Από συνέντευξη του κυρίου το 2008:
- Πώς ασχοληθήκατε με τα διοικητικά του ελληνικού ποδοσφαίρου;
«Δεν το περίμενα ποτέ! Ηταν Σάββατο, 1995. Ημουν στο Πήλιο, στον γάμο ενός φίλου μου. Δέχθηκα τηλεφώνημα από τον Αρη Ποΐλα και τον Γιώργο Σαλονίκη. Είχε προκύψει ένα πρόβλημα στον Ολυμπιακό, την Τετάρτη θα γινόταν η κλήρωση των ευρωπαϊκών διοργανώσεων, ζήτησαν τη βοήθειά μου και... αυτό ήταν! Μετά εκλέχθηκα στην ΕΠΟ και μου ανατέθηκε ο ρόλος του υπευθύνου διεθνών σχέσεων. Πριν από το Μουντιάλ του 1998 τοποθετήθηκα από την UEFA στην επιτροπή διασυλλογικών διοργανώσεων».
1995, Σωκράτης Κόκκαλης στον γκέι, το στόρι με τις αλλαξοκωλιές της γυναίκας του κυρ Σάββα γνωστό.
Who is Σαλονίκης;
Οι σχέσεις με τον υπόδικο Πλατινί γνωστές, όπως και τα της Μυκόνου με Μισέλ, χοντρό, Θεόδωρο και κυρ Σάββα.Ο μέτοχος του Ολυμπιακού Γιώργος Σαλονίκης και ο Β. Μαρινάκης μιλούν για τις ψήφους των εκπροσώπων ομάδων στις εκλογές της ΕΠΟ.
Σαλονίκης: Ο Γκαράζης είναι αυτός της Λαρίσης... Και μου λέει... μου λέει, ρώτα τον Βαγγέλη τι να κάνει...
Μαρινάκης: Ε, να του πούμε εμείς τι να κάνει. Οταν έρθει η ώρα θα του πούμε εμείς.
Σαλονίκης: Δηλαδή τώρα να του πούμε ψήφισε ό,τι γουστάρεις, δεν μας ενδιαφέρει...
Μαρινάκης: Ας ψηφίσει εναντίον του Πιλάβιου. Και εμείς θα του πούμε σε λίγο ποιος θα είναι ο νέος πρόεδρος.
Ας κλείσουμε και με μια μαλακία που πέταξε στην ίδια συνέντευξη και είναι σαν να ακούμε τον Κυρ Σάββα με καλύτερη χρήση του λόγου.
- Ποια είναι τα σημαντικότερα προβλήματα του ποδοσφαίρου σε διεθνές και ελληνικό επίπεδο;
«Σε διεθνές επίπεδο νομίζω ότι είναι το "παιδομάζωμα" από μερικές ομάδες και το "ξεζούμισμα" των παικτών λόγω των πολλών υποχρεώσεών τους. Στην Ελλάδα είναι η έλλειψη των κατάλληλων γηπέδων με όλες τις ανέσεις για τους φιλάθλους και βοηθητικών εγκαταστάσεων για τις ομάδες, η ελλιπής ποδοσφαιρική παιδεία των ταλαντούχων πιτσιρικάδων και εν συνεχεία η διαχείρισή τους, η νοοτροπία και η λογική των φιλάθλων και των ομάδων, που πολλές φορές επικεντρώνονται στη διαιτησία».