Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 ΙΙΙ
- invincible
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 ΙΙΙ
Αν βγούνε σε φόρμα οι επιθετικοί και οι μεσοεπιθετικοί πιστεύω θα είμαστε καλύτερα και από πέρσι και από προπερσι.jibbie έγραψε:νομιζω κλεισαμε για φετος το καλοκαιρι.
συνοπτικα οι κινησεις μας¨
https://www.transfermarkt.com/paok-thes ... on_id/2020
για πειτε, εντυπωσεις;
Εντάξει κλασσικά θα σου πει κάποιος λείπει το μεγάλο χαφ όπως πάντα .... αλλά αν δεν έρθει τώρα μπορεί τον χειμώνα... Περίμενε να πάει όμως 12. Μέχρι τελευταία στιγμή παίζει και κανένας δανεικός ακόμη.
Λένε ότι έχουν βελiτωθεί τα LidlAye4 έγραψε:Να με συγχωρείτε όμως το... "άρθρο" (ο Θεός να το κάνει) με τίτλο-ερώτημα "Μεταγραφές από τα Lidl?" είναι επιπέδου εκθέσεως δημοτικού σχολείου. Δεν παραγνωρίζω το δικαίωμα κατάθεσης και μιας τέτοιας ακραίας (για κάποιους ίσως και "ύποπτης") άποψης, σε ένα οπαδικό σάιτ. Γράφτηκε όμως εντελώς πρόχειρα προφανώς με το σκεπτικό μιας συντακτικής "καβάντζας" του τύπου "εμείς τα γράψαμε". Όμως έστω κι έτσι θα μπορούσε να ανατεθεί σε έναν σοβαρό αρθρογράφο ή έστω σε έναν "ορεξάτο" Λεωνίδα.
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Ελπίζω σε μια λογική ρήτρα στον Ισπανό γιατί πρόκειται για καλό παίκτη. Αν το επιτρέψουν οι συνθήκες θα δούμε ωραία πράγματα από αυτον.
Περι Μισιτς, ο παίκτης ανήκει στον ΠΑΟΚ επίσημα (transfermarkt και ναι είναι επίσημο το σάιτ αυτό) μέχρι τον Ιουνίο του 21 με δανεισμό και οψιόν αγοράς.
Sera4 έγραψε: Αλλά εδώ νομίζουμε ότι μια μέρα ήρθε πρόταση για πελκα και απλά μας κουβάλησαν το μουργο τα γραφεία του κουτσο... Τζάμπα συζητάμε.
Αφου ο Στραβοστομιαδης και ο Αρδοπουλος το ειπαν στο Μουφα FM αφου, ραδιοφωνο δε βλεπεις;
Έχω διαβάσει προ μηνών δήλωσή του ότι έχει λυθεί το συμβόλαιό τουNikos 74 έγραψε:Ο Μουλέν ακόμα στο ρόστερ μας είναι στο τρανσφερμαρκτ!
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
https://www.transfermarkt.com/wilfrid-k ... ler/256120
ΠΑΡΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΦ ΠΟΥ ΕΜΕΙΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΠΕΤΙΣ. ΠΡΟΧΘΕΣ
ΠΑΡΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΦ ΠΟΥ ΕΜΕΙΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΠΕΤΙΣ. ΠΡΟΧΘΕΣ
Εκτος απο ζιφκο οι υπολοιποο μεταγραφες για ρουληθ και ατρομαχτο,μαλλον δεν βγαινουμε μανα μου
Εμεινε πριν λίγο ελεύθερος από Μίλαν, 24χρονος διεθνής Κροάτης 10άρι:
https://www.transfermarkt.de/alen-halil ... ler/226074
https://www.transfermarkt.de/alen-halil ... ler/226074
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος tzelas την Δευ 05 Οκτ 2020, 21:58, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
dimitris88
αυτό που λες το έγραψα και νωρίτερα καθώς το είχα διαβάσει.....ότι ο Αμπέλ δεν έψαχνε 6αρι αλλά 8αρι γι' αυτό και οι συζητήσεις με τον Γκαρσία (8αρι) αλλά και οι σκέψεις για επιστροφή του Μάου γιατί είναι 8χταρια. Θεωρεί ότι στο 6 με Εσίτι Αγκούστο είναι καλυμμένος. Το να του λέμε όλοι εμείς του Φερέϊρα δεν ξέρεις τι σου γίνεται, εμείς ξέρουμε καλύτερα είναι κάπως. Κανείς μας δεν ξέρει πως το έχει στο μυαλό του και σκέφτεται να το εξελίξει το project.kos έγραψε:Ο αυστριακός είναι το χάφ και ο Ισπανός θα μοιραστεί τα παιχνίδια με τον τσολη δίπλα στον ζιφκο.
Δεν ψάχνει 6αρι ο αμπελ. Αν ήθελε 6αρι θα έβαζε τον εσιτι.
Καλά σας λέει τυφλούς![]()
6αρι ψάχνει ο φιλόσοφος Κόλκας που ζητάει εναλλακτικό πλάνο.
Δεν υπάρχει. Θα πάει με 3 στόπερ και 2 χάφ και αν του βγουν οι μεταγραφές θα δούμε μεγάλη μπάλα.
Καληνύχτα.
