Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019
Ξερω μάλλον Πάπας
Αλλά στο παοκμερξατο στο φμπου γράψανε ότι πάμε για παιξτη από ροστοφ κ σκέφτομαι αν έχει να κανει με τα χρωστούμενα σε ιβαν
Αλλά στο παοκμερξατο στο φμπου γράψανε ότι πάμε για παιξτη από ροστοφ κ σκέφτομαι αν έχει να κανει με τα χρωστούμενα σε ιβαν
-
Ο Holtby που ακούγεται είναι πραγματικά ένας καλύτερος αντι - Καντούρι.. Θα ήταν ιδανική περίπτωση και μάλιστα ελεύθερος.
Ο Gudelj από την άλλη είναι όντως το ποιοτικό χαφ που κάνει τη διαφορά. Όπως και ο Oliveira.
Ονειρικό κέντρο θα ήταν Gudelj Oliveira Wernbloom Mauricio Πέλκας Biseswar Holtby
Ο Gudelj από την άλλη είναι όντως το ποιοτικό χαφ που κάνει τη διαφορά. Όπως και ο Oliveira.
Ονειρικό κέντρο θα ήταν Gudelj Oliveira Wernbloom Mauricio Πέλκας Biseswar Holtby
-
Δεν έχει και κανέναν αξιόλογο παίκτη τη δεδομένη στιγμή η Ροστόφ ρε συ Γιώργο...
-
Αυτο ακριβώςmakispaspartou έγραψε:Δεν έχει και κανέναν αξιόλογο παίκτη τη δεδομένη στιγμή η Ροστόφ ρε συ Γιώργο...

Για Γκαρσια εγω το βλεπω ανοιχτο..
Απο γαυρους, και οχι μονο Νικολακό βγαινει ενα κλιμα οτι εκλεισε ΠΑΟΚ!!!
Απο την αλλη αυτο παιζει οπως γραφηκε να ειναι επικοινωνιακο για να πουν οτι τον εκλεψαν μεσα απο τα χερια μας...
Ναι αλλα, ο Γαυρος εχει παρει τοσα εξτρεμ..συν οσα ειχε.
Απο την αλλη ποιος μου λεει οτι δεν θα παρει Γκαρσια ...κ για να μην κακοκαρδισει τον Ρουλη της καρδιας του δεν θα του δωσει δανεικο (στα μουλωχτα παντα) το εξτρεμ του Ατρομητου που μου διαφευγει το ονομα που λενε οτι τον εχει κλεισμενο απο την Αυστριακη που ανηκει; Για να πωτην αληθεια..αυτο μου φαινεται το πιο πιθανο σεναριο κι ας φαινεται τρελο!!! Αλλα μου εκανε εντυπωση που ο γαυρος πηγε για αυτον κ καπως μου κολλησε στο.μυαλο.
Ο Αρης ετσι κι αλλιως δεν μπορουσε να τον κρατησει τον Γκαρσια που ειχε ενδιαφερον απο καλυτερες ομαδες..τωρα και θα παρουν καλουτσικο παιχτη στη θεση του..και θα πουν οτι ο γαυρος τους εφαγε τον παιχτη τον οποιον οι ιδιοι πηγαν κ καλα να κρατησουν αφου καναν προσφορα στη ΛαςΠαλμας...οπότε δεν υφισταται παραρτημα.......κι ολοι ευχαριστημενοι.
Ναι αλλα παλι, θα δινε ο γαυρος 3 μυρια για παιχτη; Ο βαγγελας;;;
Απο την αλλη , δε θελει κι αυτος μια επικοινωνιακη νικη μετα τις κατραπακιες δυο χρονια; Εδω πηγαν πηραν Σιαμπανη κυριως για να μας την πουν. Τα 3 μυρια αλλωστε ισως ειναι μικρο ποσο για εναν πιτσιρικα απο καλη ποδοσφαιρικη σχολη για το γαυρο με καλες μανατζερικες ακρες που ξερουν να πουλανε (εστω κι αν οχι στα ποσά που βγαινουν προς τα εξω)
Κι αν εκλεισε σε μας; Αλλα ο Γιωργος το διεψευσε οτι τον θελουμε!! Αν ομως το εκανε μονο κ μονο γιατι δεν ειναι ακομα κατι οριστικο στα χαρτια κ φυλαει το λοκό του απο επικοινωνιακη ηττα;
Περιεργη ιστορια παντως. Με πολυ ψωμι ειδικα μετα κι εκεινη την περιεργη δηλωση του Μπατατουδη της ΛαςΠαλμας οτι ο παιχτης πωληθηκε αλλα δεν μας λεει που!!!! Θα δειξει...δε μιλαει κι αυτος ο Ματσο...ή μηπως μιλησε;;
Απο γαυρους, και οχι μονο Νικολακό βγαινει ενα κλιμα οτι εκλεισε ΠΑΟΚ!!!
Απο την αλλη αυτο παιζει οπως γραφηκε να ειναι επικοινωνιακο για να πουν οτι τον εκλεψαν μεσα απο τα χερια μας...
Ναι αλλα, ο Γαυρος εχει παρει τοσα εξτρεμ..συν οσα ειχε.
