88. Marcos Antonio
-
Re: 88. Marcos Antonio
Τεραστια μεταγραφικη αποτυχια. 15 φεβρουαριου 40 ματς μεσα στη σεζον δεν λογιζεται ουτε για 5 λεπτα στη θεση του. Παικτης 1+ χαρτιου
Λυπαμαι που το λεω αλλα πολυ απλα χαφ 1.65 και 50 κιλακια ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ
Λυπαμαι που το λεω αλλα πολυ απλα χαφ 1.65 και 50 κιλακια ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ
- ΑποστόληςΑ
To θέμα είναι ότι έχει δηλωθεί για τους κρίσιμους νοκ-άουτ αγώνες της Ευρώπης, επομένως - θεωρητικά - υπολογίζεται. Το γιατί δεν παίρνει χρόνο συμμετοχής όταν το αργό κέντρο μας σέρνεται, είναι απορίας άξιον. Εμένα η ελπίδα μου να χτυπήσουμε τίτλους αναπτερώθηκε όταν κάναμε την μεταγραφή αυτή, γιατί επρόκειτο για παίκτη που μπορούσε να κλάνει τη διαφορά.GINOLA έγραψε:...Έπρεπε το χειμώνα να πάρουν χαφ αφού ο συγκεκριμένος δεν υπολογίζεται σοβαρά
Αν δεν τον βάλει να παίξει σαν 8ρι, θα είναι η χειρότερη διαχείριση παίκτου ever.
Εγώ θα τον ξεκίναγα στη Λεωφόρο, δίπλα στον Meite.
- navigator11
Πιστεύω ότι θα υποχρεωθεί μεθαύριο να ξεκινήσει με αυτόν. Δηλαδή πόσο χειρότερη εικόνα στο κέντρο υπάρχει περίπτωση να παρουσιάσει η ομάδα σε σχέση με χθες;
- kataramenos5
- ΑποστόληςΑ
Για 8ρι προφανώς. Αλλιώς δεν έχει νόημα.Ettien26 έγραψε:Αν είναι να τον βάλει 10αρι καλύτερα να μην τον ξεκινήσει καθόλου.
Μπορεί να είναι τεχνίτης, αλλά φοβερά γρήγορος δεν είναι και η σωματοδομή του δεν τον βοηθά.
Κατά την προσωπική μου γνώμη είναι καμμένο χαρτί και δεν θα ανανεωθεί με τίποτα.
Πάρε ψημμένους Αργεντίνους ή Βραζιλιάνους ή τέλος πάντων Νοτιοαμερικανούς, δυνατούς παιχτες που τρελαίνονται για να παίζουν, έχουν τεχνική και ποδοσφαιρική "αλητεία" και θράσσος.
Αυτά για το καλοκαίρι και επιτέλους ΕΓΚΑΙΡΩΣ.
Κατά την προσωπική μου γνώμη είναι καμμένο χαρτί και δεν θα ανανεωθεί με τίποτα.
Πάρε ψημμένους Αργεντίνους ή Βραζιλιάνους ή τέλος πάντων Νοτιοαμερικανούς, δυνατούς παιχτες που τρελαίνονται για να παίζουν, έχουν τεχνική και ποδοσφαιρική "αλητεία" και θράσσος.

- ΑποστόληςΑ
-
Συμφωνώ απόλυτος και ειδικά στην ποδοσφαιρική αλητεία που έχουμε ανάγκη . Απλά το αναφέρουμε γιατί ο οζντοεφ είναι τελείως ντεφορμέ, και ποσό χειρότερος να είναι από την άκρως ντεφορμέ οζντοεφ;rouki έγραψε:Μπορεί να είναι τεχνίτης, αλλά φοβερά γρήγορος δεν είναι και η σωματοδομή του δεν τον βοηθά.
- Montrealiotis
Νταντας νούμερο δυο… τεχνίτης, βλέπει γήπεδο, περιστροφές κλπ. Αλλά είναι κοντός και αδύναμος και οι άλλοι χάφ τον κάνουν μια χαψιά.
Και ο πινεδα δεν είναι ψηλός αλλά είναι ντουκι.
Και ο πινεδα δεν είναι ψηλός αλλά είναι ντουκι.
Το βιογραφικό του παίχτη σε συνδυασμό με την ηλικία του τον καθιστούν επιλογή που δεν ήταν λογικό να βρεθεί στο ρόστερ μας πριν τα 30 plus.
Ούτε άψητος, διαφωνώ. Ότι είναι από τραυματισμό μακροχρόνιο κ εμείς δεν του δώσαμε αγωνιστικό ρυθμό δικαιολογούν πλήρως το ότι έχουμε δει κ ειδικά ως δεκάρι.
100 συμμετοχές στην Σαχτάρ λέμε.
22 στη Λάτσιο, όπου είχε μόνο 8 βασικός.
Διεθνής στις u17 k u20 της Βραζιλίας ( όχι στο πράσινο ακρωτήρι)
Λάθος του ραζβαν που δεν του έδωσε παιχνίδια στο 8 τον τελευταίο μήνα που υπήρχαν ευκαιρίες για αυτό.
Αλλά ο ραζβαν είναι μάγκας κ θα βγάλει άκρη κ σε αυτό.
Ούτε άψητος, διαφωνώ. Ότι είναι από τραυματισμό μακροχρόνιο κ εμείς δεν του δώσαμε αγωνιστικό ρυθμό δικαιολογούν πλήρως το ότι έχουμε δει κ ειδικά ως δεκάρι.
100 συμμετοχές στην Σαχτάρ λέμε.
22 στη Λάτσιο, όπου είχε μόνο 8 βασικός.
Διεθνής στις u17 k u20 της Βραζιλίας ( όχι στο πράσινο ακρωτήρι)
Λάθος του ραζβαν που δεν του έδωσε παιχνίδια στο 8 τον τελευταίο μήνα που υπήρχαν ευκαιρίες για αυτό.
Αλλά ο ραζβαν είναι μάγκας κ θα βγάλει άκρη κ σε αυτό.
- pisakaipoupoula
Νομίζω πρέπει να πάρει παιχνίδια σιγά σιγά, αν μπούμε στα πλέι οφ με βασικό και αναντικατάστατο τον Οζντόεφ καήκαμε
Αυτό ήθελα να γράψω. Θα το δούμε ποτέ το παλικαράκι, με τα 7εκ αξίας σε γνωστό σαιτ, στην φυσική του θέση η θα το φάει η μαρμάγκα κύριε προπονητά.
- ΑποστόληςΑ