Ναι αλλα ξεχασες το σημαντικοτερο...Εθνικοτητα ΟλλανδοΣουριναμεζος!!! Αν αυτο δεν ειναι καρμικο τοτε τι ειναι;adman έγραψε:Παικτης 23 ετών, διεθνής με την εθνική ολλανδίας, έχοντας αγωνιστεί σε πρωταθλημα Ιταλίας, Γερμανιας και περσι Γαλλίας με 31 συμμετοχες 6 γκολ και 6 ασιστ, και αξία 15 εκατομμύρια θα έρθει να παίξει στουπερλιγκ.
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 III
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 III
- john4serres
έχεις ήδη 0/2 πα(πα)γωτατζήpagotatzis έγραψε:Αν αληθεύει αυτό το όνομα που μόλις τώρα ανακάλυψε το σατανικό μου μυαλό,
Ε τότε είμαστε σε καλό δρόμο να διορθώσουμε μερικά πράματα !
Κλαιφερτ από Ρομα δανικός για αριστερά
- pagotatzis
Κοιτά να δεις φίλε John
Ποτέ δεν έχω γράψει λίγα πληροφορίες κτλ και μου είπαν και ξέρω
Από το να γράφετε μαλακιες για που δεν σχετίζονται με της μεταγραφές και να μαλώνετε ας ρίχνουμε και κάνα όνομα
γι συζήτηση
Για αυτό το παπατζη άλλου ,όχι σε μένα
Αντερσρεντ;
Από το να γράφετε μαλακιες για που δεν σχετίζονται με της μεταγραφές και να μαλώνετε ας ρίχνουμε και κάνα όνομα
γι συζήτηση
Αντερσρεντ;
- Mitsospaoki4
- Moderator
Άλλοι πληρώνονται για να λένε πίπες στον κόσμο
Τουλάχιστον ο παγωτατζης κάνει χαβαλε
Τουλάχιστον ο παγωτατζης κάνει χαβαλε
- john4serres
pagotatzis έγραψε:Κοιτά να δεις φίλε John
γι συζήτηση
Αντερσρεντ;
Όσοι πετάτε random ονόματα χωρίς πηγή, χωρίς διάθεση για να δώσετε αλλά κυρίως να δεχθείτε χιούμορ, τότε δεν θα μένετε στο απυρόβλητο.
Το έκανε ο ΠΟΡΚΥ και έμεινε στην ιστορία, με badge.
Πες ότι ο παίκτης είναι επιθυμία σου. (btw ο Kluivert κλείνει σήμερα-αύριο στην Fulham)
Και όπως σωστά αναφέρει ο astral υπάρχει και το ανάλογο topic.
Ρε μη μου τον νευριαζετε τον Γιαννη.
Ολο το καλοκαιρι το εχει παει με χιουμορ και τρολ και τωρα βρηκατε να τον κανετε να γραψει σοβαρο ποστ.
Αρχες Αυγουστου. Με 345 βαθμους.
Ολο το καλοκαιρι το εχει παει με χιουμορ και τρολ και τωρα βρηκατε να τον κανετε να γραψει σοβαρο ποστ.
- ΑποστόληςΑ
10ρια:astral έγραψε:Δεν έχουμε 3 δεκαρια και είναι σημαντικότατη θέση για αυτό που παίζει ο προπονητής. Ελπίζω να είναι πρώτη προτεραιότητα η ποιοτική αναβάθμιση στο 10 και να υπάρχει ο Μπισέ ως backup.
1. Diego Biseswar
2. Nicolás Quagliata
3. Ιωάννης Κωνσταντέλιας
4. André Miguel Lapa Ricardo
Στη θέση αυτή έχουν παίξει επίσης οι:
5. Douglas Augusto
6. Omar El Kaddouri
7. Filipe Soares (20.05.1999 – 30.06.2026)
8. Tiago Dantas (24.12.2000 – 30.06.2023)
ενώ μπορεί να παίξει και ο
9. Andrija Zivkovic
- john4serres
Πες τα ντε. Τα λέμε αργότερα.DimitrisS έγραψε:Ρε μη μου τον νευριαζετε τον Γιαννη.
