Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙΙ
Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙΙ
Και μονο που ο κλαψιαρης για ακομη μια φορα εκλαιγε στην ακρουλα του εμενα μου φτανει! 

- ΑποστόληςΑ
Οι νοσταλγοί των nazimarcusm έγραψε:Οχι κ ολοι....Υπαρχουν μερικοι που δεν θα ειναι με τοις αδελφες κ θα προτιμησουν Μπαγερν...
- Sick Bastard
αποστολη αυτο που γραφεις ειναι ακρως προσβλητικο προς μελη του φορουμ που τρεφουν συμπαθεια για τη μεγαλη μπαγερν και οσα εχει πετυχει στα ευρωπαικα σαλονια και καλο θα ειναι να επιβαλεις την ταξη στον εαυτο σου σαν μοντ που εισαι...ΑποστόληςΑ έγραψε:Οι νοσταλγοί των nazimarcusm έγραψε:Οχι κ ολοι....Υπαρχουν μερικοι που δεν θα ειναι με τοις αδελφες κ θα προτιμησουν Μπαγερν...
ΑποστόληςΑ έγραψε: marcusm έγραψε:Οχι κ ολοι....Υπαρχουν μερικοι που δεν θα ειναι με τοις αδελφες κ θα προτιμησουν Μπαγερν...
Οι νοσταλγοί των nazi
Δηλαδη εγω που υποστηριζα την Ρεαλ ειμαι νοσταλγος του Φρανκο ????
Ενταξει ειπαμε να μας φταινε οι γερμανοι αλλα οχι και ετσι....
- abc_o_ karpouzas
εμενα που με αρεσουν τα μεγαλα βιζι@ ειμαι οπαδος της σαρας της βαρονε
και το λεω και δεν ντρεπομε και ποσταρω κιολας
http://www.google.gr/imgres?q=sara+varo ... x=61&ty=77
και το λεω και δεν ντρεπομε και ποσταρω κιολας
http://www.google.gr/imgres?q=sara+varo ... x=61&ty=77
χαχα ρε αποστολη τι παπαρια πεταξες?ΑποστόληςΑ έγραψε:Οι νοσταλγοί των nazimarcusm έγραψε:Οχι κ ολοι....Υπαρχουν μερικοι που δεν θα ειναι με τοις αδελφες κ θα προτιμησουν Μπαγερν...
Δεν ειναι απαραιτητο αυτο και ειναι λαθος να τα λεμε αυτα για μια ομαδα που ειναι απο τις κορυφαιες στον κοσμο.ΑποστόληςΑ έγραψε:Οι νοσταλγοί των nazimarcusm έγραψε:Οχι κ ολοι....Υπαρχουν μερικοι που δεν θα ειναι με τοις αδελφες κ θα προτιμησουν Μπαγερν...
- ΑποστόληςΑ
Επιβάλλω τάξη στον εαυτό μου! Όντως το έγραψα χιουμοριστικά, αλλά θα μπορούσε κάλλιστα να θεωρηθεί προσβλητικό!Sera4 έγραψε:αποστολη αυτο που γραφεις ειναι ακρως προσβλητικο προς μελη του φορουμ που τρεφουν συμπαθεια για τη μεγαλη μπαγερν και οσα εχει πετυχει στα ευρωπαικα σαλονια και καλο θα ειναι να επιβαλεις την ταξη στον εαυτο σου σαν μοντ που εισαι...ΑποστόληςΑ έγραψε:Οι νοσταλγοί των nazimarcusm έγραψε:Οχι κ ολοι....Υπαρχουν μερικοι που δεν θα ειναι με τοις αδελφες κ θα προτιμησουν Μπαγερν...
Αυτομπανάρομαι για την επόμενη μία ώρα και ζητώ τη συγχώρεσή σας για τις ατελείωτες ανοησίες μου!
ΤΕΡΆΣΤΙΑ ΑΤΛΕΤΙΚ ΣΤΟ ΤΈΛΟΣ ΤΟΥ ΑΓΏΝΑ ΉΤΑΝ ΑΠΟΛΑΥΣΗ Η ΚΕΡΚΊΔΑ
ΣΤΗΝ ΡΟΥΜΑΝΙΑ ΘΑ ΓΊΝΕΙ ΧΑΜΟΣ
ΚΆΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΓΑΒΡΟΒΑΖΕΛΩΝ
ΣΤΗΝ ΡΟΥΜΑΝΙΑ ΘΑ ΓΊΝΕΙ ΧΑΜΟΣ
Μπραβο στην ατλειτκο....αξιομαχη και η σπορτιγκ βεβαια....ωραιο ποδοσφαιρο....συγχαρητηρια και τους 2//
Αυτόν τον Γιορέντε, τον παίκτη ορχήστρα, τον θέλω στον ΠΑΟΚ.

Μποκανι η γιορεντε ; Τι θες dc
:)