορι και καποιοι το πονταραν κιολας. :lol:

Aπο την διοικηση εχω την απαιτηση τον Ιουλιο να -

1. Κανει συνεντευξη τυπου.
2. Διευθετησει το γηπεδικο και να βγαλει τα διαρκειας σε τιμες που βγαζουν νοημα.
3. Φερει εναν μεγαλο παικτη για την θεση που ψαχνει.
These users thanked the author Maurice_Escargot for the post:
rockcity4
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Εγώ έχω την απαίτηση να φέρει δύο παικταράδες να κάνει συνέντευξη τύπου, να πάει να συμφωνήσει με τον ας, να βγάλει τα διαρκείας. Γενικά να δώσει όραμα! Του πούστη δηλαδή μπες με φόρα να κάνεις κρότο! Δε θα σου λείψουν ούτε τα 15 ούτε τα 20 μυρια.
Patron

Δημοσίευση από Patron »

Και πολλά βάζει θα πω εγώ. Και τους Νικς να φέρει το πολύ να βγει δεύτερος και αυτό συζητήσιμο.

Τώρα δηλώσεις και οράματα μην περιμένετε. Δεν είναι πολιτικό ον ο Τέλη.
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

DamoN έγραψε: Δευ 29 Ιουν 2026, 16:59 Ναι ρε συ τζιμπι αλλά όταν λέμε ότι στα χαρτιά ο λαμπουμπου δεν είναι πίσω σου αλλά στα ίδια τουλάχιστον εδώ μέσα μας λένε εχθρούς του μυστα .
Για 1000 φορά μια χαρά ομάδα κάναμε αλλά καμία σχέση με αυτό που φανταζόντουσαν ότι έρχεται οι γνωστοί
Ακόμη σ απασχολούν οι ταμπέλες εδώ μέσα;
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Δίκιο έχεις
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Maurice_Escargot έγραψε: Δευ 29 Ιουν 2026, 17:00 Με Ινοχ και Φορμπτς περυσι ο Αρης ηταν το πρωτο φαβορι και καποιοι το πονταραν κιολας. :lol:

Aπο την διοικηση εχω την απαιτηση τον Ιουλιο να -

1. Κανει συνεντευξη τυπου.
2. Διευθετησει το γηπεδικο και να βγαλει τα διαρκειας σε τιμες που βγαζουν νοημα.
3. Φερει εναν μεγαλο παικτη για την θεση που ψαχνει.
Αυτά τα έγραψε ο ρετρό αφού πρώτα φούσκωσε τα μυαλά του κόσμου με εικόνες από αεροδρόμια βόμβες και αποκλειστικά. Δε βρίσκω τον λόγο να αναπαράγονται. Κανείς δεν έγραψε εδώ ότι η ομάδα που φτιάχνεται δε μπορεί να πάει καλύτερα από τον Αρη.
Άβαταρ μέλους
Maurice_Escargot

Δημοσίευση από Maurice_Escargot »

Τα εγραψε ο ρετρο? Δεν τον διαβασα τελευταια - αλλα ειναι η αληθεια οτι ειναι η πρωτη μου σκεψη οσον αφορα το κομματι στοιχηματισμου και αποδοσεων. Κι αυτο ισχυει για ολες τις ομαδες, δεν μπορεις να βγαλεις ασφαλη συμπερασματα απο τωρα. Μπορει μια απο τις δυο ομαδες της Ρωμης να ειναι υπερομαδα απο το πουθενα.

Στα του οικου μας, αυτες οι απαιτησεις ειναι και φυσιολογικες, δεν παραβαινουν καποιο νοητο συνορο λογικης η πελατολογιας φιλαθλου-ομαδας.

Για την ακριβεια, μου φαινεται πολυ περιεργο οτι τα πρωτα δυο που απαριθμω δεν εχουν ηδη διεκπεραιωθει με ευκολια.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”