jibbie έγραψε:Πάλι καλα δεν πήραμε τον Μαυροβούνιο γιαννιωτα. Άντε Γιώργη κάνε τα μαγικά σου.
Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙV
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙV
Aπο τη μια λετε πως ειναι κουραστικο να επαναλαμβανεται καποιος, πχ για την αναγκη αποκτησης εξτρεμ και μαλιστα δυο και εν μερη εχετε δικιο και απο την αλλα βρε επιχειρηματολογειτε οτι ειμαστε καλα και χωρις ελευση παικτη? Πως να αντεξω ο καημενος,ατμους βγαζω απο το κεφαλι... 
Δηλαδή στα μάτια σας είναι τόσο διαφορετικού επιπέδου από τα αντίστοιχα μωρά τα δικά μας;kormi έγραψε:Ο Σέρβος της Παρτιζάν κι ο Λημνιός μας κάνουν;;;
- john4serres
Παικτη εξτρεμ που συζηταμε πολυ καιρο; Στην συγκεκριμενη μεταγραφικη περιοδο η και παλιοτερα;figurehead4 έγραψε:Συμφωνώ πως ο καθένας έχει δικαίωμα να έχει τη γνώμη του και πως ο προπονητής ζήτησε δύο και με όλα όσα λετε. Απλώς ρε παιδιά αν γράψει κάποιος τη γνώμη του 5 φορές, δημιουργεί τριβές και αντιδράσεις, που αγχώνουν όλους πιο πολύ.
Προσωπικά είχα πάντα εμπιστοσύνη, αλλά λύγισα από το άγχος κάποια στιγμή με τη μη μεταγραφή χαφ και κυρίως του Μαξίμοβιτς και θεώρησα ότι μας ταΐζουν. Αποδείχτηκε ότι διάθεση υπήρχε, χρήμα πολύ όχι, αλλά αυτό λύθηκε με έξυπνες κινήσεις. Δεν θα το ξανακάνω. Θα τους εμπιστευτώ.
Επίσης και χωρίς να κάνω το συνήγορο μιας πιθανής αποτυχίας να φέρουν εξτρέμ, θεωρώ πως δεν έχουμε κανένα σοβαρό πρόβλημα μέσοεπιθετικά. Απλώς η προσωπική μου άποψη. Οι τρεις βασικοί μας είναι σε εξαιρετική κατάσταση, τέτοια που θα ήταν αστείο να μπει κάποιος στην άκρη. Για βάθος υπάρχει ο Μουργκ και δεν θα κάνω το ίδιο λάθος να τον υποτιμήσω, αφού το παιδί οπότε παίζει είναι αξιοπρεπής και υπάρχει και ο Βρακάς, που τον βλέπω τόσα χρόνια και γνώμη μου είναι πως ειναι μεγάλος παίχτης. Υπάρχει και η πληθώρα στα χαφ που μπορεί να στείλει Κωνσταντέλια αριστερά για ειδικές περιπτώσεις και για ροτεισιον υπάρχει ο Σμύρλής.
Με αυτά τα δεδομένα αυτό που εγώ θα ήθελα είναι ένας άλλος Τάισον. Μια παιχτούρα έμπειρη, να δώσει 15 ποιοτικά παιχνίδια μέχρι τον Δεκέμβριο και μαζί να υπάρχει ασφάλεια να μπούνε στην ομάδα ομαλά Βρακάς και Σμυρλής.
Τα είπα και σταματώ εδώ. Υπομονή τωρα
Χρωστάω και κάτι:
Ρώτησα και κείνον που μου είπε πως κλείσαμε μια παλιά καψούρα και εγώ νόμιζα πως ήταν ο Βόσνιος. Αυτός επιμένει πως έχουμε πολύ προχωρημένες επαφές με παίχτη που συζητάμε πολύ καιρό. Δεν έχω ιδέα ειλικρινά, ούτε μου έδωσε κάποιο στοιχειο. Το μεταφέρω γιατί δεν μου έχει πει ποτέ ψέματα, αλλά δεν είναι φίλος να το δέσω κομπο, απλώς ένας σοβαρός συνεργάτης. Ως εκει
Εχουν μεινει πεισω ενα μηνα. Μαλλον αυτος που αναδημοσιευσε το αρθρο εκανε search 1/8 αντι για 1/9john4serres έγραψε:Ηέγκυρη
σφινα λεει παμε για Μαξίμοβιτς και ενα εξτρέμ.
Το μυστικό είναι οι αποκλεισμένες ομάδες από τσ/λου και κόνφερες .
Κάποιες από αυτές βγήκαν εκτός μπάτζετ !
Κάποιες έχουν μεγαλύτερο ρόστερ απ΄αυτό που χρειάζονται !
Κάποιες και τα δύο μαζί !
Δεν βάζω το ευρόπα γιατί δεν έχει μεγάλες οικονομικές διαφορές από το κόνφερες,
και καμία διαφορά σε αριθμό και ποιότητα αγώνων.
Έ πολλές από αυτές θα ξεφορτώσουν.
Κάποιες από αυτές βγήκαν εκτός μπάτζετ !
Κάποιες έχουν μεγαλύτερο ρόστερ απ΄αυτό που χρειάζονται !
Κάποιες και τα δύο μαζί !
Δεν βάζω το ευρόπα γιατί δεν έχει μεγάλες οικονομικές διαφορές από το κόνφερες,
και καμία διαφορά σε αριθμό και ποιότητα αγώνων.
Έ πολλές από αυτές θα ξεφορτώσουν.
εχει σφιξει ο κλοιος ... ελπιζω εστω εναν να προλαβουμε.. λογικα για τον χασκα ειχε χαλασει απο χθες νωρις , οποτε δεν θα χαμενη η μερα..
- Mitsospaoki4
- Moderator
η λυση ειναι οι ελευθεροι που εγραψαν τα παιδια πιο πριν , ο γιοβιτς ακομα και ο ιταλος, θα πληρωσεις κατι παραπανω στο συμβολαιο τους αλλα πρεπει να ερθει παικτης παικτες.
Έτσι, για να μην ξεχνιόμαστε. Πάντως επειδή φαντάζομαι διαβάζουν και οι της διοίκησης, λειτουργεί υπενθυμίζοντας και ενθαρρύνοντας τους να ολοκληρώσουν την προσπάθεια.icue έγραψε:Μια μερα βλεπω χρειαστηκε για να επανελθει το τοπικ στις εργοστασιακες ρυθμισεις.
Δεν έχουμε χάσει όποτε έχουμε δείξει εμπιστοσύνη στα δικά μας παιδιά (Βρακάς, Σμιρλής) αλλά δεν είναι όλοι Ντέλιας ή Τζόλης. Αν δεν πάρουμε ένα εξτρέμ στα αριστερά σαμποτάρουμε όλη την καλή δουλειά που έγινε ως τώρα και την σεζόν μας γενικότερα.
Δώστε του ένα καλό παίκτη και ο Λούτσε θα βγάλει άκρη, αλλά όχι κανέναν.
Δώστε του ένα καλό παίκτη και ο Λούτσε θα βγάλει άκρη, αλλά όχι κανέναν.
Προς το παρών είμαι ικανοποιημένος που γλυτώσαμε από τον Χακσαμπανοβιτς, καθώς θεωρώ πως ούτε παιχτικά, ούτε συμπεριφορικά θα μας προσέφερε κάτι.
Ένας παίχτης θα έρθει, ελπίζω να έχει τα χαρακτηριστικά που μας λείπουν, δηλαδή επιθετικότητα κατά κύριο λόγο, να γουστάρει να πατάει περιοχή.
Ένας παίχτης θα έρθει, ελπίζω να έχει τα χαρακτηριστικά που μας λείπουν, δηλαδή επιθετικότητα κατά κύριο λόγο, να γουστάρει να πατάει περιοχή.
Ειλικρινά ο Γιοβιτς είναι ονειρική περίπτωση
Παρά τους έμπειρους που φέραμε, δεν νομίζω να έχουμε παρατήσει το πρότζεκτ ανάδειξης παικτών. Οπότε ταιριάζει πέραν των αναγκών μας.
Ο παίκτης θα βρει μια καλά δουλεμενη ομάδα, κοντά στην πατρίδα του, έχοντας των αφους Ζιφκοβιτς να τον βοηθήσουν στην προσαρμογή. Το σημαντικότερο, θα έχει εγγυημένο χρόνο συμμετοχής σε μια ομάδα με απαιτήσεις αλλά κοντά στο επίπεδο του. Επίσης σε μια ομάδα που φέρνει σκάουτερς λόγω των πιτσιρικάδων που ήδη έχει. Ομάδα που μπορεί να τον προετοιμάσει για το βήμα παραπάνω.
Είμαστε εξαιρετική επιλογή κι εμείς γι'αυτον, και αυτός για εμάς.
Παρά τους έμπειρους που φέραμε, δεν νομίζω να έχουμε παρατήσει το πρότζεκτ ανάδειξης παικτών. Οπότε ταιριάζει πέραν των αναγκών μας.
Ο παίκτης θα βρει μια καλά δουλεμενη ομάδα, κοντά στην πατρίδα του, έχοντας των αφους Ζιφκοβιτς να τον βοηθήσουν στην προσαρμογή. Το σημαντικότερο, θα έχει εγγυημένο χρόνο συμμετοχής σε μια ομάδα με απαιτήσεις αλλά κοντά στο επίπεδο του. Επίσης σε μια ομάδα που φέρνει σκάουτερς λόγω των πιτσιρικάδων που ήδη έχει. Ομάδα που μπορεί να τον προετοιμάσει για το βήμα παραπάνω.
Είμαστε εξαιρετική επιλογή κι εμείς γι'αυτον, και αυτός για εμάς.
- john4serres
βρε πανάθεμα σε, και λεω ποιον μου θυμιζειjibbie έγραψε:Πάλι καλα δεν πήραμε τον Μαυροβούνιο γιαννιωτα. Άντε Γιώργη κάνε τα μαγικά σου.