Τελικά ο Τσιγγάρας έμεινε, δεν έφυγε δανεικός;
tzoker έγραψε:trouman έγραψε:Μια χαρά τα λέει ο Sera,
άλλος για να κρίνει την ποιότητα επικαλείται το ματς νε τον Βόλο. Ο ΠΑΟΚ όμως που θα παίζει βασικός είναι πιο κοντά σε αυτό που είδαμε Ευρώπη, όπου υπήρξαν επιτυχίες, μη αναμενόμενες κιόλας.
Τώρα αλλάζει η κατάσταση, φεύγουν έεχονται βασικοί παίχτες , ίσως δούμε κάτι άλλο.
Μιλάτε οι περισσότεροι με βάση υποθέσεις, ως συνήθως, χωρίς να ξέρουμε ακόμα το είστε και φυσικά θεωρώντας ως δεδομένη κάθε παπαδιά που γράφουν αυτοί λέτε σε λαϊκή στιγμή σε.
Εντάξει, είμαστε μεγάλη ομάδα και αυτό παει πακέτο και με τη μίρλα, έλεγε προχθές κάποιος εδώ , αλλά να ξέρουμε τι λέμε.
Ανάγκες υπάρχουν, ας δούμε κατά πόσο θα καλυφθούν και θα υπάρχει εικόνα καλύτερη.
Επειδή έχουμε κουραστεί να ακούμε τα ίδια κ τα ίδια με μηδέν επιχειρήματα.
Σε περιμένω να κάτσουμε να βάλουμε κάτω 25 παίκτες κ ανάλυση για όλους τους τ αγώνες, πως θα παίζει η ομάδα και τι χαρακτηριστικά χρειάζεται.
Ολοι το ποδοσφαίρο το παίζετε στα δάκτυλα, ας το μετρήσουμε λοιπόν. Γιατί μας κούρασατε με τα μηδέν επιχειρήματα.
Θυσιάζω τον ύπνο μου για να που αποδείξεις αυτό που λες, και αντίστοιχα εγώ.
Όταν είσαι έτοιμος να ξεκινήσουμε να αναλύουμε το σύστημα που παίζει ο Φερειρα κ αν με βάση το τρόπο παιχνιδιού του ανέβηκε η ποιότητα η όχι.
Ο ΠΑΟΚ θα είναι πιο κοντά στην Ευρώπη ενώ θα παίζει με ομάδες που περιμένουν στο μισό.
Δεν γίνεται παίδες να έχετε αντίάποψη με μηδέν ποδοσφαιρική ανάλυση. Συγγνώμη.
Όποιος θεωρεί ότι το κατέχει, ας ξεκινήσει επιτέλους μια σοβαρή ποδόσφαιρικη ανάλυση.
Έχω γράψει, οχι μόνο μία φορά, ότι δεν το κατέχω (δεν είσαι υποχρεωμένος να το ξέρεις αυτό φυσικά) αλλά επίσης ότι εγώ το γνωρίζω αυτό. Δεν αναφέρομαι σε εσένα, υπονοώντας ότι πολλοί μιλούν με ύφος παντογνώστη ενώ δεν το κατέχουν επίσης.
Αναφέρομαι στην εικόνα που είδα σε 4 ευρωπαϊκά ματς και στην περσινή εικόνα.
Και πιστεύω πως αυτό που είδαμε είναι πολύ πιο αισιόδοξο από το περσινό.
Εσύ είσαι τόσο βέβαιος και απαισιόδοξος?
Τι είδους ποδοσφαιρική ανάλυση θέλεις? αν οι 3 πίσω κάνουν πιο αμυντική την ομάδα? υπάρχουν παραδείγματα, που κάποιοι επικαλέστηκαν, από ομάδες ευρωπαϊκές που μια χαρα έπαιξαν, με 3 πίσω. Θα συμφωνήσω όμως με όσους λεν πώς δεν είναι από μόνο του το σύστημα απόλυτο κριτήριο. Είναι πολλά που αλλάζουν .Μέσα στο ίφιο σύστημα που μπορεί να το κάνουν πιο επιθετικό ή αμυντικό. Τεσπα.
Πάλι αλλαγές έχουμε, μη λέμε πολλά. πχ στη θέση Πέλκα μπορεί ο ένας πιο αποτελεσματικός παίκτης να προσφέρει πολλά, να βελτιώσει την εικόνα. Ας μη βιαζόμαστε.
Ελπλιζω να καταλαβαίνεις τι θέλω να πω.
Κάνω και μισή ώρα να γράψω δύο σειρές..
- Darklord67
ηταν να παει σλοβακια, συνηθως εκει κραταει 3-4 μερες παραπανω η μεταγραφικη περιοδος..
Ειδα την παρουσιαση Μουργκ απο το ριπρες.
Το εμφανιζει κυριως δεξι ακραιο μεσο... παιζει δλδ στην γραμμη... Περιεργη κινηση η αποκτηση του...
Ειμαι πολυ περιεργος να δω που θα τον βαζει να παιζει σε μας...
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Το εμφανιζει κυριως δεξι ακραιο μεσο... παιζει δλδ στην γραμμη... Περιεργη κινηση η αποκτηση του...
Ειμαι πολυ περιεργος να δω που θα τον βαζει να παιζει σε μας...
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk