Μεταγραφές καλοκαιριού 2021 ΙΙ
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021 ΙΙ
Εγω ειμαι ΟΚ με Ολιβειρα (αντί για Ακπομ) και πολύ ΟΚ με Κουρτιτς (αντί για Μισιτς).
Στις υπόλοιπες θέσεις που αναφέρεις δε νομίζω ότι υπάρχει (προς στιγμήν) αναβάθμιση.
Στάλθηκε από το SM-G770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στις υπόλοιπες θέσεις που αναφέρεις δε νομίζω ότι υπάρχει (προς στιγμήν) αναβάθμιση.
Στάλθηκε από το SM-G770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- PaokPatraG4
Πουθενά....Απλά μόλις κλείσει κ ο Ράφα Σοάρες θα παίξει ένα copy paste άρθρο για το πόσο πολύ τον ήθελε ο Λουτσεσκου τον παίχτη για να μας έρθει πιο εύπεπτο....Εδώ είμαστε....makispaspartou έγραψε:Γιαννούλης, Μάτος, Άκπομ, Μίσιτς, Πέλκας
Αλήθεια που θεωρείτε ότι έχουμε φέρει καλύτερο παίκτη?
-
makispaspartou
Μήπως του rain ειναι μη κοινοτικός για αυτό επέλεξαν Rafa Soares?
Μήπως είναι ο Trauco?
Μήπως είναι ο Trauco?
-
Grouchopoulos4
Ο Μπαμπά έδειξε μόνο ένα κομμάτι των δυνατοτήτων του όσο ήταν μαζί μας - και στην Ελλάδα ξεχώριζε λόγω ποιότητας. Δέχομαι να μην θέλουν να περιμένουν τις αποφάσεις της Τσέλσι ή να μην θέλουν να πάρουν οικονομικό ρίσκο λόγω τραυματισμού, αλλά ας μην υποτιμάμε την αξία του παίκτη.
Αν πάρουμε τον Ράφα Σοάρες, ελπίζω να βγει καλός. Δεν τον έχω δει να παίζει ποτέ οπότε δεν ξέρω τι να περιμένω.
Αν πάρουμε τον Ράφα Σοάρες, ελπίζω να βγει καλός. Δεν τον έχω δει να παίζει ποτέ οπότε δεν ξέρω τι να περιμένω.
- black_star_ninja
Στη θέση του Ακπομ (Ολιβέιρα) κ του λημνιου(ζιφκοβιτς, μουργκ και οι δυο καλύτεροι μου φαίνονται ). Επίσης στη θέση του μαουρισιο (σβαμπ). Για τον μισιτς(κουρτιτς) ακόμα δεν είμαι σίγουρος. Επίσης στη θέση του πελκα δε φέραμε καλύτερο. Βέβαια άμα παίξει αυτός που φέραμε (καγκαβα) κανεις μας δε θα νοσταλγήσει τον πελκα.makispaspartou έγραψε:Γιαννούλης, Μάτος, Άκπομ, Μίσιτς, Πέλκας
Αλήθεια που θεωρείτε ότι έχουμε φέρει καλύτερο παίκτη?
- Dark Knight
Τόσο κακός είναι ρε παιδιά ο Ράφα Σοάρες και βλέπω εδώ κάποια σχόλια πολύ αρνητικά;
Δεν σας καταλαβαίνω ώρες ωρες, Αριστερό μπακ θέλαμε αριστερό μπακ μας φέρνουν.
Θεωρητικά υπαρχει αναβάθμιση συγκριτικά με τον λεβεκ που ειχε στην προηγούμενη θητεία του ο λουτσος...
Αζεβεδο θα λέμε και θα κλαίμε...
Αναμενω να γραφτει σύντομα πως αποτελεί προϊόν του τμήματος scouting και φυσικά επιλογη του προπονητή.
Θεωρητικά υπαρχει αναβάθμιση συγκριτικά με τον λεβεκ που ειχε στην προηγούμενη θητεία του ο λουτσος...
Αζεβεδο θα λέμε και θα κλαίμε...
Αναμενω να γραφτει σύντομα πως αποτελεί προϊόν του τμήματος scouting και φυσικά επιλογη του προπονητή.
Φίλε δεν το βλέπω κακοπροαίρετα αυτό που λες αλλά πίστεψέ με, καθόλου λάθος δεν είναι. Ίσως σε αυτή την περίπτωση να μην είναι επικαιροποιημενες.obanebane έγραψε:rainmaker έγραψε:Ινπαοκ, τσορμπατζογλου στο Πρίμο και παοκ24 όχι μόνο δε διαψεύδουν για Σοάρες, αλλά επιβεβαιώνουν κιόλας .
Συνεπώς ίσως να άλλαξαν όσα ήξερα εγώ.
Ας δούμε πως θα εξελιχθεί και όπως είπα και στις άλλες περιπτώσεις, θα αναφερθώ στο τέλος σε όσα ήξερα εγώ
Μακάρι να γίνει η καλύτερη δυνατή επιλογή
Προφανώς όλες οι πληροφορίες σου είναι λάθος ή απλά σου είπαν κάποιους από τους δεκάδες που έχουν προταθεί από μανατζερικα γραφεία.
Συμβαίνει,μη σκας.
Τεϊλορ και Σίλβα μια χαρά σωστές ήταν. Ο Σίλβα χάλασε λόγω απαιτήσεων της Σαμπντόρια που ελπίζαμε να μην ανέβουν αφότου μαθεύτηκε.
Και η τωρινή περίπτωση δεν έχει κλείσει αλλά δεν ξέρω μήπως στραβωσε κάτι και στράφηκαν αλλού.
Ας περιμένουμε να τελειώσει και βλέπουμε.
Ούτε εμένα με ψήνει ο πορτογάλος, σαν Κιτσιου από αριστερά μου φαίνεται. 
Ιππότη μου, κακιά είν' η ζωή, κακιά κι η κοινωνία, κακίες οι ώρες, κακίες κι οι μέρες. Οπότε όλα βγάζουν μια κακιά διάθεση. Κακος θα είναι κι ο καλύτερος αφού κακιά είν' πάντα η σκέψη.Dark Knight έγραψε:Τόσο κακός είναι ρε παιδιά ο Ράφα Σοάρες και βλέπω εδώ κάποια σχόλια πολύ αρνητικά;
Σοαρες αριστερα,σοαρες δεξια εκει στην παε λαου λαου μας το πατε οτι θα ερθει και ο Λουίς σοαρες για φορ

εχει καποια καλα στοιχεια ο Ραφα αλλα δε νομιζω οτι μπορει να υποστηριξει αυτο που τουλαχιστον στην προηγουμενη θητεια του ζητουσε ο λουτσε απο τα μπακ. οποτε θεωρω οτι δεν ισχυει (famous last words
).
-
black death
Ναι παιδια κι ο παλινια μαπα μας φαινοταν και στο euro χτυπαγαμε το κεφαλι μας. Καταλαβαινω το σκεπτικισμο για αγνωστους παιχτες χωρις μεγαλη καριερα αλλα ας μη βγαζουμε και αστηρικτα συμπερασματα.