Απο την αλλη ποιος μου λεει οτι δεν θα παρει Γκαρσια ...κ για να μην κακοκαρδισει τον Ρουλη της καρδιας του δεν θα του δωσει δανεικο (στα μουλωχτα παντα) το εξτρεμ του Ατρομητου που μου διαφευγει το ονομα που λενε οτι τον εχει κλεισμενο απο την Αυστριακη που ανηκει; Για να πωτην αληθεια..αυτο μου φαινεται το πιο πιθανο σεναριο κι ας φαινεται τρελο!!! Αλλα μου εκανε εντυπωση που ο γαυρος πηγε για αυτον κ καπως μου κολλησε στο.μυαλο.
Ο Αρης ετσι κι αλλιως δεν μπορουσε να τον κρατησει τον Γκαρσια που ειχε ενδιαφερον απο καλυτερες ομαδες..τωρα και θα παρουν καλουτσικο παιχτη στη θεση του..και θα πουν οτι ο γαυρος τους εφαγε τον παιχτη τον οποιον οι ιδιοι πηγαν κ καλα να κρατησουν αφου καναν προσφορα στη ΛαςΠαλμας...οπότε δεν υφισταται παραρτημα.......κι ολοι ευχαριστημενοι.
Ναι αλλα παλι, θα δινε ο γαυρος 3 μυρια για παιχτη; Ο βαγγελας;;;
Απο την αλλη , δε θελει κι αυτος μια επικοινωνιακη νικη μετα τις κατραπακιες δυο χρονια; Εδω πηγαν πηραν Σιαμπανη κυριως για να μας την πουν. Τα 3 μυρια αλλωστε ισως ειναι μικρο ποσο για εναν πιτσιρικα απο καλη ποδοσφαιρικη σχολη για το γαυρο με καλες μανατζερικες ακρες που ξερουν να πουλανε (εστω κι αν οχι στα ποσά που βγαινουν προς τα εξω)
Κι αν εκλεισε σε μας; Αλλα ο Γιωργος το διεψευσε οτι τον θελουμε!! Αν ομως το εκανε μονο κ μονο γιατι δεν ειναι ακομα κατι οριστικο στα χαρτια κ φυλαει το λοκό του απο επικοινωνιακη ηττα;
Περιεργη ιστορια παντως. Με πολυ ψωμι ειδικα μετα κι εκεινη την περιεργη δηλωση του Μπατατουδη της ΛαςΠαλμας οτι ο παιχτης πωληθηκε αλλα δεν μας λεει που!!!! Θα δειξει...δε μιλαει κι αυτος ο Ματσο...ή μηπως μιλησε;;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Besuch 2 την Πέμ 20 Ιουν 2019, 22:17, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Πάντως εδώ πάνω(Γερμανία) γράφουν για ενδιαφέρον της Sheffield United για Ριμπερί.
Αυτός πάντως λέει θα εξετάσει κι άλλες προτάσεις από MLS και Κατάρ.
Ίδωμεν.
Αυτός πάντως λέει θα εξετάσει κι άλλες προτάσεις από MLS και Κατάρ.
Ίδωμεν.
Καλά ρε μοντς, τον πορκυ ρεεεε??
Τώρα πέρα από την πλάκα δεν κατάλαβα τι θέλει να πει ο μάτσο στο τελευταίο του ποστ
Τώρα πέρα από την πλάκα δεν κατάλαβα τι θέλει να πει ο μάτσο στο τελευταίο του ποστ
Έχουμε και ένα σκασμό συνθήματα σε στοκ από την εποχή του Παμπλο
... Τιμή και δόξα στο Ματέο τον Γκαρσία!!!
Too soon???
... Τιμή και δόξα στο Ματέο τον Γκαρσία!!!
Too soon???
Οτι επομενη βδομαδα θα κλεισουν καλα πραματακια κ θα γελαει για τα σχολια που γραφονται τωρα. Πιθσνον και για ονοματα που γραφονται τωρα εδω ως "απιθανα" (;) Κι οτι η ομαδα θα παει σχεδοννετοιμη για προετοιμασια.
Ετσι τα καταλαβα εγω...
Ετσι τα καταλαβα εγω...
Είπε να κάνουμε υπομονή μέχρι να ξεκινήσει η προετοιμασία.prax έγραψε:Καλά ρε μοντς, τον πορκυ ρεεεε??
Σε μια εβδομάδα σχεδόν δηλαδή. Και αυτά που θα γράφουμε τότε θα έρχονται σε αντίθεση με αυτά που γράφουμε τώρα.
Τουλάχιστον αυτά κατάλαβα.

-
Εννοεί πως σε μια εβδομάδα θα έχει αντιστραφεί το κλίμα για τις χυλοπιτες.
Υπομονη ρε παιδια.Εμενα η καφετζου μού ειπε οτι θα παρουμε καλους παιχτες σε θεσεις που πονάμε.Μην πειτε οτι δεν σας τα λεγα.
ε σαν τι γραφεται δηλαδη αυτην την εβδομαδα.αφου απεργουσε το φορουμ τοσες μερες.Besuch 2 έγραψε:Οτι επομενη βδομαδα θα κλεισουν καλα πραματακια κ θα γελαει για τα σχολια που γραφονται τωρα.