ααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχEqualizer έγραψε:Πεθαίνω να δω δίδυμο Μεϊτε Νταντας
Μπορεί να κρύβεται πίσω απ' το Σουαλιο, να νιώθουν άνετα οι αντίπαλοι και ξαφνικά ΤΣΑΚ να πετάγεται το μινιον από πισω
Όχι ότι θα τους κάνει κάτι δλδ, αλλά θα είναι μια κάποια εκπληξις
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 II
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 II
Δεν ξέρω αν είναι ο Νταντας αλλά χρειαζόμαστε έναν τέτοιο παίκτη...
Ελπίζω η όλη φάση των μεταγραφών που ξεκίνησε με συμφωνία με Μειτε και πιθανή έλευση μεγάλου φορ και ένα μήνα μετά ακόμη ψαχνομαστε,να μην καταλήξει σε φάση διαλόγου Φέρμα - Βεγγου ως σερβιτόρου,όπου Φέρμας ο ΠΑΟΚ και Βέγγος οι μάνατζερ να ζητάμε τίποτα πιο εκλεκτό ,πιο εκλεκτό και αφού ακούμε τα εκλεκτά να λέμε φέρε μια γίγαντες κι αφού δεν έχει γίγαντες φέρε έναν πατσά κι 6-7 μερίδες ψωμί και να μας λένε οι μάνατζερ, Ω ρε παπάρα που θα πέσει
Μειτε,επιθετικος μες τη βδομαδα,και κλεισαμε -για τωρα-..ΠΑΜΕ ΠΑΟΚΑΡΑ
-
- Mr Ξερόλας 2019
Κάτι ξέρεις εσύ.kayde έγραψε:Μειτε,επιθετικος μες τη βδομαδα,και κλεισαμε -για τωρα-..ΠΑΜΕ ΠΑΟΚΑΡΑ
Αμήν να ξεγανιασουμε λίγο.
mypaokway έγραψε:Ελπίζω η όλη φάση των μεταγραφών που ξεκίνησε με συμφωνία με Μειτε και πιθανή έλευση μεγάλου φορ και ένα μήνα μετά ακόμη ψαχνομαστε,να μην καταλήξει σε φάση διαλόγου Φέρμα - Βεγγου ως σερβιτόρου,όπου Φέρμας ο ΠΑΟΚ και Βέγγος οι μάνατζερ να ζητάμε τίποτα πιο εκλεκτό ,πιο εκλεκτό και αφού ακούμε τα εκλεκτά να λέμε φέρε μια γίγαντες κι αφού δεν έχει γίγαντες φέρε έναν πατσά κι 6-7 μερίδες ψωμί και να μας λένε οι μάνατζερ, Ω ρε παπάρα που θα πέσει

Αλλο τρεις παικτες απο την ιδια ομαδα και αλλο τρεις παικτες απο ομαδα σαν την Μπενφικα που εχει 50 παικτες και καμια δεκαρια δανεικους σε ολη την Ευρωπη. Ασχετα που θα παρουμε απο 0 εως 1 απο την Μπενφικα τελικα.nunies4 έγραψε:Εγώ θα βάλω μια άλλη παράμετρο ασχέτως την ποιότητα Νταντας.
Ελπίζω να μην ισχύει γιατί αν όντως αληθεύει και για Μειτε και για Νταντας και για το φορ τους τότε στα δικά μου μάτια είναι σημάδι ότι κάτι πήγε στραβά και φέτος στον σχεδιασμό και καταφεύγουμε στην λύση "τι έχετε να μας δώσετε για να ξελασπωσουμε τώρα που έχει πάρει φωτιά ο @@λος μας"
3 παίκτες από την ίδια ομάδα;;;
Από αυτά που έχω διαβάσει σε ονοματολογία τουλάχιστον το φορ μες την βδομάδα με φοβίζει λίγο... Εκτός αν έρθει κανένα κανόνι ή πάμε για τον αντί σαματά και θα πάμε για το κανόνι πιο μετά. Είδωμεν.
Τώρα για μειτε οκ καλό χάφ αν και έγινε κουραστικός. αρκετά κουραστικός θα έλεγα.
Τώρα για μειτε οκ καλό χάφ αν και έγινε κουραστικός. αρκετά κουραστικός θα έλεγα.
