Ιβάν Σαββίδης ΙΙΙ
- sourmenetes
- Moderator
Re: Ιβαν Σαββίδης ΙΙΙ
Γρηγόρη, εκτός από τις βιτρίνες, ποιοι έκαναν αποχή από την Τούμπα την εποχή Παντελάκη? Μην χαιδεύεις αυτιά. Εγώ πάντως ήμουν μέσα και ο Νικόλας &σία έξω.
Έλα Ρε Κώστα βάζεις σε σοβαρή συζήτηση και τον Νικόλα, αυτός που ακούγεται στο ράδιο ο ίδιος ήταν και τότε..... Μόνο χαβαλέ μπορείς να κάνεις με τον Νικόλα και στο χαβαλέ μπορεί να σε εκνευρίσει εύκολα

- paokovios1974
Καλα κανουμε και ειμαστε καχυποπτοι και επιφυλακτικοι.Εχουν δει πολλα τα ματια μας.
Προκατειλημμενοι να μην ειμαστε.Και κυριως αχαριστοι.
Προκατειλημμενοι να μην ειμαστε.Και κυριως αχαριστοι.
Δεν ήταν μόνο ο Νικόλας, δεν κατάλαβες? Έκαναν αποχή οι σύνδεσμοι.eorptol1 έγραψε:Έλα Ρε Κώστα βάζεις σε σοβαρή συζήτηση και τον Νικόλα, αυτός που ακούγεται στο ράδιο ο ίδιος ήταν και τότε..... Μόνο χαβαλέ μπορείς να κάνεις με τον Νικόλα και στο χαβαλέ μπορεί να σε εκνευρίσει εύκολα![]()
Σημ. Λες να έβαλα στα σοβαρά, το όνομα του Νικόλα? Το & ΣΊΑ ήθελα να τονίσω.
Σημ 2. Κυρίως αχάριστοι.
Μόλις κατατέθηκε η τροπολογία για το νεο γήπεδο της κούλας.
Εχουμε και λεμε λοιπόν.
[*]Γήπεδο ΚΑΙ οι δύο.
[*]Κύπελλο (2014, 2016) ΚΑΙ οι δύο.
Εχουμε και λεμε λοιπόν.
[*]Γήπεδο ΚΑΙ οι δύο.
[*]Κύπελλο (2014, 2016) ΚΑΙ οι δύο.
Γήπεδο να κάνουν δεν είναι κακό απλά όταν θα έρθει και η δικιά μας ώρα θέλουμε ανάλογη αντιμετώπιση
- kataramenos5
Ιβανε αλλαξε σεκιουριτυ.10 λεπτα παλακωνομασταν μεταξυ μας κι αυτοι απλα κοιτουσαν.Ο αλλος πεταξε πυρσο μεσα και κουβεντα δεν ειπανε.Την ιδια στιγμη επρεπε να φυγει.Εκτος κι αν γουσταρεις να πλερωνεις.
σήμερα είναι η ημέρα που ανοίγονται οι πρώτες προσφορές για τον ΟΛΘ. Εν τω μεταξύ μου προκαλεί εντύπωση τι πόλεμο δέχεται όποιος εκφράζει δημόσια την προτίμηση του στον Σαββίδη από οπαδούς-εκπροσώπους κάθε φύλου που πρόσκεινται σε διπλανές γειτονιές που οργώνουν κυριολεκτικά τα γήπεδα της δεύτερης τη τάξει κατηγορίας
Εμας που δεν μας νοιαζει καθολου τι θα παρει ή δεν θα παρει ο ιβαν πειραζει; μακαρι να ερθουν ολοι να επενδυσουν
- navigator11
Εγώ ξέρω ότι παρουσία του, και πάλι, σε ντέρμπι κέρδεψε η ομας. Ως εκ τούτου, ζητώ μπαν του μανιακού, που δε χάνει ευκαιρία να λασπολογεί τον πρόεδρο και μεγαλομέτοχο για αυτό το ζήτημα!
Να τις εκστομίζει στο τσατ, αν τον παίρνει (δεν υπονοώ κάτι με τις 3 τελευταίες λέξεις
) ...
Να τις εκστομίζει στο τσατ, αν τον παίρνει (δεν υπονοώ κάτι με τις 3 τελευταίες λέξεις