Psaras έγραψε:άκουσα ότι η διοίκηση είναι εκνευρισμένη από την μη αξιοποίηση του Τσιγγαρα, του Λυρατζη και του Τσαουση. Επισης ο Ρουμάνος επέμενε στην πώληση του Κουλιε, ενώ η ΠΑΕ και ο παίκτης ήταν κάθετα αντίθετοι. Με αυτά τα χοντρά και κάτι άλλα ψιλά (αρνήθηκε να φορέσει το σκουφί με την Μάλμε) δεν θα μου κάνει εντύπωση να αποχωρήσει.
Δεν ξέρω κατά πόσον είναι διασταυρωμένα όσα γράφεις. Δεν μου φαίνονται αληθοφανή.
Κι αυτό διότι, γενικά μιλώντας, της διοίκησης δεν της πέφτει λόγος ποιόν χρησιμοποιεί ή όχι ο Λουτσέσκου.
Η διοίκηση θέτει στόχους. Ο προπονητής απαντά αν μπορεί να τους υλοποιήσει ή όχι. Αν όχι, τότε δίνει αναφορά με το ποιούς χρειάζεται και σε ποιά θέση και το τι χρειάζεται γενικότερα (π.χ. υλικά, ειδικές εγκαταστάσεις κλπ) για να πετύχει τους στόχους που του έθεσε η διοίκηση. Αυτή του η αναφορά κρίνεται, γίνεται αντικείμενο διαπραγμάτευσης ανάλογα με τα οικονομικά της ΠΑΕ και εν τέλει αποφασίζεται κάτι. Εαν η διοίκηση υλοποιήσει αυτά που ζητά ο προπονητής τότε μπορεί να τον κρίνει αυστηρότατα. Αν υλοποιήσει ένα μέρος αυτών που ζητά ο προπονητής τότε ο προπονητής είναι αυτός που θα πει μέχρι που μπορεί να φτάσει η ομάδα και κρίνεται αναλόγως. Αν η διοίκηση δεν υλοποιήσει καθόλου αυτά που της ζητά ο προπονητής τότε δεν μπορεί να πει κουβέντα.
Αυτό που "πουλά" η ομάδα, το πρόσωπο και η βιτρίνα της ομάδας είναι η ίδια η απόδοσή της, το ποδόσφαιρο που παίζει και οι τίτλοι που κατακτά. Δεν είναι οι απόψεις της διοίκησης περί ποδοσφαίρου και σημαντικότητας του Χ ή Ψ παίκτη.
Μου φαίνεται απίθανο να συμβαίνει αυτό που γράφεις διότι δεν μπορώ να φανταστώ πως έμπειρα στελέχη + ένας έμπειρος ιδιοκτήτης δεν μπορούν να σκεφτούν τα όσα εξέθεσα παραπάνω.