Σας αφήνω να συνεχίσετε τις μεταγραφικές αναλύσεις.
Πολλοί μπορεί να παίξουν. Για τον προπονητή και για αυτό που παίζουμε, έχουμε τα έξεις δεκαρια:ΑποστόληςΑ έγραψε:10ρια:astral έγραψε:Δεν έχουμε 3 δεκαρια και είναι σημαντικότατη θέση για αυτό που παίζει ο προπονητής. Ελπίζω να είναι πρώτη προτεραιότητα η ποιοτική αναβάθμιση στο 10 και να υπάρχει ο Μπισέ ως backup.
1. Diego Biseswar
2. Nicolás Quagliata
3. Ιωάννης Κωνσταντέλιας
4. André Miguel Lapa Ricardo
Στη θέση αυτή έχουν παίξει επίσης οι:
5. Douglas Augusto
6. Omar El Kaddouri
7. Filipe Soares (20.05.1999 – 30.06.2026)
8. Tiago Dantas (24.12.2000 – 30.06.2023)
ενώ μπορεί να παίξει και ο
9. Andrija Zivkovic
1. Diego Biseswar
2. Omar El Kaddouri (?)
Οι υπόλοιποι είτε δεν έχουν δοκιμαστεί ποτε στη θέση στον ΠΑΟΚ είτε δεν έχουν αποδώσει γιατί ήταν εκτος θέσης.
-
Στο twitter υπάρχει νήμα για τον Μουσετ .Ότι έρχεται για εμάς και μάλλον ο Αγκουστο για Al Nars.
- Vet_eranos
Αυτος ο Γεωργιανος νομιζω της Σλοβαν μονο σε μενα αρεσε??
Τι ωραιος κοντρολαρισμνεος παιχτης, να κρατησει μπαλα σωστα, να κινηθει καθετα, καλα ποδαρια..
Μη ρωτησετε ονομα, 20 φορες το ακουσα, μια δεν το πιασα ακριβως..
Τι ωραιος κοντρολαρισμνεος παιχτης, να κρατησει μπαλα σωστα, να κινηθει καθετα, καλα ποδαρια..
Μη ρωτησετε ονομα, 20 φορες το ακουσα, μια δεν το πιασα ακριβως..
- Mitsospaoki4
- Moderator
Εγώ με μουσε είμαι πολύ ευχαριστημένος
100 συμμετοχές Πρέμιερ λιγκ, θωρηκτό μπροστά
Θα αναγεννηθεί εδώ κόντρα στα λιμα
100 συμμετοχές Πρέμιερ λιγκ, θωρηκτό μπροστά
Θα αναγεννηθεί εδώ κόντρα στα λιμα
Άρθρο πριν από 10 ώρες πάντως λέει ότι ο Μουσέτ πάει για εργομετρικά στη Μπόχουμ.
Gianluca di Marzio reports that free agent French attacker Lys Mousset will conclude a move to Bundesliga outfit VfL Bochum on Friday.
The 26-year-old has been out of contract since June following his departure from Sheffield United when his contract expired.
Despite contacts with a number of French clubs, the majority of whom are situated in Ligue 2, including Le Havre, Mousset has found an agreement with Bochum and will under a medical on Friday.
The former Salernitana loanee, should those tests result in a positive reaction from the Bochum doctors, will sign a 2-year contract worth €650k a year net excluding bonuses.
Πηγή: getfootballnewsfrance
Gianluca di Marzio reports that free agent French attacker Lys Mousset will conclude a move to Bundesliga outfit VfL Bochum on Friday.
The 26-year-old has been out of contract since June following his departure from Sheffield United when his contract expired.
Despite contacts with a number of French clubs, the majority of whom are situated in Ligue 2, including Le Havre, Mousset has found an agreement with Bochum and will under a medical on Friday.
The former Salernitana loanee, should those tests result in a positive reaction from the Bochum doctors, will sign a 2-year contract worth €650k a year net excluding bonuses.
Πηγή: getfootballnewsfrance