Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ
Re: Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ
Το Chrome κολλάει για να ποστάρω μια σειρά γράφω κανένα τέταρτο και περιμένω άλλο ένα!
Η κεντρική κάνει τρία λεπτά για να φορτώσει ....
Με 'ολες τις άλλες σελίδες δεν έχω π΄ροβλημα... ΑΑΑΑΑ και εκέινο το Shock κάτι plugin την ίδια π@π@ριά με άλλους!!!!
Με 'ολες τις άλλες σελίδες δεν έχω π΄ροβλημα... ΑΑΑΑΑ και εκέινο το Shock κάτι plugin την ίδια π@π@ριά με άλλους!!!!
- Μπαρκαρούτσος
Αυτή τη στιγμή είμαι με Chrome από άλλο σπίτι και πάει μια χαρά στο forum.
Η κεντρική ανοίγει γρήγορα και εδώ και στο laptop του σπιτιού, απλώς όταν ανοίγω καρτέλες, αργεί. Όχι όμως ΤΟΣΗ ώρα όση λέτε εδώ..
Και δεν είμαι μαθημένος σε γρήγορες ταχύτητες internet...
Μάλλον το PAOKmania ανθίσταται στο...
...
cartέλ...
Η κεντρική ανοίγει γρήγορα και εδώ και στο laptop του σπιτιού, απλώς όταν ανοίγω καρτέλες, αργεί. Όχι όμως ΤΟΣΗ ώρα όση λέτε εδώ..
Και δεν είμαι μαθημένος σε γρήγορες ταχύτητες internet...
Μάλλον το PAOKmania ανθίσταται στο...

cartέλ...
Άρχισε εδώ και κάνα μισάωρο να κολάει κι ο..."Γκοτζίλας" ρε πούστη μου... 
Ειδικά στο "φλέγον" σημερινό topic του Ιβάν...

Ειδικά στο "φλέγον" σημερινό topic του Ιβάν...

- Μαυρο Χιονι
- Moderator
nikolasf έγραψε:Το Chrome κολλάει για να ποστάρω μια σειρά γράφω κανένα τέταρτο και περιμένω άλλο ένα!
Μια απο τα ιδια και νομιζα οτι μονο εγω εχω το προβλημα.
Και όχι tapatalk ;Μαυρο Χιονι έγραψε:Εγω μπαινω με κρομ απο το κινητο. Μια χαρά πάει
SM-G920F
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Εννοω την κεντρικη. Γαμησετα μαυτα που γινονται μπερδευτηκα.
Εντιτ: τωρα γραφω απο τον χρομ στο κινητο και παει σφαιρα. Βαζω και γαμωτικον :ugeek:
Εντιτ: τωρα γραφω απο τον χρομ στο κινητο και παει σφαιρα. Βαζω και γαμωτικον :ugeek:

εγω με οπερα ειμαι και ανοιγουν ολα κανονικα, δεν εχω παρατηρησει κολληματα ακομα..!
Τι γίνεται τελικά ρε μάγκες;;; Ακόμα κι ο Γκοτζίλας σέρνεται πλέον λέμε !!!
Ρε σεις, μήπως μετά απ το ντου στην Μίκρα μήπως μας την έπεσαν κι εδώ με ηλεκτρονικής μορφής ντου τίποτα "σατανόγριες" ???
Υ.Γ. Τον Pgetsos δεν βλέπω σήμερα "σε βάρδια" απ το πρωί και ανησυχώ ότι πραγματικά κάτι σοβαρό (ηλεκτρονικά και προγραμματιστικά) συμβαίνει...

Ρε σεις, μήπως μετά απ το ντου στην Μίκρα μήπως μας την έπεσαν κι εδώ με ηλεκτρονικής μορφής ντου τίποτα "σατανόγριες" ???

Υ.Γ. Τον Pgetsos δεν βλέπω σήμερα "σε βάρδια" απ το πρωί και ανησυχώ ότι πραγματικά κάτι σοβαρό (ηλεκτρονικά και προγραμματιστικά) συμβαίνει...

- Μπαρκαρούτσος
Τον έχουμε κλειδωμένο σε ένα σκοτεινό δωμάτιο με μπρόουζερ και σέρβερ και γουίντος και ψάχνει να βρει τη λύση. Όταν λουφάρει, του δείχνουμε γκόμενες του γούστου μου.
Αύριο πρωί θα έχει βρει τη λύση!
Αύριο πρωί θα έχει βρει τη λύση!
- kataramenos5
Γιατι τοση βαναυσοτητα?RoMaN έγραψε:Τ Όταν λουφάρει, του δείχνουμε γκόμενες του γούστου μου.
Εδώ είμαι από το μεσημέρι γκοραν, όπως και κάθε μέρα σχεδόν. Εξάλλου μέχρι το πρωί θα ταξιδεύω οπότε δε θα γλυτώσω
Απλώς δεν έχω όρεξη να γράφω και τόσο πλέον
Απλώς δεν έχω όρεξη να γράφω και τόσο πλέον
kataramenos5 έγραψε:Γιατι τοση βαναυσοτητα?RoMaN έγραψε:Τ Όταν λουφάρει, του δείχνουμε γκόμενες του γούστου μου.

- ΑποστόληςΑ
Περιμένουμε τον Ιβάν να λύσει το θέμα.K_geo έγραψε:εχουν ολοι οι αρμοδιοι ενημερωθει, εχει παει στην αρμοδια επιτροπη η οποια θα συσκεφτει και θα αποφασιστει η λύση.![]()
μεχρι τοτε, οσοι δεν μπαινετε με chrome, βαλτε firefox.
- ΑποστόληςΑ
Επιτέλους ένα ΠΑΟΚτσάκι που του αρέσει η όπερα!stelyk έγραψε:εγω με οπερα ειμαι και ανοιγουν ολα κανονικα, δεν εχω παρατηρησει κολληματα ακομα..!