Ρε φίλε συγγνώμη κιόλας, επειδή διαβάζω τα σχόλια σου (όπως και όλων των άλλων) και βλέπω ότι συνεχώς κράζεις, να σε ρωτήσω. Πραγματικά πιστεύεις ότι σκέφτεσαι εσύ κάποια πράγματα και κράζεις διοίκηση, σχεδιασμό, ΠΑΕ κλπ και θεωρείς ότι κανένας δεν τα σκέφτηκε, ούτε η ομάδα ούτε ο Λουτσέσκου, ούτε τα στελέχη, αλλά τα σκέφτηκες εσύ; πιστεύεις δηλαδή ότι πχ σκέφτεσαι ποιος θα μπει στην ευρωπαϊκή λίστα αλλά δεν το σκέφτηκαν στην ομάδα; δεν ξέρω αν αυτό είναι προσωπική έπαρση ή θλιβερή άποψη για τα στελέχη που είναι στην ομάδα. Προσωπικά πιστεύω ότι πρέπει να σοβαρευτούμε λίγο εδώ μέσαGospi έγραψε:Μιλαμε για σχεδιασμο, όχι αστεια. Η μονη μας επιλογη ειναι ο Μειτε, κι αν κλεισει αλλου ζητω που καηκαμε. Κατα τα λοιπα αν υπάρχει εστω και 1% πιθανοτητα να σκεφτεται καποιος μεσα στον ΠΑΟΚ να δωσει δανεικο τον Τσιγγαρα. τι να πω... Και στις ευρωπαικες λιστες ποιος σκατα θα μπει? Εγω?
Μία κίνηση σαν του Casper Tengstedt έχει νόημα σαν αντι-Σαμάτα. Και τον Αύγουστο να κάνει χώρο ο Τανζανός για τη φοράκλα...
-
- Επικοινωνία:
Σοβαρά το λες η τρολαρεις; Ακόμα και την περίοδο με τα ψυχολογικά του ο Ozdoev δεν συγκρίνεται με Dantas.Τωρα βέβαια πως από Marin πέσαμε σε Dantas.....δεν ξέρω.Ας περιμένουμε το "scouting team" να γυρίσει από τις διακοπές μπας και κάνουμε και εμείς καμμιά μεταγραφήproedros έγραψε:Αν σας έλεγε κάποιος , Οζντοεφ ή Ντάντας τι θα προτιμούσατε;
Ποιος Ντάντας ρε μλκ... Πω τα μάτια μου.
Να παίζαμε με τρεις στα χαφ άντε πάει στα κομμάτια. Να τον βάλεις σε δυάδα ξανά; Αφού τον κατάπιε όλο το σύμπαν;
Ντάντας και Μάρκος Αντόνιο, είναι από τα λίγα χαφ που πέρασαν πρόσφατα από την ομάδα μας και ο Τσιγγάρας μπροστά τους έμοιαζε με Γκατούζο.
Να παίζαμε με τρεις στα χαφ άντε πάει στα κομμάτια. Να τον βάλεις σε δυάδα ξανά; Αφού τον κατάπιε όλο το σύμπαν;
Ντάντας και Μάρκος Αντόνιο, είναι από τα λίγα χαφ που πέρασαν πρόσφατα από την ομάδα μας και ο Τσιγγάρας μπροστά τους έμοιαζε με Γκατούζο.
-
Αν είναι να πάρουμε δανεικό από την Μπενφικα ας πάρουμε τον Τιάγκο Γκουβεια που είναι και παικταρα.
Τισουνταλι
Λιβαγια
Τσαλοβ
Γκουβεια
Ουερτα
Βελντε
Κλαασσεν
Μαρίν
Μισιτς
Παίκτες που θα μας ανεβάσουν επίπεδο άμεσα. Αν φέρουμε τρεις από αυτούς μαζί με Μειτε απογειωνόμαστε.
Τισουνταλι
Λιβαγια
Τσαλοβ
Γκουβεια
Ουερτα
Βελντε
Κλαασσεν
Μαρίν
Μισιτς
Παίκτες που θα μας ανεβάσουν επίπεδο άμεσα. Αν φέρουμε τρεις από αυτούς μαζί με Μειτε απογειωνόμαστε.
Ρε τι εχουμε παθει,ασχολουμαστε τοσες σελιδες με τον Νταντας ελλειψη πραγματικων ειδησεων...